Results 1 to 11 of 11
Thread: νεα λειτουργια στο φορουμ
-
26-06-2008, 15:23 #1
νεα λειτουργια στο φορουμ
δε θα ηταν πολυ εξυπηρετικο να μπορουσε ο δημιουργος καποιου θεματος να αποκλησει εναν χρηστη απο το συγκεκριμενο θεμα?
θα ελυνε πολα προβληματα του στυλ αν εγω πιστευω οτι η συνησφρορα καποιου χρηστη σε καποιο συγκεκριμενο τοπικ δεν παει την συζητηση στην κατευθυνση που θελω, μπορω απλα να τον αποκλεισω απο το τοπικ μου και να συνεχισει η συζητηση κανονικα
- 26-06-2008, 16:03 #2
εγω θα προτεινα να μαζεψεις σπιτι σου οσους νομιζεις, να τα πεις με την ησυχια σου χωρις ενοχλητικους.
Τι λες?
26-06-2008, 16:16 #3
οχι δε θα ηταν ΠΟΛΥ ΕΞΗΠΗΡΕΤΙΚΟ giorgos7... δεν ειμαστε ghetto να αποκλειουμε ατομα... ενα απλο φορουμ οπου προσπαθουμε να συγκατοικησουμε ολοι νομιζω ειμαστε εδω με τα κουτσα κ τα στραβα μας..
01-07-2008, 20:23 #4
Γιατι πρεπει να πηγαινουμε παλι πισω για να δουμε καινουργιες απαντησεις?Και δε γινεται αμεσως ?
02-07-2008, 09:59 #5
Μπορεις απλά να κάνεις refresh τον browser ή να πηγαίνεις πισω σελίδα όπως σε βολεύσει... αλλά δεν είναι δυνατόν σε forum να ανανεώνονται αυτοματα τα δεδομένα τhς σελίδας όπως πχ σε chat,,, τώρα να δώσω εξήγηση δεν θα το προσπαθήσω γτ δεν γνωρίζω και πολλά τεχνικά χε΄χε αλλά πάντως δεν είναι δυνατή η αυτόματη ενημέρωση της σελίδας χωρίς refresh
02-07-2008, 12:46 #6
νομίζω ότι είναι δυνατόν κατερίνα μου, ούτε εγώ γνωρίζω πολλά τεχνικά και για να πω την αλήθεια δεν το έχω δει σε κάποιο φόρουμ αυτο.
Αλλά γιατί να μην πρωτοτυπήσουμε, βρε αδερφέ...
Τώρα ο αντίλογος είναι :βαριόμαστε να κάνουμε ένα κλικ παραπάνω?
Ε, τώρα τα θέλουμε όλα έτοιμα και καλά κάνουμε.
02-07-2008, 17:01 #7
οοπς εγω νόμιζα ότι πρέπει να έχει κάποια εφαρμογή όπωσ πχ flash η δεν ξέρω και εγω τι χεχε καλα οι γνώσεις μου απο πληροφορική περάσαν και δεν ακούμπησαν χαχα δεν το κατέχω το θέμα.
03-07-2008, 02:23 #8
δεν ειπα οτι ειμαστε γκετο αλλα οταν πιστευεις οτι καποιο μελλος δεν εχει να προσφερει τιποτα επι του θεματος που θελεις να συζητησεις δεν ειναι λογικο να μπορεις να τον αποκλησεις ωστε να μην εκτροχιαζεται το θεμα?
03-07-2008, 16:37 #9
Ολα γινονται θεμα προγραμματισμου ειναι...αλλα δεν το εχω δει να γινεται σε κανενα φορουμ.
Αυτο που εχω δει ειναι να υπαρχουν \"κλειστα\" φορουμ...να μη μπορει δηλαδη να συμμετασχει ο οποιοσδηποτε.
Δεν θα μου αρεσε η δημιουργια μικρων ομαδων και ειδικα σε θεματα ψυχολογιας...δεν μου αρεσουν τα χνωτα σου σε αποκλειω?...οχι δεν θα ηταν σωστο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-07-2008, 16:57 #10
Originally posted by giorgos7
δεν ειπα οτι ειμαστε γκετο αλλα οταν πιστευεις οτι καποιο μελλος δεν εχει να προσφερει τιποτα επι του θεματος που θελεις να συζητησεις δεν ειναι λογικο να μπορεις να τον αποκλησεις ωστε να μην εκτροχιαζεται το θεμα?
φανταζεσαι κατα περιπτωση, να φτασεις να αποκλειεις χωρις σταματημο, και να μεινεις μονος σου τελικα στην συζητηση???
Αναρωτιεμαι τι ακριβως θα λες μετα....
03-07-2008, 19:01 #11
kala egw eimai kai kainourgia sto forum kai de xerw pws leitourgei, h pws theloun oi admin tou na leitourgei, alla theoritika ena forum afti ti prothesi exei na milane oloi elefthera, na lene oti theloun kai na pigenei h kouventa ekei pou katefthinete apo moni tis apo ti roi ths, kai an kapioi einai off topic na apokleiontai apo afti ti roh apo ti siziditisi oxi apo tous sizitites.
Pantws kali h idea gia to apo konta, yiati oxi kai an kapoios difwnisei mporei h ypoloiph omada na ton valei mono toy na katsei se diplano trapezi
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....