Results 1 to 15 of 43
Thread: προδωσια
-
03-04-2008, 19:13 #1
προδωσια
γεια σας
θα μπω κατευθειαν στο θεμα..
εχω 2 χρονια σχεση. την τελεια σχεση.αναγκαστικα τον Νοεμβρη να φυγω απο την πολη οποτε η σχεση εγινε εξ αποστασεως.Με προοποτικες να γυρισω κ να συζησουμε.Παρολο που πιστευα οτι δν θα αντεχα λογω της αρρωστημενης μου ζηλειας ολα πηγαιναν καλα κ βλεπομασταν 3 μερες την βδομαδα. ηταν ολα τελεια οπως κ αυτος! ο σωστος αντρας.. ποτε μα ποτε παρολο που ειμαι καχυποπτη δεν πιστευα οτι αυτος ο ανθρωπος θα με προδωνε.. πιστευα οτι πραγματικα ειμαι ζωηρη κ οτι δεν του αξιζε. με λατρευε. δεν τον απατησα ποτε απλα πιστευα οτι ημουν πιο'ανησυχο πνευμα"
.με λιγα λογια εβαζα το χερι μου στην φωτια!μου το λεγαν ολοι. ακμα κ οι φιλοι κ γνωστοι ειχαν να λενε οτι ποτε ο Χ. δεν εκανε μ.κες.. με τα πολλα εψαξα για χιλιοστη φορα το κινητο του κ ειδα ενα μηνυμα απο μια θυμωμενη κοπελα! οταν ρωτησα μου ειπε¨ ενα βραδυ μια κοπελα μου κολλησε κ με φιλησε! επαθα σοκ! σοκ! σοκ! πηγα κατευθειαν να την βρω φοβουμενη μηπως εχει γινει κατι αλλο, η κοπελα ηταν 'καλοθελητρια" μου τα ειπε ολα με λεπτομερειες.. ολα! "μου αρεζε πολυ τον ειδα πιωμενο κ κουνησα την ουρα μου!!!!!!!!!" θεε μου βοηθα! κ συνεχισε"ηταν ενα φιλι του προτεινα να παμε μια βολτα οταν εκλειδε το μαγαζι κ εκει φιληθηκαμε......"
απο τοτε εχω χασει το γελιο μου τα ονειρα μου την εμπιστοσυνη μου.. οχι σε μενα οχι αυτος! οχι στην σχεση μας..δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι γιατι γιατι ...
ορκιζεται οτι μ αγαπαει οτι μετανοιωσε κ οτι δεν ενιωθε τυψεις γιατι λαεει δεν ενιωθε οτι εκανε κατι κακο! αν ειναι δυνατον!
κανει τα παντα προσπαθησα να τον συγχωρεσω(αν με ρωτουσατε καποτε ημουν καθετη) αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου..με τιποτα ξυπναω διπλα του κ η πρωτη μου σκεψη ειναι"εγινε γιατι να εχει γινει αυτο"
τελικα ξαναχωρισα γιατι καθε φορα που ημουν κοντα του το σκεφτομουν πολυ κ σπαραζα.. ειλικρινα σπαραζα σαν να ζουσα πενθος..
τον εκδικηθηκα ενα μηνα μετα.. ηξερα ποιον ζηλευε κ ηταν κ γνωστος του κ πηγα με αυτον! ξερω οτι δεν δικαιολογουμαι αλλα δεν μετανοιωσα λεπτο. παραδεχομαι οτι δεν το εκανα με το ζορι.
μολις το εκανα λοιπον ενοιωσα οτι ο πονος μου εξαφανιστηκε κ γυρισα πισω..για 2 μερες ημουνα καλα οπως παλια. μαζι του.του ειπα οτι φιλησα αλλον κ με συγχωρεσε γιατι λεει το κανα στον πονο μου.. παρολα αυτα μονο στην ιδεα οτι ειμαι χειροτερη ηρεμω..ολην την υπολοιπη μερα σκεφτομαι γιατα μου το εκανε.. κ ρωταω συνεχεια τα ιδια κ τα ιδια..φοβαμαι οτι ποτε δεν θα το ξεχασω..ηταν ο αντρας της ζωης μου.. ο μαστορας" μου!
θελω να δωσω ευκαιρια κ δεν μπορω δεν ελεγχω το μυαλο μου κ το στομα μου!
μηπως ειμαι πολυ μικρη (24}για να μπω στο τρυπακι να συγχωρω?
γινεται να αγαπας κ να φιλας αλλη?
υπαρχει περιπτωση να το ξεχεσω ποτε κ να γινουν ολα οπως πριν?
η ζηλεια μου με αρρωσταινει..
- 03-04-2008, 19:37 #2
Έλεος... Αφού ο ίδιος σου είπε ότι εκείνη τον φίλησε... και του έστειλε και μήνυμα θυμωμένη... ήταν και πιωμένος... τι άλλο θες για να πεισθείς ότι δεν το ήθελε; Την άλλη πιστεύεις; Που μπορεί να κάνει την πλάκα της ή να θέλει να χωρίσετε; Κι εσύ πήγες αμέσως με άλλον και το χάρηκες; Εσύ τον αγαπάς ε; Και πάλι έλεος...
04-04-2008, 13:58 #3
Έλεος κοπέλα μου!!
Συμφωνώ με radiant!
αφού το ξέρεις οτι έχεις ακατανίκητη ζήλεια, πράξε αναλόγως!! δηλαδή, αφου ξέρεις οτι είσαι \"αρρωστη\" στο θέμα της ζήλειας , πρέπει να το έχεις υπόψιν σου οταν παίρνεις αποφάσεις.. να λες: το ξέρω οτι έχω πρόβλημα, πρέπει να ηρεμήσω τις αντιδράσεις μου όσο μπορέσω, πριν πω ή κάνω κάτι....αφού σε αγαπάει ο τυπάς και φαίνεται!
Δεν ξέρω κατα πόσο μαλακία ήταν αυτό που πήγες με τον άλλο.. εννοώ, για εσένα σε ηρέμησε γιατί σου φάνηκε σωστό
επειδή εσύ χορεύεις αυτόν το χορό.. δεν θέλω να σε κρίνω σε αυτό γιατί εξω απο το χορό πολλά τραγούδια λέγονται, όπως λέει και ο σοφός λαός μας!
04-04-2008, 14:00 #4
Originally posted by nave
....
υπαρχει περιπτωση να το ξεχεσω ποτε κ να γινουν ολα οπως πριν?
η ζηλεια μου με αρρωσταινει..
Ξέχεσέ το εσύ και όλα θα βρούν το δρόμο τους..
Το θέμα είναι οτι θέλει κόπο για να μάθεις να το ξεχέζεις και να μην σε επιρρεάζει πια...
04-04-2008, 14:57 #5
ξεχασω εννοουσα
04-04-2008, 15:03 #6
radiant παραδοξως η απαντηση σου με ηρεμει.
δεν τον αρπαξε ομως κ τον φιλησε ετσι ξαφνικα
του προτεινε να πανε βολτιτσα 5 λεπτα
οποτε μπορουσε απλα να πει οχι!
αυτο με σκοτωνει το οτι ειπε ναι γιατι λεει δεν σκεφτηκε...
μπορουσε να το αποφυγει.
τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οσο φαινονται
το μυαλο παει στα μηνυματα που του στελνα εκεινη την ωρα εγω..
στο οτι ακομα κ στα λογια με προδωσε
τον ρωτησε αυτη για μενα κ της απαντησε \"αστο!\"
για μενα!............
μακαρι να μην το ειχα μαθει ποτε
και ναι τον αγαπαω πολυ οσο παραδοξο κ αν ακουγεται
μετα απο αυτο που εκανα
04-04-2008, 15:14 #7
αφου λοιπον τον αγαπας, γιατι δεν βλέπεις αρχικα την δικη σου συμπεριφορα στη σχέση? σε ικανοποιει?
εισαι ενταξει με τον εαυτο σου μεσα σ αυτη τη σχεση?
04-04-2008, 21:38 #8
Αγαπητή nave
Κατά τη γνώμη μου, το μόνο που αγαπάς σε όλη αυτή την ιστορία είναι ο...εγωισμός σου.
ʼυτός πληγώθηκε επειδή ο φίλος σου ασχολήθηκε με κάποια άλλη, και εσύ με περισσή ευκολία πήγες με έναν αλλον και μάλιστα με καποιον που ησουν σίγουρη ότι θα τον πληγώσει πολύ...
Βγες απ\' τον εαυτό σου και ξαναδιάβασε το κείμενο σαν να ανήκει σε άλλον. Έτσι θα βγάλεις πολλά συμπεράσματα που θα σου φανούν χρήσιμα πάνω απ\' όλα για σένα, γιατί εγω εκεί πιστεύω ότι βρίσκεται το πρόβλημα...
04-04-2008, 22:02 #9
συγνωμην, αλλα εγω εχω μια απορια επι της διαδικασιας....
το οτι εσυ τον κερατωσες δευτερη κι οχι πρωτη, αφενος δεν λογαριαζεται σαν απιστια κι αφετερου κανει αυτον υπολογο κι εσενα απλα δικαιολογημενα αγανακτισμενη????
δεν την καταλαβαινω την λογικη σου.....
αν ειναι οκ να ξωκειλει κανεις, ολα καλα και κακως κλαιγεσαι...
αν ειναι παραπτωμα ασυγχωρητο, δεν καταλαβαινω γιατι εσυ εισαι πιο πιστη απο τον ιδιο...μπορεις να μου το εξηγησεις?
ο ιδιος μαλιστα, παρολο που παρασυρθηκε απ την διαθεση του (ΚΙ ΟΧΙ βεβαια απ την αλλη, μη λεμε βλακειες οταν δεν μας συμφερει) καταφερε κι εβαλε ενα στοπ και εμεινε στα φιλια...δεν παραγραφεται το αδικημα, αλλα παντως καπου σταματησε που σημαινει οτι το εκανε λογω της σχεσης σας..
εσυ που δεν εβαλες κανενα στοπ, σε τι την σκεφτηκες την σχεση σας?
η μηπως επειδη τον κερατωσες για εκδικηση δεν μετραει και ειναι στην κατηγορια \"κλεισε τα ματια και καντο για την πατριδα\"?
07-04-2008, 18:21 #10
πραγματικα δεν καταλαβαινω..
ειμαι η μονη οχι και τοσο υπεροχα ολοκληρωμενη προσωπικοτητα?
νομιζα οτι η εκδικηση ειναι γενος θηλυκου κ καποιος θα καταλαβαινε
δεν θελω να απολογηθω για τιποτα απλα δεν πιστευα οτι δεν θα καταλαβαινε κανεις..
το αν μετραει για κερατο η οχι αυτο που εκανα πραγματικα δεν με απασχολει καθολου.
δεν θα παιζω με τις λεξεις απλα θεωρω προδωσια οταν ο αλλος σου ειναι πιστος σε λατρευει δεν εχεις κανενε μα κανενα παραπονο του λες καθε μερα ποσο τον αγαπας ορκιζεσαι οτι ποτε δεν θα τον πληγωσεις του λες οτι εισαι πιστος κ οτι ποτε πιο πιστος απο εσενα δεν θα υπαρξει ζεις γενικα ενα ονειρο κανεισ σχεδια για γαμο κ πας κ φιλας αλλη κ αρνεισαι στην αλλη οτι αγαπας τον ανθρωπο σου ετσι...για μαγκια η απο ντροπη! αυτο για μενα ειναι προδωσια και δεν θα το κανα ποτε! αυτο εκανε ο κυριος και δυαληθηκε το παραμυθακι μου! εγω αυτο που εκανα ναι δεν το εκανα με το ζορι αλλα τουλαχιστον δεν σκεφτηκα \"αχ μωρε δεν το αξιζει! νιωθω απιστευτο πονο και καθε πρωι ξυπναω με αυτο πρωτη σκεψη. δυστυχως αυτο που εκανα εγω κ η ικανοποιηση τξς εκδικησης μου κρατησε 2 μερες το πολυ κ μετα με πιασαν τα γιατι.. μπορει να φαινομαι υπερβολικη που κανω ετσι για ενα φιλι κ 2΄-3 κουβεντεσ που πραγματικα δεν θα θελα ποτε να μαθω οτι τισ ειπανε αλλα νομιζω οτι η αντιδραση κ η ευαισθησια ποικηλλουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο,σαν τη γριπη αλλοι οργανισμοι παλευουν κ το προσπερνουν κ αλλους τους ριχνει στο κρεβατι! οσο για το να σκεφτω λογικα..μακαρι να μπορουσα! αν σκεφτομουν λογικα κατα συνεπεια δεν θα ημουν κ ζηλιαρα!
αλλο να λες το περιμενα κ αλλο να ακους γυρω σου για κερατο κ να λες μεσα σου τι τυχερη ειμαι εγω που δεν τα χω με μαλακα! κ τσουπ...σου ρχεται στο κεφαλι απο κει που δεν το περιμενεις!
το μυαλο μου δεν ηρεμει με ΤΙΠΟΤΑ δεν ξερω τι να κανω..
σκεφτομαι ωραιες στιγμες απο παλια κ λεω γιατι γιατι να εχει γινει αυτο...........
σφαλιαρα κανονικη στην ζωη μου κ ενα μαθημα καλο!
07-04-2008, 21:15 #11
.....
αυτο ειναι που σου λεω...εκτος απο εσενα, δεν ειναι και ολοι οι αλλοι...
οπως αναγνωριζεις σε σενα το δικαιωμα αυτο, ισως σε ανακουφιζε αν δεχτεις οτι το εχουν κι οι αλλοι...το να κανουν λαθη...ειδικα αν τα μετανοιωνουν...
08-04-2008, 08:52 #12
Ημαρτον κοπέλα μου!!! Σφαλιάρα στη ζωή σου!!! Είσαι αχάριστη!! Πού και να σε παράταγε μετά τα φιλιά με την άλλη γιατί σε βαρέθηκε... αυτό θα ταν σφαλιάρα....
Είσαι υπερβολική, ο καθένας έχει δικαίωμα στα λάθη. Ζεμένο τον έχεις τον άνθρωπο κι επειδή ξενοκοίταξε έβγαλες το μαστίγιο να τον πονέσεις???
Ούτε είσαι και καμμιά παιδούλα.. 24 είσαι, και να συγχωρείς και προπαντός να καταλαβαίνεις τον αλλο καλό είναι να μάθεις για να μη φας καμμιά απο τις πραγματικές σφαλιάρες της ζωής και ψάχνεσαι....
Πάντα φιλικά
08-04-2008, 09:12 #13
Originally posted by Remedy
.....
αυτο ειναι που σου λεω...εκτος απο εσενα, δεν ειναι και ολοι οι αλλοι...
οπως αναγνωριζεις σε σενα το δικαιωμα αυτο, ισως σε ανακουφιζε αν δεχτεις οτι το εχουν κι οι αλλοι...το να κανουν λαθη...ειδικα αν τα μετανοιωνουν...
Πάλι το θέμα της ζήλιας στο προσκήνιο, μεγάλο θέμα όντως. Εχω να πώ τα εξής :
Η ζήλια είναι κτητικότητα. Η κτητικότητα είναι κάτι που στο εμπνέει ο άλλος. Είναι το χειρότερο των ελαττωμάτων στον άνθρωπο και πολύ δύσκολο να παλευτεί. Από την άλλη προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά - έστω και πλαστή - κάτι που όλοι ζητάμε μέσα στη σχέση μας. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε ένα άνθρωπο όμως επειδή ζητάει απόλυτη πίστη, αν έτσι νιώθει καλά. Κυρίως για το λόγο ότι, ακόμα και οι πολυγαμικοί εκ πεποιθήσεως, ζητούν αποκλειστικότητα στα συναισθήματα από την σχέση τους, αν έχουν. Επομένως, πολυγαμικοί και μονογαμικοί, έχουν ένα κοινό σημείο. Θέλουν αποκλειστικότητα σε ένα τομέα. Οι μέν στο συναίσθημα, οι δε και στο σώμα.
08-04-2008, 19:11 #14
δεν υπηρχε κνενας μα κανενας λογος να το κανει..
μακαρι να υπηρχε μια δικαιολογια
ηταν ολα τελεια.. αν συγχωρω απο τωρα τι θα κανω οταν εχω οικογενεια και σπιτι?
μετα κανω να τον συγχωρεσω παω να ξεχαστω παω να πω κατι γλυκο για να μην τον κουραζω αλλο με τις ιδιες κ ιδιες ερωτησεις και νιωθω εντελως ηλιθια!
ηλιθια λεω στον εαυτο μου καλα ρε Ελπιδα αυτος σε απατησε και θα του μιλας γλυκα και απο πανω?
θελω να τον αφησω για μεγαλο διαστημα μονο για να πονεσει και για να καταλαβει το λαθος για τα καλα αλλα δεν μπορω!
πες απο ζηλια πες απο αγαπη.. δεν μπορω ολο τον δεχομαι και μετα ξαναθυμωνω απο την αρχη.
φοβαμαι μηπως δεν περασει ποτε! θελω να τον αφησω μια για παντα αλλα χωρις να ποναω.. ο εγωισμος μου δεν δεχεται να συγχωρησει κατι τετοιο..
Ας βοηθησει καποιος θελω να το συζητησω.............
08-04-2008, 19:19 #15
Originally posted by imagine
Ημαρτον κοπέλα μου!!! Σφαλιάρα στη ζωή σου!!! Είσαι αχάριστη!! Πού και να σε παράταγε μετά τα φιλιά με την άλλη γιατί σε βαρέθηκε... αυτό θα ταν σφαλιάρα....
Είσαι υπερβολική, ο καθένας έχει δικαίωμα στα λάθη. Ζεμένο τον έχεις τον άνθρωπο κι επειδή ξενοκοίταξε έβγαλες το μαστίγιο να τον πονέσεις???
Ούτε είσαι και καμμιά παιδούλα.. 24 είσαι, και να συγχωρείς και προπαντός να καταλαβαίνεις τον αλλο καλό είναι να μάθεις για να μη φας καμμιά απο τις πραγματικές σφαλιάρες της ζωής και ψάχνεσαι....
Πάντα φιλικά
εγω πραγματικα δεν θυμαμαι ξανα στην ζωη μου να εχω περασει τετοια στεναχωρια να χανω κιλα να μην τρωω,
δεν εχει ξαναβγει ποτε τετοιος λυγμος απο το στομα μου! ποτε!
ασταματητος και για μερες!
Ξερω οτι υπαρχουν πολυ χειροτερες σφαλιαρεσ στην ζωη αλλα στην δικη μου ζωη ηταν η πρωτη!
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία