Θα ειθελα με τιν πίρα σας να μου πειτε τι εινε αυτό που μου σιμβενι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Τοσο δυσκολο να μου δοσεις το φεισπουκ σου φιλε?

Senior Member
    δε μπορω ρε παιδι μου να δωσω το facebook μου και τα στοιχεια μου ετσι δημοσια εδω μεσα, φορουμ ειναι δεν ξερεις τι γινεται καμια φορα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreasg9 View Post
    Τοσο δυσκολο να μου δοσεις το φεισπουκ σου φιλε?
    Δεν εισαι δω για να βρεις κοριτσι , τι το θες το φεισμπουκ , καλα σου λεει .......και γιατι γραφεις τοσο ανορθογραφα ? κατι μυριζει εδω ............δεν υπαρχει τοσο ανορθογραφος ανθρωπος ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by marsad View Post
    δε μπορω ρε παιδι μου να δωσω το facebook μου και τα στοιχεια μου ετσι δημοσια εδω μεσα, φορουμ ειναι δεν ξερεις τι γινεται καμια φορα.
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, στο facebook έχουμε το όνομα μας σιγά μην το αποκαλύψουμε στον κάθε τυχαίο! Ε ρε απαιτήσεις που έχουν μερικοί (είτε στο ζητάνε δημόσια είτε με προσωπικό μήνυμα). Να πεις ότι μιλάτε καιρό κι έχει αναπτυχθεί εμπιστοσύνη να το καταλάβω αλλά έρχεται ο κάθε ένας που έχεις ανταλλάξει ίσα ίσα δυο κουβέντες και ζητάει προσωπικά στοιχεία και δεδομένα...δεν πάμε καλά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Κάν δεν γνωρίζω εαν μιλαο με κοριτσι ι με ανδρα παιδια 2 από Κύπρο σας γραφο και κοπέλα εχω και μορακι εχω 4 μοινον εγώ ζιτισα τιν βοιθεια σας και να μιλισουμε προσόπικα να μου πειτε τιν γνωμι σας να με βοιθισετε και αντι αυτου με μειονετε για τα ορθογραφικα μου λαθι σας ευχαριστώ από καρδιας

Αυτό εινε προσοπικο μινιμα?

Senior Member
    Κάν δεν γνωρίζω εαν μιλαο με κοριτσι ι με ανδρα παιδια 2 από Κύπρο σας γραφο και κοπέλα εχω και μορακι εχω 4 μοινον εγώ ζιτισα τιν βοιθεια σας και να μιλισουμε προσόπικα να μου πειτε τιν γνωμι σας να με βοιθισετε και αντι αυτου με μειονετε για τα ορθογραφικα μου λαθι σας ευχαριστώ από καρδιας
    Αν θέλεις να σε βοηθήσουμε μπορούμε μια χαρά κι από εδώ, δεν χρειάζεται να σου δώσουμε και ταυτότητα, δηλαδή να μάθεις το ονοματεπώνυμο μας...
    Και σου απάντησα στο πρώτο μου ποστ σχετικά με τον καρκίνο, αποκλείεται τα ζάναξ να σε έκαναν να νιώσεις καλύτερα αν είχες κάτι τέτοιο...έχω χάσει δύο συγγενείς μου απ' αυτή την αρρώστια και στην μία, στη γιαγιά μου, χορηγούσαν μορφίνη που είναι πολύ πιο ισχυρή από τα ζάναξ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Mα κι εγω να σε βοηθησω ηθελα για αυτο σου ειπα να μου στειλεις μηνυμα προσωπικο εδω για να δω πως μπορω, αν μπορω, να βοηθησω. Ολοι εδω μεσα ξερουμε πως ειναι να νιωθεις χαλια και αβοηθητος, απλα σου ειπα οτι δε μπορω να δωσω τετοια στοιχεια εδω μέσα. Δεν είπα ότι δεν θέλω να σε βοηθήσω.

Senior Member
    Α , Κυπρο , σορυ που σου καταλογισα ανορθογραφια ,...........

Senior Member
    θελει περιπου 50 μηνυματα δημοσια για να μπορεις να στελνεις προσωπικα μηνυματα, αλλα μην ζητας προσωπικα στοιχεια των μελων.
    εδω μιλαμε ανωνυμα.
    αλοιμονο αν στο καθε μελος που ανοιγουμε συζητηση δινουμε τα στοιχεια μας!!! (τωρα θυμηθηκα την μουρλη που εκανε τον γιατρο εδω και μοιραζε τα προσωπικα μου στοιχεια σε μελη εδω μεσα χωρις την αδεια μου και την εδωσαν φορα παρτιδα..)το ποσο το χαρηκαααα

παιδια μην δινετε προσωπικα στοιχεια ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. αυτοι που θα σας πλησιασουν σαν νορμαλ και υπερανω υποψιας για παρεα, ειναι οι πιο τρελοι απο ολους εδω μεσα. πολλη προσοχη

εσενα δεν σε ξερει κανεις. γιατι δεν μπορεις να πεις εδω αυτα που θελεις να πεις πμ και ζητας το φεισμπουκ του καθενα???

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Α , Κυπρο , σορυ που σου καταλογισα ανορθογραφια ,...........
    Ελα μωρε μη γινεσαι κακουλης και στη Κυπρο υπαρχει ορθογραφια

Επισκεφθικα χθες το γιατρό μου και μου ειπε να σονεχισο με το ζολοφτ μου και επειδι μου το ανεβασε χριαζετε 4 με 6 εβδομαδες να δουλεπσι ι ισχιροτερι δοσι ισχι ? Επισεις από τι στιγμή που έκανα γενοικες αναλισεις αιμοσφαιρινι ξαι λεφκα μια χαρά να μιν ανισιχο για καρκινο και τετια? Οι αρνιτικες σκεπσεις πος τις διοχνουμε και τις φοβιες μας ? Κλειστικα στο σπίτι τελεφτεος!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12