Results 46 to 60 of 267
Thread: ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
-
17-04-2008, 12:25 #46
Originally posted by MANTHES
ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ 100 ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΟΙ 10-15 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ; ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ
- 17-04-2008, 12:25 #47
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΧΑΠΑΚΩΝΕΣΑΙ Ή ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ;
ΚΑΙ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ;Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
17-04-2008, 12:30 #48
σου πληρώνω 50 λεπτά. θα μου κάνεις ψυχοθεραπεία; κούλαρε αδερφέ. let it go.
17-04-2008, 12:30 #49
Originally posted by raphsssodos
Originally posted by Θεοφανία
Ακριβώς...
Λες σε μένα να μην ανακατεύομαι και συ παίρνεις θέση σε ένα θέμα που αφορά τους διαχειριστές του φόρουμ και ΜΟΝΟ.
Μάλλον έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ, γιατί εσύ ξεκίνησες με πολλά γκάζια και έφτασες να καλείς τον άλλο σε μονομαχία.
Μπορεί εγώ, ο MANTHES και πολλοί άλλοι σχετικά καινούργιοι, να είμαστε μιζερα άνθρωπάκια που περάσαμε για λίγο από δω και κάποια στιγμή να σας αδειάσουμε τη γωνιά ώστε να νιώθετε-εσείς τα posting freak-ότι χτίσατε το φόρουμ και δεν έχει κανείς άλλος δικαίωμα στην άποψη....
Μπορεί όμως οι φόβοι σου ότι κάποιοι κάνουν κατάληψη εκεί που εσύ έχεις καταθέσει κομμάτια απ την ψυχή σου να είναι απλώς φόβοι.
Άλλωστε, δε μπορούν όλα τα θέματα και όλα τα μέλη να είναι όπως τα έχουν ονειρευτεί οι άλλοι.
17-04-2008, 12:32 #50
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ;
MANTHES...Σταμάτα και συ αυτό το βιολί με τα φάρμακα και το ποτό.
17-04-2008, 12:33 #51
ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΘΕΟΦΑΝΙΑ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ
ΦΙΛΕ ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ;Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
17-04-2008, 12:36 #52
Το ξέρω και έτσι ξεκίνησε ο καυγάς.
Το θέμα είναι να μην λύνουμε τις διαφορές μας έτσι...
17-04-2008, 12:37 #53
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ
ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΙ.
ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ;Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
17-04-2008, 12:39 #54
θεοφανία εσύ συμφώνησες με τον μανθες που με αποκάλεσε τούβλο. σωστά; σίγουρα έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ αλλά αυτό συμβαίνει και στις καλλίτερες οικογένειες (=είναι φυσιολογικό δηλαδή). δεν είπα έχτισα το φόρουμ είπα το χτίσαμε. λίγος σεβασμός σε έναν χώρο που βρήκες ένα έτοιμο δίκτυο υποστήριξης δεν βλάπτει. το φόρουμ το έφτιαξαν άνθρωποι καταθέτοντας τη ψυχή τους μέσα σε αυτούς είμαι κι εγώ. όπως εγώ σέβομαι, εκτιμώ και θαυμάζω τους ανθρώπους που βρέθηκαν πριν από μένα σε αυτό το φόρουμ το ίδιο περιμένω κι εγώ από τους επόμενους. αυτό λέγεται ευγένεια. στο φινάλε αυτή είναι η άποψη του ραψωδού. την κατάθεσα. το αν θα τη δεχτείς, αν θα την αντικρούσεις ή θα την απορρίψεις είναι δική σου δουλειά και δικό σου δικαίωμα. να είσαι καλά.
17-04-2008, 12:41 #55
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ;
17-04-2008, 12:46 #56
θεοφανία εσύ συμφώνησες με τον μανθες που με αποκάλεσε τούβλο. σωστά; σίγουρα έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ αλλά αυτό συμβαίνει και στις καλλίτερες οικογένειες (=είναι φυσιολογικό δηλαδή). δεν είπα έχτισα το φόρουμ είπα το χτίσαμε. λίγος σεβασμός σε έναν χώρο που βρήκες ένα έτοιμο δίκτυο υποστήριξης δεν βλάπτει. το φόρουμ το έφτιαξαν άνθρωποι καταθέτοντας τη ψυχή τους μέσα σε αυτούς είμαι κι εγώ. όπως εγώ σέβομαι, εκτιμώ και θαυμάζω τους ανθρώπους που βρέθηκαν πριν από μένα σε αυτό το φόρουμ το ίδιο περιμένω κι εγώ από τους επόμενους. αυτό λέγεται ευγένεια. στο φινάλε αυτή είναι η άποψη του ραψωδού. την κατάθεσα. το αν θα τη δεχτείς, αν θα την αντικρούσεις ή θα την απορρίψεις είναι δική σου δουλειά και δικό σου δικαίωμα. να είσαι καλά.
Βρες μου που έγραψα εγώ ότι συμφωνώ με τον MANTHES όταν σε έγραψε τούβλο.
Βρες μου που έδωσα εγώ την εντύπωση ότι δεν σέβομαι τους ανθρώπους που υπήρξαν πριν από μένα.
Ίσα-ίσα που αν διαβάσεις άλλα τόπικ θα δεις ότι εγώ είμαι αυτή που λέω ότι η δουλειά που γίνεται εδώ μέσα είναι πολύ σοβαρή και φυσικά δεν εννοώ τον Admin που το έστησε, αλλά όλους εσάς που το υποστηρίζετε.
Είναι όμως διαφορετικά όλα αυτά, από το να πιάνεις απ\' τα μούτρα κάποιον που κάνει μια πρόταση και μάλιστα χωρίς να συζητήσεις μαζί του απλά: \"έχεις μανία καταδίωξης?\" ή κάτι τέτοιο που έγραψες....
17-04-2008, 12:46 #57
ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.
ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΠΟΣΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ;
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ;
ΑΣΕ ΡΕ ΣΟΦΙΑ.
ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
17-04-2008, 12:47 #58
ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΘΕΟΦΑΝΙΑ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ
ΦΙΛΕ ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ;
@θεοφανία
μίζερος -η, -ο επίθ. (για πρόσ., πράγματα, καταστάσεις) άθλιος, ελεεινός: μίζερη ζωή | (για πρόσ.). δύστροπος, γκρινιάρης | φιλάργυρος, τσιγκούνης
17-04-2008, 12:49 #59
ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.
17-04-2008, 12:50 #60
Εστάλη στις 23-2-2006 στις 02:15
Πάσχω από μανιοκατάθλιψηΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....