Results 136 to 150 of 220
-
19-04-2008, 22:27 #136
susperia,γιατί το διαστημα που ενιωθα να πνιγομαι κρατησε 3 μηνες...προφανως δεν εφτασα σ αυτο το σημειο ξαφνικα....ηταν το αποκορύφωμα μιας δυσάρεστης περιοδου, γεματων αρνητικων καταστάσεων...μια το ενα γεγονος, μια το άλλο ήρθα κι έσκασα...Γιατι ζήτησα βοηθεια?Γιατι ενιωθα πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ να προσφέρω τπτ άλλο στον εαυτο μου....οτι στερεψα απο δυναμεις....Το παραδέχτηκα.Αυτο.
- 19-04-2008, 22:37 #137
Σοφία να σε ρωτήσω κάτι?
Εσύ είχες κρίσεις πανικού, ή κατάθλιψη?
αν θες μου απαντάς
19-04-2008, 22:39 #138
οχι κρισεις πανικου....ουτε κατάθλιψη....τελικα. περασα ενα καταθλιπτικο επεισοδιο. έτσι μου ειπανε...
19-04-2008, 22:43 #139
αρα σοφια θελω να πω οτι ηταν αρκετα σοβαρη καταθλιψη κι οχι ελαφρια για να φτασεις στο σημειο να αισθανεσαι οτι δεν μπορεις να βοηθησεις τον εαυτο σου και οτι πρεπει να κανεις κατι για αυτο, να ζητησεις εξωτερικη βοηθεια. Οταν εννοω σοβαρη καταθλιψη εννοω ως προς την ενταση κι οχι ως προς τη διαρκεια. Εφτασες σε ενα σημειο να μην εχεις δυναμεις, Και το πιθανο επομενο σημειο αν δε ζητουσες βοηθεια θα ηταν να μην ειχες τη δυναμη, την ορεξη και το κουραγιο καν να ζητησεις βοηθεια και τελικα να επεφτες σε μια κατασταση αφασιας.
19-04-2008, 22:48 #140
Εμένα κατά καιρούς με πιάνουν οι μαυρίλες μου και το μόνο που θέλω να κάνω είναι να βλέπω ταινίες, να τρώω, να πίνω και να μη σηκώνω τα τηλέφωνα.
Αν το κάνω έστω για μια μέρα, την επόμενη έχω τύψεις που αφήνω τη ζωή μου πίσω και ενεργοποιούμαι..Αυτό είναι περίπου το παιχνίδι.
19-04-2008, 22:49 #141
susperia επειδη δεν θέλω να σου απαντησω στο ποδι....θα σου απαντησω αργοτερα.παω για ποτάκι.
παρεπιπτόντως υπάρχει κατάθλιψη χωρις αυτη την απαισια αισθηση αδυναμιας?
Υ.Γ. ευχαριστώ για την κουβέντα
19-04-2008, 23:02 #142
αντε καλη εξοδο! πιες και ενα ποτο για μας. Εγω την καταθλιψη την εχω συνδεσει στο μυαλο μου με μια κατασταση φυτου που δε σκεφτεσαι επειδη τιποτα πια δεν εχει σημασια, τιποτα δε μπορει να διορθωθει, τιποτα δε συμβαινει, τιποτα δεν αλλαζει, εχει ερθει για σενα το τελος του κοσμου, αρα ειναι ασκοπο να σκεφτεις, ασκοπο να νιωσεις και κυριως υπερβολικα κουραστικο και να σκεφτεις και να νιωσεις, γι αυτο και δεν τα κανεις. Δηλαδη μια κατασταση που εχει ερθει σαν αποτελεσμα μιας μεγαλης θλιψης που προηγηθηκε και το αποτελεσμα αυτο ειναι η καταθλιψη. Ετσι το αντιληφθηκα εγω και δεν ειχε καμια σχεση με πολυ μεγαλες στεναχωριες που εχω περασει οπου εκανα παρα πολυ αρνητικες σκεψεις και ημουν μεσα στη μαυριλα, γιατι τοτε τουλαχιστον ενιωθα τη μαυριλα, οσο εντονη κι αν ηταν. Δεν ξερω ετσι το καταλαβαινω εγω, τωρα ας πει και τη γνωμη του ενας που εχει χρονια καταθλιψη για το τι ειναι και ποιες μορφες παιρνει και τι συναισθηματα νιωθεις.
19-04-2008, 23:09 #143
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 4-5 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ 4 ΦΟΡΕΣ, ΕΚΛΑΙΓΑ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ. ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΙΣΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ Ή ΟΧΙ.
ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ, ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
19-04-2008, 23:34 #144
MANTHES θα συμφωνήσω καταρχήν με τα λεγόμενά σου και επιπλέον ήθελα να σε ρωτήσω, το τρίμηνο που ήσουν τόσο χάλια παρατήρησες μια μεγάλη πτώση στην εμφάνισή και τη σκέψη σου; Φαινόσουν πολύ κουρασμένος και μεγαλύτερος σε ηλικία; Την ανέκτησες ως ένα βαθμό μετά από όλα αυτά;
19-04-2008, 23:56 #145
manthes ωρες ωρες τα θελει ο κωλος σου. Επειδη ξερω οτι αναφερεσαι σε συγκεκριμενα ατομα κι οχι σε ολους καλο θα ειναι να μη λες συνεχεια τετοια γενικολογα λογια στο φορουμ, που μπορουν να διαβαστουν απ ολους και να παρεξηγηθουν γιατι το μονο που γινεται ειναι τα τοπικ μπουρδελλο. καλυτερο θα ειναι οι μεγαλες κοντρες αν δεν μπορουν να αποφευχθουν να μενουν σε προσωπικο επιπεδο μεσω U2U. κατανταει πλεον επαναλαμβανομενο και κουραστικο.
20-04-2008, 00:38 #146
ΔΕΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΩ. ΟΠΟΤΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ.
ΛΕΩ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ \'\'ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ\'\' ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΙΓΜΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΕΣΕΝΑ
must...live... ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΝΝΙΩΘΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΣ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΫΠΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΣΚΕΨΗ. ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ
ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ. ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
20-04-2008, 00:53 #147
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, φαίνεται από τα λεγόμενά σου και ότι όταν ήσουν μέσα στη σχέση βελτιώθηκε πάλι η εμφάνιση και η σκέψη και αυτό είναι πολύ αισιόδοξο. Έχω περάσει πολύ επώδυνους μήνες τελευταία και κάτι αντίστοιχο με αυτό που περιέγραψες και γι\'αυτό ρώτησα. Φαίνομαι πολύ κουρασμένος τελευταία.
Είναι αλήθεια πάντως ότι οι ψυχολόγοι δε βοηθάνε σχεδόν καθόλου, μόνος σου μπορείς να βοηθηθείς καλύτερα. Και όπως λες και παραπάνω ακόμα και μία \"απλή\" ερωτική απογοήτευση μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι το ίδιο απαίσια με οτιδήποτε άλλο κακό και αυτό εξηγείται, καθώς συμβαίνουν ακριβώς οι ίδιες αλλαγές στον οργανισμό μας και στις δύο περιπτώσεις. Λείπουν οι ίδιες ουσίες ευτυχίας και λοιπά. Από κει και πέρα δεν πρέπει να παραξενευόμαστε γιατί στον καθένα φαίνεται το πρόβλημά του τόσο μεγάλο.
20-04-2008, 01:00 #148
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ Ή ΤΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΣ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΝΟΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
20-04-2008, 01:01 #149
Originally posted by MANTHES
ΔΕΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΩ. ΟΠΟΤΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ.
ΛΕΩ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ \'\'ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ\'\' ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΙΓΜΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΕΣΕΝΑ
20-04-2008, 01:03 #150
ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΟΤΑΝ ΛΕΩ \'\'ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ\'\'; ΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΒΡΕ; ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ;Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
Temu Kupon Kodu 100$ İNDİRİM → [acs670886] Mevcut...
24-08-2025, 21:30 in Διατροφή, Fitness-Ασκηση