καταθληψη - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 54
    Senior Member
    Το αλλαξα λιγο το ενα κειμενο μου που εβριζα, οχι τιποτα αλλο, μου εκανε καλο αλλα δεν θελω να γινομαι σαν και αυτους που βριζω, αν και αυτο εχουν καταφερει. Καποτε ημουν το καλο παιδι και με εκμεταλλευονταν ολοι, ειχα εξελιξει πολυ τον εαυτο μου, τωρα εκανα ενα βημα πισω, για να γινομαι πιο αποδεκτη γιατι τα καλα παιδια τα λενε και μαλακες. Εκει βαδιζουμε....την καλοσυνη να τη θεωρουμε αδυναμια και κατι κατωτερο. Παντως ισως μονο με βρισιδι στρωνουνε καποιοι, δηλαδη ισως ειχε και μια δοση συμμορφωσης το κειμενο μου, ναι, ξεσπαγα, αλλα δεν κατηγορουσα τους καλους, παρα μονο τους κακους, και επειδη ειναι οι περισσοτεροι, το γενικευσα. Εγω πιστευω ολοι ειναι κακοι και οι καλοι η κρυβονται η δεν υπαρχουν απλα. Αλλα τελοσπαντων. Γραφω αυτα για να μην παρεξηγηθω οτι παρασυρθηκα απο το θυμο μου, το εκανα για τους λογους που ειπα.

Senior Member
    Λουλούδι συμφωνω κι εγω πολύ μαζι σου! Ακριβως ομως!

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria4 View Post
    Λουλούδι συμφωνω κι εγω πολύ μαζι σου! Ακριβως ομως!
    κ καλα κανεις. καλα εκανε κ μηλησε ετσι. αφου ετσι ενιωθε. πρεπει να αφηνεις τα συνσθηματα να βγαινουν στην επιφανεια κ να τα βιωνεις κ οταν τα βοωσεις εξολοξληρου τοτε φευγουν κ φευγει κ αυτη η ενταση. οσο περισοτερο περιεψωμενο εχεις για να βιωσεις κ το βιωσεις τοσο πιο πολυ ωρημαζεις. κ τοτε ναι εισαι ενας ωρημος ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    κ καλα κανεις. καλα εκανε κ μηλησε ετσι. αφου ετσι ενιωθε. πρεπει να αφηνεις τα συνσθηματα να βγαινουν στην επιφανεια κ να τα βιωνεις κ οταν τα βοωσεις εξολοξληρου τοτε φευγουν κ φευγει κ αυτη η ενταση. οσο περισοτερο περιεψωμενο εχεις για να βιωσεις κ το βιωσεις τοσο πιο πολυ ωρημαζεις. κ τοτε ναι εισαι ενας ωρημος ανθρωπος

Γιαννη, μπορει, εγω αναφερομουν στις αποψεις της γενικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria4 View Post
    Γιαννη, μπορει, εγω αναφερομουν στις αποψεις της γενικα.
    ενταξει κ γενικα δεν εχει αδικο.

Senior Member
    Παιδια σας ευχαριστω!! Ειχα τοσα νευρα εχτες μου χαλασαν τη μερα, ολη τη μερα εκλαιγα και ειπα να τα βγαλω λιγο απο μεσα μου μπας και κανω λιγο καλυτερο αυτον τον κοσμο!! Ευτυχως που υπαρχουν ακομα ατομα που ακουνε, και ακομα καλυτερα, συμφωνουν!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Παιδια σας ευχαριστω!! Ειχα τοσα νευρα εχτες μου χαλασαν τη μερα, ολη τη μερα εκλαιγα και ειπα να τα βγαλω λιγο απο μεσα μου μπας και κανω λιγο καλυτερο αυτον τον κοσμο!! Ευτυχως που υπαρχουν ακομα ατομα που ακουνε, και ακομα καλυτερα, συμφωνουν!
    χαχαχα ομοιοπαθεις ολλοι εδω ειμαστε...οποτε το πιο πιθανο να συμφωνισουμε...μην ανχω.

Senior Member
    Δεν αντεχω αλλο, θελω να τα πω καπου. Σημερα ακουσα η διαβασα για 2 περιπτωσεις παντρεμενων που απατουν η θελουν να απατησουν τις γυναικες τους για το σεξ. Εμενα αυτο με εξοργιζει, με κανει να θελω να τα σπασω ολα. Ειναι δυνατον ρε αχρηστε, να εχεις τη γυναικα σου να στα δινει ολα, ακομα και την ψυχη της καμια φορα και εσυ να σκεφτεσαι να την απατησεις η να την χωρισεις μονο για το σεξ;; Ποση ανωμαλια πια; Ουτε ηθικοι φραγμοι, ουτε φραγμοι μηπως πληγωσεις και προδωσεις τον αλλον, τιποτα, το απολυτο τιποτα σε αυτη την κοινωνια, ολοι οι ηθικοι φραγμοι υπαρχουν μονο για τα λογια, στην πραξη οι περισσοτεροι ειναι ενα τιποτα. Νευριασα παρα πολυ, ποναω αυτη τη στιγμη για ολες αυτες τις γυναικες που τις κοροιδευουν και τις πετανε σαν να ειναι σκουπιδια. Ευχομαι να παθουν και αυτοι τα χειροτερα, να τους πεταξουν και αυτους σαν σκουπιδια, και να τους χωρισει η γυναικα τους και να βρει καποιον καλυτερο και αυτοι να τις παρακαλανε. Καθε μερα ακουω και κατι που με κανει χιλια κομματια, ε δεν παλευεται αλλο αυτη η ζωη.....και να αυτοκτονησω παλι δεν ειναι λυση.......μπερδεμα.......εχω περασει και πολυ χειροτερα αλλα επειδη ακριβως τα εχω περασει νιωθω τον πονο των αλλων μες στο πετσι μου.........και δεν ανεχομαι γενικα............αυτα να κανετε και εσεις κοριτσια........αν βλεπετε να κοιτανε αλλες ενω εσεις ειστε ενταξει να τους δινετε τα παπουτσια στο χερι.........δεν αξιζουν την αγαπη σας....αν απατουν και οι γυναικες για το σεξ δεν ξερω μπορει αλλα εγω μιλαω για τις σωστες.........ποναει πολυ........καθε μερα και κατι καινουριο με εξοργιζει και με καταθλιβει ταυτοχρονα.......δεν εχω καπου αλλου να τα πω και θελω να βαλω μυαλο στις γυναικες που τα περνανε αυτα-οχι στους αντρες που τα κανουνε, αυτους μονο η ζωη μπορει να τους βαλει μυαλο...........και γενικα απο δω και περα οτι με ενοχλει θα το λεω δεν θα το κραταω αλλο μεσα μου.....γιατι ετσι μονο κακο κανω στον εαυτο μου και βοηθαω τους κακους να γινουν χειροτεροι..........μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα........θελω να εχω ελπιδα αλλα δεν μου μενει πολλη πια..........

Banned
    αν σε ενδιαφερει κατι να κρατησει (που μπορει και να μη σε ενδιαφερει) δε πρεπει τον αλλο να τον καταπιεζεις γιατι καποια μερα θα ξεσπασει ασχημα και αντι να κοιτα θα στα φορεσει κανονικα ενω θα σου λεει οτι ηταν στο σπιτι μιας θειας του και της ζεστενε τη σουπα

Senior Member
    Ελα ρε Αλεξανδρε σοβαρα;

Banned
    αν δεν τουμπεκιαστεις, αν δε μαθεις να βαζεις νερο στο κρασι σουκαι αν δεν εισαι ειλικρινης η σχεση δεν ειναι σχεση αλλα θεατρο . η ζωη σου ειναι θεατρο κι εσυ ενας ανθρωπος χωρις ψυχη, ηδονιστης, ατομικιστης και συμφεροντολογος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by icecream View Post
    αν δεν τουμπεκιαστεις, αν δε μαθεις να βαζεις νερο στο κρασι σουκαι αν δεν εισαι ειλικρινης η σχεση δεν ειναι σχεση αλλα θεατρο . η ζωη σου ειναι θεατρο κι εσυ ενας ανθρωπος χωρις ψυχη, ηδονιστης, ατομικιστης και συμφεροντολογος.
    Ναι τους μισω αυτους η χειροτερη περιπτωση, για να απαντησω και στον γιαννη που λεει τι μισουμε σε εναν αντρα. Εγω αυτα μισω.

Senior Member
    Ναι τους μισω αυτους η χειροτερη περιπτωση, για να απαντησω και στον γιαννη που λεει τι μισουμε σε εναν αντρα. Εγω αυτα μισω.
    οκ οκ το καταλαβα....εχω αρχησει να φοβαμαι κιολας...[emoji4] [emoji4]

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    οκ οκ το καταλαβα....εχω αρχησει να φοβαμαι κιολας...[emoji4] [emoji4]

Ε ναι, ενταξει, αν απατας να φοβασαι γιατι εσυ θα μεινεις μονος σου στο τελος. Δεν ειναι χαζη η αλλη να της τα φορας και να καθεται.

Senior Member
    Ε ναι, ενταξει, αν απατας να φοβασαι γιατι εσυ θα μεινεις μονος σου στο τελος. Δεν ειναι χαζη η αλλη να της τα φορας και να καθεται.
    οχι ρ δεν καταλαβες. εσενα λεω εχω αρχησει να φωβαμαι για θυμο που βγαζεις. τεσπα πλακα εκανα[emoji4]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast