ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 18 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 267
    Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    ΑΣΕ ΡΕ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ, ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ.
    με φτιαχν\'ς με φτιαχν\'ς

Senior Member
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ; ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ
    Συγχαρητήρια!!!Για άλλη μια φορά απέδειξες πόσο καλός άνθρωπος είσαι και χωρίς καθόλου κόμπλεξ...Μπράβο σου!!!

Senior Member
    ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ

ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ.

ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΑΝ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ. ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΝΟ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Originally posted by raphsssodos
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by raphsssodos
    μανθες και θεοφανία πάτε πιείτε μια μπύρα μαζί. ίδια μυαλά κουβαλάτε. φτιάξτε τα τουλάχιστον μπας και ξελαμπικάρετε.

Βαθιά σκεπτόμενη και ώριμη απάντηση από ανθρώπους \"που έχτισαν το φόρουμ\"

τόσα ξέρεις, τόσα λες.
    υποκλίνομαι στη δική σου ωριμότητα με την οποία βγάζεις συμπεράσματα και λυπάμαι επειδή είσαι αναγκασμένη να ζεις και έξω από το φόρουμ.

Επειδή θες να μιλήσουμε στη γλώσσα σου, σε πληροφορώ ότι τη δική μου ζωή δε την έχεις δει ούτε στον ύπνο σου.
    Αν εσύ τρέφεσαι με αυτά, λυπάμαι...αλλά δεν θα σου καλύψω εγώ τα κενά σου.

Senior Member
    ΕΣΥ ΡΕ ΝΤΑΛΙΑ ΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ; ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    Επειδή θες να μιλήσουμε στη γλώσσα σου, σε πληροφορώ ότι τη δική μου ζωή δε την έχεις δει ούτε στον ύπνο σου.
    Αν εσύ τρέφεσαι με αυτά, λυπάμαι...αλλά δεν θα σου καλύψω εγώ τα κενά σου.
    ναι γλυκειά μου κάνε όνειρα. αν είχα κενά θα ήσουν ο τελευταίος άνθρωπος στο σύμπαν που θα μου τα κάλυπτε. η γλώσσα μου είναι η γλώσσα της αλήθειας και δεν σου πάει γι\' αυτό μη γίνεσαι παπαγάλος επαναλαμβάνοντας τα λόγια μου.

Senior Member
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΨΑΧΝΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΣΑΡΙΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Εγώ δεν θα σου κάνω το παράλογο, λογικό.
    Αν η γλώσσα της αλήθειας είναι να την λέμε στους άλλους χωρίς λόγο και αιτία, πάλι δικαίωμα σου είναι να το πιστεύεις.
    Απο κει και πέρα, επειδή είμαστε σε δημόσιο διάλογο φαντάζομαι ότι οι νοήμονες άνθρωποι έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους......

Senior Member
    Ναι ρε MANTHES,θα περιμένω να μου δώσεις το λόγο για να μιλήσω...
    Δεν με νοιάζει για ποιον τα εννοείς.Για οποιονδήποτε και να τα λες είναι απαράδεχτα και δεν μπορώ να μην τα σχολιάσω.Τέτοια πράγματα δεν λέγονται για κανέναν λόγο.Δεν δικαιολογούνται με τίποτα.
    Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζουν αυτά.

Senior Member
    Είμαστε που ειμαστε εκτός θέματος ,
    Ασ κάνω εγώ μερικές ερωτήσεις και αν θέλει κανείς απαντάει.
    1) Υπάρχει μόνο σωματική βία?
    2) Η λεκτική βία είναι \"μικρότερη\" της σωματικής?
    3) Σε ένα καυγά υπάρχει νικητής και νικημένος? Ας ληφθεί υπόψιν πως ενας τύπος καυγά είναι και ο πόλεμος
    4) Όταν μειώνουμε (λεκτικά) κάποιον η δική μας αξία μεγαλώνει?
    5) Είναι καλίτερο το να ανταποδώσεις ή το να συγχωρέσεις?
    6) Το να μην ανταποδώσεις είναι δειλία?
    7) Το \"να δώσεις τόπο στην οργή\" (και ας μη συγχωρέσεις) είναι κάτι κακό?
    .
    .
    Αυτά για την ώρα
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ
    λυπάμαι πολυ να διαβάζω αυτο που διαβαζω τελος παντων....το μονο που σου ευχομαι ειναι να μην το εννοεις.

Senior Member
    ΝΤΑΛΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΑΝΑΛΟΓΑ. ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ. ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.

Υ.Γ. ΣΗΜΕΡΑ Ι ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ

Senior Member
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΨΑΧΝΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΣΑΡΙΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
    ωχ καταντάς γελοίος έτσι; έχω πάψει να ασχολούμαι μαζί σου. ξεκόλλα τη βελόνα.

Senior Member
    ΣΟΦΙΑ ΗΔΗ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

Senior Member
    Εγώ δεν θα σου κάνω το παράλογο, λογικό.
    Αν η γλώσσα της αλήθειας είναι να την λέμε στους άλλους χωρίς λόγο και αιτία, πάλι δικαίωμα σου είναι να το πιστεύεις.
    Απο κει και πέρα, επειδή είμαστε σε δημόσιο διάλογο φαντάζομαι ότι οι νοήμονες άνθρωποι έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους......
    άλλαξε πλευρό. από την άλλη μεριά είναι οι νοήμονες. τίποτα πιο έξυπνο έχεις να πεις; γιατί το πολύ μπλα μπλα το βαριέται και ο θεός.

Page 11 of 18 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast