Results 16 to 26 of 26
-
01-05-2008, 11:27 #16
Να προσθεσω ότι έχει καιρό τώρα που μου λέει ότι είχε μετανιώσει και αλλάξει γνώμη κατά τη διάρκεια της πράξης. . και απλά δεν είχε φέρει αντίρρηση γιατί φοβήθηκε την αντίδραση των άλλων, καθώς ήταν τελείως μόνοι τους, οι 3. . .
Τώρα εσείς θα την πιστεύατε ? Ή βρίσκει διάφορα για να με καλμάρει ? . . Το γεγονός ( που εξακρίβωσα και ο ίδιιος ) ότι τις επόμενες μέρες δεν τους μιλούσε καν και δεν ήθελε να τους ξαναδεί ενώ θέλανε αυτοί, και τελικά τους ξέκοψςε τελείως . . . δικαιολογεί τα λόγια της πιστεύω . . .
- 01-05-2008, 11:33 #17
Originally posted by geopan
Να προσθεσω ότι έχει καιρό τώρα που μου λέει ότι είχε μετανιώσει και αλλάξει γνώμη κατά τη διάρκεια της πράξης. . και απλά δεν είχε φέρει αντίρρηση γιατί φοβήθηκε την αντίδραση των άλλων, καθώς ήταν τελείως μόνοι τους, οι 3. . .
Τώρα εσείς θα την πιστεύατε ? Ή βρίσκει διάφορα για να με καλμάρει ? . . Το γεγονός ( που εξακρίβωσα και ο ίδιιος ) ότι τις επόμενες μέρες δεν τους μιλούσε καν και δεν ήθελε να τους ξαναδεί ενώ θέλανε αυτοί, και τελικά τους ξέκοψςε τελείως . . . δικαιολογεί τα λόγια της πιστεύω . . .
01-05-2008, 12:32 #18
remedy πάντως δεν το βρίσκω σαν λύση να το δοκιμάσω. . Δεν κατάλαβα, τί να δοκιμάσω δηλαδή, να κάνω άτι παρόμοιο με αυτήν και έναν άλλον ? ? ? ?
01-05-2008, 12:40 #19
Ότι κι αν έκανε η κοπέλα , σε εσένα δεν έκανε ποτέ κακό και από ότι ανέφερες είναι πολύ σωστή απέναντί σου.. Άν την αγαπάς μείνε μαζί της , πέρνα καλά και άσε το παρελθόν , τώρα πια έχει φύγει ... Όλοι μας έχουμε κάνει όλο και κάποια τρέλα, πάντα κοιτάς μπροστά όμως.
01-05-2008, 12:54 #20
geopan...πραγματικά δεν της αξίζει αυτά που κάνεις. Έχεις κολλήσει τόσο καιρό και όλα αυτά επειδή η κοπέλα ήταν ειλικρινείς μαζι σου. (που σίγουρα θα το χει μετανιωσει χίλιες φορές remedy)
Όλοι έχουμε κάνει μ@@@ες στη ζωή μας. Εσύ δεν έχεις κάνει?
Δες λίγο το δάσος. Ότι σου εκυστηρεύτηκε κάτι πολύ προσωπικό, γεγονός που δείχνει ότι είσαι σημαντικός στη ζωή της.
Τώρα δεν αλλάζει και το μόνο που καταφέρνεις είναι να δηλητηριάζεις τη σχέση σας...
01-05-2008, 14:47 #21
remedy πάντως δεν το βρίσκω σαν λύση να το δοκιμάσω. . Δεν κατάλαβα, τί να δοκιμάσω δηλαδή, να κάνω άτι παρόμοιο με αυτήν και έναν άλλον ? ? ? ?
01-05-2008, 14:56 #22
πλακα εκανα και ισως κακως δεν το ξεκαθαρισα...
την πραγματικη μου γνωμη επι του θεματος στην ειπα πριν λιγο καιρο που ξανασυζητησαμε το ιδιο ακριβως θεμα, αν ησουν εσυ αυτος που το συζητουσαμε..
εν συντομια , αυτο που πρεπει να κανεις ειναι η να το ξεπερασεις και να σταματησεις να την πρηζεις η να χωρισεις...
αυτο που κανεις ειναι η χειροτερη επιλογη και ταλαιπωρεις και τους δυο σας..
01-05-2008, 15:05 #23
υπαρχει και η εναλλακτικη λυση να της ζητησεις να εξιλεωθει μπροστα σου για την αμαρτια που εκανε, γονατιζοντας μπροστα σου και αυτομαστιγονοντας το κορμι της.
Μετα μπορεις αν θες να της δωσεις και ενα χερακι ξυλο, οποτε σκεπτομενος το τριο που εκανε, θα σκεφτεσαι μετα και το ξυλο που εφαγε γι αυτο, και θα αισθανεσαι πιο ισορροπημενος.
01-05-2008, 21:04 #24
Μου επιτιτρεπεις να σου πω κάτι; αν την αγαππραγματικά συνέχισε χωρίς να το συζυτάς συνέχεια και όπου βγει, εξάλου εισαστε τόσο νέοι.......λες να είναι η μοναδική γυναικα της ζωής σου;
02-05-2008, 01:43 #25
Σε όλα δίκιο έχετε και το ξέρω. Και γω προσπαθώ όλη την ώρα να μην το σκέφτομαι. Το έχω κουράσει πολύ το μυαλό μου. Με καθυσηχάζουν οι φίλοι, λέγοντας πως θέλω το χρόνο μου. . . όσο για το αν θα την παντρευτώ ή όχι, ποτέ δεν ξερεις που θα καταλήξει κάτι . . Το μόνο που ξέρω είναι ότι η σχέση ήταν και είναι σοβαρή, γι\'αυτό άλλωστε και με πειράζει τόσο . . .
08-05-2008, 19:12 #26
Σε παρακαλώ αγορι μου μην ζαλίζεις το μυαλουδάκι σου τόσο πολύ...και μην ζαλίζεις και την κοπέλα γιατί θα την κάνει και τότε δεν θα έχεις επιλογές.
Δεν σε κατηγορώ δικαιο έχεις και σκας δεν ειναι και το καλύτερο, αλλα ΕΛΕΟΣ δεν σκότωσε και κανέναν!! Αν κρίναμε τους ανθρώπους απο το παρελθόν τους τότε την ειχαμε βάψει. Μην κοιτάς που όλοι εμεις δεν ξέρουμε τι εχουν κανει οι συντροφοί μας και ειμαστε χαρούμενοι στην αγνοια μας.Να εκτιμήσεις ισα ισα το γεγονός οτι στο είπε και μαλιστα θέλει κότσια και ρίσκω να μην σε χάσει. Μπράβο της. Τωρα κοιτα να μην ξενερώσει εκείνη με το κολλημένο σου μυαλό και πέρνα καλά. Αν ειναι εντάξει θα φανεί... τότε αρχισε να στεναχωριέσαι.
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....