ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 18 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 267
    Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ 100 ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΟΙ 10-15 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ; ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ
    σόρυ φίλε στη ψυχολογία παίρνεις κάτω από τη βάση.

Senior Member
    ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΧΑΠΑΚΩΝΕΣΑΙ Ή ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ;
    ΚΑΙ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    σου πληρώνω 50 λεπτά. θα μου κάνεις ψυχοθεραπεία; κούλαρε αδερφέ. let it go.

Originally posted by raphsssodos
    Originally posted by Θεοφανία
    Ακριβώς...
    Λες σε μένα να μην ανακατεύομαι και συ παίρνεις θέση σε ένα θέμα που αφορά τους διαχειριστές του φόρουμ και ΜΟΝΟ.
    πολύ σωστά καλή μου. με το σχόλιό μου έκανα απλά χιούμορ. αλλά όπως φάνηκε ήταν πολύ ψαγμένο. και ποιος είπε ρε ξύλο ρε μαγκάκι μανθες; για μπύρες θα πηγαίναμε και μετά άμα γουστάραμε θα παίζαμε και ξύλο. και επειδή το ξέρω ότι κόπτεσαι για μένα υποδεικνύοντας τη θεραπεία μου να σε πληροφορήσω πως δεν μου λείπει η διαύγεια. να είσαι καλά κι εσύ.

Μάλλον έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ, γιατί εσύ ξεκίνησες με πολλά γκάζια και έφτασες να καλείς τον άλλο σε μονομαχία.

Μπορεί εγώ, ο MANTHES και πολλοί άλλοι σχετικά καινούργιοι, να είμαστε μιζερα άνθρωπάκια που περάσαμε για λίγο από δω και κάποια στιγμή να σας αδειάσουμε τη γωνιά ώστε να νιώθετε-εσείς τα posting freak-ότι χτίσατε το φόρουμ και δεν έχει κανείς άλλος δικαίωμα στην άποψη....

Μπορεί όμως οι φόβοι σου ότι κάποιοι κάνουν κατάληψη εκεί που εσύ έχεις καταθέσει κομμάτια απ την ψυχή σου να είναι απλώς φόβοι.

Άλλωστε, δε μπορούν όλα τα θέματα και όλα τα μέλη να είναι όπως τα έχουν ονειρευτεί οι άλλοι.

MANTHES...Σταμάτα και συ αυτό το βιολί με τα φάρμακα και το ποτό.

Senior Member
    ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΘΕΟΦΑΝΙΑ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ

ΦΙΛΕ ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Το ξέρω και έτσι ξεκίνησε ο καυγάς.
    Το θέμα είναι να μην λύνουμε τις διαφορές μας έτσι...

Senior Member
    ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ

ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΙ.
    ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ;

Senior Member
    θεοφανία εσύ συμφώνησες με τον μανθες που με αποκάλεσε τούβλο. σωστά; σίγουρα έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ αλλά αυτό συμβαίνει και στις καλλίτερες οικογένειες (=είναι φυσιολογικό δηλαδή). δεν είπα έχτισα το φόρουμ είπα το χτίσαμε. λίγος σεβασμός σε έναν χώρο που βρήκες ένα έτοιμο δίκτυο υποστήριξης δεν βλάπτει. το φόρουμ το έφτιαξαν άνθρωποι καταθέτοντας τη ψυχή τους μέσα σε αυτούς είμαι κι εγώ. όπως εγώ σέβομαι, εκτιμώ και θαυμάζω τους ανθρώπους που βρέθηκαν πριν από μένα σε αυτό το φόρουμ το ίδιο περιμένω κι εγώ από τους επόμενους. αυτό λέγεται ευγένεια. στο φινάλε αυτή είναι η άποψη του ραψωδού. την κατάθεσα. το αν θα τη δεχτείς, αν θα την αντικρούσεις ή θα την απορρίψεις είναι δική σου δουλειά και δικό σου δικαίωμα. να είσαι καλά.

Senior Member
    αυτο το βρίσκω χυδαιο.τουλάχιστον!

θεοφανία εσύ συμφώνησες με τον μανθες που με αποκάλεσε τούβλο. σωστά; σίγουρα έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ αλλά αυτό συμβαίνει και στις καλλίτερες οικογένειες (=είναι φυσιολογικό δηλαδή). δεν είπα έχτισα το φόρουμ είπα το χτίσαμε. λίγος σεβασμός σε έναν χώρο που βρήκες ένα έτοιμο δίκτυο υποστήριξης δεν βλάπτει. το φόρουμ το έφτιαξαν άνθρωποι καταθέτοντας τη ψυχή τους μέσα σε αυτούς είμαι κι εγώ. όπως εγώ σέβομαι, εκτιμώ και θαυμάζω τους ανθρώπους που βρέθηκαν πριν από μένα σε αυτό το φόρουμ το ίδιο περιμένω κι εγώ από τους επόμενους. αυτό λέγεται ευγένεια. στο φινάλε αυτή είναι η άποψη του ραψωδού. την κατάθεσα. το αν θα τη δεχτείς, αν θα την αντικρούσεις ή θα την απορρίψεις είναι δική σου δουλειά και δικό σου δικαίωμα. να είσαι καλά.

Βρες μου που έγραψα εγώ ότι συμφωνώ με τον MANTHES όταν σε έγραψε τούβλο.
    Βρες μου που έδωσα εγώ την εντύπωση ότι δεν σέβομαι τους ανθρώπους που υπήρξαν πριν από μένα.
    Ίσα-ίσα που αν διαβάσεις άλλα τόπικ θα δεις ότι εγώ είμαι αυτή που λέω ότι η δουλειά που γίνεται εδώ μέσα είναι πολύ σοβαρή και φυσικά δεν εννοώ τον Admin που το έστησε, αλλά όλους εσάς που το υποστηρίζετε.
    Είναι όμως διαφορετικά όλα αυτά, από το να πιάνεις απ\' τα μούτρα κάποιον που κάνει μια πρόταση και μάλιστα χωρίς να συζητήσεις μαζί του απλά: \"έχεις μανία καταδίωξης?\" ή κάτι τέτοιο που έγραψες....

Senior Member
    ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.

ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΠΟΣΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ;

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ;

ΑΣΕ ΡΕ ΣΟΦΙΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ

Senior Member
    ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΘΕΟΦΑΝΙΑ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ

ΦΙΛΕ ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ;
    κάνεις διαγνώσεις; let it go μανθες, just let it go. μέχρι πριν να ανοίξεις το θέμα ήμουν ένας από τους 100 επισκέπτες, τους άσχετους που δεν έχουν ιδέα από ψυχολογία κτλ. \"σήμερα\" που έκανα εγγραφή έγινα σχετικός και μπορώ πλέον να διαβάσω τα προσωπικά σου. let it go. we agree that we disagree.

@θεοφανία

μίζερος -η, -ο επίθ. (για πρόσ., πράγματα, καταστάσεις) άθλιος, ελεεινός: μίζερη ζωή | (για πρόσ.). δύστροπος, γκρινιάρης | φιλάργυρος, τσιγκούνης

Senior Member
    ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.
    έχω δείκτη νοημοσύνης 120. σου φτάνει ή είμαι αρκετά χαζός για σένα; έλα ρε φίλε μη γελοιοποιείσαι.

Senior Member
    Εστάλη στις 23-2-2006 στις 02:15
    Πάσχω από μανιοκατάθλιψη
    ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ;

Page 4 of 18 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast