Εφυγε το Λιλακι.... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 102
    Senior Member
    Originally posted by Marilena3agapes
    Ειναι το ξερω τραγικο, αυτο που θα σας πω... η μικρη μας Λιλη... (μελος Alien) εφυγε απο τη ζωη... την Κυριακη το μεσημερι.... Δεν μας αντεξε αλλο το παιδακι....

Νιωθω χαλια.... Νομιζα οτι μπορουσα να την βοηθησω... την αγαπησα πολυ... ειλικρινα και ανιδιοτελως....

Ομως δεν καταφερα τιποτα...... τιποτα........

Νιωθω τοσο χαλια....
    Χαρη σε εσενα, που της αφιερωσες με τον τροπο αυτο ενα στερνο αντιο, διαβασα τα ποστ και γνωρισα τον ανθρωπο αυτο, που τοσο πικρα αφησε τον κοσμο τουτο.
    Διαισθανθηκα οτι ειχε θεληση να ζησει αλλα τοσα εμποδια και τοσοι δαιμονες της εφραζαν τον δρομο!
    Να σαι καλα που μου \"γνωρισες\" αυτον τον αγγελο, τον τοσο ευθραυστο για τον κοσμο τον δικο μας, αυτον που φτιαχνουμε μονος ο καθενας κι ολοι μαζι...
    Εκτιμω και θαυμαζω τα υψηλα σου αισθηματα, μπορω να υποθεσω το ποσο αγρια πονας..
    Ισως Λιλη τωρα εισαι εν γαληνη..
    Ολοι μας εχουμε ευθυνη, μα αντεχουμε να την συμμεριζομαστε?
    Να αντιλαμβανομαστε ποσο μια μας χειρονομια, μια σταση, μια αλλαγη εσωτερικη, μια κουβεντα, μια ελαχιστη δεσμη προσοχης, ενα αγγιγμα, ποσο θα μπορουσαν να αλλαξουν αυτον τον κοσμο που απαρτιζουμε...
    Η ευθυνη ειναι συλλογικη, και δυστυχως καμια φορα η ατομικη προσφορα, οσο ζεστη κι αν ειναι, δεν αρκει να εξαλειψει της πληγες ενος ανθρωπου που η ψυχη του ειναι θανασιμα πληγωμενη.
    Αλαφρυνε το βαρος απο μεσα σου, ειναι ομορφο που συναντηθηκατε με τη Λιλη, παρα την καταληξη αυτης της ιστοριας, ειμαι σιγουρη οτι πηρε πολλα.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Μακάρι να γινόταν σήμερα πραγματική Ανάσταση νεκρών !!!
    Τι καλα που θα ήταν !!!

Το μονο που καπως με παρηγορει... ειναι πως αν στα αληθεια υπάρχει \"άλλος κοσμος\" εκει θα την προσεχει καλύτερα απο εμένα η γιαγιακα μου !!! Το ελπίζω !!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

Junior Member
    Λυπάμαι πολύ για το Λιλάκι. Μακάρι εκεί που πήγε να βρήκε την ειρήνη και την ηρεμία που ήθελε και δεν μπόρεσε να βρει εδώ.

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=fKo6CHfDGeE
    (Το σχόλιο αυτού που έφτιαξε το βίντεο στο more info εξηγούν γιατί το βάζω εδώ)
    been good, been bad. WILL GO ON

Member
    οχι και αυτοκτονια γμτ πωπω κριμα πολυ κριμα.Η αυτοκτονια ειναι καθαρη ηττα...να το διαβασουν και αλλα παιδια που ειναι σαν την μακαριτισσα και να διαλεξουν την ζωη..κριμα το κοριτσακι ρε γμτ!!!

Member
    Παιδια μια θερμη παρακληση. μπορω να εχω τα μυνηματα της πριν φυγει. Ειναι πολυ σημαντικο για εμενα.

Senior Member
    Γιατι ειναι πολυ σημαντικο για σενα?
    Μπορεις να βαλεις στην αναζητηση Alien στο ονομα χρηστη και να περιμενεις λιγο να σου βγαλει ολα τα μυνηματα του συγκεκριμενου χρηστη. (ανακατευθυνση στα αποτελεσματα)
    Παντως πολλα μυνηματα λειπουν γιατι τα θυμαμαι και απλως δεν υπαρχουν.
    Τα θυμαμαι γιατι ειχα απαντησει σε αυτα και μαλιστα το ενα ανεφερε για ενα χομπι.

Πες μου σε παρακαλω γιατι θες να διαβασεις τα μυνηματα?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Member
    γιατι ειμαι πιο χαλια απο ποτε και θελω να δω πως σκεφτοταν αυτες τις τελευτεες δυσκολες ωρες που περασε

Senior Member
    Τη γνώριζες, άγνωστε?
    Μάκια...

Junior Member
    τι να σκεφτοταν?μαλλον θα ειχε συνειδητοποιησει πως δεν παει αλλο,οτι δεν υπαρχει αλλη λυση...σιγουρα ομως θα πονουσε μεσα της, τοσο πολυ που δεν το αντεξε.(μηπως να ανοιγες νεο topic)

Senior Member
    αυτολτονουν μονο οι δειλοι ανθρωποι και οι αδυναμποι π δεν εχουν δηναμη να παλεψουν.κριμας ομως

Banned
    Originally posted by maria...
    αυτολτονουν μονο οι δειλοι ανθρωποι και οι αδυναμποι π δεν εχουν δηναμη να παλεψουν.κριμας ομως
    βλακειες λες,
    για να αυτοκτονησεις θελεις παρα πολυ μεγαλη δυναμη αλλα και τολμη οπως και φυσικα τρομερα αδιεξοδα.

Junior Member
    οντως αυτοκτονεις οταν φτανεις στο τελειο αδιεξοδο

Senior Member
    τοτε αυτοκτονα κρινο και συ αν σου μαιζει μαγκια η αυτοκτονια.μην λες μαλακιες και βλεπουν κ μικρα κοριτσακια κ τους μπενουν ιδεες.

Banned
    εσυ αυτο καταλαβες??
    οτι θεωρω την μαγκια αυτοκτονια???
    Οσο για τα μικρα κοριτσακια οτι και να βλεπουν αν δεν φτασεις στο βαραθρο δεν το κανεις.

Την αυτοκτονια δεν την θεωρω φυσικα μαγκια αλλα ειναι ενας αδιεξοδος δρομος που καποιος κοσμος σπρωχνεται προς τα εκει.
    Εκτιμω δε, οτι ετσι οπως σκληραινει η κατασταση οι αυτοχειρες αντι να μειωνονται θα αυξανονται.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast