Results 16 to 30 of 59
Thread: Ξεπερνιέται;
-
14-08-2017, 17:03 #16
Δικιο εχεις. Απλα, σκεφτονται: "Όλο και καπου θα μου χρειαστει ο ταδε". Πια εχουμε φτασει στις λεγομενες λυκοφιλιες.
Τα χειροτερα ατομα ειναι αυτα που απο σενα θελουν να τους τα λες τα παντα με το νι και με το σιγμα και εκεινοι δε λενε κουβεντα για τον εαυτο τους, ειναι κρυψινοες, δουλευουν και εχουν το χρημα Θεο. Ειναι μονο γενικολογα και φιλοφρονησεις σε εσενα. Μου εχει συμβει πολλες φορες αυτό. Επισης, ατομα που μου λενε: τι καλο παιδι εισαι, το ενα, τ' αλλο και επειτα ξεφουρνιζουν τη χαρη που θελουν απο εσενα.
Ειναι κριμα που υπαρχουν ατομα που κυκλοφορουν με τα μυστικα μας παραμασχαλα. Κανονικα, ουτε το ονομα μας δε θα επρεπε να ξερουν.
Οσο υψιστη αξια ειναι η παρτη τους και τα λεφτα, θα αξιζουν την απουσια μας και τη λησμονια μας.
- 14-08-2017, 17:13 #17
ναι εχεις δικαιο. εγω θελω να σε διαβεβαιωσω( κ εδω μπορει να διαφωνισουν πολλοι) πως ενα πραγμα εχει αρχησει να σου συμβαινει. να κατανωεις τον κοσμο. δες το κ μονη σου. δεν αυτα που γραφεις. αν ησουν στον κοσμο σου οπως οι περισοτεροι εκει εξω κ απλα να περιφερεσαι δεξια κ αριστερα χωρις να κατανωεις τπτ να θα σου ελεγα οτι εχεις θεμα. ο κοσμος ηταν οπως παντα δεν αλαξε κατι στον κοσμο ωστε να γινει κακος. εσυ αλλαξες. κ αρχησες να ωρημαζεις. απλα καμια φορα οταν δεν μπορεις να διαχειρηστεις καποια πραγματα πας κ σε ενα ψυχολογο για να σε βοηθησει. ρωτα οποιον ειδικο θελεις θα σου πει πως η εφηβεια ειναι σαν ψυχηκη ασθενεις κ αυτο γιατη? γιατη ειναι μια φαση μεταβατικη για τον ανθρωπο. απλα καποιοι αρνουνται να ωρημασουν κ να βγουν απο τον υπνο τους. γιατη φοβουνται τον ψυχικο πονο που συνεπαγεται με αυτο. γιαυτο σηνηθως χρειαζεται ενα δυνατο γεγονος για να σε αφυπνησει. αλλιος κανεις δεν θα επελεγε εναν τοσο οδυνηρο δρομο αλλωστε αφου ειναι μια χαρα ετσι οπως ειναι αν τα εχει ολλα στο πιατο . οταν στο ονειρο σου εισαι βασιλιας δεν θες να ξυπνησεις κ να διαπιστωσεις πως εισαι στα αληθεια αστεγος. δεν ξερω τι εχεις περασει αλλα ειμαι σηγουρος πως το πως ησουν πριν ξενηνησουν ολλα αυτα σε σχεση με το πως εισαι τωρα σηγουρα δεν εισαι ο ιδιος ανθρωπος. κανω λαθος?
14-08-2017, 17:18 #18
Κάθε φορά που πληγωνώμαστε λένε οτι ανακαλύπτουμε και άλλες πτυχές του εαυτού μας.
14-08-2017, 18:25 #19
κ εγω παραδειγμα πολλες φορες σκευτωμαι πως δεν ειμαι ενδιαφερον ατομο για τους αλλους. αλλα μετα πρωσπαθω να με αμφισβητω. εσυ τω εχεις νιωσει αυτο καθολου?
14-08-2017, 18:30 #20
Φιλε ολοι ειμαστε αξιολογα ατομα κατα βαθος, απλα μας χαλαει που μας απορριπτουν συγκεκριμενα ατομα, που εμεις με τη σειρα μας τα θεωρουμε αξιολογα και τα εχουμε κανει Θεους.
Οποιος σε εκτιμα, σε σεβεται και σε αγαπα, δε θα τον ενοχλησουν ουτε τα ελλατωματα σου, ουτε τιποτα. Θα ειναι μαζι σου οπως κι αν εισαι εσυ. Απλα και εμεις καμια φορα, διωχνουμε οσους μας εκτιμουν, γιατι εχουμε υπεροψια να το πω, θελουμε τα πολλα να το πω...
Μην αγχωνεσαι...
14-08-2017, 18:33 #21
14-08-2017, 21:58 #22
παντος επειδη μερικες φορες οπως τωρα καλη ωρα καθωμαι κ σκευτωμαι ασχημες συμπεριφορες που πηρα μες την χρονια. θελω να πιστευω το οτι μπηκα εδω μεσα με σκοπο να βοηθησω μετα απο τον δικο μου γολγοθα της καταθληψης επλπιζω αυτη μου η προσπαθεια αλλα κ η προσπαθεια ολλων μας εδω μεσα να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον να αξιζει πολυ περισοτερο απο την κακια που παιρνουμε απο τον κοσμο.κ να ειναι μια αποδειξη στον εαυτο μας ποιοι πραγματικα ειμαστε. κ του ποσο υσχυροι ειμαστε. ευχαριστω για την παρεα σας οσο ειμαι σαυτο το forum κ σας ευχωμαι τα καλυτερα. νασται παντα καλα
14-08-2017, 22:24 #23
Ένας άλλος σε ένα άλλο θέμα είχε τον αδερφό του με πρόβλημα του δώσαμε τα φώτα μας κ λέει θα μας ανάψει κεράκι από τότε ψωνιστηκα κ δεχόμαστε μόνο λαμπάδες δύο μέτρα στην Τήνο
ΑστειακιΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
15-08-2017, 00:18 #24
15-08-2017, 10:14 #25
15-08-2017, 10:21 #26
Συνέχεια !! Και επειδή δεν είμαι και πολύ ομιλητικός ανθρωπος νιώθω οτι οι άλλοι βαριούνται μαζί μου. Μπορεί να είναι κι έτσι εντάξει δεν μπορούμε να μαστε ολοι η ψυχή της παρέας. Αυτό που είναι αναγκαίο να αλλάξουμε πρώτα είναι να εχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση κι αυτοεκτίμηση. Αν τα είχαμε αυτά σε μεγαλύτερο βαθμό δεν θα αφήναμε τους άλλους να μας επηρεάζουν σε τέτοιο βαθμό.
15-08-2017, 11:32 #27
Καλημέρα! Μόλις διάβασα , το ζήτημα , πού σε απασχολεί και μου φάνηκε τόσο "γνωστό". Κι εγώ αυτό το διάστημα , ταλαιπωρούμαι από αρνητικά συναισθήματα , όπως θυμό ,αγανάκτηση , οργή , απογοήτευση. Όλα αυτά έχουν βάση τους , τις κοινωνικές μου σχέσεις. Σε ότι αφορά εσένα κι όσα γράφεις, πώς νιώθεις, έχω να σου πω τα εξής πάνω- κάτω. Αρχικά να ξέρεις πώς όλες οι ανθρώπινες σχέσεις , είναι σαν ζωντανοί οργανισμοί και μια ζωή χρειάζονται δουλειά. Μέσα από τις σχέσεις πού δημιουργείς με τους γύρω σου , (γονείς φίλοι σύντροφοι) ανακαλύπτεις τον εαυτό σου. Πρέπει,όμως, να μάθεις να ξεχωρίσεις πώς άλλο είναι οι ανθρώπινες σχέσεις κι άλλο οι άνθρωποι . Τους ανθρώπους καλώς ή κακώς όσο κι αν θέλουμε και προσπαθούμε δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε. Επίσης όσο καλά και να φέρεσαι σε κάποιον μην θεωρείς ότι θα σου φερθεί κι αυτός το ίδιο. Εγώ προσωπικά , θεωρώ λογικό , φυσιολογικό να γίνεσαι καχύποπτη σαν άνθρωπος πάνω σε κομμάτια πού παλιότερα την είχες πατήσει. Επίσης θεωρώ λογικό , να σκέφτεσαι πράγματα πού έγιναν παλιά και να αισθάνεσαι άσχημα στο σήμερα. Το πρόβλημα ξεκινάει , από την στιγμή πού τα συναισθήματα σου , αρχίζουν να δηλητηριάζουν εσένα ,από την στιγμή πού αρχίζεις να αδικείς ανθρώπους , από την στιγμή που αρχίζεις να απομακρύνεσαι από καταστάσεις. Έχεις σκεφτεί ποτέ , να δηλώσεις τα συναισθήματα σου και να πεις πώς σε κάνει να νιώθεις κάποιος πού σε στεναχωρεί ?
15-08-2017, 12:38 #28
15-08-2017, 12:58 #29
κ θα σου πω κ το αλλο πως ( κ εδω μπορει πολλοι να διαφωνισουν) ακομα κ καπιες νευρολογικες διαταραχες ξεπερνιουνται με την πνευματικη προοδο. κ με το αποκτας σηνυσδηση κ επιγνωση για τον κοσμο κ την ζωη. εγω προσοπικα ειναι διαγνοσθει με συνδρομο ΔΕΠΥ( σε μεγαλο βαθμο) με δυσλεξια κ δυσγραφια. κ ψυχαναγκασμους επεισης σε μαγαλο βαθμο. κ ειχα γενικα πολλα κουσουρια. μετα απο χρονια καταφερα να τα ξεπερασω. κ ενα αλλο που καταλαβα. οτι το νοϊμα τη ζωη δεν ειναι μονο να δημιουργεις αλλα κ η καταστροφη γιατη εκει βλεπεις τι μενει κ αυτο πουμενει ειναι και αληθηνο.
15-08-2017, 13:09 #30
κ για να το κανεις αυτο πρεπει να επενδυσεις σε εσενα. πρεπει να εξελιχθεις εσυ ασχετος με το τι κανουν οι αλλοι. κ κατι αλλο. σκεψου λιγο τον εαυτο σου να ειναι αναμεσα σε παρεες κ σε ανθρωπους κ να εχει πολλους φιλους. κ δες τον λιγο. παρατιρησε τον. πως τον φανταζεσι οταν θα ειναι ηδη εκει?. θα εχει αυτα τα μαλλια? αυτο το ντυσιμο? αυτα τα παππουτσια? αυτον τον αερα? γινε πρωτα οπως θα ηθελες να ησουν αναμεσα στον κοσμο. γινε πρωτα η καλυτερη εκδοχη του αευτου σου κ μετα με λιγο υπομονη θα αρχισουν να ερχωνται ατομα. θα αρχισουν να ερχωνται πρωτασεις για εξοδους. κ το κολπο ειναι εκει να πιγενεις με τα νερα τους. για να σε συμπαθησοιυν πιο ευκολα. για παραδειγμα εγω προσελκουσα κοσμο σε μετριο βαθμο κ ξες γιατη? γιατη εινια μετρια κ η δουλια που ειχα κανει με μενα φετος παω για κατι πολυ καλυτερο κ θελω να δω αυτο το "πολυ καλυτερο" τι αντυκτυπο θα εχει. ευχωμαι κ συ να τα πας καλα απο την νεα σεζον. κ οταν ερθει το καλοκαιρι να κανεις απολογισμο κ να δεις τι εχεις πετυχει.