Results 1 to 15 of 17
Thread: ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ
-
08-08-2017, 21:18 #1
ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ
Καλησπέρα σας,*
*
* * * * * * * * * * * * * * *Ονομάζομαι Κατερίνα και είμαι 23 χρονών.πηρα το θάρρος να σας γράψω για το θέμα που με βαραίνει πιο πολύ.*
* * * * * * * * * * * * * Αυτό το θέμα είναι η σχέση με την μάνα μου, η οποία δεν είναι καθόλου καλή. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα θυμάμαι να με φωνάζει να με βρίζει και ακόμα και να με χτυπάει. Δεν θυμάμαι καν αν με εχει πάρει ποτέ αγκαλιά ή να εκδηλώσει κάπως την αγάπη της.Φωνάζει με το πραμικρό που θα κάνω που θα πω. Ότι ειμαι χαζή, δεν αξίζω τιποτα με καταριέται συνεχώς. Αυτή η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερο στην ηλικία*των 15, ανακάλυψα πως είμαι διαφορετική και πως έχω άλλη σεξουαλική ταυτότητα. Τότε είχα μια σχέση και *αποφάσισα να το πω στους δικους μου. Τότε έγινε ο χαμός, μεχρι που με άφησαν λιπόθυμη στο μπανιο απο το ξύλο. Απο τότε μέχρι κα σήμερα, κάθε μέρα η μάνα μου δεν με έχει αφήσει σε ησυχία. Συνέχεια με βρίζει με καταριέται με λόγια που δεν μπορεί να φανταστεί καποιος ανθρωπος ( εύχομαι να πεθάνεις, να μην σε έκανα ποτέ, να αυτοκτονήσεις να σε θάψω να χαρώ, ότι ειμαι του δρόμου να παω αν κουνιέμαι να βγάζω λεφτά και πολλα πολλά άλλα). Όλα αυτά για περίοδο 10 χρόνια συμβαίνουν κάθε μέρα και τα μαζευω όλα).*Με λόγια που *βγάζουν τόσο μίσος. Δικαίωμα για οτιδήποτε δεν τους έχω δώσει ποτέ. Η σωτηρία μου για λίγο ήρθε στις πανελλήνιες που έφυγα για 5 χρόνια να σπουδάσω, οπότε τα πράγματα είχαν ηρεμήσει για λίγο. Τωρα που επέστρεψα έχουν γίνει χειρότερα. Έχω απελπιστέι και δεν ξέρω τι να κάνω. Το μόνο που κάνω καθε μερα έίναι να την αποφεύγω γιατι αν μλησουμε θα μαλλώσουμε. Απο τότε δεν ειμαι ο εαυτός μου.*νιωθω οτι δεν αντεχω αλλο*εδω μέσα, το νιωθω αυτο το σπιτι σα φυλακή. Θυμώνω ευκολα φωνάζω εκνευρίζομαι με χει κανει να μαι πιο επιθετική. Το θέμα είναι πως οικονομικά εξαρτώμαι απο εκείνη και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ψάχνω για δουλειά αλλά και εκεί δυστυχώς δεν μπορώ να βρω κάτι να καταφέρω να φύγω να ζήσω μόνη μου. Ο πατέρας μου τις πιο πολλές φορές λείπει απο το σπιτι και όταν θα την ακο΄θσει ή οταν θα με δει χάλια θα της πει γιατι κάνεις έτσι το παιδί και φυσικα μένει εκεί η κουβέντα. Της έχω πει να πάμε σε ψυχολόγο να μιλήσουμε αλλα και εκεί μου λέει να πάω εγώ γιατί εγώ έχω πρόβλημα. Είμαστε τρίτεκνη οικογένεια αλλά την αδελφή μου ποτέ δεν της φέρθηκε έτσι και πάντα έβλεπα την προτίμηση τους σε εκείνη. Έχω κουραστεί με όλη την κατάσταση και δεν ξέρω τι να κάνω. Θα με βοηθούσαν πολύ να διαβάσω και άλλες απόψεις.*
Σας ευχαριστώ πολύ
- 08-08-2017, 21:41 #2
Καλησπέρα..
λυπάμαι πολύ για όλο αυτο που περνάς και πόσο άδικο είναι για σένα.. Όμως αυτή είναι μια σχέση τοξική που η μόνη λύση που προσωπικά βρίσκω είναι να απομακρυνθείς απο αυτή. Είσαι πλέον 25 χρονών, μπορείς να βασιστείς στον εαυτό σου. Η κατάσταση έτσι όπως την περιγράφεις δεν σώζεται και μόνο περισσότερο κακό θα σου κάνει. Δεν έχεις ευθύνη εσύ για την συμπεριφορά της μητέρας σου αλλά εκείνη έχει ευθύνη απέναντί σου που δυστυχώς δεν την αναγνωρίζει όπως φένεται. Δεν είσαι αναγκασμένη να το υπομένεις αυτό και να αφήνεις τα νιάτα σου να περνάνε μέσα σε όλο αυτο το δηλητήριο.
Πάτησε στα πόδια σου και πάρε την ζωή στα χέρια σου. Τέτοια εποχή θα μπορούσες να βρείς δουλειά παντού στον τουρισμό και προσφέρουν διαμονή και καλό μισθό και θα μπορούσες να κάνεις μια καλή αρχή να ανεξαρτητοποιηθείς και να κυνηγίσεις ευκαιρίες. Και σε αυτό το διάστημα μπορεί και να δημιουργούσες και μια σχέση ή κάποια καλή φιλία και να μοιραζόσαστε και τα έξοδα και αργότερα το χειμώνα να συνεχίζατε μαζί την προσπάθεια. Αν ψάξεις στις αγγελίες και βάλεις "διαμονή" στην αναζήτηση για εργασία θα σου βγάλει πάρα πολλές δουλειές σε πολλά μέρη της Ελλάδας που προσφέρουν εργασία με διαμονή και έτσι θα μπορέσεις να μαζέψεις χρήματα για να πιάσεις αργότερα το δικό σου σπίτι. Είτε στον τουρισμό, είτε στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα, είτε να φροντίζεις κάποιο ηλικιωμένο κτλ κτλ.. Ξέρω οτι μπορεί να μην είναι οι δουλειές που ονειρεύεσαι αλλά απο κάπου πρέπει ν αξεκινήσεις για να πετύχεις τον στόχο σου.
Μην αφήνεις λοιπόν την ζωή σου να χάνεται έτσι και να πιέζεις τον εαυτό σου και να σου δημιουργούνται όλο και περισσότερα αποθημένα. Αν έχεις φίλους που μπορούν να σε φιλοξενήσουν και να κάνεις έστω μια part time δουλειά και αυτό είναι μια αρχή. Όσο όμως μένεις σε αυτό το σπίτι πιστεύω δεν θα σου έρθουν οι ευκαιρίες που περιμένεις και θα αναγκάζεσαι να τα υπομένεις όλα αυτα απλά και μόνο επειδή στηρίζεσαι ακόμη στους γονείς σου οικονομικά και ο καιρός θα περνάει χωρίς καμία πρόοδο για σένα. Πρέπει να τολμήσεις να αποδράσεις απο όλο αυτό!
08-08-2017, 21:57 #3
Πήγαινε σε εθελοντική οργάνωση κ δικτυωσου αν δε βρεις δουλειά θα φεύγεις από το σπιτι
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-08-2017, 22:00 #4
συμφωνω με τους πιο πανω, πρεπει να εισαι ανεξαρτητη,ξεκινα ψαχνωντας για μια δουλεια θα πρεπει να αποδεχτεις οτι η μητερα σου δεν ειναι πολυ καλα εχει σοβαρο προβλημα οσο για τον πατερα σου αυτος μαλλον κρατα μια παθητικη σταση που δεν οδηγει πουθενα αλλα και αυτος δεν ειναι ενταξει.
να εισαι μακρια τους. αυτο δεν ειναι αναγκη να γινει με φασαριες και καυγαδες γιατι σιγουρα θα στεναχωρηθουν απλα ψαξε για δουλεια και οταν βρεις πες τους βρηκα μια δουλεια ειναι μακρια απο το σπιτι μας θα παω εκει να ζησω, θα σας κανω συχνα τηλεφωνο....
08-08-2017, 23:03 #5
Καταρχήν θέλω να σε ευχαριστήσω για την γρηγορη ανταπόκριση σου. Σκεφτηκα οσο ημουν στο τοπο που σπουδαζα να βρω δουλεια να μεινω εκεί αλλα λογω σχέσης δεν μπορουσα οποτε έφυγα απο εκεί. Εχω κανα χρονο στελνω βιογραφικα παντου πηγαινω ρωταω και τίποτα. Λογο οτι δεν εχω προυπηρεσια σε τιποτα εκτος απο χωράφια δεν με επιλεγει κάνεις και εκει ειναι που το κανει αρκετά δύσκολο.
08-08-2017, 23:05 #6
08-08-2017, 23:08 #7
08-08-2017, 23:17 #8
Καλησπερα.δεν ξερω σε ποιο μερος της ελλαδας εισαι αλλα εγω που μπενω συχνα στης αγγελιες ζητανε πολυ πωλητριες σε ρουχα.καφε.σαντουιτς
Αν θελεις και σε βολευη ψαξου λιγο εκει.
Για το θεμα σπιτιου λεω εγω τωρα μια υποθεση κανω.μηπως μπορει να σε φιλοξενησε καμια φιλη μεχρι να βολευτης?
08-08-2017, 23:50 #9
Aδέρφια έχεις;
09-08-2017, 01:55 #10
http://www.xe.gr/jobs/lantzierhdes%7Cad-393340635.html εδω ζητάνε άτομο για λάντζα και ειναι στην όμορφη Πάρο και με διαμονή. Αλίμονο αν ζητάνε και προυπηρεσία για την λάντζα ή δεν ξέρεις να πλένεις πιάτα!
Η εργασία είναι η μόνη διαφυγή σου σε αυτή την ηλικία να ανεξαρτιοποιηθείς και να πάρεις την ζωή σου στα χέρια σου. Για όλα υπάρχει λύση αρκεί να υπάρχει θέληση μέσα μας και να είμαστε αποφασισμένοι!!
09-08-2017, 02:20 #11
Γεια σου geocom!
Η μανα σου σε "πολεμαει" λογω της σεξουαλικης σου προτιμησης? Γι' αυτο και δεν εχει προβλημα με την αδελφη σου?
Το μεταπτυχιακο ειναι μια παρα πολυ καλη ιδεα.
Πραγματι ειναι πολυ δυσκολο να βρεις δουλεια στην Ελλαδα και ακομα περισσοτερο οταν δεν εχεις προυπηρεσια. Αλλα και παλι το να συντηρησεις με τους τωρινους μισθους σπιτι μονη σου δε γινεται, οποτε θα χρειαστεις συγκατοικο.
Σκεψου το ενδεχομενο του εξωτερικου καλυτερα.
09-08-2017, 05:21 #12
Για την σεξουαλικη μου προτίμηση, για τα κιλα μου για το καθε τι που θα πω και θα κανω. Ετσι με την αδελφή μου δεν εχει θεμα ειναι πιο τρυφερη και στοργική. Τον συγκάτοικο τον έχω αλλλα για να συντηρήσουμε σπίτι πρεπει να έχουμε δουλειά και οι δυο μας αλλιως είναι ζόρικα. Το εξωτερικό το σκέφτομαι έντονα αλλά θέλω πρώτα να πάρω τα κατάλληλα εφόδια και μετά να βγω, γι αυτό και το μεταπτυχιακό.
09-08-2017, 05:23 #13
Και όντως ζητάνε εδώ Θεσσαλονίκη και το τονίζουν κιόλας. Θέληση και υπομονή ευτυχώς υπάρχει μπόλικη πότε θα τελιώσει δεν ξέρω.
09-08-2017, 05:24 #14
Έχω άλλα δύο.
09-08-2017, 05:27 #15
Θα το κοιτάξω και θα αρχισω να στέλνω πάλι βιογραφικά. Μένω στην επαρχία οπότε είναι λίγο δύσκολο γιατί όλοι οι φίλοιο μου είναι εδώ.