ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 18 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 267
    Senior Member
    ΕΣΥ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΒΕΛΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ Ή ΑΚΟΜΑ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Originally posted by justme
    Είμαστε που ειμαστε εκτός θέματος ,
    Ασ κάνω εγώ μερικές ερωτήσεις και αν θέλει κανείς απαντάει.
    1) Υπάρχει μόνο σωματική βία?
    2) Η λεκτική βία είναι \"μικρότερη\" της σωματικής?
    3) Σε ένα καυγά υπάρχει νικητής και νικημένος? Ας ληφθεί υπόψιν πως ενας τύπος καυγά είναι και ο πόλεμος
    4) Όταν μειώνουμε (λεκτικά) κάποιον η δική μας αξία μεγαλώνει?
    5) Είναι καλίτερο το να ανταποδώσεις ή το να συγχωρέσεις?
    6) Το να μην ανταποδώσεις είναι δειλία?
    7) Το \"να δώσεις τόπο στην οργή\" (και ας μη συγχωρέσεις) είναι κάτι κακό?
    .
    .
    Αυτά για την ώρα
    justme να απαντήσω στο 4..φυσικά και δεν μεγαλώνει η δική μας αξία.Ισα ίσα μειώνεται κι όλας νομίζω,γιατί φαίνεται ότι δεν έχουμε άλλους τρόπους να αποδείξουμε την αξία μας και βρίσκουμε σαν μοναδικό τρόπο το να υποβαθμίσουμε τον άλλο για να φανούμε εμείς καλύτεροι.Οταν πραγματικά πιστεύουμε ότι αξίζουμε και έχουμε αυτοπεποίθηση τότε δεν έχουμε την ανάγκη να κάνουμε κάτι τέτοιο.

Senior Member
    Και για αρχή εγώ
    1) Οχι
    2) Ο
    3) Ο
    4) Ο
    5) Καλίτερο το β. Εφικτό εξαρτάται
    6) Ο. Μάλλον είναι λογική
    7) Ο
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    JUSTME ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΙΑΖΕΙ. ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ. ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.
    Διαβάζω όλα τα μηνύματα του φόρουμ.Δεν ψάχνω τα δικά σου.
    Και αν ήθελα να σου την πω με τόσα που γράφεις θα είχα πολλά να σου απαντήσω αλλά το θεωρώ τελείως χάσιμο χρόνου και δεν έχω καμία διάθεση να το κάνω.
    Το συγκεκριμένο όμως παραήταν χοντρό.

Senior Member
    ΕΣΥ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΒΕΛΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ Ή ΑΚΟΜΑ;
    σε λυπάμαι ξέρεις γιατί; γιατί εκεί έξω είσαι ένας φλώρος και μισός. εδώ περνιέσαι σπουδαίος χλευάζοντάς με. keep walking. εδώ μέσα είσαι ασφαλής. έξω αν μιλήσεις έτσι όχι σε μένα για να μην αρχίσεις πάλι να λες ότι σε απειλώ και σαχλαμάρες στον οποιονδήποτε θα σε κάνουν τόπι στο ξύλο και μετά θα ρωτάς γιατί.

Senior Member
    Originally posted by justme
    Είμαστε που ειμαστε εκτός θέματος ,
    Ασ κάνω εγώ μερικές ερωτήσεις και αν θέλει κανείς απαντάει.
    1) Υπάρχει μόνο σωματική βία?
    2) Η λεκτική βία είναι \"μικρότερη\" της σωματικής?
    3) Σε ένα καυγά υπάρχει νικητής και νικημένος? Ας ληφθεί υπόψιν πως ενας τύπος καυγά είναι και ο πόλεμος
    4) Όταν μειώνουμε (λεκτικά) κάποιον η δική μας αξία μεγαλώνει?
    5) Είναι καλίτερο το να ανταποδώσεις ή το να συγχωρέσεις?
    6) Το να μην ανταποδώσεις είναι δειλία?
    7) Το \"να δώσεις τόπο στην οργή\" (και ας μη συγχωρέσεις) είναι κάτι κακό?
    .
    .
    Αυτά για την ώρα
    μ αρεσαν οι ερωτησεις σου....

μονο που αν δεν σε πειραζει θα απαντησω χωρις νουμερακια (μου θυμιζει σχολες κ τετοια)....

φυσικα κ δεν υπαρχει μονο σωματικη βια...θεωρω πώς η ψυχολογικη, η λεκτικη βια ειναι βια επισης.Εξισου ασχημη κ ψυχοφθόρα.

Τώρα για τον καυγα που αναφερεις ποτε δεν το ειδα ως ειδος μαχης με νικητη κ ηττημενο.Απο τη στιγμη που εμπλεκονται 2, φθορες υπάρχουν κ για τους 2. Τί παει να πει νικητης ενος καβγά? Γιατι καβγαδίζω?Για να υπερισχύσω? Γιατί θύμωσα? Πώς θύμωσα?Με τί?Ειναι μια σειρα ζητηματων που προκύπτουν....

Αν μειωσω καποιον λεκτικα, τις περισσοτερες φορες νομιζω πως το κανω για υπερισχύσω εγω κ να καλύψω δικά μου κενα.Να νιωσω εγω καλύτερα. Άλλωστε κανεις δεν εχει τη δύναμη να μειωσει τον άλλο στην ουσια.Ο μονος που μπορει να το κανει ειναι ο καθενας τον εαυτο του.

Το να ανταποδίδω βια λεκτικη ειναι επισης βια.Προσωπικα δεν το προτιμω-αν κ το χω κανει. Δεν βοηθα σε τίποτα.Ειναι ξοδεμα ενεργειας,αποπροσανατολισ� �ος απο το τί θελω να κανω...Αν με πνιγει κάτι, με θυμωνει μπορώ να το πω χωρις να μειωσω αυτον που τον αφορα.

Senior Member
    JUSTME ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΙΑΖΕΙ. ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ;
    Αν δεν παίξεις, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ κερδίζεις.

Member
    Όσο κι αν το συγκεκριμένο thread φαίνεται άσχετο με την ψυχολογική υποστήριξη, προκαλεί απίστευτο γέλιο και κάνει όντως καλό στους πεσμένους. Ραψωδέ να είσαι καλά ρε παλίκαρε όπου κι αν είσαι. Κι εσύ MANTHES. Βοηθάς κι εσύ με τον τρόπο σου

Originally posted by raphsssodos
    Originally posted by Θεοφανία
    Εγώ δεν θα σου κάνω το παράλογο, λογικό.
    Αν η γλώσσα της αλήθειας είναι να την λέμε στους άλλους χωρίς λόγο και αιτία, πάλι δικαίωμα σου είναι να το πιστεύεις.
    Απο κει και πέρα, επειδή είμαστε σε δημόσιο διάλογο φαντάζομαι ότι οι νοήμονες άνθρωποι έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους......
    άλλαξε πλευρό. από την άλλη μεριά είναι οι νοήμονες. τίποτα πιο έξυπνο έχεις να πεις; γιατί το πολύ μπλα μπλα το βαριέται και ο θεός.

Η αλήθεια είναι πως προσπαθώ μάταια να προσεγγίσω το πνεύμα σου, αλλά απ\' ότι φαίνεται δεν τα καταφέρνω.

Την επόμενη φορά που θα θες να τσακωθείς μόνο για να βγάλεις τα νεύρα και τα απωθημένα σου, εύχομαι να μη τσιμπήσει κανένας όπως τσιμπήσαμε εκείς....

Senior Member
    Originally posted by must...live...
    Όσο κι αν το συγκεκριμένο thread φαίνεται άσχετο με την ψυχολογική υποστήριξη, προκαλεί απίστευτο γέλιο και κάνει όντως καλό στους πεσμένους. Ραψωδέ να είσαι καλά ρε παλίκαρε όπου κι αν είσαι. Κι εσύ MANTHES. Βοηθάς κι εσύ με τον τρόπο σου
    Το πλέον ορθό ποστ εδώ μέσα. (και έχω διαβάσει και το τι γράφω εγώ)

Senior Member
    ΡΑΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΩΔΕ ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ; ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΕΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΑΠΛΑ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΑΝΤΩ. ΕΞΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ. ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ

ΝΤΑΛΙΑ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ

Υ.Γ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΣ; ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ EMAIL

Senior Member
    Originally posted by must...live...
    καλά αν δεν είχα λυθεί στα γέλια με αυτά που ακούω, θα συνέχιζα να γράφω πιστεύεις; μπα, θα έβλεπα καμμιά κωμωδία αλλιώς.

Senior Member
    ΡΑΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΩΔΕ ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ; ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    μπροστά στο δικό σου το πρόβλημα είναι παρανυχίδα παλληκάρι μου

Senior Member
    ΡΑΨΩΔΕ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ; ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ

Page 12 of 18 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast