Παραμορφοση χαρακτηριστικων σωματος και προσωπου... Βοηθεια!! Διαβαστε το!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Junior Member

Παραμορφοση χαρακτηριστικων σωματος και προσωπου... Βοηθεια!! Διαβαστε το!!

Καλησπερα, εδω και 2 χρονια εχω ενα πραγματικα περιεργο ψυχιατρικο προβλημα... Γενικως σαν ανθρωπος παντα με ενοιαζε η εξωτερικη εμφανιση μου παραπολυ και μου αρεσε παντα να με κοιτανε τα κοριτσια και να τους αρεσω.. το ειχα και λιγο με το μπλα μπλα και ετσι ειχα πολλες απο αυτες που ηθελα.. σε καποιο σημειο αρχισα να φοβαμαι οτι μπορει με καποιο τροπο να αρχισω να ασχημενω και ετσι αρχισαν ολα... αρχικα οταν μιλουσα καποιες φορες σκευτομουν οτι μπορει να κανω τις κινησεις του πηγουνιου και της γναθου γενικως καπως λαθος και ετσι σιγα σιγα να αλλαξουνε σχημα... και οντως απτο να το παθαινω αυτο μου πονουσε το σαγονι και τον πρωτο καιρο πριζοταν οι ακρες που εχουμε πανω απο το πηγουνι (δεν ξερω πως τα λενε) και με ρωτουσαν ολοι για ποιο λογο εχει πριστει, και οτι μπορει να ειναι απο δοντι και τετοια... σιγα σιγα με τον καιρο αυτο πηγαινε και στα υπολοιπα χαρακτηριστικα του πρωσοπου, στη συνεχεια οσες φορες κοιταζομουν στον καθρεφτη και εβλεπα κατι ομορφο πανω μου αρχιζαν τα ψυχολογικα!!! π.χ αν σηκωνα κατι βαρυ τοτε ενιωθα οτι απο την δυναμη που βαζω, οτι πιεζετε και το χαρακτηριστικο του προσωπου μου, π.χ οτι πιεζετε πρως τα μεσα το κοκκαλο της μυτης μου και σιγα σιγα θα αλλαξει σχημα... αυτο το παθενα με την μυτη μου, τα δοντια μου, το σαγωνι μου, τις γωνιες μου και γενικως... σκευτομουν οτι αυτο ηταν μια ψευδεσθηση και οτι δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα πανω μου αλλα σιγα σιγα αρχισα να βλεπω τις διαφορες.. δηλαδη πλεον δεν εχω την ολοισια μυτη που ειχα.. εχει αλλαξει αρκετα δηλαδη εχει γινει λιγο καμπουριαστη πλεον, και τα δοντια μου εχουν ψηλοστραβοσει οπως και το πηγνουνι μου εχει μπει λιγο πιο μεσα... το ξερω οτι οποιος το διαβασει αυτο θα του φανει πολυ τρελο και θα πει οτι δεν γινεται αλλα το βιωνο!!! πηγα σε εναν καλο ψυχιατρο και μου εδωσε το rispelen.. ξεκινησα με 0,5-1mg και μετα πηγα μεχρι 3mg για περιπου 1 χρονο... δεν εβλεπα καμια διαφορα και ετσι το εκοψα... Πλεον αυτο το πραγμα μου εχει γινει τροπος ζωης και το παθαινω καθε μερα ολη μερα και απλα ασχημενω σιγα σιγα... αυτο το πραγμα μου χαλαει ολη την διαθεση της ημερας και με δυσκολευει στην δουλεια μου λογο του οτι αποφευγω να σηκωνο πολυ βαρος λεγοντας δικιολογιες οτι εχω προβλημα με την μεση και τετοια... Αν καποιος εχει βιωσει κατι παρομοιο και εχει βρει λυση η μπορει να μου δωσει καποια χρισιμη συμβουλη σας παρακαλω καντε το!! Ευχαριστω

Senior Member
    Μηπως προκειται για καποια σωματομορφη διαταραχη?? Ο ψυχιατρος τι σου ειπε?

Εστάλη από GT-S7580 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Μεγαλώνεις μεγάλε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Μου ειπε οτι ειναι παραληριτικες ιδεες και οτι αν αυτο συνεβαινε πραγματικα τοτε θα ειχαν αλλαξει ολα τα χαρακτηριστικα του προσωπου μου παρα πολυ... οταν ειχα παει βεβαια δεν ειχα και τρελες διαφορες... δηλαδη ηταν σχεδον ασημαντες αλλα οταν ειδα οτι χειροτευει το πραγμα ξαναπηγα... του ειπα να μου δωσει καποιο αλλο χαπι αλλα αυτος επεινε σε αυτο και ετσι το συνεχισα.. το θεμα ειναι οτι ειναι ο καλυτερος ψυχιατρος στην πολη μου αλλα και παλι δεν μπορει να καταλαβει οτι αυτο που νιωθο συμβαινει οντως... αλλα καταλαβαινω τις διαφορες που εχω πλεον επειδη θυμαμαι τον εαυτο μου πως ηταν και το βλεπω και σε παλιες φωτογραφιες

Junior Member
    δεν φταιει οτι μεγαλωνο πιστεψε με... μεγαλωνοντας δεν στραβονουν τα δοντια σου ουτε μπαινει πιο μεσα το πηγουνι σου... αντιθετως τα χαρακτηριστικα το πρωσοπου οσο μεγαλωνεις γινονται πιο εντονα.. δηλαδη πιο ομορφα...

Senior Member
    Τι λες ρε μεγάλε σοβαρά για αυτό οι ωραίες γυναίκες άνω των τριάντα πέντε είναι λίγες που ζεις εσύ στο Λος Άντζελες

Senior Member
    Εκανεσ κ πλαστική;

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Τι λες ρε μεγάλε σοβαρά για αυτό οι ωραίες γυναίκες άνω των τριάντα πέντε είναι λίγες που ζεις εσύ στο Λος Άντζελες
    αλλο απο τα 25 στα 35 και αλλο απο τα 21 στα 23 οπως εγω.... δεν μπωρο να στο εξηγησω ακριβως γτ οπως και να χει αυτο που εχω ειναι αρρωστο... αλλα συμβαινει.. δεν με νοιαζουν και τοσο οι αλλαγες που εχουν γινει... με νοιαζει να το ξεπερασω και να δουλευω χαρουμενος και χαμογελαστος... και γενικως να μην μου γαμαει την ψυχολογια καθε μερα αυτο το πραγμα... γιαυτο και το ποσταρα εδω μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος...

Junior Member
    Εκανεσ κ πλαστική;
    Νταξει αδερφε αμα ειναι να το πας στο χαβαλε καλυτερα μην δωσεις αλλη απαντιση σε αυτο το ποστ τουλαχιστον.... ευχαριστω :)

Senior Member
    Τώρα μάλιστα πιάσαμε επαφή έχεις εμμονή με την εξωτερική σου εμφάνιση γτ όλη η ζωή σου βασίζεται σε αυτό καλά κατάλαβα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by sa123 View Post
    Μου ειπε οτι ειναι παραληριτικες ιδεες και οτι αν αυτο συνεβαινε πραγματικα τοτε θα ειχαν αλλαξει ολα τα χαρακτηριστικα του προσωπου μου παρα πολυ... οταν ειχα παει βεβαια δεν ειχα και τρελες διαφορες... δηλαδη ηταν σχεδον ασημαντες αλλα οταν ειδα οτι χειροτευει το πραγμα ξαναπηγα... του ειπα να μου δωσει καποιο αλλο χαπι αλλα αυτος επεινε σε αυτο και ετσι το συνεχισα.. το θεμα ειναι οτι ειναι ο καλυτερος ψυχιατρος στην πολη μου αλλα και παλι δεν μπορει να καταλαβει οτι αυτο που νιωθο συμβαινει οντως... αλλα καταλαβαινω τις διαφορες που εχω πλεον επειδη θυμαμαι τον εαυτο μου πως ηταν και το βλεπω και σε παλιες φωτογραφιες
    Ναι υπαρχει περιπτωση να ειναι παραληρητικες ιδεες. Αν ειναι οντως σου ειπε να κανεις ψυχοθεραπεια??

Senior Member
    Λέω κάτι σχετικό η άσχετο για να μας πεις τι έχεις να καταλάβω εμένα η ζωή μου βασίζεται στο χαβαλε τα κορίτσια είναι πιο της ψυχολογίας όλοι χρειαζόμαστε πρώτον κ δεύτερον δε σε κρίνει κανείς εκφρασου ελεύθερα

Junior Member
    Τώρα μάλιστα πιάσαμε επαφή έχεις εμμονή με την εξωτερική σου εμφάνιση γτ όλη η ζωή σου βασίζεται σε αυτό καλά κατάλαβα;
    Δεν βασιζεται ολη μου η ζωη, αλλα ναι μπορω να πω οτι εχω εμμονη με την εξωτερικη μου εμφανιση γτ αυτο εχω καταλαβει οτι μετραει σε πολλα...

Junior Member
    Quote Originally Posted by KaterinaP View Post
    Ναι υπαρχει περιπτωση να ειναι παραληρητικες ιδεες. Αν ειναι οντως σου ειπε να κανεις ψυχοθεραπεια??

Ναι μου ειπε να κανω και μου εδωσε το ρισπελεν αλλα τπτ... και αποτι καταλαβα δεν ειναι παραληρητικες ιδεες.... γτ υπαρχουν οντως διαφορες... και καποιες εγιναν απλα σε μια στιγμη... οχι μεγαλη διαφορα... αλλα αρκετη για να καταλαβω οτι εχει αλλαξει κατι.. αυτο εγινε σε φασεις που το παθενα πολυ εντονα αυτο το πραγμα...

Junior Member
    Λέω κάτι σχετικό η άσχετο για να μας πεις τι έχεις να καταλάβω εμένα η ζωή μου βασίζεται στο χαβαλε τα κορίτσια είναι πιο της ψυχολογίας όλοι χρειαζόμαστε πρώτον κ δεύτερον δε σε κρίνει κανείς εκφρασου ελεύθερα
    Εμενα η ζωη μου βασιζεται στο να με υπολογιζουν.. πιο μικρος ειμουν αρκετα χοντρος και ετσι ουτε κοριτσια μου εδιναν σημασια ουτε ειχα ιδιετερα πολλους φιλους... μολις εχασα τα κιλα ξαφνικα αρχισαν να με κοιτανε πολλα κοριτσια και να μου την πεφτουν, οσο για τους υπολιπους με περνανε πιο πολυ στα σοβαρα.. δλδ απο κει που καπιοι με κοροιδευαν, ξαφνικα μου λεγανε "που σε ρε αλανι, πως εχασες τα κιλα? μπραβο" και γενικως εφοσον ειχα και ωραια χαρακτηριστικα και αυτο με εκανε ομορφο ετσι καταλαβα οτι η ομορφια μετραει στα παντα... και ετσι ειναι δυστιχως γτ ακομα βλεπω ατομα που δεν εχουν και την τελεια εμφανιση, να τους βαζουν ολες οι γυναικες στο "friendzone" και σε παρεες να λενε "σιγα μη γαμησει αυτος" και τετοια... αποσο ψυχολογισα τον εαυτο μου αυτος ειναι ο λογος που με νοιαζει τοσο η εξωτερικη εμφανιση μου και γιαυτο τον λογο μαλλον κατι λασκαρε στο κεφαλι μου απο την πολυ ωραιοπαθεια χαχαχα.. γιαυτο και τα τραβαω τωρα αυτα... αλλα πλεον θελω απλα να τα ξεπερασω ολα και να ζω απλα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ οπως ο περισσοτερος κοσμος.. αυτα :)

Page 1 of 2 12 LastLast