Σκαρτοι φιλοι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Junior Member

Σκαρτοι φιλοι

Γεια σας θελω να μοιραστώ ενα θεμα που με απασχολεί καιρο ειμαι 15 χρόνων κ εχω για την ηλικια μου πιστεύω ενα φυσιολογικό κοινωνικό κύκλο αλλα τωρα τελευταία ενα διάστημα ειχα κόλληση με μια παρεα που στην οποια τα παιδια τα ξερω πολλα χρόνια αλλα απο την παρεα ειμαι ποιο κοντα περισσότερο με 2 ατομα το θεμα τωρα ειναι το εξής μια μερα μου στελνη ενα παιδι απο την παρεα να παμε για καφε του λεω ειμαι άρρωστος δεν θα βγω για μερικες μερες κ μετα μου στέλνει ενας απο τα 2 παιδια που ανέφερα ποιο πανω να βγω κ του λεω ειμαι άρρωστος όντος ειμαι κ μετα απο περίπου 20 λεπτα με περνει τηλ κ μου λεει να παω εκει γτ εχουν μπλέξει σε ενα καυγά μου έλεγε ψέματα του ειπα δεν μπορω κ μου λεει στηλε φωτογραφία το θερμόμετρο κ Εγω του είπα οχι γτ αυτο που μου ειπε διχνει θράσος κ οχι μονο δεν μου ειπε περαστικα με έβρισε πολυ ασχημα κ μετα με μπλόκαρε αυτο με τον καβγά ηταν ψεμα γτ με πηρε μια κοπελα απτην παρεα κ μου ειπε οτι έιναι ψεμα κ θα ηθελα να σας ρωτήσω τωρα τι θα κανω αν τον δω μπροστά μου + εμαθα οτι βάζει λογια παντου δεν ειμαι ατομο που θα κάτσει να πλακωθεί κ τέτοια ειμαι φιλήσυχος κ αν και ξερω πολεμικές τέχνες εγω τωρα δεν μπορω να το διαχηριστω κ δεν το χωράει το μυαλο μου γτ με αυτο το ατομο εχουμε περάσει παρα πολλα μαζι κ δεν μπορω να διανοηθώ αυτο που μου εκανε

Senior Member
    Βγαλε το θυμο απο μεσα σου, ξεσπα, μην καταπιεζεσαι. Βριστον να ησυχασεις.

Junior Member
    Σε ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον σου αλλα το θέμα ειναι οτι αμα τον βρισω θα τα κανω χειροτερα πιστευω γτ σε λιγο καιρο ξεκινάνε τα σχολεια κ αν τον βρισω θα με πριζει μετα στο σχολειο θελω καπως να κρατήσω μια Ισορροπία

Senior Member
    Να υπερασπιζεσαι τον εαυτο σου! Μη χαμηλωνεις το κεφαλι και μην ταπεινωνεσαι. Σε θιγει ενας αλλος ανθρωπος, σε ενοχλει και σε απασχολει, σε θυμωνει. Οφειλεις στον εαυτο σου να μην καταπιεζεσαι για χαρη κανενος. Μη φοβασαι. Συνηθως ο φοβος μας κανει να νομιζουμε οτι θα ακολουθησουν τρομερες συνεπειες, ενω στην πραγματικοτητα δεν ισχυει καθολου.
    Οταν ανεχομαστε συμπεριφορες που μας θιγουν, δινουμε το περιθωριο στους αλλους να μας πατανε ολο και περισσοτερο και ο θυμος συσωρευεται και το ξεσπασμα θα ειναι ακομα πιο ασχημο οταν εχουν μαζευτει πολλα.
    Μη φοβασαι να αμυνεσαι οταν χρειαζεται.

Τι μπορει να σου κανει στο σχολειο? Να σε εκφοβιζει? Να σε κοροιδευει?

Junior Member
    Στο σχολειο ειναι μια παρεα παιδιων που δεν με πανε κ με κατηγορούσαν στην τάξη με χιλια ζόρια περασα εν το μεταξύ σε καποια φαση ενα παιδι απο αυτους με νευρίασε τοσο πολυ που του μαύρισα το ματι κ φετος θελω να μην δίνω δικαιώματα να πέραση η χρόνια ηρεμα αλλα πολυ φοβάμαι οτι ησύχασα απο αφτους κ θα αρχίσει η παρεα μου η παλιά να με ενοχλη γτ τους εχει βαλει λογια κ δεν ξερω κ εγω τι μπορει να κανω αν με φερουν στα ορια μου

Senior Member
    Επειδη στην ηλικια σου περασα κι εγω ζορια με μπουλινγκ απο ανικανα ατομα. Να ξερεις οτι δεν εχει να κανει με το να δινεις δικαιωματα. Τα παιρνουν απο μονοι τους. Για αυτο και πρεπει να υπερασπιζεσαι τον εαυτο σου, οσο χαμηλωνεις, τοσο θα σε πατανε. Δε θα γινουν χειροτερα τα πραγματα αν σταθεις απεναντι τους. Κανουν κατι που πρεπει να εχει συνεπειες. Στη ζωη σου θα σε βοηθησει να μαθεις να στεκεσαι ορθιος απεναντι σε τετοιες καταστασεις. Αλλιως, θα συνηθισεις να ανεχεσαι την κακοποιητικη συμπεριφορα και θα το βρισκεις αργοτερα μπροστα σου και στο μελλον. Βρες κανα δυο ατομα που να ταιριαζεις και να περνας καλα.
    Αλλα οποιος σε παρενοχλει και σε τραμπουκιζει, πρπεει να ξερει οτι δεν εχει απεναντι του ενα αβουλο, υποχωρητικο πλασμα.

Στο ξαναλεω, θα σε πειραζουν και θα σε ενοχλουν ΧΩΡΙΣ να δινεις δικαιωμα, απλα επειδη νομιζουν οτι μπορουν!

Junior Member
    Το ξέρω το θεμα δέν ειναι οτι τους φοβάμαι εγω φοβάμαι τον ευατό μου γτ αν με φερουν στο αμην μπορει νσ κανω κατι που δεν θελω κ δεν θελω να εχω θέματα αλλαγές σχολικού περιβάλλοντος κ τέτοια

Senior Member
    Quote Originally Posted by PainGR View Post
    Το ξέρω το θεμα δέν ειναι οτι τους φοβάμαι εγω φοβάμαι τον ευατό μου γτ αν με φερουν στο αμην μπορει νσ κανω κατι που δεν θελω κ δεν θελω να εχω θέματα αλλαγές σχολικού περιβάλλοντος κ τέτοια
    Οχι, να μη φτασεις στο αμην. Για αυτο το λογο σου λεω να μη συσωρευεις θυμο, γιατι ειναι αναμενομενο οτι καποτε θα εκραγεις.
    Δε θελεις να σε κοροιδευουν ουτε να βαζουν λογια, ΠΕΣΤΟ. Κοφτα και απολυτα. Μη μενεις σιωπηλος και ανεχεσαι γιατι καποια στιγμη θα μαυρισεις κανενα ματι παλι.

Junior Member
    Εχεις δίκιο αυτο θα κανω δεν παλεύετε αλλο αυτη η κατάσταση

Senior Member
    Να θυμασαι παντα οτι αυτος που εκφοβιζει καποιον αλλον, νιωθει οτι ο ιδιος δεν ειναι σημαντικος, γιαυτο προσπαθει να νιωσει δυνατος κοροιδευοντας καποιον αλλο.
    Καλη επιτυχια! :)

Banned
    Αμα τους ξεμπροστιάσεις θα κανουν κοκοκο.
    Μην καταφευγεις στη βια γινεσαι και εσυ ιδιος.

Miliva21
    Guest
    Να υπερασπιστεις τον εαυτο σου οπως λενε κ τα υπολοιπα παιδια ....ειδικα αφου ειναι φιλοι σου ...να τους πεις οτι δεν ανεχεσαι αυτη την αδικη συμπεριφορα κ οτι θα επρεπε να σεβονται το γεγονος οτι ησουν αρρωστος κ οτι οποτε θες μπορεις κ να μη τους ακολουθεις συνεχεια....χωρις ομως να λενε ψεμματα.....ανωριμοτητες ειναι αυτα