Ποιοι άνθρωποι πάνε σε γιατρό; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Banned
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Ειναι πολλοι γιατροι που ειναι εκμεταλλευτες. Επισης, ειναι πολλοι ταξιτζηδες εκμεταλλευτες, υδραυλικοι, ηλεκτρολογοι, επιχειρηματιες, οικοδομοι, δικηγοροι, αστυνομικοι και ο,τι αλλο μπορει να βαλει ο νους σου.
    Συμφωνω αλλά το θέμα μας είναι η ψυχολογοι.
    (Ποια είναι η γνώμη σου για την κλασσική ψυχαναλυση;

Senior Member
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Συμφωνω αλλά το θέμα μας είναι η ψυχολογοι.
    (Ποια είναι η γνώμη σου για την κλασσική ψυχαναλυση;
    Οι ψυχολογοι δεν ειναι γιατροι, κακως υπαρχει αυτη η λανθασμενη αντιληψη. Οι ψυχιατροι ειναι γιατροι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Επισης, να προσθεσω σε αυτα που ειπε ο Νικος, οτι απο το Πανεπιστημιο ακομα οι ιδιοι οι καθηγητες τους τους μαθαινουν πώς να γινονται αρπακτικά. Το λεω με βαση συγκεκριμενο παραδειγμα γνωστου μου που εχει φοιτησει στην Κρητη.

Φταιει πολυ και το συστημα παιδειας. Σε χωρες που διαλεγεις σαν ενηλικος πια τι επαγγελμα θελεις να ακολουθησεις και παιρνεις φοιτητικο δανειο, δουλευεις και σπουδαζεις, μαθαινεις το αντικειμενο σου σε σχετικα ωριμη ηλικια, το επαγγελμα του ιατρου αντιμετωπιζεται με μεγαλυτερη σοβαροτητα και υπευθυνοτητα.
    Αντιθετως, στην Ελλαδα πρεπει ο εφηβος στα 15 να αποφασισει τι θελει να ακολουθησει, συνηθως με βαση τα προτυπα των γονιων του.
    Ειμαι κατα 99% σιγουρη πως ξλερω τον καθηγητη του γνωστου σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Ναι αλλα δεν νομιζεις οτι ειναι διαφορετικες δουλιες του γιατρου με υδραυλικους και ταξιτζηδες???
    Οι γιατροι αν δεν εχεις λεφτα ειναι ικανοι να σε αφησουν να πεθανεις μπροστα στα ματια τους.
    Ενω ο ταξιτζης αν δεν εχεις λεφτα δεν θα σε παει στο προορισμο σου.ε και?αλλο ομως να μην παω στο προορισμο μου και αλλο να μην γινω καλα η και να κινδινεψω κι ολας
    Οι γιατροι δινουν τον ορκο του Ιπποκράτη. Η καταπάτηση του ορκου αυτού ειναι αιτία να τους παρουν την αδεια εξάσκησης. Αν κάποιος βρεθει σε ανάγκη, δλδ να κινδυνευει η ζωη του, και καποιος γιατρος αρνηθει να του παρεχει βοηθεια, πολύ απλά το καταγγέλεις το περιστατικό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Νομιζω οτι αυτοι που δεν εχουν πιθανοτητες να λυσουν το προβλημα τους , ποτε δεν θα πανε ποτε σε γιατρο , αρνουμενοι την υπαρξη προβληματος , και αυτοι ειναι οι βαρεως ασθενουντες , οχι εμεις που αναγνωριζουμε το προβλημα και παμε σε γιατρο ......
    Συμφωνώ! Μου εχει τυχει παλιότερα, οταν αρχισα να λέω για την καταθλιψη κ να μην το κρύβω, να με ρωτησει κάποιος τι εκανα. Ε ειπα κι εγω η δολια ψυχιατρος, ψυχοθεραπεια, χάπια. Παρεξηγηθηκε γιατι θεωρησε πως τον λέω τρελό και ηθελα να τον προσβάλλω. Ακόμα στα ιδια ειναι

Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Οι γιατροι δινουν τον ορκο του Ιπποκράτη. Η καταπάτηση του ορκου αυτού ειναι αιτία να τους παρουν την αδεια εξάσκησης. Αν κάποιος βρεθει σε ανάγκη, δλδ να κινδυνευει η ζωη του, και καποιος γιατρος αρνηθει να του παρεχει βοηθεια, πολύ απλά το καταγγέλεις το περιστατικό.
    Εγω το ξερω οτι δινουν τον ορκο του ιπποκρατη.
    Οι ιδιοι το ξεχνανε.αλλα ας μη μιλησουμε για τα γνωστα φακελακια...δεν στα ζητανε αλλα με το τροπο τους σε αναγκαζουν τελοσοαντων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Εγω το ξερω οτι δινουν τον ορκο του ιπποκρατη.
    Οι ιδιοι το ξεχνανε.αλλα ας μη μιλησουμε για τα γνωστα φακελακια...δεν στα ζητανε αλλα με το τροπο τους σε αναγκαζουν τελοσοαντων.
    Σε κάθε περιπτωση οφειλέις να προστατευσεις τον εαυτο σου. Η ατιμωρησια είναι που διογκώνει τα προβλήματα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12