Results 16 to 30 of 30
-
18-04-2008, 15:09 #16
Καλησπερα σε ολους/ες.
Θα ηθελα να προσθεσω και καποια αλλα πραγματα. Κατι που δεν εγραψα χτες γιατι η αληθεια ειναι οτι ντρεπομουν, ειναι το γεγονος, οτι
μετα τη τριτη και τελευταια αποπειρα τα Χριστουγεννα του 07, (οπου τοτε επεσα στα γονατα κλπ κλπ κλπ) η απελπισια μου, γενικως αλλα
και για αυτην, με οδηγησε στο να παω σε ταρω - μελλοντολογο..Τελος παντων, μου ειπε καποια πραγματα, εγω δεν εχω λογο να ξαναπαω,
αλλα εχουν βγει αλλα οχι. Αλλα ξερετε, με επηρεαζε κιολας αυτο το πραγμα. Περιμενα δηλ. να βγει το καλο που ελεγε και (ποιος ξερει;),
η ανυπομονησια μου μπορει να το \"ακυρωνε\". Λεμε...τωρα...
Συνεβησαν καποια πραγματα χτες τα οποια μπορω να πω με ταρακουνησαν αρκετα.
Σας εγραψα οτι τριγυρνουσα σα την αδικη καταρα μιαμιση ωρα προτου παω στη δουλεια. Εκει τα πραματα δεν ηταν καλυτερα, οπου την
εβλεπα και ολη μερα, γυρω στις 6-7 φορες, κλειστηκα σε ενα δωματιο οπου δε με εβλεπε κανεις και πλανταξα...ξεσπαγα...σας
πληροφορω πηγα και πηρα κι ηρεμιστικα (φυτικα, ελαφρα).
Λοιποοοον...τη τελευταια φορα που εγινε αυτο, δεν προλαβα να παω καπου κι επαθα τη φρικη στο γραφειο μου. Αμεσως ηρθαν καποια
ατομα - φιλοι οι οποιοι με πολυ πιο καθαρο μυαλο απο μενα, ξερουν καλα το ποιον της τυπισσας...μιλησαμε λιγο και εμαθα πραγματα κι
αρχισα να ξεκολλαω...εμαθα οτι την εποχη που ρωταγα, τι θα κανουμε κλπ και δε μου λεγε κουβεντα, πισω απο τη πλατη ελεγε οτι με
βλεπει σαν φιλο...τα υπολοιπα δε θελω να τα αναφερω αλλα πραγματικα η κοπελα εχει ΜΕΓΑΛΟ προβλημα...και ξεκολλησε το μυαλο
μου αρκετα μπορω να πω.
Το βραδυ κανονισα και πηγα με ενα φιλο στο σπιτι ενος τριτου. Για να συζητησουμε. Ειχα εκτυπωσει και τους εδωσα να διαβασουν το
πρωτο μου ποστ, για να γλυτωσουμε πολυ χρονο. Τα παιδια με βοηθησαν ΠΑΡΑ πολυ, συζητησαμε και για εκεινη και εφ\'ολης της υλης,
μου εδωσαν να καταλαβω οτι δεν εχω κανενα προβλημα, δεν φταιω σε καπου και γενικως ολα ειναι στο μυαλο μου, δεν ισχυουν.
Μου δωσαν καποιες συμβουλες και προχωραω πιο ανετα πλεον. Με τη τυπισσα, σιγουρα με ενοχλει το γεγονος οτι ακομα τουλαχιστον την
εχω διπλα, αλλα παραδοξως δε με ενοχλει, τοσο πολυ. Αυτο που εγινε χτες με αυτα που εμαθα ειναι οτι απομυθοποιηθηκε στο μυαλο μου.
Τα παιδια μπορει να χουν και δικιο, οτι δε την αγαπησα ποτε, οτι εφαγ το κολλημα λογω της απορριψης. Που ποτε δεν ηταν και τελειως
straightforward...
Σημερα, πιο αργα θα παρω τηλεφωνο να βγουμε αυριο με μια κοπελιτσα που ειχα γνωρισει απο κοινη φιλη πριν κανα μηνα κι ειχαμε βγει
μια φορα. Καλα ειχαμε περασει, επικοινωνουσαμε αλλα μου ειχε βγαλει ενα λογο κι ειχε αρνηθει μια αλλη προσκληση μου για εξω και 2
μερες εγω περιμενα καποιο δικο της μηνυμα, δεν ηρθε κι ειπα, δεν ενδιαφερεται..μπορει λοιπον να εκανα και τελειως λαθος, απλα να ηθελε
καπως παραπανω κυνηγι....θα δω σημερα, ισως και λογω των πολλων ημερων να μη θελει. Δε πειραζει ομως γιατι ηδη εχω ενημερωσει
ξαδερφη να φερει σε εξοδο μας μια κουκλιτσα που πανε μαζι φλαμενγκο, να τη γνωρισω. Εννοειται...οτι εκεινη δε θα ξερει οτι μου αρεσει, δε
δινουμε τετοια πλεονεκτηματα....
Η δραστηριοποιηση ξεκιναει σιγα σιγα..
@ShowMeHowToLive.....Δε παιζεσαι...
- 20-04-2008, 23:25 #17
Καλησπερα σε ολους...
Δε το πιστευω οτι 3 μερες πριν ημουν οπως ημουν...και σημερα ειχα ραντεβου ;)
Υ.Γ. Κρινο...με ξεχασες!!!
21-04-2008, 14:28 #18
;)
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ......
21-04-2008, 15:16 #19
χμμ συννονοματε,
δεν σε ξεχασα, απλα δεν εχω ιντερνετ σπιτι αυτο το καιρο και μπαινω μονο απο την δουλεια.
Λοιπον ας συνοψισουμε.
1. Καταρχην χαλαρωσε, το βασικο σου προβλημα ειναι αυτο.
2. Σκεψου οτι οπως τα βιωνεις εσυ, ειναι πολυ κοσμος περιπου στην ιδια θεση, δεν ειναι μονο δικο σου το προβλημα.
3. Οι σχεσεις εχουν αλλαξει δραματικα μορφη, οι πιεσεις ειναι υπερβολικα πολλες και αυτα αφορα αγορια και κοριτσια.
Επισης οι ανασφαλειες εχουν πολλαπλασιαστει.
4. Στο δια ταυτα, θα σου προτεινα καταρχην να τα βρεις με τον εαυτο σου και να αρχισεις να παραδεχεσαι πραγματα.
Πχ σε ποια πραγματα θεωρεις οτι πλεονεκτεις και μειονεκτεις.
Απογραφη ενα προς ενα και στην συνεχεια αναλυση αυτων - σε αυτο οπως ειδα εισαι καλος.
(πχ εγω μερικες φορες, βρισκω αδυνατα σημεια σε ανθρωπους που αγαπω και τους τα τονιζω μεχρι που τους πληγωνω. Αυτο ειναι μειονεκτημα και πρεπει να το δουλεψω, εσυ???).
5. Αποδεξου τον εαυτο σου εφοσον κανεις το νο 4 στα αρνητικα του αφου σκεφτεις τι μπορεις να βελτιωσεις.
Ο εαυτος σου ειναι ακομα σαν ενα κομματι πλαστελινη, το πως θα τον πλασεις ειναι δικο σου καθηκον και μπορεις να του δωσεις οτι μορφη θες, απο καλη εως και κακη.
6. Το αγχος ειναι ο χειροτερος φιλος σε αυτες τις περιπτωσεις, χαλαρωσε και αφηνε τα πραγματα να τσουλανε μονα τους αφου εσυ θα ζεις την ζωη σου. Φροντισε να κυκλοφορεις για να γνωριζεις κοσμο.
Να εισαι σιγουρος οτι καπου εκει σε περιμενει με ανυπομονησια μια κοπελα (εφοσον εισαι ετεροφυλος) που ειναι μονο και μονο για την παρτη σου και ψαχνει να σου αφοσιωθει οπως το θες και εσυ.
Αυτο ομως ειναι κατι που θα το ανακαλυψεις στην ωρα του και δεν μπορεις να πεις το ποτε θα ερθει αυτο.
7. Για το σημερινο σου ραντεβου, να εισαι χαλαρος και αυθεντικος.
Η κοπελα που θα σε εκτιμησει και θα σε ερωτευθει ισως, θα πρεπει να το κανει για αυτο ακριβως το λογο, οτι αλλο θα ειναι αποτυχια.
Για αυτο φροντιζε να μην κρυβεις τιποτα απο τον εαυτο σου αλλα φυσικα να μην επιδεικνυεις κιολας.
Απλα αφηνε τον εαυτο σου στην νορμαλ συμπεριφορα του.
Αυτη που θα σε δεχτει και θα νιωσει καλα μαζι σου (και αναποδα) ειναι αυτη που σου ταιριαζει.
Αν θες και κατι αλλο, πρεπει να μου πεις περισσοτερα.
Καλη σου τυχη στο ραντεβου....
:cool:
21-04-2008, 15:22 #20
Μεγαλη σαφηνεια κρίνο¨) Καιρο ειχα να σε διαβασω. Βλεπω μερικες αξιες παραμενουν σταθερες ομως¨)
21-04-2008, 15:38 #21
krino εγραψες! νομιζω οτι εκανες μια πολυ καλη αναλυση της πραγματικοτητας και του τι μπορουμε να κανουμε.
θα ελεγα οτι τα 2 και 3 απ αυτα που γραψες αποτελουν μια μεγαλη πραγματικοτητα που ισχυει. Και το 4 ειναι ισως το πιο σημαντικο, οτι μπορουμε να δωσουμε οτι μορφη θελουμε στον εαυτο μας. Η μονη περιπτωση που δε μπορουμε να τον αλλαξουμε ειναι οταν παγιωνονται και κρυσταλλοποιουνται οι σκεψεις μας και οι αποψεις μας στον εγκεφαλο μας χωρις καμια διαθεση να τις συζητησουμε ή επεξεργαστουμε περαιτερω, και γινομαστε αγυριστα κεφαλια. Εγω επιμενω να λεω κι αυτη ειναι η αποψη μου οτι ο καθενας ειναι αυτο που νομιζει για τον εαυτο του οτι ειναι, αν νομιζεις μια ζωη οτι εισαι κακομοιρης τοτε θα εισαι και κακομοιρης, αν σκεφτεσαι τ αντιθετο τοτε θα εισαι τ αντιθετο, γιατι παντα ενεργουμε με βαση αυτο που σκεφτομαστε για τον εαυτο μας.
21-04-2008, 15:47 #22
Καλησπερα σε ολους,
Κρινο θενκς για τα λογια σου, θα προσπαθησω (και με μια καποια βοηθεια, να κανω μια διαφορα στον εαυτο μου).
Στο δια ταυτα που λες κι εσυ, το ντεητ πραγματοποιηθει χτες, καλα πηγε. Αλλα δε πολυταιριαζουμε, δε μου πολυαρεσει τελικα και δε θα ...τωρα θα μου πειτε, μπα εχεις και προτιμησεις;; ε τι να κανω...
Παντως θελω πολυ να φυγω κι απο αυτη τη δουλεια...για διαφορους λογους..θα μου εκανε τεραστιο καλο.
21-04-2008, 16:09 #23
Originally posted by dimitris79
τωρα θα μου πειτε, μπα εχεις και προτιμησεις;; ε τι να κανω...
να καμωθεις!
:P
Βεβαιως και να εχεις προτιμησεις.....
αλλιως θα γινεις σκουπιδαριο και στην συνεχεια θα υποτιμησεις τον εαυτο σου.
Θα σου πω οτι οι σχεσεις ειναι εθελοντικες και για να περναμε καλα και οχι για να περναει η ωρα.
Λες οτι βγηκες ραντεβου αλλα δεν ενθουσιαστηκες -ε.
Πολυ ωραια παμε στην επομενη και η κοπελα στον επομενο.
Που ειναι το κακο??? Ολα μια χαρα τα βλεπω....
Φροντιζε να κανεις οσα σου εγραψα, και να ξεκινας με θετικη διαθεση για οτι κανεις.
Παρολες τις δυσκολιες που σου εγραψα, η θετικη διαθεση μπορει να ανατρεψει τα παντα!
Πανω απο ολα, φροντιζε να δουλευεις με τον εαυτο σου και την αγωνια για το ποια κοπελα θα ερθει να εκτιμησει την δουλεια σου, αυτο ειναι κατι που θα το μαθεις τελευταιος....
Μπον+σουσπερια,
μην με λετε τετοια και κοκκινιζω....
:cool:
(μερσω)
22-04-2008, 02:43 #24
εγω εχω να σου πω πως αν και ειμαι νεαρη σε ηλικια απο οτι τουλαχιστον βλεπω γυρω μου ειλικρινα η εμφανιση μετραει ελκαχιστα και επισης οι περισσοτεροι αντρες δεν κανουν καμια κινηση προσεγγισης(τονιζω οχι χυδαια αλλα κομψη)αλλα οταν βλεπουν οτι καποια τους απορριπτει δεν το παλευουν φευγουν για την επομενη..δεν προσπαθουν να την αποκτησουν...
23-04-2008, 08:31 #25
Originally posted by apelpismeniefibiiii
εγω εχω να σου πω πως αν και ειμαι νεαρη σε ηλικια απο οτι τουλαχιστον βλεπω γυρω μου ειλικρινα η εμφανιση μετραει ελαχιστα και επισης οι περισσοτεροι αντρες δεν κανουν καμια κινηση προσεγγισης(τονιζω οχι χυδαια αλλα κομψη)αλλα οταν βλεπουν οτι καποια τους απορριπτει δεν το παλευουν φευγουν για την επομενη..δεν προσπαθουν να την αποκτησουν...
Πες μου, σε ποια ακριβως περιπτωση μετραει ελαχιστα η εμφανιση;; στη καφετερια, στο μπαρ ή σε παρεα οπου βλεπεις καποιον πρωτη φορα;; Αλλο να μην τον εχεις δει καν αλλα να ξερεις απο φιλους/ες κανα 2 πραγματα για καποιον..
Απο την αλλη, αυτοι που λες δε ξαναπροσπαθουν, μπορει απλα να μη θελουν να γινουν γελοιοι κι ενοχλητικοι κατοπιν...δηλαδη ποση ωρα θες να το σκεφτεις για να καταληξεις αν σε ενδιαφερει καποιος με μια ματια ωστε να του δωσεις ενα σημαδι;;
23-04-2008, 15:01 #26
Φιλε Δημητρη,
Καταρχας σου απαντω απο εδω μιας και επροκειτο για το δικο σου θεμα..
1ον απο οτι βλεπω αυτο που σου ειπα,το ακους και απο γυναικα. ΔΕΝ μετραει η εμφανιση σε εναν ανδρα οσο μετραει σεμια γυναικα. Ειπαμε,οι ανδρες ερωτευονται με το ματι και οι γυναικες με το αυτι.
Ειναι γεγονος πως μια γυναικα σου ανεβαζει την αυτοπεποιθηση. Ακομα και οταν σε καρφωνει στον δρομο,η οταν σου λεει οτι εισαι ωραιο παιδι και παει λεγοντας,και ας μην κανεις απολυτως τιποτα μαζι της.
Αλλα ολα αυτα ουσιαστικα εγκειτο περισσοτερο στο ντυσιμο και το στυλ. Πως να προβαλλεις δηλαδη τα δυνατα σου σημεια και να κρυβεις τα αδυναμα. Ολοι απαισιοι και ολοι ομορφοι ειμαστε,αναλογως το πως βγαζουμε αυτο που ειμαστε. Νομιζεις εσυ οτι με μια προβολη σαν του brad pitt,το στυλ του,το ντυσιμο του και τον χαρακτηρα που βγαζει στις εκαστοτε ταινιες (που ουσιαστικα του κανουν διαφημηση), πως δεν θα ησουν το ιδανικο αστερι καθε γυναικας? Εχεις προσεξει πως στο σινεμα ολοι οι κοινως θεωρουμενα ομορφοι ηθοποιοι δεν εχουν ομορφα χαρακτηριστικα? ακομα και ο robert de niro θεωρειται ομορφος σαν ανδρας,γιατι εχει στυλ. Οι γυναικες απο την αλλη χρειαζονται ομορφα χαρακτηριστικα για να εκφρασουν την ομορφια τους. Σε εναν ανδρα μετραει περισσοτερο αυτο που ειναι,αυτο που βγαζει,πως κανει οτι κανει,απο το ποιο απλο πραγμα,πως θα μετακινησεις ενα ποτηρι απο την μια ακρη του τραπεζιου στην αλλη..Απο εκει και περα μετραει πολυ η σταθεροτητα της σκεψης,η αυτοπεποιηθηση (πως περιμενεις να ελξεις,οταν δεν το πιστευεις πραγματικα?). Φαντασου το σαν μια μαχη,ο ποιο δυνατος φαινεται...Ειναι ανετος γιατι ξερει οτι θα κερδισει,παρατηρησε αυτους που τρωνε χυλοπιτες απο μακρια και αυτους που κερδιζουν. Θα δεις οτι καθονται σε διαφορετικες στασεις ο καθε ενας (ειτε ορθιοι ειτε καθιστοι). Και δεν ειναι κατι που το κανεις πιεσμενα (δηλαδη καθομαι ετσι αντι για αλλιως αι λυνεται το προβλημα) ειναι θεμα ολοκληρης ιστοριας που κρυβεται απο πισω. Οι Loosers βρωμανε απο μακρια. Απλα σε αλλους ειναι ποιο φυσικο,αλλοι πρεπει να το δουλεψουν περισσοτερο (που μπορουν ανετα να ξεπερασουν αυτους που τους ερχεται φυσικα)
Ειτε το πιστευεις ειτε οχι ξερω ατομα που αν τα δεις θα γελασεις,και ομως εχουν μια κοπελα ανα ημερα της εβδομαδας.Και μιλαμε για απιστευτες γυναικες (στα 18 μου τον ειχα πετυχει τον συγκεκριμενο,και σκεψου ποση εντυπωση μου εκανε που τον θυμαμαι ακομα και σημερα).
Παρεπιπτοντως αυτο που σου ειπανε περι του να κινηθεις σε χωρους που εχει γυναικες ειναι το μεγαλυτερο μυστικο..Πιστεψε με,υπαρχουν περιπτωσεις που ειναι ο παραδεισος καθε ανδρα και που οι ρολοι αντιστρεφονται,και το μονο που χρειαζεται σχεδον ειναι να δαχτυλοδειξεις. Πιες απο την πηγη αντι να πινεις απο τις σταγονες στον τοιχο.
ps..ακου αυτα που σου ειπε ο krino στο προηγουμενο post - ισχυουν ολα 150% ενα προς ενα.
23-04-2008, 15:47 #27
για πεστε ρε παιδια αυτους τους χωρους...ετσι για γκαλοπ ας πουμε. Και μη μου πει κανεις για σχολες χορου, οκ;
23-04-2008, 15:50 #28
Θα χρειαστουμε καινουργιο topic για αυτο αρχηγε
24-04-2008, 10:13 #29
Δημητρη!!!!!!!!!!!!!
σου στελνω υ2υ μηνυμα πανω δεξια........Ειναι σημαντικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
24-04-2008, 10:57 #30
/:):):)
mi to paris kai 100% sta sobara..alla ayto me ta astia einai alithia:)
http://www.youtube.com/watch?v=SVGbsMDlPlg...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή