ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Πριν το γάμο πως ηταν? Ήρεμος κι ευγενικός?
    Μπόρεις να του υψώσεις τόνο φωνής, με τη συμπεριφορά σου και το ύφος σου να τον κάνεις να μετανιώσει ώστε σιγα σιγα να αλλάξει?

Πάντως μου κανει εντυπωση που ειναι στα χνάρια των δικών του. Τελικά η επιλογη συζυγου και οι σχεσεις μεταξυ τους ειναι θεμα κληρονομικότητας, δηλαδή υποσυνείδητα κληρονομείς τη συμπεριφορά που βιωνεις ανάμεσα στους γονείς. Ετσι βλεπω πολλούς να είναι στα χνάρια των γονιων τους! Καθόλου τυχαίο. Δύσκολα οι ανθρωποι αλλάζουν μέσα στο γάμο. Συμφωνώ επίσης με Κύκνος.
    μεγαλη αληθεια, γιαννη.
    δε 'πα να λενε... αν δεν ξερεις "απο που κραταει η σκουφια" του αλλου, χανεις τις μισες πληροφοριες.
    καλα τα ελεγαν οι παλιοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sissy21 View Post
    Πριν τον γαμο κατα περιεργο τροπο δεν ειχαν παρουσιαστει προβληματα.... Ισως γιατι δεν ειχαμε κουραστει τοσο , πηγαιναμε ο καθενας στη δουλεια του , μετα ξεκουραζομασταν και ολα καλα... οσο ημουν εγκυος δεν ειχα παραπονο... εκανε μονος του τις δουλειες στο σπιτι (γιατι ειχα δυσκολη εγκυμοσυνη και δουλευα ως τον 8ο μηνα)... γενικα βοηθουσε σε ολα... Οταν γεννησα επειδη καθομουν σπιτι ανελαβα το παιδι εγω επειδη εκεινος δουλευε.... τωρα ξεκινησαν οι τσακωμοι που παλι δουλευουμε και οι 2.... το μωρο ολοι ξερουμε τι αναγκες εχει ειδικα οσο ειναι τοσο μικρο... και τωρα εχουν ξεκινησει και ολα αυτα που ανεφερα.... εδω κ ενα 3μηνο που γυρισα στη δουλεια .....
    προβληματα δεν ειχατε, επειδη δεν υπηρχε πιεση, αλλα οι αποψεις καποιου περι φυλων και υποχεωσεων, φαινονται και απο τις συζητησεις, δεν χρειαζεται να πιεστεις.

εκανες καποια συζητηση μαζι του?
    του θυμισες τι καλα που εισασταν οταν βοηθουσε κι εκεινος, κι οτι με τις υποχρεωσεις που εχεις τωρα, αν δεν αναλαμβανετε μαζι και τις δουλειες, δεν θα μπορεσεις να τα βγαλεις περα?
    τι απανταει σε αυτα?

Page 2 of 2 FirstFirst 12