ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 267
    Senior Member
    ειμαι απο τη Θεσσαλονικη

εχω βαρεθει να ακουω τα εξης: η Θεσσαλονικη ειναι η ωραιοτερη πολη της Ελλαδας,ειναι η πιο ερωτικη πολη, εχει τις πιο ομορφες γυναικες, εχει το πιο δύσκολο κοινο.ΕΛΕΟΣ!!!!

νομιζω οτι ΚΑΘΕ φορα που το ακουω υποτιμουν τη νοημοσύνη μου.

Member
    Originally posted by Kleiw
    Γιατί άρεγε να συμβαίνει αυτό ?????

Και στο σχολείο έχω 2 πιτσιρίκια που συνεχώς μαλώνουν και δεν ξεκολλά το ένα απο το άλλο . (ασχετα αν βρίζονται και χτυπιούνται)
    Προφανώς γιατί χρειαζόμαστε και κάποιον για να εκτονωνόμαστε... Δε μπορούμε να το κάνουμε με όλους το ίδιο καλά

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Dalia....
    Και γω είμαι μέσα όλη μέρα γιατί δουλεύω στον υπολογιστή...αυτό δεν σημαίνει τίποτα....
    Ναι μόνο που αυτός έγραψε ότι δεν ασχολείται με \"προβληματικά\" άτομα.Και εδώ μέσα οι περισσότεροι έχουμε προβλήματα ψυχολογικά.Γι\'αυτό το είπα.

Senior Member
    Δεκτό Sofia.
    Ανασκευάζω συμπληρώνοντας στο πόστ μου \"......... σε σχέση με τις πόλεις και τις γυναίκες σε αυτές που γνώρισα εγώ\"
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    ειμαι απο τη Θεσσαλονικη

εχω βαρεθει να ακουω τα εξης: η Θεσσαλονικη ειναι η ωραιοτερη πολη της Ελλαδας,ειναι η πιο ερωτικη πολη, εχει τις πιο ομορφες γυναικες, εχει το πιο δύσκολο κοινο.ΕΛΕΟΣ!!!!

εξαρτάται από το πως τη ζεις την πόλη. και εξ υπακούεται, ότι αυτά που αρέσουν στον άλφα, δεν θα αρέσουν και στον βήτα ντε και καλά. γούστα είναι αυτά.

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    ειμαι απο τη Θεσσαλονικη

Ναι,είναι λίγο αστείο.Κυρίως το τελευταίο,ότι έχει το πιο δύσκολο κοινό.

Senior Member
    Originally posted by Kleiw
    Γιατί άρεγε να συμβαίνει αυτό ?????

Και στο σχολείο έχω 2 πιτσιρίκια που συνεχώς μαλώνουν και δεν ξεκολλά το ένα απο το άλλο . (ασχετα αν βρίζονται και χτυπιούνται)
    από εκεί βγήκε το μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε.

Senior Member
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ;

ΝΤΑΛΙΑ ΠΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΑΕΡΑΣ. ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΤΣΟΥ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ. ΑΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Originally posted by raphsssodos
    @justme είσαι ο τηλεπαρουσιαστής;:P
    Εχω ήδη γράψει ότι βρίσκομαι πλέον στη φάση \"γράφω ότι νά\'ναι\" (τώρα έβαλα και τόνο). Οπότε παρακαλείστε όπως αγνοείτε τα γραφόμενά μου ως μη έχοντα καμία σχέση με το θέμα.
    Θα διαγραφεί που θα διαγραφεί το θέμα (λέω εγώ τώρα) ας γράψω και εγώ το μακρύ και το κοντό μου. Ευκαιρία είναι.

Originally posted by Dalia
    Originally posted by Θεοφανία
    Dalia....
    Και γω είμαι μέσα όλη μέρα γιατί δουλεύω στον υπολογιστή...αυτό δεν σημαίνει τίποτα....
    Ναι μόνο που αυτός έγραψε ότι δεν ασχολείται με \"προβληματικά\" άτομα.Και εδώ μέσα οι περισσότεροι έχουμε προβλήματα ψυχολογικά.Γι\'αυτό το είπα.

Dalia...
    Πιστεύω ότι ο MANTHES δεν πιστεύει τίποτα απ\' όσα λέει-όταν λέει χοντράδες εννοώ-απλά αυτή είναι η άμυνα του.
    Δε τον επικροτώ, αλλά όσο καιρό είμαι εδώ, βλέπω ότι πολύς κόσμος του την πέφτει χωρίς να φταίει....

Banned
    Originally posted by MANTHES
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ; ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ

τελικα μερικα ατομα δεν καταλαβαινετε με τιποτα,
    οντως μονο με κλειδωμα του τοπικ ξεμπερδευει κανεις....

Senior Member
    Originally posted by justme
    Originally posted by raphsssodos
    @justme είσαι ο τηλεπαρουσιαστής;:P
    Εχω ήδη γράψει ότι βρίσκομαι πλέον στη φάση \"γράφω ότι νά\'ναι\" (τώρα έβαλα και τόνο). Οπότε παρακαλείστε όπως αγνοείτε τα γραφόμενά μου ως μη έχοντα καμία σχέση με το θέμα.
    Θα διαγραφεί που θα διαγραφεί το θέμα (λέω εγώ τώρα) ας γράψω και εγώ το μακρύ και το κοντό μου. Ευκαιρία είναι.
    θα διαγραφεί τέτοιο σοβαρό θέμα;

Senior Member
    Το θέμα θα μπορούσε να είχε τύχει πιό σοβαρών απαντήσεων από αυτές που έχουμε δώσει ΟΛΟΙ.
    (είναι το λιγότερο που μπορώ να γράψω)

Senior Member

το γέλιο της αρκούδας...

Senior Member
    ΡΑΨΩΔΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

Υ.Γ. ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΕΘΛΕΙΑ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast