Παρακαλω να διαγραφουν οι δημοσιευσεις μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2,713

    Παρακαλω να διαγραφουν οι δημοσιευσεις μου

    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Δεν βλέπω να απαντάς σε κάποιο από τα ερωτήματα τα οποία έθεσα στην σελίδα 2 στην Natalia_sups και με στεναχωράς Savatage. Αν νιώθεις / πιστεύεις ότι τα όσα λέω είναι ψεύδη και μόνο, γιατί άραγε δεν με διαψεύδεις; Αντί αυτού προσπαθείς να πείσεις τον αναγνώστη ότι το κίνητρο μου είναι το μίσος και η εκδίκηση και πρέπει να αναρωτηθώ: Πόσο "δημοκρατικός" θα ήσουν εσύ στην θέση μου;

    Τι ******** προσπαθείς να πουλήσεις στο αναγνωστικό κοινό και εσύ λοιπόν;

    Εγώ τάσσομαι υπερ του ψυχικά ασθενή και της αποθεραπείας αυτού. Πήρα θέση, εξέθεσα απόψεις και επιχειρήματα και δέχομαι τα πυρά όλων σας. Συνήθως μυξοκλαμένες αναγνώστριες [άντρα που να πάρει θέση δεν έχω συναντήσει ακόμα] που αφ' ενός δεν είναι "επαγγελματίες ψυχικής υγείας" και αφ' ετέρου θεωρούν ότι τα όσα λέω είναι είτε λάθος είτε κακόβουλα, χωρίς όμως να συζητάνε τα επιμέρους σημεία διαφωνίας. Εκεί αλλάζουν κουβέντα, σελίδα, κεφάλαιο, κάνουν γαργάρες, κωλοτούμπες, τουμπεκί ψιλοκομμένο κλπ.

    Εσύ τι υποστηρίζεις λοιπόν; Προσπαθείς και εσύ να περισώσεις κάτι από την ενασχόληση των ψυχιάτρων / ψυχολόγων για τους οποίους κόπτεσαι μεν αλλά δεν έχεις ίδιο συμφέρον δε; Αν 'ναι' εις βάρος του ψυχικά ασθενή ή όχι; Είσαι και εσύ από τις άλλες που δεν είναι ψυχολόγοι / ψυχίατροι που όμως θίγονται από τα όσα καταγγέλω; Αν "ναι" δεν σε βλέπω δυναμικό στην όποια αντιπαράθεση σου μαζί μου. Πολύ παθητικό, έμμεσο και "γύρω-γύρω-όλοι" σε κόβω.

    Γι' αυτό, αν διαφωνείς με κάτι από τα όσα λέω, εδώ είμαι για να το συζητήσουμε αν έχεις επιχειρήματα. Ειδεμή, να αρκεστείς στην κριτική από το απυρόβλητο της μη-θέσης σου για να μην εκτεθείς, όπως πολλές άλλες "αδερφές του ελέους".

    Ιδού η ρόδος savatage...

    H Natalia_sups έδωσε μια καλή δικαιολογία μη-απάντησης ότι "δεν διάβασε τα όσα εξέθεσα" και ότι "τα πέρασε στο ντουκου". Με άλλα λόγια δεν απαντάει επειδή της λείπουν επιχειρήματα. Εσύ τι δικαιολογία θα βρεις άραγε;


    Υ.Γ. Συνιστώ να ζητήσεις από τη διαχείριση να σβήσει το σύνολο των εώς τώρα μηνυμάτων σου πριν βρω υλικό το οποίο να σε δεσμεύει σε συγκεκριμένες θέσεις γιατί δεν πρόκειται να σε λυπηθώ. Εν ανάγκη αλλάξε προφίλ.
    Παρακαλω τη διαχειριση να σβησει ολες μου τις δημοσιευσεις κατοπιν απειλης του πολλαπλου λογαριασμου Μ87
    Μου εδωσε την επιλογη να αλλαξω κι εγω προφιλ, αλλα επειδη δεν εχω τη διαθεση να γραφω ταυτοχρονα απο ντεσκτοπ, λαπτοπ, ταμπλετ, κινητο και να χρησιμοποιω ταυτοχρονα wifi γειτονων, δεδομενα και σταθερο internet αλλα ουτε και να υποδυομαι διαφορετικους χαρακτηρες, παρακαλω να πραξετε τα δεοντα.
    Φοβαμαι πολυ επειδη ενας ιντερνετικος χρηστης πισω απο μια οθονη δηλωσε δημοσια οτι δε θα με λυπηθει.
    χ ε λ π

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    1,900
    Εχεις πρόβλημα. Σου ειπα πολλες φορες σταματα να με ανακατεύεις στα ψυχολογικα σου προβλήματα. Ειμαι νέο μελος και δεν εχω σχεση με τους αλλους που σε φεραν σε αυτά τα χαλια εγω μιλαω με στοιχεια παντα. Τα παραληρήματα μην τα διαβαζεις σου κανουν κακο συναμωνουν την ψυχωση.

  3. #3
    Super Moderator
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    399
    savatage,

    δώσε μου link να δω τις σχετικές συζητήσεις.



Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 29-05-2017, 18:36
  2. Σας παρακαλώ
    By fleur* in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 15
    Last Post: 12-02-2016, 11:35
  3. Παρακαλω
    By xrhstos in forum Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα
    Replies: 2
    Last Post: 24-01-2013, 07:26
  4. σας παρακαλω!!
    By frozen_heart in forum Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα
    Replies: 2
    Last Post: 28-05-2012, 17:32
  5. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
    By Anna-Maria in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 4
    Last Post: 12-05-2012, 04:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •