Τι μου συμβαίνει? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 73
    Senior Member
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Tzμπα μπερδεβεσαι. Πρωτα απ΄ολα ειπες ότι εχεις κρισεις πανικου. Τι σχεση εχουν τα ψυχοφάρμακα ;

Αν ο ψυχίατρος δεν σου δωσει αταραξ, θα του την πεις και αυτου;

Δηλαδη εσυ τι λες;
    Ολοι σημερα παθανουν κριση πανικου; Λες ότι πρεπει ολοι να παιρνουμε ψυχοφάρμακα;

Δεν εισαι υπερ των φαρμακων αλλα αν θες για την κριση πανικου ψυχοφάρμακα,
    ε τοτε αν παθεις γριππη θα θες τι;
    Τι αλλο θα ακουσω!!!! Αν ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ απο κρισεις πανικου ε ας μην παρουμε, να το υποστουμε;; Πες μου σε παρακαλω ποτε καποιος πρεπει να παρει φαρμακα!!!

Banned
    Quote Originally Posted by KaterinaP View Post
    Α ναι ας περιμενουμε να φτασουμε μεχρι εκει για να παρουμε μπρος... σαμπως τα υπολοιπα συμπτωματα υποφερονται.
    Ο δεξιος ψαλτης.

Λοιπον ότι και να λες, πολλοι παθαινουν κριση πανικου, αλλα δεν εχουν ολοι σαν καταληξη αυτοκτονικούς ιδεασμούς. Αυτές οι αυθαιρεσίες και οι νοητικες ακροβασιες δεν κανουν καλο, Να μην τις σκευτεσαι καν.

Banned
    Κοιτα, εσυ εγραψες ότι πινεις διαφορα χορτα και ενδιάμεσα χτυπας και κατι μπυρονια. Προφανως εσυ ξερεις καλυτερα, τι συμβουλη θελει από μας;

Senior Member
    Ο δεξιος ψαλτης.

Λοιπον ότι και να λες, πολλοι παθαινουν κριση πανικου, αλλα δεν εχουν ολοι σαν καταληξη αυτοκτονικούς ιδεασμούς. Αυτές οι αυθαιρεσίες και οι νοητικες ακροβασιες δεν κανουν καλο, Να μην τις σκευτεσαι καν.
    Η αυτοκτονια σχετιζεται με την καταθλιψη συνηθως οχι τις κρισεις πανικου!!! Αλλο το ενα αλλο το αλλο! Και εσυ ειπες πως πρεπει να ειναι αυτοκτονικος καποιος να παρει φαρμακο αρα ποιες αυθαιρεσιες;;; Πρεπει να υπομενουμε τα αλλα καταθλιπτικα συμπτωματα, τα οποια πολυ απλα δεν υποφερονται, και να περιμενουμε ποοοτε και αν γινουμε αυτοκτονικοι για να παρουμε καποιο φαρμακο;

Senior Member
    Η αυτοκτονια σχετιζεται με την καταθλιψη συνηθως οχι τις κρισεις πανικου!!! Αλλο το ενα αλλο το αλλο! Και εσυ ειπες πως πρεπει να ειναι αυτοκτονικος καποιος να παρει φαρμακο αρα ποιες αυθαιρεσιες;;; Πρεπει να υπομενουμε τα αλλα καταθλιπτικα συμπτωματα, τα οποια πολυ απλα δεν υποφερονται, και να περιμενουμε ποοοτε και αν γινουμε αυτοκτονικοι για να παρουμε καποιο φαρμακο;
    Επισης δεν απαντησες στην ερωτηση μου. Προχθες εμενα κατηγορησες οτι αποφευγω συστηματικα να απαντω στις ερωτησεις σου...

Banned
    Eχεις μπερδευτεί τελειως. Δεν αφορα εσενα, αλλα το παρον νημα. Το οποιο μιλαει για κριση πανικου ξεκάθαρα!!!
    Πως δεν το καταλαβαίνεις αυτό;
    Δεν αφορα εσενα!!!!
    Τελος.

Senior Member
    Eχεις μπερδευτεί τελειως. Δεν αφορα εσενα, αλλα το παρον νημα. Το οποιο μιλαει για κριση πανικου ξεκάθαρα!!!
    Δεν αφορα εσενα!!!!
    Τελος.
    Αναφερθηκες στο δικο μου σχολιο οποτε τι θες να καταλαβω;;;!!! Επισης εσυ αναφερθηκες στην αυτοκτονια, ουτε καν η κοπελα που ανοιξε την κουβεντα!!! Για μαντεψε τωρα ποιος εχει μπερδευτει.

Senior Member
    Δεν αφορα εσενα!!!!
    Τελος.
    Η κοπελα αναφερε πως περναει και καταθλιψη. Αρα ειναι κρισεις πανικου ΚΑΙ καταθλιψη. Λεω γω τωρα...

Senior Member
    Βλεπω το σωου. Νταξει εγω για το καλο τους τα λεω. Δεν είμαι και παιδονομος.
    https://www.youtube.com/watch?v=J317DUqkYVU

Banned
    jim συγνώμη αλλά είσαι εκτός κλίματος..
    δε σου τη λέω χαλάρωσε. τα μηνύματά σου σχολιάζω. εσύ είσαι αυτός που πρέπει να κατεβάσει τους τόνους.
    γιατί να την πω στο γιατρό που δε θα μου δώσει φάρμακό?
    Όχι, δεν παθαίνουν όλοι σήμερα κρίση πανικού.

