Results 61 to 75 of 102
Thread: Εφυγε το Λιλακι....
-
18-04-2008, 16:15 #61
Δε ξέρω...εγώ συγκλονίστηκα και μόνο με την ηλικία της...17 χρονών!
Είναι πραγματικά κρίμα να μη δίνεται σε μερικά παιδιά η ευκαιρία της....ζωής.
Εκεί κολλάνε αυτά που έλεγα παραπάνω για ευθύνες....
- 18-04-2008, 16:24 #62
Originally posted by Θεοφανία
Είναι πραγματικά κρίμα να μη δίνεται σε μερικά παιδιά η ευκαιρία της....ζωής.
18-04-2008, 16:26 #63
Και ο τρόπος που έγραφε.Διάβασα κάποια κείμενά της και συγκινήθηκα.Ενα 17χρονο κορίτσι να γράφει με τόσο πόνο.
Αχ,ψυχοπλακώθηκα για τα καλά τώρα.
18-04-2008, 16:28 #64
Έγραφε σε ένα φόρουμ που ήταν για ...μητέρες οι οποίες συζητούσαν τα προβλήματα που έχουν με τα παιδιά τους. Προφανώς αναζητούσε παντού τη μητρική φιγούρα.
Αυτό και μόνο για μένα λέει πάρα πολλά!
ΥΓ. Συγνώμη αν κάνω ικασίες για έναν άνθρωπο που έφυγε, αλλά νομίζω ότι μερικά πράγματα πρέπει να συζητώνται για να αποφεύγονται κάποια άλλα....
18-04-2008, 23:58 #65
Δεν διάβασα κανένα της post. Αλλά από ένα ψάξιμο που έκανα, οι 3 στους 4 τίτλους είχαν τη λέξη ζωή. Ζωή. Ζωή.
Αυτή η κοπέλα ήθελε να ζήσει.
Ας ελπίσουμε ότι πήγε σε έναν καλύτερο κόσμο κι όσοι την πλήγωσαν να το πληρώσουν.
19-04-2008, 04:36 #66
Κριμα που εφυγε ενα τοσο νεαρο κοριτσι που ειχε τοσο παθος και περιεργεια για τη ζωη, ειναι πολυ κριμα.
Δε θα σταθω στο νοημα της ζωης και για το αν ειναι σωστο αυτο που εκανε, γιατι ο καθενας ξερει καλυτερα για τον εαυτο του.
Διαβασα τα ποστ της εδω και σε αλλο σαιτ και μου εκανε πολυ εντυπωση πως συνδυαζε τη θεληση για ζωη μαζι με την περιεργεια και τον εντονο φιλοσοφικο θα ελεγα προβληματισμο για ολα τα θεματα και τις πτυχες της ζωης, καθως και η αγαπη που ειχε παντα διαθεση να δωσει και θλιβοτανε που ο κοσμος μας ειναι γεματος κακια, υποκρισια και εγωισμο.
Μεσα απο λιγα ποστ που εκανε στο δικο μας φορουμ εξεφρασε πολυ περισσοτερα συναισθηματα απο οσα εχουνε εκφρασει εδω μεσα ατομα με πολυ περισσοτερα ποστ. Πραγματικα ειχε ενα ποιητικο στυλ γραφης που δε μπορεις να μη συγκινηθεις καθως διαβαζεις τοσο ωριμες και προβληματισμενες φρασεις απο ενα τοσο νεαρο ατομο.
Επειδη ομως εκ μερους μου τα πολλα λογια ειναι φτωχια καλο ειναι να κραταμε τα θετικα στοιχεια απο ενα ατομο, τα στοιχεια που θα βοηθησουν κι εμας να γινουμε καλυτεροι και μεσα απο μας να κανουμε και τον κοσμο μας-εστω και λιγο-καλυτερο, και νομιζω αξιζει να διαβασει κανεις τα ποστ της alien γιατι ειναι γεματα μυνηματα και καθολου φλυαριες.
Θυμαμαι ειχα διαβασει ενα ποστ της πριν λιγο καιρο τυχαια, κι αφου το διαβασα σκεφτηκα οτι ειναι ενα ατομο απλα ονειροπολο. Ομως διαβαζοντας και τα υπολοιπα τωρα ειδα οτι ειναι ενα ατομο ταυτοχρονα πολυ ωριμο και γεματο ονειρα και σκεφτηκα τωρα ποσο προχειρα μπορει να κρινει καποιος ενα ατομο απο ενα μηνυμα και μονο. Μηπως ετσι ομως δεν κανουμε και στην πραγματικη ζωη? Απο μια κινηση ή απο μια φραση που κανει καποιος που βλεπουμε για πρωτη φορα βαζουμε αμεσως μια ταμπελα στον αλλον μεσα στο μυαλο μας που ειναι ειτε του γαματου ειτε του φλωρου, χωρις να γνωριζουμε τιποτα για το ψυχισμο του. Ισως ειναι στη φυση μας να κρινουμε γρηγορα τους ανθρωπους, ισως ειναι ομως και η κοινωνια που ζουμε να μας εχει κανει εγωιστες και ετσι να αποφευγουμε στην εμβαθυνση και να αρκουμαστε σε μια γρηγορη και προχειρη επεξεργασια-κριση γιατι στην τελικη τι μας ενδιαφερει και στο να πεφτουμε εξω για τον ψυχισμο του? αναγκη τον εχουμε? καπως ετσι νομιζω σκεφτονται πολλοι συνειδητα αλλα ισως και ασυνειδητα και αυτος ο εγωισμος ειναι νομιζω που μας εμποδιζει να δουμε οτι ολοι πρεπει να νοιαζομαστε ο ενας για τον αλλον.
Τεσπα πολλα εγραψα και κακως.
Αντιο κι απο μενα alien και ας μη σε ηξερα.
19-04-2008, 09:00 #67
Σας ευχαριστω πολυ που λετε τοσο καλα λογια για το ψυχακι της....
Να ειστε ολοι καλα....
19-04-2008, 09:25 #68
μαριλένα συναισθάνομαι τον πόνο σου και τον θυμό σου (είναι δύο συναισθήματα που βράζουν μέσα μου εδώ και καιρό).
δεν διάβασα τα ποστ της λίλης και δεν θα τα διαβάζω ούτε τώρα όσο ωραία, εύστοχα και ώριμα να έγραφε εφαρμόζοντας το \"κοιτάζω μπροστά\".. συν τοις άλλοις, επειδή αναφέρεσαι στα φιδάκια (χωρίς να καταλαβαίνω βέβαια τι εννοείς λόγω έλλειψης πληροφόρησης) ο μεγάλος γιάλομ συμβούλευε \"χτυπάτε όταν το σίδερο είναι κρύο\". να είσαι καλά.
22-04-2008, 02:01 #69
\"Ισως ειναι στη φυση μας να κρινουμε γρηγορα τους ανθρωπους, ισως ειναι ομως και η κοινωνια που ζουμε να μας εχει κανει εγωιστες και ετσι να αποφευγουμε στην εμβαθυνση και να αρκουμαστε σε μια γρηγορη και προχειρη επεξεργασια-κριση γιατι στην τελικη τι μας ενδιαφερει και στο να πεφτουμε εξω για τον ψυχισμο του? αναγκη τον εχουμε? \"
Πολύ πολύ σωστά λόγια...Αν το έκαναν αυτό κάποιοι η Λίλη θα ήταν ακόμη εδώ...
Παρόλαυτά ας μη χάνουμε την ελπίδα μας και την επιμονή μας. Αν εμείς προσπαθήσουμε να το κάνουμε πράξη, δεν μπορεί, στο τέλος βρίσκουμε μια ανταπόκριση. Οι τυχεροί νωρίτερα, οι άτυχοι αργότερα...Σημασία έχει το ταξίδι...όχι η Ιθάκη.
Αντίο και από μένα στη Λίλη. Να είναι καλά εκεί που είναι...Κουράγιο σε αυτούς που μένουν πίσω.
Κουράγιο Μαριλένα...Μπράβο στη μεγαλοψυχία σου να μην αρκείσαι μόνο στη δική σου οικογένεια. Χίλια μπράβο. Το ότι δεν πρόλαβες να κάνεις πράξη ότι ονειρευόσουν δεν είναι δικό σου φταίξιμο. Τα παιδιά σου είναι τυχερά να έχουν μια τέτοια μανούλα...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
22-04-2008, 08:47 #70
Ανωνυμη... δυστυχως ζουμε σε μια κοινωνια... που ο καθενας δεν κοιταει περα απο τη μυτη του... το να μην ειμαι ενα ατομο απο αυτα, δεν με κανει τιποτα που να αξιζει μπραβο.... αλλωστε δεν ειναι επιλογη μου μαλλον.... ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου... ο ψυχισμος μου...
Αγαπω πολυ τα παιδια μου, αλλα κανω λαθη οπως ολοι οι ανθρωποι....
Να εισαι καλα...
Καλη Ανασταση....
23-04-2008, 01:20 #71
Κρίμα για το κορίτσι....Μήπως γνωρίζετε μερικές λεπτομέρειες για το τι την απασχολούσε και μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας Marilena3agapes?
24-04-2008, 22:46 #72
Είσαι και πολύ μετριόφρων καλή μου...Αυτό όμως συνάδει με τον χαρακτήρα σου.
Να\'σαι καλά. Έχε δύναμη.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
25-04-2008, 13:47 #73
Marilena,
Το άκουσα και σκέφτηκα πως θα ήθελες να το ακούσεις και εσύ.
Παραφράζοντάς το
Fur ΛΙΛΥ
http://www.dailymotion.com/video/x3cuqb_fur-elise_music
ή
http://www.dailymotion.com/related/5638547/video/x20grq_fur-elise-tristesse_creation
Να είσαι καλάbeen good, been bad. WILL GO ON
25-04-2008, 15:00 #74
Ευχαριστω πολυ...
Καλη Ανασταση σε ολοες και ολους....
Αγνες προθεσεις και υγεια....
25-04-2008, 17:56 #75
Καλή Ανάσταση
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
Έχω χαζεψει, μου λείπει ο πόνος και η σύνδεση
27-06-2025, 23:24 in Σχέσεις και Επικοινωνία