Results 166 to 180 of 267
Thread: ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
-
18-04-2008, 14:03 #166
ΕΣΥ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΒΕΛΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ Ή ΑΚΟΜΑ;
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
- 18-04-2008, 14:06 #167
Originally posted by justme
Είμαστε που ειμαστε εκτός θέματος ,
Ασ κάνω εγώ μερικές ερωτήσεις και αν θέλει κανείς απαντάει.
1) Υπάρχει μόνο σωματική βία?
2) Η λεκτική βία είναι \"μικρότερη\" της σωματικής?
3) Σε ένα καυγά υπάρχει νικητής και νικημένος? Ας ληφθεί υπόψιν πως ενας τύπος καυγά είναι και ο πόλεμος
4) Όταν μειώνουμε (λεκτικά) κάποιον η δική μας αξία μεγαλώνει?
5) Είναι καλίτερο το να ανταποδώσεις ή το να συγχωρέσεις?
6) Το να μην ανταποδώσεις είναι δειλία?
7) Το \"να δώσεις τόπο στην οργή\" (και ας μη συγχωρέσεις) είναι κάτι κακό?
.
.
Αυτά για την ώρα
18-04-2008, 14:07 #168
Και για αρχή εγώ
1) Οχι
2) Ο
3) Ο
4) Ο
5) Καλίτερο το β. Εφικτό εξαρτάται
6) Ο. Μάλλον είναι λογική
7) Οbeen good, been bad. WILL GO ON
18-04-2008, 14:08 #169
JUSTME ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΙΑΖΕΙ. ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ;
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
18-04-2008, 14:09 #170
Originally posted by MANTHES
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ. ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.
Και αν ήθελα να σου την πω με τόσα που γράφεις θα είχα πολλά να σου απαντήσω αλλά το θεωρώ τελείως χάσιμο χρόνου και δεν έχω καμία διάθεση να το κάνω.
Το συγκεκριμένο όμως παραήταν χοντρό.
18-04-2008, 14:09 #171
ΕΣΥ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΒΕΛΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ Ή ΑΚΟΜΑ;
18-04-2008, 14:10 #172
Originally posted by justme
Είμαστε που ειμαστε εκτός θέματος ,
Ασ κάνω εγώ μερικές ερωτήσεις και αν θέλει κανείς απαντάει.
1) Υπάρχει μόνο σωματική βία?
2) Η λεκτική βία είναι \"μικρότερη\" της σωματικής?
3) Σε ένα καυγά υπάρχει νικητής και νικημένος? Ας ληφθεί υπόψιν πως ενας τύπος καυγά είναι και ο πόλεμος
4) Όταν μειώνουμε (λεκτικά) κάποιον η δική μας αξία μεγαλώνει?
5) Είναι καλίτερο το να ανταποδώσεις ή το να συγχωρέσεις?
6) Το να μην ανταποδώσεις είναι δειλία?
7) Το \"να δώσεις τόπο στην οργή\" (και ας μη συγχωρέσεις) είναι κάτι κακό?
.
.
Αυτά για την ώρα
μονο που αν δεν σε πειραζει θα απαντησω χωρις νουμερακια (μου θυμιζει σχολες κ τετοια)....
φυσικα κ δεν υπαρχει μονο σωματικη βια...θεωρω πώς η ψυχολογικη, η λεκτικη βια ειναι βια επισης.Εξισου ασχημη κ ψυχοφθόρα.
Τώρα για τον καυγα που αναφερεις ποτε δεν το ειδα ως ειδος μαχης με νικητη κ ηττημενο.Απο τη στιγμη που εμπλεκονται 2, φθορες υπάρχουν κ για τους 2. Τί παει να πει νικητης ενος καβγά? Γιατι καβγαδίζω?Για να υπερισχύσω? Γιατί θύμωσα? Πώς θύμωσα?Με τί?Ειναι μια σειρα ζητηματων που προκύπτουν....
Αν μειωσω καποιον λεκτικα, τις περισσοτερες φορες νομιζω πως το κανω για υπερισχύσω εγω κ να καλύψω δικά μου κενα.Να νιωσω εγω καλύτερα. Άλλωστε κανεις δεν εχει τη δύναμη να μειωσει τον άλλο στην ουσια.Ο μονος που μπορει να το κανει ειναι ο καθενας τον εαυτο του.
Το να ανταποδίδω βια λεκτικη ειναι επισης βια.Προσωπικα δεν το προτιμω-αν κ το χω κανει. Δεν βοηθα σε τίποτα.Ειναι ξοδεμα ενεργειας,αποπροσανατολισ� �ος απο το τί θελω να κανω...Αν με πνιγει κάτι, με θυμωνει μπορώ να το πω χωρις να μειωσω αυτον που τον αφορα.
18-04-2008, 14:11 #173
JUSTME ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΙΑΖΕΙ. ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ;been good, been bad. WILL GO ON
18-04-2008, 14:12 #174
Όσο κι αν το συγκεκριμένο thread φαίνεται άσχετο με την ψυχολογική υποστήριξη, προκαλεί απίστευτο γέλιο και κάνει όντως καλό στους πεσμένους. Ραψωδέ να είσαι καλά ρε παλίκαρε όπου κι αν είσαι. Κι εσύ MANTHES. Βοηθάς κι εσύ με τον τρόπο σου
18-04-2008, 14:14 #175
Originally posted by raphsssodos
Originally posted by Θεοφανία
Εγώ δεν θα σου κάνω το παράλογο, λογικό.
Αν η γλώσσα της αλήθειας είναι να την λέμε στους άλλους χωρίς λόγο και αιτία, πάλι δικαίωμα σου είναι να το πιστεύεις.
Απο κει και πέρα, επειδή είμαστε σε δημόσιο διάλογο φαντάζομαι ότι οι νοήμονες άνθρωποι έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους......
Η αλήθεια είναι πως προσπαθώ μάταια να προσεγγίσω το πνεύμα σου, αλλά απ\' ότι φαίνεται δεν τα καταφέρνω.
Την επόμενη φορά που θα θες να τσακωθείς μόνο για να βγάλεις τα νεύρα και τα απωθημένα σου, εύχομαι να μη τσιμπήσει κανένας όπως τσιμπήσαμε εκείς....
18-04-2008, 14:15 #176
Originally posted by must...live...
Όσο κι αν το συγκεκριμένο thread φαίνεται άσχετο με την ψυχολογική υποστήριξη, προκαλεί απίστευτο γέλιο και κάνει όντως καλό στους πεσμένους. Ραψωδέ να είσαι καλά ρε παλίκαρε όπου κι αν είσαι. Κι εσύ MANTHES. Βοηθάς κι εσύ με τον τρόπο σουbeen good, been bad. WILL GO ON
18-04-2008, 14:15 #177
ΡΑΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΩΔΕ ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ; ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΕΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΑΠΛΑ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΑΝΤΩ. ΕΞΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ. ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ
ΝΤΑΛΙΑ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ
Υ.Γ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΣ; ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ EMAILΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
18-04-2008, 14:18 #178
Originally posted by must...live...
Όσο κι αν το συγκεκριμένο thread φαίνεται άσχετο με την ψυχολογική υποστήριξη, προκαλεί απίστευτο γέλιο και κάνει όντως καλό στους πεσμένους. Ραψωδέ να είσαι καλά ρε παλίκαρε όπου κι αν είσαι. Κι εσύ MANTHES. Βοηθάς κι εσύ με τον τρόπο σου
18-04-2008, 14:19 #179
ΡΑΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΩΔΕ ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ; ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
18-04-2008, 14:20 #180
ΡΑΨΩΔΕ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ; ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....