και ναι περνάω κατάθλιψη ΧΩΡΙΣ αυτοκτονικο ιδεασμό πλέον. έχω αρκετές ευθύνες και ανθρώπους που με αγαπάνε γύρω μου για να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Θέλω να είμαι λειτουργική και χαρούμενη και δεν μπορώ. Τόσο απλά.

Senior Member
    Ότι και αν λέτε η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και χρήζει διαφορετικής αντιμετώπισης, για αυτό τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο πρέπει να τον έχει ο θεραποντας ιατρός.
    Στην δική μου περίπτωση π.χ ο γιατρός μου μου είπε ότι δεν χρειάζομαι φάρμακα και αλληγορικα μου είπε το εξής. "Φαντάσου ένα σπίτι όπου είναι τακτοποιημενο και καθαρό αλλά ο ένοικος έχει ανακαλύψει ότι μέσα του υπάρχουν 2 αράχνες και αντί να προσπαθήσει να της βγάλει με κάποιον τρόπο έξω, βγαίνει από το σπίτι, παίρνει ένα μπαζουκα και ρίχνει ισοπεδωνοντας το σπίτι ώστε να της σκοτώσει " Το μπαζουκα είναι τα φάρμακα όπως καταλάβετε. Πάσχω από κρίσεις πανικού και αρρωστοφοβια, αν και έχω αρκετό καιρό να πάθω κρίση πανικού, η" αρρώστια " δεν με αφήνει. Χαλάω το ένα τρίτο του μισθού μου στους γιατρούς κυνηγώντας φαντάσματα...! παρόλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται στην ίδια μοίρα με εμένα και ο γιατρός τους έκρινε ότι χρειάζονται φάρμακα. Ότι πει ο γιατρός παιδιά, ότι πει ο γιατρός. Καλό βέβαια είναι να παίρνουμε και 2η και 3η γνώμη πριν κάνουμε οποιαδήποτε ενέργεια. Να είστε όλοι πάντα καλά! Τα φιλιά μου και την αγάπη μου!

Banned
    κοντος ψαλμος αληλουια.σε λιγες μερες εχω ραντεβου,. το φορουμ προσφερει υποστηριξη και οχι ειρωνια και απαξιωση...ετσι νομιζα τουλαχιστον. και φυσικα τον πρωτο και τελευταιο λογο τον εχει ο γιατρος η ο ψυχολογος χαιρω πολυ, αλλα το να συζητας σε εναν τετοιον ιστοτοπο επι της ουσιας και οχι αμυνομενος μονο καλο μπορει να σου κανει. περαστικα σου george

Senior Member
    Quote Originally Posted by icecream View Post
    κοντος ψαλμος αληλουια.σε λιγες μερες εχω ραντεβου,. το φορουμ προσφερει υποστηριξη και οχι ειρωνια και απαξιωση...ετσι νομιζα τουλαχιστον. και φυσικα τον πρωτο και τελευταιο λογο τον εχει ο γιατρος η ο ψυχολογος χαιρω πολυ, αλλα το να συζητας σε εναν τετοιον ιστοτοπο επι της ουσιας και οχι αμυνομενος μονο καλο μπορει να σου κανει. περαστικα σου george
    Περαστικά και σε εσένα φιλαράκι μου! Να δεις που όλα σύντομα θα είναι παρελθόν! Λίγο πείσμα και λίγη πίστη χρειάζεται...

Banned
    Παιδιά μου έγραψε το paroxetine, μου είπε ότι θα το παίρνω για τουλάχιστον ένα χρόνο, αλλά έκανε τη διάγνωση σε 5 λεπτά με το ρολόι!!
    με νευρίασε πάρα πολύ η ξεπέτα του. Λέω να δοκιμάσω και σε ιδιώτη, αν είναι να πάρω φάρμακο.

έχει πάρει κανεις αυτό το φάρμακο? πώς ήταν από παρενέργιες? δεν έχω ξαναπάρει ψυχοφάρμακο και φοβάμαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by icecream View Post
    Παιδιά μου έγραψε το paroxetine, μου είπε ότι θα το παίρνω για τουλάχιστον ένα χρόνο, αλλά έκανε τη διάγνωση σε 5 λεπτά με το ρολόι!!
    με νευρίασε πάρα πολύ η ξεπέτα του. Λέω να δοκιμάσω και σε ιδιώτη, αν είναι να πάρω φάρμακο.

έχει πάρει κανεις αυτό το φάρμακο? πώς ήταν από παρενέργιες? δεν έχω ξαναπάρει ψυχοφάρμακο και φοβάμαι.
    Εγω παιρνω το seroxat που ειναι και αυτο παροξετινη. Δεν μου προκαλεσε καμια παρενεργεια. Πολυ καλο φαρμακο με βοηθησε πολυ. Νομιζω ειναι παρομοια αυτα τα δυο. Διαγνωση μεσα σε 5 λεπτα δε γινεται. Οντως καλυτερα να πας σε καποιον ιδιωτη, δεν παιζουμε με αυτα τα πραγματα. Μη τα φοβασαι τα φαρμακα. Μπορει να φανταζουν λιγο τρομακτικα με ενα σωρο παρενεργειες αλλα βοηθανε πολυ στον ελεγχο των συμπωματων. Απλα μπορει να μη βρεις με την πρωτη αυτο που σου ταιριαζει οποτε θα δοκιμασεις κατι αλλο. Μακαρι να σε βοηθησει το paroxetine αν οντως το παρεις.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast