Quote Originally Posted by marsad View Post
Πολυ παρα πολυ. Δε θελω να σε αγχωσω γτ στο καθενα ειναι διαφορετικο. Στην αρχη δεν ηξερα τι ητανε, ελεγα η κουραση θα ναι το ενα το αλλο. οποτε το αφηνα ετσι. Δε μπορουσα να φαω τπτ ειχα χασει πολλα κιλα. Στη πορεια καταλαβα τι συμβαινει και ειχα γραφτει κ εδω. Το εψαξα καταλαβα οτι ειναι φουλ ψυχολογικο και τι πραγματικα μου συμβαινει. Φυσικα μεχρι να το αποδεκτω και να ζητησω βοηθεια ειχαν περασει 2 μηνες περιπου. Μετα πηρα τη μεγαλη αποφαση και πηγα σε ψυχιατρο κ αρχισα αγωγη. Δε σημαινει οτι εχεις το ιδιο, μη πανικοβαλλεσαι απλα σου λεω τη δικια μου ιστορια. Με ειχε καταβαλει το αγχος και δε μπορουσα να κανω τιποτα.
Καλησπέρα και από μένα παλεύω και εγώ με τους δικούς μου δαίμονες ταχυκαρδία ζαλάδες κτλπ εδώ και τρεις μήνες πήγα νοσοκομείο έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις αίματος καρδιογράφημα ακτινογραφία θώρακος όλες καλές πήγα σε νευρολόγο δεν είδε κάτι εγώ συνεχίζω να φοβάμαι για διάφορα η νευρολόγος μου σύστησε να πάω σε ψυχίατρο θα μου κάνει καλό και να πάρω αγωγή ... Η ερώτησεις μου είναι η εξής σε βοήθησε η φαρμακευτική αγωγή ; Πόσο κράτησε ;