Results 16 to 18 of 18
Thread: Με τα ματια
-
14-08-2017, 18:11 #16
δεν ξερετε ποσο εκτημηση εχω τα ατομα που με κοιτανε στα ματια. αλλα κ εγω μαρεσει που εχω πλεον το θαρος να τους κοιταω στα ματια
- 16-08-2017, 00:09 #17Miliva21Guest
Παιδια αν θελετε μπορειτε να μοιραστειτε τις εκπειριες σας..πως ηταν ....πως συνεχιστηκε με αυτο το ατομο...
Αν ησασταν ευχαριστημενοι μετεπειτα οπως εξελιχθηκαν τα πραγνατα και αν οχι τι ηταν αυτο που σας απογοητευσε και λετε οτι δεν δουλευει...
Εμενα ας πουμε οτι μου εχει κια φορα...και ηταν παρα πλ ομορφη στιγμη.....δεν ξερω τλκ αν οντως επικοινωνησα με το αλλο ατομο αλλα τουλαχιστον ετσι ενιωσα τοτε....βεβαια αυτο δν κατεληξε πουθενα....
16-08-2017, 01:29 #18
Πολύ ωραίο συναίσθημα! Να νιώθεις ότι δεν χρειάζεται να μιλάς κι ότι ο άλλος σε καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνεις με τα μάτια και μόνο!
Ναι μου χει συμβεί. Το απόλαυσα μέχρι αηδίας... :)
Τώρα το τι καταλάβαινε όντως ο άλλος κι αν εγώ επίσης καταλάβαινα εκείνον...ο Θεός κι η ψυχή μας!
Δεν κράτησε πολύ αν αυτό σε απασχολεί, η αλήθεια μάλλον είναι ότι καταλαβαίνουμε στον άλλον ο, τι θέλουμε να καταλάβουμε και συνήθως το ίδιο κάνει κι ο άλλος. Μερικές μαγικές στιγμές τυχαίνει να ταιριάζει αυτό που θέλουμε να δούμε με την αλήθεια του άλλου και αντίστροφα... επικίνδυνο παιχνίδι πάντως, ρισκάρεις ο άλλος να μην έχει καταλάβει Χριστό και συ να νομίζεις πως κατάλαβε. Η λεκτική επιβεβαίωση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Πάντως όντως νομίζω πως με μερικούς ανθρώπους στη ζωή μας συμβαίνει να υπάρχει μια πιο 'εύκολη" και άμεση επικοινωνία ας πούμε, σαν να γνωριζόμαστε χρόνια και σε βάθος. Είναι ανακουφιστικό και σου φέρνει μια αίσθηση γαλήνης και ελευθερίας ακόμα κι αν είναι μόνο στο μυαλό σου σε κάποιο βαθμό.