τον θελω αλλα ειναι αλλου - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 136 to 146 of 146
    Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Για να το ξεκαθαρίσουμε...
    Όταν έγραψα respect...δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά είναι μια έκφραση που χρησιμοποιούμε όταν κάποιος μας αφήνει άναυδους απ την άποψη ότι το πάει πιο μακριά απ ότι περιμέναμε.
    Είπα λοιπόν respect σε σένα και τον susperia επειδή έχετε το κουράγιο και αντιπαρατίθεστε τόσες σελίδες για να πείτε την άποψη σας.
    Δεν κατάλαβα που σε πρόσβαλα για να μου απαντήσεις ότι δεν είμαι υποχρεωμένη να ....απαντήσω.
    Πλάκα έκανα και μου επιτέθηκες χωρίς λόγο.
    για να το ξεκαθαρισω κι εγω λοιπον,εμενα δεν μου φανηκε σαν πλακα, μου φανηκε σαν υποδειξη να το κοψουμε γιατι εχουμε κουρασει (και πραγματι το κουρασαμε , το θεμα και τους εαυτους μας ομως, οχι κανεναν αλλο) κι αυτο που σου ειπα δεν ηταν οτι δεν ησουν υποχρεωμενη να απαντησεις απλως, αλλα ΟΥΤΕ ΚΑΝ να διαβαζεις το θεμα αφου απο ωρα ειχε φανει οτι επαναλαμβανοταν μια ανουσια αντιπαραθεση που δεν προχωρουσε καν το θεμα...
    αυτο το ξερω καλα και το ειπα πρωτη εγω, παρολα αυτα, υποδειξεις δεν δεχομαι στο ποτε θα μιλαω και για ποιο θεμα, και το σχολιο σου δεν μου φανηκε σαν χιουμορ αλλα σαν υποδειξη.....

για το θεμα επισης ειμαι διατεθιμενη οποτε θες να συζητησουμε οτι θες, νο προμπλεμ

Remedy...δεν είσαι υποχρεωμένη να αντιλαμβάνεσαι το χιούμορ μου.
    Αν ήθελα να σου κάνω την οποιαδήποτε υπόδειξη, να είσαι σίγουρη ότι θα στο έλεγα ξέκάθαρα και δεν θα \"έκανα πλάκα\" σύμφωνα με εμένα.
    Για το θέμα έχω πει την άποψη μου:
    Θεωρώ ότι ένα, έστω και μικρό κομμάτι ευθύνης έχει και ο τρίτος άνθρωπος.
    Το έχω γράψει τουλάχιστον πέντε φορές μέχρι τώρα...

Senior Member
    Remedy...δεν είσαι υποχρεωμένη να αντιλαμβάνεσαι το χιούμορ μου.
    Αν ήθελα να σου κάνω την οποιαδήποτε υπόδειξη, να είσαι σίγουρη ότι θα στο έλεγα ξέκάθαρα και δεν θα \"έκανα πλάκα\" σύμφωνα με εμένα.
    Για το θέμα έχω πει την άποψη μου:
    Θεωρώ ότι ένα, έστω και μικρό κομμάτι ευθύνης έχει και ο τρίτος άνθρωπος.
    Το έχω γράψει τουλάχιστον πέντε φορές μέχρι τώρα...
    την δεχομαι την εξηγηση σου.
    οσο για το θεμα, την θυμαμαι και καταλαβα την αποψη σου και οταν την πρωτοειπες, δεν εχω καμια απορια επ αυτου....την σεβομαι αλλα δεν συμφωνω..

Καλή μου....αυτό είναι δημοκρατία.

Και μόνο που κάνουμε διάλογο είναι πολύ σημαντικό.
    Ακόμη και αν δεν συμφωνούμε με κάποιον, κάτι μας μένει.

Senior Member
    remedy και susperia...respect..(πιο πολύ στον susperia λόγω όγκου).

Είστε απίστευτοι που το παλεύετε-ΑΚΟΜΗ- τόσο πολύ!
    το δα λιγο πριν φυγω το ποστ, αλλα δεν προλαβα να απαντησω.
    remedy προφανως και το πε η θεοφανια χωριε υποδειξη! απλα ειπε πως αντεχουμε ακομα...για καλο το πε!! Εσυ παρεξηγησες το \'\'ειστε απιστευτοι\'\', μονο που το πε με την καλη εννοια κι οχι την αρνητικη. Αλλωστε αν το λεγε με την αρνητικη καποιος θα το σχολιαζα κι ας αργουσα εκει που θα πηγαινα! Αλλωστε δε θα λεγε \'\'respect\'\' αμα ελεγε κατι κακο!

θεοφανια εμενα μ αρεσει το χιουμορ σου!

Senior Member
    Για το θέμα (παιδιά όντως είστε απίστευτοι - με την καλή έννοια!) να πω ότι κατά την ταπεινή μου άποψη μερίδιο ευθύνης φέρει και το τρίτο πρόσωπο. Κλιμακωτά θα έλεγα: (πως το λέτε;) Ο κερατών, πρώτος και η \"τρίτη\" δεύτερη. Η τρώγουσα το κέρατο μπορεί να φέρει και τη μεγαλύτερη ευθύνη αλλά αυτό αναιρείται εάν πέσει κέρατο ή και να μη φέρει καμία. Έχει πολύ πλάκα και οι εκφράσεις που χρησιμοποιείτε αν και δεν το διάβασα ολόκληρο να είμαι ειλικρινής!

Senior Member
    τι εγινε ελειψα λιγες μερες και γραψατε 10 σελιδες?χαχαχα καλα κανατε!!εχω μεγαλο μεριδιο ευθυνης αλλα δεν πηγα να διαλυσω μια σχεση ,ηταν σχεδον διαλυμενη!τσακωνονται συνεχεια!!

Senior Member
    θεωρητικη ηταν η συζητηση ζουζουνιτσα, οχι ειδικα για καθε περιπτωση. Παντως εχω κι αλλα να πω σε λιγες μερες.
    ΤΡΕΜΕ remedy.......

Junior Member
    Τόσοι αντρες υπάρχουν , δεν μπορείς να βρες εναν ελευθερο για να μην υποφέρεις; Αφού ανήκει σε αλλην αστον να πάει στο καλό. Η ζωή δεν τελειώνει σε εναν ανδρα. Σιγα μην τους δώσουμε την ικανοποιηση οτι η ζωή μας αρχίζει και τελειώνει γύρω απο αυτούς.

Member
    Μα καλα γιατί να σκεφτεται την κερατού η κοπέλα; Ας σκεφτεί η ιδια τον εαυτό της και ας καταλάβει τι γινεται πισω απο την πλατη της!Φανταζομαι δεν θελει και πολύ κοπο.Ισως στην σχεση αυτη να μην ειναι μόνο 3 αλλα και 4 και ....Λεω εγω τώρα!! Το θέμα ειναι ζουζουνίτσα μου πως εσυ Θελεις αυτόν τον τύπο ολο δικό σου, αλλα χωρις να θέλω να σε απογοητεύσω, οσο και να τσακώνονται δεν θα το κάνει αυτός τουλάχιστον. Ο τύπος βολεύτηκε και καλύπτεται και απο τις δυο σας.Ειδε πως τον παιρνει, γιατί τοσο καιρο την δεχεσαι την κατάσταση.
    Ταρακούνησε τον λίγο χωρισε τον και πες του πως Ξερει τι πρέπει να κάνει και αν θελει ξέρει που θα σε βρει. Και χασου για λίγο καιρο να δεις αντιδράσεις. Αν ερθει χωρισμένος καλως και απο κει και πέρα βλέπεις ποσο πάθος θα έχετε και πόσο θα κρατήσει ως \"κανονική\" σχεση. Αν παλι όχι τοτε καταλαβαίνεις...πως δεν αξίζει.
    Κατα την γνώμη μου παντως δεν αξίζει ο τύπος ούτως ή αλλως, αλλα επειδη μπορώ να καταλαβω πως μπορεί να νιώθεις, δεν μπορω να σου πω να χωρίσεις οριστικά. Απλα τσεκαρε λίγο τον ίδιο και τον εαυτό σου...δες τι σου προσφερει και ποσο τελικά το αντέχεις - μηπως τελικά και εσυ μονο για το σεξ και το πάθος τον θέλεις;Πολλές φορές δεν θέλουμε να παραδεχτούμε στον εαυτό μας πράγματα που δεν ειναι ηθικά και κοινά αποδεχτά. Δες λίγο απο έξω την όλη φαση ..μπάς και ξενερώσεις!!
    :)

Senior Member
    λοιπον,βρεθηκα με τον τυπο τη δευτερα..ηρθαμε παλι κοντα και οταν πηγε να γινει κατι με επιασε παλι το φιλοτιμο μου κι αρχισα να του λεω για την κοπελα του..μιλουσαμε,μου ελεγε οτι θα χωρισουν γιατι ολο τσακωνονται..και του λεω,τελικα θα την χωρισεις ε?και μου λεει εγω οχι,αυτη θα με χωρισει!!του λεω δηλαδη δεν θα τη χωρισεις επειδη με θες?και μου λεει τι νοημα εχει?αφου ουτως η\'αλλως θα χωρισουμε!!και μετα του λεω δεν θα τη θες?και μου απανταει θα την θελω αλλα τι να κανω?ααααααα μου ερχοταν να του χωσω μια να γυρισει αναποδα!!τι αισθανεσαι για μενα του λεω?και μου λεει εναν ποθο!!!!!ε τελειωσε του ειπα δεν γινεται!!!δεν θα ειμαι η μαλακω της υποθεσης!!τελικα μονο να πηδηξει ηθελε(συγγνωμη κιολας)!!αλλα δεν με νοιαζει τελικα!δεν αισθανομαι τιποτα!!ηταν ενας απλος ενθουσιασμος που περασε!!ευτυχως!!

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910