τον θελω αλλα ειναι αλλου - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 146
    Senior Member
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! αυτο το απορω κι εγω!! μαλλον πεισμωσα γι αυτο!!
    τι κανεις εσυ??? πως εισαι??

Senior Member
    και να σημειωσω τη μεγαλη αδικια οτι ο βαθμος του καθε member πρεπει να γινεται οχι μονο απ τον αριθμο των ποστ, αλλα κι απ τον ογκο αυτων που γραφει. Και οταν μπηκα εδω πρωτη φορα κατεβατα εγραφα, αμα μετρουσε ο ογκος, θα μουν posting freak τωρα!!

Μη σου πω Super Admin!!!
    Απορώ με την υπομονή σου πραγματικά!

Φιλιά!

Senior Member
    γιατι βρε? μπορω να πω οτι αυτη η συζητηση ειναι σιγουρα πιο ουσιωδης απ τους τσακωμους τους προηγουμενους που ειχαμε ολοι με ολους. υπομονη εχει ο admin με τους τσακωμους κι οχι μ αυτο το τοπικ.

Senior Member
    susperia,
    Να σε ευχαριστήσω καταρχήν και να σου πώ πως μπορεί να έγραψα μία παραγραφούλα όλη και όλη αλλά παιδεύτηκα πραγματικά να καταλήξω με τη λογική μου.
    Αυτό που πραγματικά με κόλλησε ήταν αυτό που λές. Κατ\'ουσία ότι ΑΝ δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο κεράτωμα δε γίνεται. Και έγραφε και ο flamengo νομίζω ή και κάποιο άλλο μέλος σχετικά με την \"έμμεση\" ευθύνη απέναντι σε ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζουμε.
    Ή ακόμα ακόμα και αυτό που και εσύ νομίζω έγραψες προβοκατόρικο ότι ΚΑΙ εγώ ΚΑΙ εσύ ΚΑΙ ολοι έχουμε ευθύνη για το τι συμβαίνει σε κάθε γωνιά του πλανήτη εγώ δε το βλέπω προβοκατόρικο και πιστεύω πως αν κάτι που κάνουμε (ή δεν κάνουμε), έστω και έμμεσα, επηρρεάζει άλλους ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ τότε ΝΑΙ έχουμε ευθύνη (σε κάποιο βαθμό) επέναντι στον κάθε ένα που επηρρεάζεται από τις πράξεις μας

Και αν το καλοσκεφτώ για τον ευατό μου τουλάχιστον το θέμα , το αν θα έμπαινα σε μία σχέση με μία παντρεμένη, κάπου μέσα μου νομίζω θα κολούσα και στο ηθικό του θέματος (το κατά πόσο μπορώ να ξεκινήσω μία σχέση ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ ότι υπάρχει και μία άλλη σχέση που δεν έχει τελειώσει) πέρα από πολλά άλλα που θα είχαν σχέση καθαρά και μόνο με εμένα.
    --------Edit: Γιαυτό και θα περίμενα και θα υποστήριζα το να τελείώσει πρώτα η αρχική σχέση και μετά θα προχωρούσα. Μέχρι να τελειώσει θα ήμουν κάπως πιο απόμακρος ας το πώ.
    -----------Τέλος Edit.

Διαβάζω με ενδιαφέρον και αυτά που λέει ο Remedy και εσύ αλλά the bottom line είναι ότι δεν μπορώ να παραβλέψω την \"έμμεση\" ευθύνη.
    Καταλήγω κλείνοντας ότι μάλλον έχεις δίκιο και εγώ το είδα κάπως μονόπλευρα. Πρέπει όντως να υπάρχει αυτή η έστω μικρή ευθύνη που λές του τρίτου προσώπου απέναντι στο πιστό μέλος μίας σχέσης.
    been good, been bad. WILL GO ON

Originally posted by Θεοφανία
    Μη σου πω Super Admin!!!

Φιλιά!

susperia...εσένα εννούσα με την υπομονή σου που γράφεις και θα έπρεπε με τέτοιο όγκο να γίνεις μέχρι και Super Admin.

Εννοείται πως ένας καρποφόρος διάλογος, ακόμη και αν έχει πολιτισμένες συγκρούσεις είναι μακράν πολυτιμότερος από ανώφελες αντιδικίες.

Τουλάχιστον κάτι αποκομίζουμε και δεν πάει χαμένος ο χρόνος και τα λόγια μας....

justme... και γω απ την αρχή αυτό υποστήριξα.
    Άσχετα αν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει ο κερατών-Θεέ μου τι λέξη-το τρίτο άτομο πρέπει-ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ-να λειτουργεί με συνείδηση απέναντι στις ανθρώπινες αρχές.
    Σίγουρα ακούγεται πολύ ιδανικό, αλλά μια προσπάθεια να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.

Senior Member
    Όντως Θεοφανία , αλλά και εδώ ξέρεις ου γαρ έρχεται μόνο του.... λολ..... (γιαυτό έγραψα και όποιο άλλο μέλος)

Senior Member
    Originally posted by justme
    susperia,
    Να σε ευχαριστήσω καταρχήν και να σου πώ πως μπορεί να έγραψα μία παραγραφούλα όλη και όλη αλλά παιδεύτηκα πραγματικά να καταλήξω με τη λογική μου.
    Αυτό που πραγματικά με κόλλησε ήταν αυτό που λές. Κατ\'ουσία ότι ΑΝ δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο κεράτωμα δε γίνεται. Και έγραφε και ο flamengo νομίζω ή και κάποιο άλλο μέλος σχετικά με την \"έμμεση\" ευθύνη απέναντι σε ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζουμε.
    Ή ακόμα ακόμα και αυτό που και εσύ νομίζω έγραψες προβοκατόρικο ότι ΚΑΙ εγώ ΚΑΙ εσύ ΚΑΙ ολοι έχουμε ευθύνη για το τι συμβαίνει σε κάθε γωνιά του πλανήτη εγώ δε το βλέπω προβοκατόρικο και πιστεύω πως αν κάτι που κάνουμε (ή δεν κάνουμε), έστω και έμμεσα, επηρρεάζει άλλους ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ τότε ΝΑΙ έχουμε ευθύνη (σε κάποιο βαθμό) επέναντι στον κάθε ένα που επηρρεάζεται από τις πράξεις μας

Και αν το καλοσκεφτώ για τον ευατό μου τουλάχιστον το θέμα , το αν θα έμπαινα σε μία σχέση με μία παντρεμένη, κάπου μέσα μου νομίζω θα κολούσα και στο ηθικό του θέματος (το κατά πόσο μπορώ να ξεκινήσω μία σχέση ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ ότι υπάρχει και μία άλλη σχέση που δεν έχει τελειώσει) πέρα από πολλά άλλα που θα είχαν σχέση καθαρά και μόνο με εμένα.
    --------Edit: Γιαυτό και θα περίμενα και θα υποστήριζα το να τελείώσει πρώτα η αρχική σχέση και μετά θα προχωρούσα. Μέχρι να τελειώσει θα ήμουν κάπως πιο απόμακρος ας το πώ.
    -----------Τέλος Edit.

Διαβάζω με ενδιαφέρον και αυτά που λέει ο Remedy και εσύ αλλά the bottom line είναι ότι δεν μπορώ να παραβλέψω την \"έμμεση\" ευθύνη.
    Καταλήγω κλείνοντας ότι μάλλον έχεις δίκιο και εγώ το είδα κάπως μονόπλευρα. Πρέπει όντως να υπάρχει αυτή η έστω μικρή ευθύνη που λές του τρίτου προσώπου απέναντι στο πιστό μέλος μίας σχέσης.
    ξερεις τι, το θετω ακριβως οπως το λες, απο θεμα του οτι γνωριζεις τις συνεπειες μιας πραξης σου, ασχετα απο το σκοπο σου. Δε νομιζω οτι το γεγονος οτι δεν εχεις υποσχεθει κατι σε εναν αλλο, σου δινει το δικαιωμα να αποποιηθεις καθε ευθυνη για μια πραξη που ξερεις οτι θα καταληξει στην κοροιδια ενος αλλου, εστω και αν δεν ειναι αυτος ο σκοπος σου. Και μονο που ξερεις οτι η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ πραξη με τον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ανθρωπο θα οδηγησει στην κοροιδια ενος αλλου ακομα κι αν δεν τον ξερεις, μου φαινεται αρκετος ωστε να πω οτι ρε παιδι μου, αυτο που κανω μπορω να το κανω μεν, δε μου το απαγορευει καποιος κανονας, το κανω γιατι εχω δικαιωμα να το κανω και θελω να περασω καλα, αλλα επισης ξερω οτι κανοντας το θα γινω κι εγω μερος μιας πραξης που θα εχει σαν αποτελεσμα την κοροιδια ενος αλλου και που χωρις εμενα δε θα μπορουσε εξ ορισμου να γινει. Εκει ακριβως στην \'\'εμμεση\'\' ευθυνη εντοπιζω το προβλημα.

Καλα μη νομιζεις, κι εγω κουραστηκα το να σκεφτομαι αν οντως εχει καποια ευθυνη ο τριτος στον κερατα. Αλλα καθε φορα που το σκεφτομαι οτι δεν εχει ευθυνη κατι με ενοχλει, γι αυτο και προσπαθω να κανω μια αναλυση να δω αν και που υπαρχει ευθυνη. Δεν μιλαω για ευθυνη με βαση την υποσχεση που εχεις δωσει, αλλα την ευθυνη που εχεις οταν γνωριζεις τις συνεπεις της συμμετοχης σου στην συγκεκριμενη πραξη.

Senior Member
    Μη σου πω Super Admin!!!

Φιλιά!

susperia...εσένα εννούσα με την υπομονή σου που γράφεις και θα έπρεπε με τέτοιο όγκο να γίνεις μέχρι και Super Admin.

Εννοείται πως ένας καρποφόρος διάλογος, ακόμη και αν έχει πολιτισμένες συγκρούσεις είναι μακράν πολυτιμότερος από ανώφελες αντιδικίες.

Τουλάχιστον κάτι αποκομίζουμε και δεν πάει χαμένος ο χρόνος και τα λόγια μας....
    ΑΑΑΑΑΑΑ τωρα καταλαβααααα!!!!! :P
    νομιζα απευθυνοσουν στον admin επειδη διαβασα βιαστηκα (οποιος βιαζεται σκονταφτει!)! σε ευχαριστω για την δικαιωση Θεοφανια!

Senior Member
    Και επισης να πω οτι η συζητηση ειναι θεωρητικη (το χω πει απειρες φορες βεβαια αλλα μεσα στιον ογκο των ποστ δεν το εντοπιζεις ευκολα) ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ-ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ που σιγουρα θα επρεπε να υπολογισουμε σε μια συγκεκριμενη περιπτωση. Μπορει (σαν μια περιπτωση) οι συνθηκες της σχεσης να ειναι τετοιες που τελικα το 3ο ατομο να αποτελει και λυτρωση για μια σχεση που δεν εχει νοημα, ή μπορει να ειναι το αποτελεσμα πολλων παραγοντων που δικαιολογουνται. Αλλα τοτε δε σημαινει κατα τη δικη μου γνωμη οτι το 3ο προσωπο δεν εχει παλι ευθυνη, αλλα οτι αμα κανεις τη σουμα και τα προσθεσεις ολα μαζι καταληγεις οτι η ευθυνη του 3ου προσωπου ειναι κατι που συνολικα συμψηφιζομενο με αλλους παραγοντες-συνθηκες, δεν του δινεις πλεον σημασια. Ολα εξαρτωνται απο το συνολο των συνθηκων, των αιτιων και των παραγοντων που οδηγουν καπου. Δεν μπορεις να πεις μονο οτι αυτος εχει την ευθυνη του και τελειωσε. Αλλα ξαναλεω οτι η διαφορα σε μια περιπτωση που αποδυκνειεται θετικο το 3ο προσωπο ή καποιος αλλος, ειναι το γεγονος οτι η ανητικη ευθυνη της πραξης αντισταθμιζεται απο τις θετικες συνεπειες, οποτε σαν ΣΥΝΟΛΟ βγαζουμε και το συμπερασμα αν το ατομο εκανε καλα ή οχι. Η ευθυνη οπως συνεχιζει να υπαρχει στην πραξη, απλα επειδη το συνολο μετραει δεν εχει πλεον σημασια κι αν υπαρχει ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που η πραξη κρινεται οτι βγηκε σε καλο. Σε μια αλλη περιπτωση που ολα εγιναν απο εγωισμο και μονο δε θεωρω οτιθ υπαρχει κατι ωστε να αντισταθμισει την αρνητικη ευθυνη του τριτου προσωπου, οποτε θα τον κρινω απ αυτη τη μικρη-σε σχεση με τον κερατωνων-εμμεση ευθυνη που εχει.
    Γι αυτο και πιστευω οτι η συζητηση αυτη που γινεται ειναι καλη σαν θεωρητικη συζητηση, γιατι πιστευω οτι μπορεις να τη χρησιμοποιησεις σαν μια βαση για να κρινεις και μια πραγματικη περιπτωση με διαφορετικο ενδεχομενως αποτελεσμα-κριση για καθε ανθρωπο ξεχωριστα, αλλα δεν παυει να αποτελει μια βαση στην οποια μπορεις να προσθεσεις παραγοντες συνθηκες και στοιχεια που μπορει να αλλαξουν ενδεχομενως το αποτελεσμα προς τα θετικα ή προς τα αρνητικα. Ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον....

Senior Member
    Originally posted by justme
    Κρίνο, κάποια στιγμή ακόμα και εσύ σε κάτι ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ. Το όνομα αλλάζεις.

καλα δεν το εχω κρυφο σε τι πιστευω, μπορουσες να με ρωτησεις.
    Και οχι δεν αλλαζω το ονομα, παραμενει εδω και δεκαετιες το ιδιο, Κρινο τελεια παυλα

------ Όταν έλεγα ότι αλλάζεις το όνομα εννοούσα ότι άλλοι λένε Θεό, άλλοι Αλλάχ, Βούδα, Πνεύμα, άλλοι άτομο, άλλοι τίποτα. Εσύ αλλάζεις το όνομα και το λές Κρίνο.
    Πάντως είσαι στην αρχή ακόμα. Όταν ξεκινήσεις να αναρωτιέσαι γιατί μπορείς και πιστεύεις, από που σου δόθηκε αυτή η δυνατότητα, πως μπορείς καλίτερα να την διαχειριστείς, πως θα πετύχεις κάτι καλίτερο από αυτά που πετυχαίνεις μόνο σου τότε ίσως αλλάξεις πολλά.

ΥΓ Τα πολλά τα μήλα μη σε πειράξουν έτσι που ορμάς (διάβασε πίσω από το ακριβές νόημα των λέξεων)

οντως θελουν μια ρεγουλα ολα, σε αυτο δεν το συζητω.
    Αλλα δεν ειναι προτιμοτερο απο το να τρως μηλα στα κρυφα?
    Παλι δικαστηρια θα στησουμε?
    Η θες να τρως μηλα και τρως η σε χαλαει το φρουτο και δεν ασχολησε.
    Ολα τα υπολοιπα μου φερνουν απεχθεια....
    (ποσο πισω να παω??)

--------ΟΛΑ θέλουν μία ρέγουλα???? Αυτό δε το περίμενα να το ακούσω από εσένα.
    Προτιμότερο πάντως είναι να έχεις την δικιά σου μηλιά και να ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ τα μήλα που σου δίνει και να την φροντίζεις και ... και ... και... αλλά πάντως όχι να τσιμπολογάς (κρυφά ή φανερά δεν έχει και πολύ διαφορά) από τη μηλιά του γείτονα. Το αν σε αφήνει ο γείτονας δεν σημαίνει ότι εσύ θα είσαι πιό ευτυχισμένος αν αφήσεις την δικιά σου την μηλιά να ξεραθεί γιατί έχεις μήλα να τσιμπολογήσεις από αλλού
    (το τι σου φέρνει απέχθεια δε το έπιασα. Πρέπει όντως να πήγες πολύ πίσω)

Senior Member
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΧΑΧΑ
    τους εχουμε ξεκανει ....
    μπορει να γερασουμε και να μπαινουμε σε αυτο το ποστ να γραφουμε τα ιδια κατεβατα σαν τους γερους του mapet show

susperia
    θα σου απαντησω φιλε μου μολις βρω λιγο χρονο ακομα.
    κι ομως ΥΠΑΡΧΕΙ απαντηση σε αυτα που με ρωτας.
    Στην εχω πει βεβαια, μονο που δεν την προσεξες (η εκανες οτι δεν την προσεξες) μεσα στα κατεβατα.
    θα σου πω τα σημεια-κλειδια που ειναι πειστικα σε μενα γι αυτο που υποστηριζω

just me
    γυναικα ειμαι παιδι μου :)

Εν τω μεταξύ η zouzounitsa, μπαίνει-βγαίνει, θέση δεν παίρνει στο θέμα της....

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΧΑΧΑ
    τους εχουμε ξεκανει ....
    μπορει να γερασουμε και να μπαινουμε σε αυτο το ποστ να γραφουμε τα ιδια κατεβατα σαν τους γερους του mapet show
    lol, αυτο να λεγεται! εδω θα συμφωνησω.

Originally posted by Remedy
    susperia
    θα σου απαντησω φιλε μου μολις βρω λιγο χρονο ακομα.
    κι ομως ΥΠΑΡΧΕΙ απαντηση σε αυτα που με ρωτας.
    Στην εχω πει βεβαια, μονο που δεν την προσεξες (η εκανες οτι δεν την προσεξες) μεσα στα κατεβατα.
    θα σου πω τα σημεια-κλειδια που ειναι πειστικα σε μενα γι αυτο που υποστηριζω
    οκ, παντως εγω καταλαβα ΑΠΟΛΥΤΑ τη λογικη σου, αν σου λεει αυτο κατι. Απλα ειναι ελλιπης λογικη, και αυτο ειναι που δε βλεπεις εσυ. Ελπιζω να μην ξαναγραψουμε τα ιδια. Επισης προσπαθησε να δεις τη φυση των ευθυνων, γιατι δεν ειναι ιδια, ο κερατωνων εχει την ευθυνη της υποσχεσης-δεσμου, αλλα το 3ο προσωπο της πραξης-συνεπειας. Ελπιζω να διαβασεις προσεκτικα αυτα που εγραψα.

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast