Results 106 to 120 of 146
Thread: τον θελω αλλα ειναι αλλου
-
26-04-2008, 21:26 #106
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΣΥΝΕΝΟΗΣΙΑΣ:
1) Δεν εχεις αντιληφθει με τι δεδομενα μιλαμε. μιλαμε οσο πιο γενικα γινεται, ή μαλλον οσο πιο ΒΑΣΙΚΑ γινεται. Κι αυτο περιλαμβανει απλως στοιχεια. δηλαδη εστιαζουμε στο γεγονος οτι υπαρχει μια σχεση, κι ο κερατας κανει μια καινουρια με ενα 3ο προσωπο πισω απ την πλατη. Δεν παιρνουμε αλλα δεδομενα οτι ο κερατωνων μπορει να ειναι διχασμενη προσωπικοτητα, ή μπορει να ειναι γαμικος, ή μπορει να του φερεται ασχημα η συντροφος, ή μπορει να μην κανουν καλο κρεβατι, και χιλια δυο μπορει. επομενως το να μου πετας οτι ο κερατωνων το κανε για τους συγκεκριμενους λογους που γραφεις καθε φορα, ειναι πολυ εξειδικευμενο. Επισης ο κερατας κι αυτος μπορει να ειναι ολοκληρη ιστορια, μπορει να ειναι ο χειροτερος συντροφος για τον αλλον, αλλα μπορει να ειναι κι ο καλυτερος και να μην χωλαινει πουθενα. Το 3ο προσωπο κι αυτο τα ιδια, ολοκληρη ιστορια. Γι αυτο το λογο δεν μπορεις να μου πεις σαν εξηγηση οτι ο κερατωνων το κανε γι αυτο και αυτο το λογο , γιατι το εξειδικευεις. γι αυτο και μενουμε μονο στα σιγουρα δεδομενα, οτι υπαρχει η απιστια που κοροιδευει τον κερατα, και το 3ο προσωπο σε μια σχεση και κρνουμε μονο απ αυτα. Τι δε μπορεις να καταλαβεις απ αυτα που λεω?
Επισης αυτο που σου πα ειναι οτι σε μια συγκεκριμενη περιπτωση απιστιας, θα δουμε και τις συνθηκες, θα δουμε και τα δεδομενα, θα τα δουμε ολα, και θα κρινουμε!
2) ο δευτερος λογος ειναι και ο πιο σημαντικος που δε μπορουμε να συνεννοηθουμε. Εσυ θεωρεις οτι σωστο ειναι να μην κοροιδευομε εμεις, αλλα δε σε νοιαζει οταν για να περασεις εσυ καλα θα κανεις καποιον αλλον να κοροιδεψει. Κοινως την παρτη σου σκεφτεσαι και με εγωιστικα κριτηρια, γιατι οταν πιστευεις οτι κατι ειναι κοροιδια, δεν το κανεις ουτε εσυ στον εαυτο σου, αλλα ουτε και γινεσαι το μεσο με το οποιο θα συμβει αυτο σε καποιον αλλο, εστω και αγνωστο. Εσυ πιστευεις στην παρτη του καθενος. \'\'Εγω δε θα κλεψω, αλλα αν θες εσυ κλεψε για μενα\'\'. Καπως ετσι.
Και το συγκεκριμενο μαλιστα το δικαιολογεις ως ολοι ειμαστε ενηλικες κι ο καθενας εχει την ευθυνη του, αυτο ισχυει μεν, αλλα αυτα που πιστευουμε εμεις δεν τα προκαλουμε με κανενα τροπο στυς αλλους, ουτε αμεσα ουτε εμμεσα, ουτε καθολου, αυτο σημαινει \'\'ενηλικας\'\' και μαλιστα \'\'συνηδητοποιημενος και υπευθυνος.
Δεν εχω κατι αλλο να πω. Αν θες να τα καταλαβεις αυτα που γραφω, καταλαβε τα.
- 26-04-2008, 21:44 #107
Originally posted by Remedy
δυστυχως δεν μπορω να τρεχω ξωπισω σου και να διορθωνω τις αυθαιρετες φρασεις που βαζεις στο στομα μου και ποτε δεν ειπα, ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΠΑ!...ειχα και πολλα αλλα παραδειγματα αλλα βαρεθηυκα να το κανω αυτο..οταν μαθεις να παραθετεις τα πραγματικα λογια που σου λεει ο αλλος κι οχι αυτα που μονος σου συμπληρωνεις ισως μπορεσουμε να συζητησουμε πιο εποικοδομητικα... εχω κανει πολλες συζητησεις με πολυ σοβαροτερες διαφωνιες απο αυτη που εχουμε εμεις, αλλα μπορουσε να γινει συζητση σε μια λογικη βαση, αυτο που κανεις ειναι αδιεξοδο ...
Επισης η imagine, σιγα την αναλυση που εκανε, υποκειμενικες γνωμες ειπε ιδιες με τις δικες σου και επιπλεον χωρις καμια λογικη συνδεση των προτασεων για να αποδειξει κατι.
Αυτος που εκανε πραγματικα καλη σκεψη κι ας ηταν μια και μικρη ειναι ο justme, που πηρε το επιχειρημα ως εχει και βρηκε κατι κατα τη γνωμη του λαθος, και δεν πεταξε οπως εσυ τονους υποκειμενικων αποψεων για να καταρριψει το επιχειρημμα οπως εσυ. επισης ακριβως για τους λογους στο πανω ποστ οτι και να γραψεις δε θα συννενοηθουμε...
εντιτ: πρεπει επισης μα ξανασκεφτεις πολυ τη σημασια του αμεσου και του εμμεσου. καθως και τις συνεπεις της συμμετοχης σου σε μια πραξη ως προς ενα τριτο ατομο
26-04-2008, 21:54 #108
Originally posted by Θεοφανία
Remedy...
Ας πούμε πως ήσουν εσυ σε μια σχέση ..τρία χρόνια. Είχε βρει τον άνθρωπο σου και σκεφτόσασταν να κάνετε κάτι πιο σοβαρο, (δεν εννοώ γάμο, αλλά παιδί).
Μια σχέση, αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο διάστημα, έχει και τα πάνω της και τα κάτω της.
1. Σε μια από τις φάσεις που ο σύντροφος σου ένιωθε στα...κάτω του μέσα στη σχέση, πήγαινε με μια απ\' το περιβάλλον σου- ή όχι- αν το προτιμάς με μια άγνωστη. Εσύ το μάθαινες και εκείνος σου απαντούσε: είμαι γαμικός.
2. Δεν σου έλεγε αυτό, αλλά το ότι είχε ανάγκη από μια ανανέωση.
3. Μάθαινες ότι σε αυτή τη γυναίκα είπε πως έχει σχέση και πάει πιο σοβαρά, αλλά δεν μπορούσε να αντισταθεί στο ...πάθος.
Πως θα ένιωθες?
Όχι μόνο για τον σύντροφο, αλλά και για την άλλη γυναίκα.
Θέλω να πω, άνθρωποι είμαστε και γω αν αντιμετώπιζα κάτι τέτοιο με το φίλο μου θα ήθελ να τους \"σκοτώσω\" και τους δύο.
Αν μη τι άλλο, δεν θα μπορούσα να επικαλεστώ όλη αυτή τη θεωρεία που αναλύεις.
για την αλλη, αν δεν ηταν φιλη μου, ειλικρινα σου το λεω δεν θα ενοιωθα απολυτως τιποτε...μηδεν....θα την αγνοουσα...και μεσα μου και εξω μου....θεωρω \"αυτες\", συμπτωσεις οχι πραγματικα προσωπα...ετυχε να ειναι αυττη, αν δεν ηταν αυτη θα ηταν μια αλλη, αν δεν ηταν μια αλλη μπορει να χωριζαμε κατευθειαν αντι να στραφει σε μια \"αναζωογονηση\" οπως το βλεπει αυτος.....
φυσικα δεν μπορω να ξερω τι θα εκανα, δεν ειμαι καθολου σιγουρη οτι θα τον χωριζα, πιθανοτατα ομως...και σιγουρα δεν θα ηταν τπτ οπως πριν αν εμενα..
πραγματικα για το μονο που ειμαι σιγουρη ειναι οτι με αυτην δεν θα ασχολουμουν καθολου , εκτος απο θεματα ανασφαλειας, οπως πχ, αν μου λεγε και ποια ηταν, θα σκεφτομουν πως ειναι, αν ειναι καλυτερη απο εμενα σε κατι, η αν πραγματικα τον οδηγησε εκει η κουραση του..
αλλα να σκεφτω εχθρικα απεναντι της με τπτ..ουτε και φιλικα εννοειται!
26-04-2008, 21:54 #109
επισης λες και δεν καταλαβα αυτο που λες. αμα ο ενας θελει να σκοτωσει καποιον και τον σκοτωσει με οπλο τοτε φταιει αυτος που τον σκοτωσε. Εσυ που του πουλησες το οπλο ΝΟΜΙΜΑ επειδη ειχες καταστημα με οπλα και ειχες σκοπο απλα να πουλησεις το οπλο για το κερδος, δε φταις γιατι ειχες στο μυαλο σου το κερδος παρολο που ειχες πληροφοριες εγκυρες για το τι θα κανει το οπλο ο αλλος. Αρα δεν ειναι σαν να συνεβαλες κι εσυ σ αυτο επειδη ο δολοφονος ειναι ενηλικος και πρεπει να προσεχει τι κανει, κι εσυ δεν εισαι υπευθυνος γιατι δεν τραβηξες τη σκανδαλη και ειχες δικαιωμα σαν ενηλικος να του πουλησεις το οπλο.
ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΑΙΑ.
26-04-2008, 22:00 #110
susperia
λυπαμαι...κατα την υποκειμενικη και ταπεινη μου γνωμη, δεν μπορουμε να εχουμε μια αξιολογη συζητηση...
κατα την ιδια γνωμη επισης δεν εχεις αποδειξει τπτ ουτε εσυ ουτε εγω ουτε και κανεις αλλος, καθως σε ενα τετοιο θεμα μονο γνωμες μπορεις να πεις, δεν υπαρχουν αποδειξεις για τπτ...απλα ο καθενας πειθει οσους σκεφτονται καπως κοντα του...
αν δεν μπορεις να το εννοησεις αυτο και θεωρεις οτι \"αποδεικνυεις\" εισαι πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα..
για τα πιο συγκεκριμενα θεματα σου απαντησα παραπανω...δεν μπορω να συνεχισω αυτη τη συζητηση με τις διαστρεβλωσεις που κανεις στα λογια μου
have a nice easter
26-04-2008, 22:07 #111
και γω για το λογο οτι δε μπορω να κανω αξιολογη συζητηση με καποιον που πηδαει ολοκληρα σκεπτικα και κειμενα οταν στριμωχνεται, και δε εννοει να καταλαβει κατι περα απ τη μυτη του, την κοβω τη συζητηση, αλλωστε στις απαντησεις σου περι ενηλικων, εσυ την εννοεις ως οτι ο καθενας εκτος απ την ατομικη του ευθυνη, πρεπει να σκεφτεται και μονο την παρτι του. Κοινως δεν εχεις καθολου συναισθηση της συλλογικης ευθυνης και δεν θελεις να καταλαβεις οτι σε μια κοινωνια πρεπει να υπαρχει εκτος απο την ατομικη ευθυνη, ΚΑΙ συλλογικη ευθυνη, αν δε θες να εισαι υποκριτης για τις προθεσεις σου και τις αρχες σου. Κοινως απ αυτα που γραφεις, σκεφτεσαι την παρτι σου, κι αυτο τα λεει ολα.
Καλο πασχα και απο μενα!
27-04-2008, 08:43 #112
Originally posted by susperia
και γω για το λογο οτι δε μπορω να κανω αξιολογη συζητηση με καποιον που πηδαει ολοκληρα σκεπτικα και κειμενα οταν στριμωχνεται, και δε εννοει να καταλαβει κατι περα απ τη μυτη του, την κοβω τη συζητηση, αλλωστε στις απαντησεις σου περι ενηλικων, εσυ την εννοεις ως οτι ο καθενας εκτος απ την ατομικη του ευθυνη, πρεπει να σκεφτεται και μονο την παρτι του. Κοινως δεν εχεις καθολου συναισθηση της συλλογικης ευθυνης και δεν θελεις να καταλαβεις οτι σε μια κοινωνια πρεπει να υπαρχει εκτος απο την ατομικη ευθυνη, ΚΑΙ συλλογικη ευθυνη, αν δε θες να εισαι υποκριτης για τις προθεσεις σου και τις αρχες σου. Κοινως απ αυτα που γραφεις, σκεφτεσαι την παρτι σου, κι αυτο τα λεει ολα.
Καλο πασχα και απο μενα!
27-04-2008, 12:50 #113
Πωπω, μια τέτοια θεωρητική συζήτηση γιατί έφερε τόσους χαρακτηρισμούς??? Ο καθένας καλώς έχει την άποψή του και την παραθέτει αλλά δεν είναι απαραίτητο να πείσει και τους άλλους….Susperia, έχεις πορωθεί με αυτό το θέμα, έχω ζαλιστεί με τα σεντόνια που γράφεις, αδύνατο να τα διαβάσω.
Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά… Ο α, ο οποίος έχει σοβαρό δεσμό με την γ, γνωρίζει τη β και υπάρχει έλξη μεταξύ τους.. οκ? Υπάρχει τίποτα μεμπτόν μέχρι στιγμής?? Όχι, δεν μπορούμε να καταδικάσουμε την ερωτική επιθυμία και τα συναισθήματα που προκύπτουν από τη συνάντηση δύο ανθρώπων, δεν φταίνε σε τίποτα . Γενικά μιλώντας, έτσι?
Προχωράμε στο επόμενο βήμα. Ο α κάνει σεξ με τη β. Κάτι μεμπτόν σε αυτή καθ αυτή την πράξη??? Όχι, εγώ δε βλέπω κάτι κατακριτέο στο σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων που γουστάρουν ο ένας τον άλλον και συναινούν απολύτως. Πού εντοπίζεται λοιπόν το πρόβλημα?? Στη σχέση α-γ και όχι φυσικά στη σχέση β-γ, η οποία είναι και ανύπαρκτη. Εκεί υπάρχει το ψέμα και η υποκρισία.
Το θέμα μας λοιπόν είναι το εξής, όπως το εισπράττω. Η β, έχοντας σαν ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι η γ πληγώνεται και κοροιδεύεται από τον α, φταίει?
Είναι πολύ δύσκολο ν απαντηθεί, και εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Πχ εγώ ρωτώ, γιατί είναι καλύτερο η β να «προστατέψει» τη σχέση της γ εις βάρος της ίδιας της της επιθυμίας??? Γιατί κι από πότε οι επιθυμίες των άλλων μετράνε περισσότερο από τις δικές μας?? Γιατί έχουμε ως απόλυτο δεδομένο ότι ο δεσμός α-γ αξίζει και θα εξακολουθήσει να υφίσταται??
Έχουμε κανένα δεδομένο για το δεσμό α-γ?? Είπαμε όχι, μπορεί να είναι και χάλια. Επομένως, γιατί αυτός ο προβληματικός δεσμός (προβληματικός διότι ο ένας σύντροφος ψάχνεται έξω από το δεσμό) αξίζει περισσότερο από την έλξη α-β??
Επόμενο βήμα, η σχέση α-β συνεχίζεται παράλληλα με τη σχέση α-γ. Ναι, εκεί υπάρχει πρόβλημα, εκεί υπάρχει μια συνεχιζόμενη κοροιδία του α προς τη γ με γνώση της β, μια πάγια κατάσταση βασιζόμενη στο ψέμα και τείνω να συμφωνήσω μόνο ως προς αυτό το κομμάτι με τον susperia, αλλά εδώ δε μιλάμε για τη συνέχιση και εξέλιξη της απιστίας αλλά για το κομμάτι της πρώτης(ίσως και μοναδικής) σεξουαλικής επαφής α-β, σωστά???
Βεβαίως, επιμένω πως στην real life συνυπολογίζονται πολλοί άλλοι παράγοντες όπως πχ η ύπαρξη παιδιών, το είδος και το μέγεθος της έλξης α-β , η κατάσταση της σχέσης α-γ κλπ, οπότε είναι τουλάχιστον ουτοπικό να πούμε ότι μπορούμε να εξάγουμε γενικό συμπέρασμα το οποίο θα μας χρησιμεύσει σε κάτι.
Αυτά, φιλικά και Χριστός ανέστη. Καλά να περνάτε!!!
ΥΓ Ζουζουνίτσα, εσύ έβγαλες τουλάχιστον κάτι χρήσιμο από αυτή τη συζήτηση??? Πες μας, υπήρξε καμμιά εξέλιξη?? Δε θέλω να πληγωθείς κοριτσάκι μου και πολύ το φοβάμαι αυτό.
Το πάλεψα να γράψω κι εγώ σεντόνι αλλά ρε γμτ πάλι μικρό μου βγήκε, μια ζωή λακωνική!!!
27-04-2008, 12:53 #114
Zoυζουνίτσα ίσον εμοτικόν που αναρωτιέται : \" να ξαναβάλω ποστ ή να τα λύσω όλα μόνη μου\"?
:P
27-04-2008, 12:56 #115
Lol liberchild ακριβώς αυτό σκεφτόμουν κι εγώ!!!
27-04-2008, 13:25 #116
Originally posted by Remedy
Καλο πασχα και απο μενα!
27-04-2008, 14:01 #117
πρωτα απ ολα imagine αν δεν βαριεσαι ριξε μια ματια στον πρωτο λογο ασυννενοησιας μου με τη remedy που δεν το σχολιασε καν. Ειναι βασικο για τους λογους που γραφεις εσυ οτι δεν μπορουμε να βγαλουμε καποιο συμπ[ερασμα γενικο για ολα τα κερατωματα στον κοσμο, γιατι υπαρχουν χιλιοι δυο παραμετροι οπως λες.
Originally posted by imagine
Πωπω, μια τέτοια θεωρητική συζήτηση γιατί έφερε τόσους χαρακτηρισμούς??? Ο καθένας καλώς έχει την άποψή του και την παραθέτει αλλά δεν είναι απαραίτητο να πείσει και τους άλλους….
Susperia, έχεις πορωθεί με αυτό το θέμα, έχω ζαλιστεί με τα σεντόνια που γράφεις, αδύνατο να τα διαβάσω.
Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά… Ο α, ο οποίος έχει σοβαρό δεσμό με την γ, γνωρίζει τη β και υπάρχει έλξη μεταξύ τους.. οκ? Υπάρχει τίποτα μεμπτόν μέχρι στιγμής?? Όχι, δεν μπορούμε να καταδικάσουμε την ερωτική επιθυμία και τα συναισθήματα που προκύπτουν από τη συνάντηση δύο ανθρώπων, δεν φταίνε σε τίποτα . Γενικά μιλώντας, έτσι?
Προχωράμε στο επόμενο βήμα. Ο α κάνει σεξ με τη β. Κάτι μεμπτόν σε αυτή καθ αυτή την πράξη??? Όχι, εγώ δε βλέπω κάτι κατακριτέο στο σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων που γουστάρουν ο ένας τον άλλον και συναινούν απολύτως. Πού εντοπίζεται λοιπόν το πρόβλημα?? Στη σχέση α-γ και όχι φυσικά στη σχέση β-γ, η οποία είναι και ανύπαρκτη. Εκεί υπάρχει το ψέμα και η υποκρισία.
Το θέμα μας λοιπόν είναι το εξής, όπως το εισπράττω. Η β, έχοντας σαν ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι η γ πληγώνεται και κοροιδεύεται από τον α, φταίει?
Είναι πολύ δύσκολο ν απαντηθεί, και εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Πχ εγώ ρωτώ, γιατί είναι καλύτερο η β να «προστατέψει» τη σχέση της γ εις βάρος της ίδιας της της επιθυμίας??? Γιατί κι από πότε οι επιθυμίες των άλλων μετράνε περισσότερο από τις δικές μας?? Γιατί έχουμε ως απόλυτο δεδομένο ότι ο δεσμός α-γ αξίζει και θα εξακολουθήσει να υφίσταται??
Έχουμε κανένα δεδομένο για το δεσμό α-γ?? Είπαμε όχι, μπορεί να είναι και χάλια. Επομένως, γιατί αυτός ο προβληματικός δεσμός (προβληματικός διότι ο ένας σύντροφος ψάχνεται έξω από το δεσμό) αξίζει περισσότερο από την έλξη α-β??
Επόμενο βήμα, η σχέση α-β συνεχίζεται παράλληλα με τη σχέση α-γ. Ναι, εκεί υπάρχει πρόβλημα, εκεί υπάρχει μια συνεχιζόμενη κοροιδία του α προς τη γ με γνώση της β, μια πάγια κατάσταση βασιζόμενη στο ψέμα και τείνω να συμφωνήσω μόνο ως προς αυτό το κομμάτι με τον susperia, αλλά εδώ δε μιλάμε για τη συνέχιση και εξέλιξη της απιστίας αλλά για το κομμάτι της πρώτης(ίσως και μοναδικής) σεξουαλικής επαφής α-β, σωστά???
υστερα σ αυτο που λες, αν φταιει η β ως πριος τη γ, σε μια ειδικη περιπτωση θα πρεπει να σκεφτουμε τις παραμετρους που λες. Αν διαβασεις τους λογους ασυννενοησιας που σου πα πριν, και καταλαβεις γιατι θεωρητικα και χαρην της συζητησης μπας και βγαλουμε κανα συμπερασμα ΔΕΝ παιρνω παραμετρους και μεινουμε μονο στο δεδομενο οτι η πραξη της β εχει ως συνεπεια να συντελειται μια κοροιδια που χωρις αυτην δε θα μπορουσε να γινει ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ, τοτε φταιει. Δεν θεωρω οτι πρεπει να εχω υποσχεθει κατι σε καποιον για να μην γινω συμμετοχος σε μια πραξη που κοροιδευει καποιον. Τωρα η remedy προβαλλει την αποψη οτι δεν εχει υποσχεθει κατι στη γ αρα ειναι ελευθερη να κανει οτι θελει. Εγω το βλεπω οτι η γ ειναι ανθρωπος που θα μπορουσα να ειμαι στη θεση της και δε θα ηθελα να μου κανουν οτι δε θα ηθελα να παθω. Οι τελευταιες δυο προτασεις τελικα ειναι η ουσια ΟΛΗΣ της διαφωνιας, Επιτρεψτε μου να θεωρω πιο ανθρωπιστικη τη δικη μου αποψη και πιο εγωιστικη της remedy.
Επισης αυτα που θετεις imagine ειναι πραγματι αξια προβληματισμου και αφορα της παραμετρους που λεγαμε, και δε μπορουμε να γενικευσουμε. Πιστευω οτι οι δικες μας επιθυμιες μτρανε ισαξια με των αλλων, αλλα επειδη αν και οι δυο θελουμε το ιδιο πραγμα μονο ενας τελικα θα το κερδισει, το καλυτερο ειναι αν καταφερουμε και υλοποιησουμε την επιθυμια μας, να μην το κανουμε με βαση την κοροιδια, ουτε να δικαιολογουμε την κοροιδια με βαση το αν συντελειται αμεσα ή εμμεσα απο μας. Ολα τα υπολοιπα που λες ειναι οι παραμετροι γι αυτο και δε μπορουμε να γενικευσουμε.
Βεβαίως, επιμένω πως στην real life συνυπολογίζονται πολλοί άλλοι παράγοντες όπως πχ η ύπαρξη παιδιών, το είδος και το μέγεθος της έλξης α-β , η κατάσταση της σχέσης α-γ κλπ, οπότε είναι τουλάχιστον ουτοπικό να πούμε ότι μπορούμε να εξάγουμε γενικό συμπέρασμα το οποίο θα μας χρησιμεύσει σε κάτι.
Αυτά, φιλικά και Χριστός ανέστη. Καλά να περνάτε!!!
Το πάλεψα να γράψω κι εγώ σεντόνι αλλά ρε γμτ πάλι μικρό μου βγήκε, μια ζωή λακωνική!!!
27-04-2008, 14:29 #118
........εγω απλα πιστευω απ αυτα που γραφει η remedy οτι ειναι εντελως ατομιστρια στον τροπο που σκεφτεται, αυτη ειναι η γνωμη μου κι αυτη μπορει να σχηματισει οτι γνωμη θελει για μενα. Οταν τον αλλον τον βλεπεις σαν ανθρωπο που θα μπορουσες να σουν στη θεση του, πιστευω οτι δεν κανεις καποια πραματα. Αμα ειναι μονο να νιωθουμε τυψεις και να νοιαζομαστε για τους συγγενεις και τους φιλους και τους αλλους σαν \'\'ξενοι που δε με νοιαζει και να πληγωθουν γιατι δε χρωσταω τιποτα σε κανενα\'\' δεν παμε μπροστα, γιατι ολοι λεμε ποσο η εποχη εχει οδηγησει στην αποξενωση και δεν υπαρχει αλληλοκατανοηση και αλληλοβοηθεια κι απ την αλλη τα δικα μας σκεπτικα το συντηρουν.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ειπες πολλα ατοπα και αστηριχτα αλλα αυτο ηταν το μεγαλυτερο απ ολα.....το ειπες και πριν και δεν σου απαντησα γιατι βαρεθηκα να απανταω και να μου βαζεις μονιμως λογια που δεν ειπα επειδη δεν μπορεις να στηριξεις το σκεπτικο σου
μα χρυσο μου παιδι, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΓΩ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΟΤΑΝ Η ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΚΕΡΑΤΟΥ!!!!! ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ?ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ? ΤΟ ΝΑ ΦΑΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ???
ΟΧΙ ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ,σημαινει κατι πολυ πιο απλο και καθαρο απο αυτο που προσπαθεις να μου αποδωσεις επειδη δεν μπορεις να τα βγαλεις περα σε μια μια συζητηση...ΟΤΙ ΑΠΛΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΑΔΙΚΟΥΜΑΙ!(ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΔΙΚΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ Ε? ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΙΤΟ! ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...)
οπως καταλαβαινεις, το να ριχνεις λασπη σε καποιον ομιλητη που δεν μπορεις να αντιμετωπισεις με την δυναμη του λογου σου, δεν ειναι ο καλυτερος τροπος για να πεισεις κανεναν..
εχεις πει πολλες φορες ενα παραπονο για καποια σκεπτικα σου που δεν απαντησα. ειλικρινα μιλωντας, γιατι τα ειχα διαβασει ολα τα ποστ σου,δεν ξερω σε τι αναφερεσαι.
δεν θυμαμαι να μην απαντησα σε κατι.εχεις επαναλαβει βεβαια πανω απο 5-6 φορες τα ιδια ακριβως με λιγο διαφορετικα λογια...και σου απαντησα κι εγω τα ιδια με λιγο διαφορετικα λογια..
μπορει σε καποια απο αυτα να απαντησα 3 φορες αντι να απαντησω 6.....δεν θεωρω οτι οσες φορες επαναλαμβανεσαι πρεπει να σου απανταω, ασε που εγω απανταω κι εσυ ουτε να αντιγραψεις την απαντηση μου δεν μπορεις οχι να την καταλαβεις και λες συνεχως ψεματα και με βαζεις να λεω λογια που ποτε δεν ειπα..οποτε τι να τις κανεις κι αλλες ΙΔΙΕΣ απαντησεις? να τις διαστρεβλωσεις παλι?
.
27-04-2008, 15:15 #119
1ον) δε θεωρω το να κανω κριτικη σε καποιον οτι ειναι λασπη.
2ον) μιλας εκ του ασφαλους, γιατι η ιδια εχεις πει οτι πιστευεις στην αυτοδιαθεση σωματων και αισθηματων, στις ελευθερες σχεσεις, οχι στους γαμους κτλ, αρα εχεις μειωμενες πιθανοτητες να βρεθεις στη θεση της κερατους. κι εγω πιστευω στα παραπανω και παρολο που κι εγω εχω μειωμενες πιθανοτητες να βρεθω κερατας, μιλαω και σκεφτομαι γενικα κι οχι με βαση το τι θεωρω εγω μονο σωστο. Κοινως μπαινω και στη θεση του κερατα επι της ουσιας για να κρινω.
3ον) εγω μιλησα για συγκεκριμενα ποστ που αποφευγεις να απαντησεις, επειδη οι δεν ειχες κατι να πεις. μιλαω κυριως για το ποστ που στη ειπα για τα νομικα και σου κατερριψα το το μοναδικο επιχειρημα που ειχες στη συζητηση και ηταν το
\'\'μη αξιοποινη πραξη=μηδενικη ευθυνη οποιασδηποτε μορφης\'\'
4ον) δεν υπαρχει φορα που να μη σχολιασα επ ακριβως και αντιγραφωντας τα λογια σου απ το κειμενο σου. Αντιθετα εσυ το εκανες αυτο πηδωντας τα σκεπτικα μου πρωτα με την δικαιολογια του πλατιασματος (μιλαω για οταν μιλουσαμε στην αρχη σχετικα ακομα), και σου απαντησα καταλληλως. μονο στο τελος το κανα γιατι η συζητηση δεν εχει νοημα επειδη φασκεις και αντιφασκεις και μπλεκεις τα επιχειρηματα σου με υποκειμενικες αποψεις για να τις στηριξεις.
5ον) δεν απαντησες ποτε επ ακριβως στα επιχειρηματα μου τα ξεκαθαρα, εστω κι αν κρινεις οτι ηταν ελαχιστα. Εγω τα τονισα και με bold και με υπογραμμισεις αλλα φαινεται οτι για σενα το καταριπτω το επιχειρημα σημαινει το να αποφευγεις την απαντηση.
6ον) ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΦΥΓΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ.
7ον) ας κρινει ο καθενας μονος του ποιος εχει πιο πολυ δικιο και πιο πολυ αδικο.
27-04-2008, 15:44 #120
1ον) δε θεωρω το να κανω κριτικη σε καποιον οτι ειναι λασπη.
ειναι λασπη οταν την χρησιμοποιεις επειδη δεν εχεις επιχειρηματα σε μια συζητηση, αλλα κυριως ειναι λασπη ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η \"ΚΡΙΤΙΚΗ\" ΣΟΥ.
2ον) μιλας εκ του ασφαλους, γιατι η ιδια εχεις πει οτι πιστευεις στην αυτοδιαθεση σωματων και αισθηματων, στις ελευθερες σχεσεις, οχι στους γαμους κτλ, αρα εχεις μειωμενες πιθανοτητες να βρεθεις στη θεση της κερατους.
για αλλη μια φορα κανεις λαθος (ως συνηθως) ειπα δεν πιστευω στον θεσμο του γαμου, δεν ειπα οτι δεν πιστευω στις μονιμες σχεσεις. πιστευω και στις ελευθερες και στις μονιμες σχεσεις ΑΛΛΑ ΤΟΝΙΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙς ΑΥΤΕς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΕΙΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ κι οχι να καλυπτονται απο ενα χαρτι που δεν σημαινει τιποτε κι απο πισω ψεματα κι υποκρισια και να χρειαζονται προστατες και παιδαγωγους για να διατηρηθουν...(τα υπολοιπα περι σωματων και συναισθηματων φυσικα τα υποστηριζω)κι αν θες να σου λυσω την απορια ειχα μια μακροτατη σχεση 15 ετων που κρατησε οσο ηταν υγειης (οποτε και παμπολλες ευκαιριες να βρεθω στην πλευρα της κερατους....πολυ περισσοτερες αποτι εσυ απ οτι φανταζομαι)...
3ον) εγω μιλησα για συγκεκριμενα ποστ που αποφευγεις να απαντησεις, επειδη οι δεν ειχες κατι να πεις. μιλαω κυριως για το ποστ που στη ειπα για τα νομικα και σου κατερριψα το το μοναδικο επιχειρημα που ειχες στη συζητηση και ηταν το
\'\'μη αξιοποινη πραξη=μηδενικη ευθυνη οποιασδηποτε μορφης\'\'
αυτο στο απαντησα πολλες φορες αν εννοουσες αυτο.δεν φταιω εγω αν δεν μπορεις να καταλαβωεις μια απαντηση σε α-πλα ελληνικα...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ μηδενικη ευθυνη αν δεν ειναι αξιοποινη η πραξη, ειναι αλλη μια φραση που βαζεις στο στομα μου γιατι δεν ξερεις να συνομιλεις. ειπα ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. και το ειπα πολλες φορες και στο ειπαν κι αλλοι, αλλα ακομα να το καταλαβεις.το οτι εσυ απαντουσες \"τγο κανω ακραιο για να φα\\νει τι εννοω\" δεν με καλυπτει.κακως το κανεις ακξραιο γιατι δεν ειναι ακραιο.
4ον) δεν υπαρχει φορα που να μη σχολιασα επ ακριβως και αντιγραφωντας τα λογια σου απ το κειμενο σου. Αντιθετα εσυ το εκανες αυτο πηδωντας τα σκεπτικα μου πρωτα ...
στη προηγουμενη σελιδα σου εκανα ενα ολοκληρο ποστ οπου σημειωνα τα ψεματα που ειπες σαν δικο σου συμπληξρωμα των οσων ειπα...θες να στα κανω κοπι? δεν πας καλυτερα να τα ξαναδεις? δεν εμεινε τπτ αναπαντητο απο οσα ειπες, απλα βαρεθηκα να απανταω 100 φορες στα ιδια σαθρα επιχειρηματα με τα ιδια (κι εγω ΄λογια)
6ον) ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΦΥΓΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ.
ενα απλο που θυμηθηκα μολις ειναι αυτο που ελεγες περι εργαλειων..στο απαντησα και το κανες γαργαρα...ενα αλλο στο ειπα στην προηγουμενη σελιδα, σου απεδειξα οτι διαστρεβλωσες τα λογια μου κι απ[λα δεν απαντησες κι ελεγες αλλα αντ αλλων οπως και τωρα.
7ον) ας κρινει ο καθενας μονος του ποιος εχει πιο πολυ δικιο και πιο πολυ αδικο.συμφωνω απολυτως.
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή