Results 106 to 120 of 267
Thread: ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
-
17-04-2008, 18:22 #106
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚ.
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΝΟΣ ΤΟΠΙΚ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥ
Υ.Γ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΠΟΣΤ ΣΟΥ. ΣΕ 5 ΠΟΣΤ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ Ο ΣΗΦΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΟΡΙΣΕΙΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
- 17-04-2008, 18:36 #107
Originally posted by NikosD.
Ειλικρινά, καταντά ιδιαίτερα ενοχλητικό για την πλειοψηφία, παλιοί καυγάδες να διαχέονται διαρκώς σε διάφορα θέματα αλλά και νέοι καυγάδες να περιμένουν στη γωνία, έτοιμοι να φουντώσουν ανά πάσα στιγμή.
δων, αν ενθυμούμαι καλώς (που ενθυμούμαι) είχες εξηγήσει πως δεν σβήνεις μηνύματα και δεν μπανάρεις μέλη για τον λόγο του ότι δεν θες να φτιάξεις έναν ιδανικό ψευδή κόσμο. άλλαξε κάτι;
17-04-2008, 20:04 #108
Originally posted by CeliaM
Originally posted by Kleiw
Εχω την αίσθηση οτι οι επισκέπτες φαίνονται περισσότεροι απο οτι είναι .
Και ενα επιπλεον περίεργο : στο μέλη online φαίνεται σαν κάποιοι επισκέπτες να απαντάνε σε θέματα , το οποίο δεν είναι εφικτό .
Προφανώς στο site πρέπει να γίνουν κάποιες διορθώσεις , διότι δίνεται η αίσθηση στα μέλη οτι 2 λεοφωρεία και βάλε γεμάτα ανθρώπους , διαβάζουν αυτά που λένε μόλις 10 μέλη .
Επίσης, ως επισκέπτες φαίνονται και οι μηχανές αναζήτησης.
Κάποιοι επισκέπτες φαίνεται να απαντούν, γιατί όντως απαντούν. Πρόκειται για μέλη που απαντούν και κάνουν σύνδεση ταυτόχρονα με την αποστολή του μηνύματος ή μέλη που έχουν επιλέξει να εμφανίζονται ως αόρατοι.
Συμπλήρωμα στους επισκέπτες είναι μέλη του forum που τη συγκεκριμένη στιγμή επιλέγουν να διαβάζουν τα διάφορα θέματα χωρίς να έχουν κάνει log in.
Όσο για το \"μόλις 10 μέλη\", εκτός από τα θέματα που συζητούν εκείνη τη στιγμή τα on line 10 μέλη, υπάρχει μιά μεγάλη θεματολογία εδώ από προηγούμενες συζητήσεις!
ΕΔΙΤ: ΚΑι ακόμα να προσθέσω ότι αυτή η αύξηση των παρατηρητών ήρθε με την τελευταία αναβάθμιση του φόρουμ. (Μήπως κάτι έχει γίνει λάθος??)been good, been bad. WILL GO ON
17-04-2008, 20:14 #109
ισως να εμφανιζονται περισσοτεροι επισκεπτες γιατι αν παρατηρησεις καμια φορα διπλογραφει και τα δικα μας nick, οποτε ισως εμφανιζονται διπλά και καποιοι επισκεπτες, και μας μετραει ολους μαζι με τα διπλά που εμφανιζονται.
17-04-2008, 20:14 #110
γες μαλλον αυτο ειναι
ειπαμε πετυχημενο το εψυ αλλα οχι και τοσο δον -respect-..θελω να ελπιζω δλδ... γιατι αλλιως θα σημαινε οτι πολυς κοσμος υποφερει .. :rolleyesDum spiro spero (?)
17-04-2008, 20:54 #111
Originally posted by justme
Originally posted by Kleiw
Εχω την αίσθηση οτι οι επισκέπτες φαίνονται περισσότεροι απο οτι είναι .
Και ενα επιπλεον περίεργο : στο μέλη online φαίνεται σαν κάποιοι επισκέπτες να απαντάνε σε θέματα , το οποίο δεν είναι εφικτό .
Προφανώς στο site πρέπει να γίνουν κάποιες διορθώσεις , διότι δίνεται η αίσθηση στα μέλη οτι 2 λεοφωρεία και βάλε γεμάτα ανθρώπους , διαβάζουν αυτά που λένε μόλις 10 μέλη .
Επίσης, ως επισκέπτες φαίνονται και οι μηχανές αναζήτησης.
Κάποιοι επισκέπτες φαίνεται να απαντούν, γιατί όντως απαντούν. Πρόκειται για μέλη που απαντούν και κάνουν σύνδεση ταυτόχρονα με την αποστολή του μηνύματος ή μέλη που έχουν επιλέξει να εμφανίζονται ως αόρατοι.
Συμπλήρωμα στους επισκέπτες είναι μέλη του forum που τη συγκεκριμένη στιγμή επιλέγουν να διαβάζουν τα διάφορα θέματα χωρίς να έχουν κάνει log in.
Όσο για το \"μόλις 10 μέλη\", εκτός από τα θέματα που συζητούν εκείνη τη στιγμή τα on line 10 μέλη, υπάρχει μιά μεγάλη θεματολογία εδώ από προηγούμενες συζητήσεις!
ΕΔΙΤ: ΚΑι ακόμα να προσθέσω ότι αυτή η αύξηση των παρατηρητών ήρθε με την τελευταία αναβάθμιση του φόρουμ. (Μήπως κάτι έχει γίνει λάθος??)
Δεν υπάρχει κάποια λύση , ώστε η εικόνα που δίνεται να πλησιάζει στην πραγματικότητα ?
Εκτός αν έχετε λόγους να φαίνεται μεγάλη η επισκεψιμότητα του site . ( και εγω προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα , αλλά νομίζω οτι δίνεται στα μέλη λάθος εικόνα , εξού και τα παράπονα. )
Edit : το \'\'εξού\'\' είναι λάθος ?
18-04-2008, 01:25 #112
Απλά ανέφερα ότι μια κατηγορία/ περίπτωση είναι και αυτή.
υγ: Kleiw, στη Δημοτική είναι σωστό!
18-04-2008, 01:29 #113
ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ;
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
18-04-2008, 01:33 #114
Αν ρωτάς \"εάν είναι δυνατόν\"
η απάντηση είναι όχι.
Αν ρωτάς \"εάν θα γίνει δυνατόν\"
η απάντηση θα έρθει από αλλούbeen good, been bad. WILL GO ON
18-04-2008, 01:34 #115
ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΩΤΑΩ. ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΩ ΧΘΕΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
18-04-2008, 01:39 #116
Εισαι και βιαστικός.......
Ακομα δε το ρώτησες θέλεις και να γίνει κιόλας.
Αααααααbeen good, been bad. WILL GO ON
18-04-2008, 01:43 #117
ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ. ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
ΕΓΩ ΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΟΜΩΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
18-04-2008, 10:01 #118
Originally posted by susperia
Originally posted by krino
Originally posted by susperia
Originally posted by krino
θελω να φτιαξω κατι απλικες απο ξυλο για κρυφο φωτισμο, μηπως ξερεις να με βοθησεις στο κοψιμο???
να σου πω,
αμα μου πεις πω θα φτιαξω μια απλικα απο ξυλο (κατασκευη απο την αρχη) θα εχεις κανει κατι χρησιμο σε αυτο το τοπικ,
απλο δεν ειναι??
18-04-2008, 10:01 #119
Originally posted by MANTHES
EΠΕΙΔΗ ΑΝΟΙΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΗΓΕΙ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
θα ηταν προτιμοτερο να \"κλειδωνεις\" τον εαυτο σου πρωτα οταν ξεφευγει.
Λεω εγω τωρα ε?
18-04-2008, 11:20 #120
Απλά ανέφερα ότι μια κατηγορία/ περίπτωση είναι και αυτή.
υγ: Kleiw, στη Δημοτική είναι σωστό!
Επιπλέον, συνήθως δεν είναι πολλά μέλη αόρατα ....... ενώ φαίνεται σαν πολλοί επισκέπτες να απαντούν σε θέματα .
Υ.Γ. thanks . Δεν ήμουν σίγουρη .
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....