ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Tina90 View Post
    δεν θεωρω πωσ δεν με αγαπαει και γω την αγαπαω αλλα δεν προκειτε να την αφησω ποτε να παρει να παρει αποφασεις για την δικη μου ζωη η για οτι αφορα την οικογνεια μου αλλοστε ολες οι αποφασεις που πηρα μεχρι τωρα με κανανε πολυ ευτηχησμενη μου δινει την εντυποση πως με θεωρει αποτυχημενη και επιπολαιη αλλα εγω δεν αισθανομαι καθολου ετσι.
    Μα την αφηνεις να παίρνει αποφάσεις για τη ζωή σου. Γιατί λες ποτέ;

Είπες πως ηθελες να σπουδάσεις κάτι και δεν το δεχόταν και τελικά δςν σπούδασες.

Εσύ θέλεις επιβεβαίωση γιατί την αγαπάς κι εκείνη θέλει να σε ελεγχει γιατί ετσι θεωρεί πως είναι σωστή μάνα κτλ.

Αν δεν είναι κακοποιητική γενικοτερα κ την θες στο σπίτι σου,βαλ την κατω και πες της τα πράγματα οπως εχουν. Μανουλα μου σε αγαπαω, σε εχω ανάγκη, αλλά αν με αγαπας κι εσύ άσε με να είμαι ευτυχησμένη με τις επιλογές μου. Πλέον ο ρόλος σου δεν είναι το παιδι της μαμας σου που απλώς μένει σε αλλο σπίτι,αλλά η ενηλικη και μητέρα η οποία που ειναι η ιδια υπεύθηνη για τη δική της ζωή και για άλλες 4. Οτι και να γινει δε θα πάψει να ειναι μητέρα σου, αλλά επειδή εισαι κι εσύ μάνα πλέον, ζήτησέ της να σου φερθεί με τρόπο πογ θα ήθελες να φερθεις κι εσυ στα παιδια σου. Με αλλα λόγια απογαλακτήσου

Εστάλη από SM-G3815 στο E-Psychology.gr Mobile App

Junior Member
    οχι δεν καταλαβες το σπουδασα αυτο που ηθελα αυτο ειναι το προβλημα της οτι στο τελος κανω παντα αυτο που θελω το δικο μου προβλημα ειναι οτι θυμωνει και δεν μου μιλαει μετα και φυσικα ο μονιμος συναισθηματικος εκβιασμος ! παντρευτικα αυτον που ηθελα σπουδασα αυτο που ηθελα εκανα παιδια οταν τα ηθελα αλλα ολα τα εκανα με καυγαδες και με πικρια και με αυτην να ειναι μονιμος απογοητευμενη μαζι μου.

Senior Member
    Ναι εννοουσα αυτο που ειπες για την επιχειρηση.

Πες της οτι νοιώθεις. Αυτα που λες σε μας. Για κάποιο λογο φαιρεται ετσι. Στην τελική ευτυχισμένη εισαι με τις επιλογές σου. Δεν αυτοκαταστρεφεσε. Αν δςν καταλαβει παρ το αποφαση τι να πω

Εστάλη από SM-G3815 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tina90 View Post
    οχι δεν καταλαβες το σπουδασα αυτο που ηθελα αυτο ειναι το προβλημα της οτι στο τελος κανω παντα αυτο που θελω το δικο μου προβλημα ειναι οτι θυμωνει και δεν μου μιλαει μετα και φυσικα ο μονιμος συναισθηματικος εκβιασμος ! παντρευτικα αυτον που ηθελα σπουδασα αυτο που ηθελα εκανα παιδια οταν τα ηθελα αλλα ολα τα εκανα με καυγαδες και με πικρια και με αυτην να ειναι μονιμος απογοητευμενη μαζι μου.
    Δε σου χρειαζεται επι της ουσιας η εγκριση της. Δεν ειναι ζωτικης σημασιας. Προσπαθησε να απεξαρτηθεις απο τη συναισθηματικη αναγκη για την αναγνωριση της. Ειναι παρα πολυ δυσκολο, αλλα γινεται.

Page 2 of 2 FirstFirst 12