Results 211 to 225 of 267
Thread: ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
-
18-04-2008, 14:50 #211
Μπορώ να καυγαδίσω,
μπορώ να ανεχτώ καυγάδες,
δεν μπορώ ομως manthes να ανεχτώ μηνύματα σαν και το παρακάτω που έστειλες
Originally posted by MANTHES
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ; ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕΤο φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
- 18-04-2008, 14:51 #212
ΡΑΨΩΔΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ
Υ.Γ. ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΕΘΛΕΙΑ;
εχεις προβλημα,
μην την ψαχνεις.
Το κακο ειναι οτι δεν το ξερεις.....
(αρκετοι εδω μεσα που εχουν, απλως το ξερουν)
18-04-2008, 14:53 #213
Originally posted by NikosD.
Θεωρώ ντροπή - και απευθύνομαι προς όλους τώρα- να τρέχουν θέματα σαν αυτό για την alien που έφυγε και εμείς να μην μπορούμε να βγούμε ούτε μία μέρα από τον μικρόκοσμο μας.
18-04-2008, 14:54 #214
Edit:
Μπορώ να καυγαδίσω,
μπορώ να ανεχτώ καυγάδες,
όμως ο ψυχισμός μου δε
δεν μπορώ ομως manthes να ανεχτώ μηνύματα σαν και το παρακάτω που έστειλες
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ; ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕbeen good, been bad. WILL GO ON
18-04-2008, 14:54 #215
Originally posted by raphsssodos
Θεωρώ ντροπή - και απευθύνομαι προς όλους τώρα- να τρέχουν θέματα σαν αυτό για την alien που έφυγε και εμείς να μην μπορούμε να βγούμε ούτε μία μέρα από τον μικρόκοσμο μας.
οποτε ας την γαμησουμε και εμεις λιγο παραπανω ε?
:P
ξουτ
(γενικως και οχι ειδικως)
18-04-2008, 14:55 #216
ΡΕ ΚΡΙΝΙΩ ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ. ΠΑΝΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ; ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΣ. ΧΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 2-3
ΝΙΚΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ; ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ;Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
18-04-2008, 14:59 #217
καλά κάστανα.
18-04-2008, 15:33 #218
manthes,
συνηθίζω να κάνω υπομονή με την ελπίδα οτι τα πράγματα θα καταλαγιάσουν και θα πρυτανέψει η λογική και χωρίς να χρειαστεί καμία δική μου παρέμβαση.
Το οτι απάντησα στην όγδοη/ένατη σελίδα είναι τυχαίο και δεν στοχεύει σε σένα.
Αυτο που σε αφορούσε, στο έγραψα λίγο παραπάνω.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
18-04-2008, 15:50 #219
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. 1-2 ΑΤΟΜΑ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΕΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ
ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΟΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
18-04-2008, 15:51 #220
τελικα οσοι πιστευαν οτι ο 3ος παγκοσμιος πολεμος δε θα γινει με οπλα αλλα με ηλεκτρονικα μεσα, ειχαν δικιο....
18-04-2008, 16:13 #221
Originally posted by susperia
τελικα οσοι πιστευαν οτι ο 3ος παγκοσμιος πολεμος δε θα γινει με οπλα αλλα με ηλεκτρονικα μεσα, ειχαν δικιο....Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
18-04-2008, 18:52 #222
ΡΑΨΩΔΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ
Υ.Γ. ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΕΘΛΕΙΑ;
νέοι αν μπω στις τουαλέτες και τα δω όλα ******* θα γίνει μαλακία και δεν το θέλω!
αχ!όμορφο πράμα το μεγάλο πεύκο!
19-04-2008, 02:07 #223
ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ:
Μέλη Online - Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 109 Επισκέπτες, 7 Μέλη και 0 Αόρατα μέλη οι οποίοι κοιτάζουν το forum
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;
ΟΧΙ λοιπόν διαφωνώ με την άποψη αυτή. Αυτό το φόρουμ είναι το μοναδικό που ξέρω εγώ και ίσως από τα λίγα γενικώς στα οποία αυτά που γράφονται έχουν το νόημα να διαβαστούν ΚΑΙ από όσους έχουν την ανάγκη κάποια άλλη στιγμή να τα διαβάσουν και ας μην είναι μέλη. (πέρα από τους εν την στιγμή της γραφής παρόντες μέλη ή μη).
Καλίτερα λοιπόν εμείς τώρα, άλλοι πριν και μετά από εμάς να γράφουν με περισσότερη σκέψη αυτά που θέλουν να γράψουν εχοντας υπόψιν πως αυτά μένουν ΚΑΙ για να βοηθηθεί ό όποιος άλλος.
Οχι δε με ενοχλεί να γράφω την άποψη μου, την συμπαράστασή μου και την ίδια μου την ψυχή και ας την διαβάζουν 1000. Δεν κάνω τίποτα κακό. Προσπαθώ να δώσω και να πάρω βοήθεια.
Δεν θέλει κάποιος να έχει αντίκτυπο στην προσωπική του ζωή? Δεν δίνει κανένα προσωπικό στοιχείο του (ούτε καν κατά την εγγραφή του), ούτε ανακοινώνει κανένα λογαριασμό mail του. ΚΑι τελείωσε εκεί η οποια πιθανότητα να τον ενοχλήσει κανείς πέρα από το φόρουμ
Και είτε είναι 1000 είτε 100 είτε 10 έστω και 1 να είναι και να βοηθιέται στο ελάχιστο από κάτι που έχει γραφτεί εδώ μέσα από εμένα εγώ όχι απλως δε νιώθω άσχημα αλλά αντιθέτως νιώθω υπέροχα να το γνωρίζω αυτό το γεγονός (ότι ΚΑΙ κάποιος άλλος βοηθιέται)
Και ακόμα και όταν κάνω ψιλοκουβεντούλα ε ακόμα και τότε σκεπτόμενος ότι μπορεί και κάποις που δεν εχει βρεί το κουράγιο ή τη δύναμη ή ότι άλλο για να γράψει έχω πάντα στο μυαλό μου ότι με την ψιλοκουβεντούλα μπορεί και αυτός να έρθει και να πεί ένα γειά έστω. Λίγο δεν βρίσκω ούτε αυτό το (Υ)γεια.
Παραέγραψα??. Oh well.been good, been bad. WILL GO ON
19-04-2008, 02:16 #224
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΕΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΑΛΕ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ
ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ. ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΤΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΧ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΣΕΝΤΖΕΡ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ή ΤΗΝ ΝΤΑΛΙΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
19-04-2008, 02:24 #225
Μίλα με όποιον θές. Σε εμένα mail είναι αδύνατο να στείλεις. Δεν το ξέρει κανένας (άκυρο μόνο ένα μέλος). Και ότι και αν πεις για μένα θα πείς για τον justme. Την πραγματική μου ταυτότητα πάλι με όποιον και αν μιλήσεις δεν θα τη μάθεις. Δεν την έχω δώσει σε κανένα. Δεν υπάρχει λοιπόν περίπτωση ΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΩ κάποιος να μάθει προσωπικά μου στοιχεία. Είναι πολύ απλό και πραγματικό.
Εν εσύ τα έδωσες και το μετάνιωσες άλλο θέμα.
Πάντως και να κλειδωθεί το φόρουμ είτε στους θεατές είτε κάτι να γίνει με την διαδικασία νέων μελών παλι αυτά που λεω θα ισχύουν.
Σωστά?been good, been bad. WILL GO ON
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....