ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 18 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 267
    Administrator
    Μπορώ να καυγαδίσω,
    μπορώ να ανεχτώ καυγάδες,
    δεν μπορώ ομως manthes να ανεχτώ μηνύματα σαν και το παρακάτω που έστειλες

Originally posted by MANTHES
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ; ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ
    Θεωρώ ντροπή - και απευθύνομαι προς όλους τώρα- να τρέχουν θέματα σαν αυτό για την alien που έφυγε και εμείς να μην μπορούμε να βγούμε ούτε μία μέρα από τον μικρόκοσμο μας.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Banned
    ΡΑΨΩΔΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

Υ.Γ. ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΕΘΛΕΙΑ;

εχεις προβλημα,
    μην την ψαχνεις.

Το κακο ειναι οτι δεν το ξερεις.....
    (αρκετοι εδω μεσα που εχουν, απλως το ξερουν)

Senior Member
    Originally posted by NikosD.
    Θεωρώ ντροπή - και απευθύνομαι προς όλους τώρα- να τρέχουν θέματα σαν αυτό για την alien που έφυγε και εμείς να μην μπορούμε να βγούμε ούτε μία μέρα από τον μικρόκοσμο μας.
    δων, η ζωή συνεχίζεται όσο γαμημένα ωμό και αν είναι αυτό. ποιος είπε πως η ζωή είναι ανθρώπινη; ε, ποιος;

Senior Member
    Edit:
    Μπορώ να καυγαδίσω,
    μπορώ να ανεχτώ καυγάδες,
    όμως ο ψυχισμός μου δε

δεν μπορώ ομως manthes να ανεχτώ μηνύματα σαν και το παρακάτω που έστειλες

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ; ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ
    Εδώ σταματάω να γράφω σε αυτό το θέμα.
    been good, been bad. WILL GO ON

Banned
    Originally posted by raphsssodos
    δων, η ζωή συνεχίζεται όσο γαμημένα ωμό και αν είναι αυτό. ποιος είπε πως η ζωή είναι ανθρώπινη; ε, ποιος;

οποτε ας την γαμησουμε και εμεις λιγο παραπανω ε?

:P

ξουτ
    (γενικως και οχι ειδικως)

Senior Member
    ΡΕ ΚΡΙΝΙΩ ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ. ΠΑΝΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ; ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΣ. ΧΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 2-3

ΝΙΚΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ; ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    καλά κάστανα.

Administrator
    manthes,
    συνηθίζω να κάνω υπομονή με την ελπίδα οτι τα πράγματα θα καταλαγιάσουν και θα πρυτανέψει η λογική και χωρίς να χρειαστεί καμία δική μου παρέμβαση.
    Το οτι απάντησα στην όγδοη/ένατη σελίδα είναι τυχαίο και δεν στοχεύει σε σένα.
    Αυτο που σε αφορούσε, στο έγραψα λίγο παραπάνω.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. 1-2 ΑΤΟΜΑ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΕΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ

ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΟ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    τελικα οσοι πιστευαν οτι ο 3ος παγκοσμιος πολεμος δε θα γινει με οπλα αλλα με ηλεκτρονικα μεσα, ειχαν δικιο....

Senior Member
    Originally posted by susperia
    τελικα οσοι πιστευαν οτι ο 3ος παγκοσμιος πολεμος δε θα γινει με οπλα αλλα με ηλεκτρονικα μεσα, ειχαν δικιο....
    ΣΗΦΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ;

Senior Member
    ΡΑΨΩΔΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

Υ.Γ. ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΕΘΛΕΙΑ;
    [/quote]

νέοι αν μπω στις τουαλέτες και τα δω όλα ******* θα γίνει μαλακία και δεν το θέλω!
    αχ!όμορφο πράμα το μεγάλο πεύκο!

Senior Member
    ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ:
    Μέλη Online - Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 109 Επισκέπτες, 7 Μέλη και 0 Αόρατα μέλη οι οποίοι κοιτάζουν το forum

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;
    Θα γράψω τελικά ξανά για να πώ την γνώμη μου αυτή τη φορά για το ΘΕΜΑ.

ΟΧΙ λοιπόν διαφωνώ με την άποψη αυτή. Αυτό το φόρουμ είναι το μοναδικό που ξέρω εγώ και ίσως από τα λίγα γενικώς στα οποία αυτά που γράφονται έχουν το νόημα να διαβαστούν ΚΑΙ από όσους έχουν την ανάγκη κάποια άλλη στιγμή να τα διαβάσουν και ας μην είναι μέλη. (πέρα από τους εν την στιγμή της γραφής παρόντες μέλη ή μη).

Καλίτερα λοιπόν εμείς τώρα, άλλοι πριν και μετά από εμάς να γράφουν με περισσότερη σκέψη αυτά που θέλουν να γράψουν εχοντας υπόψιν πως αυτά μένουν ΚΑΙ για να βοηθηθεί ό όποιος άλλος.

Οχι δε με ενοχλεί να γράφω την άποψη μου, την συμπαράστασή μου και την ίδια μου την ψυχή και ας την διαβάζουν 1000. Δεν κάνω τίποτα κακό. Προσπαθώ να δώσω και να πάρω βοήθεια.

Δεν θέλει κάποιος να έχει αντίκτυπο στην προσωπική του ζωή? Δεν δίνει κανένα προσωπικό στοιχείο του (ούτε καν κατά την εγγραφή του), ούτε ανακοινώνει κανένα λογαριασμό mail του. ΚΑι τελείωσε εκεί η οποια πιθανότητα να τον ενοχλήσει κανείς πέρα από το φόρουμ

Και είτε είναι 1000 είτε 100 είτε 10 έστω και 1 να είναι και να βοηθιέται στο ελάχιστο από κάτι που έχει γραφτεί εδώ μέσα από εμένα εγώ όχι απλως δε νιώθω άσχημα αλλά αντιθέτως νιώθω υπέροχα να το γνωρίζω αυτό το γεγονός (ότι ΚΑΙ κάποιος άλλος βοηθιέται)

Και ακόμα και όταν κάνω ψιλοκουβεντούλα ε ακόμα και τότε σκεπτόμενος ότι μπορεί και κάποις που δεν εχει βρεί το κουράγιο ή τη δύναμη ή ότι άλλο για να γράψει έχω πάντα στο μυαλό μου ότι με την ψιλοκουβεντούλα μπορεί και αυτός να έρθει και να πεί ένα γειά έστω. Λίγο δεν βρίσκω ούτε αυτό το (Υ)γεια.

Παραέγραψα??. Oh well.

Senior Member
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΕΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΑΛΕ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ. ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΤΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΧ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΣΕΝΤΖΕΡ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ή ΤΗΝ ΝΤΑΛΙΑ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ

Senior Member
    Μίλα με όποιον θές. Σε εμένα mail είναι αδύνατο να στείλεις. Δεν το ξέρει κανένας (άκυρο μόνο ένα μέλος). Και ότι και αν πεις για μένα θα πείς για τον justme. Την πραγματική μου ταυτότητα πάλι με όποιον και αν μιλήσεις δεν θα τη μάθεις. Δεν την έχω δώσει σε κανένα. Δεν υπάρχει λοιπόν περίπτωση ΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΩ κάποιος να μάθει προσωπικά μου στοιχεία. Είναι πολύ απλό και πραγματικό.
    Εν εσύ τα έδωσες και το μετάνιωσες άλλο θέμα.
    Πάντως και να κλειδωθεί το φόρουμ είτε στους θεατές είτε κάτι να γίνει με την διαδικασία νέων μελών παλι αυτά που λεω θα ισχύουν.

Σωστά?

Page 15 of 18 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast