Results 121 to 135 of 146
Thread: τον θελω αλλα ειναι αλλου
-
27-04-2008, 16:04 #121
ειναι λασπη οταν την χρησιμοποιεις επειδη δεν εχεις επιχειρηματα σε μια συζητηση, αλλα κυριως ειναι λασπη ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η \"ΚΡΙΤΙΚΗ\" ΣΟΥ.
μα εσυ δεν ειπες οτι κανεις δεν εχει αποδειξει τιποτα? πως ερχεσαι και λες οτι \'\'απεδειξες κατι. μηπως αυτοαναιρεισαι λιγο? θεωρω λασπη οταν πεταω κατι που δεν το αιτιολογω. Αν το αιτιολογησω δεν ειναι λασπη. το αν η αιτιολογηση ειναι σωστη ή λαθος ειναι ανοιχτο σε συζητηση.
για αλλη μια φορα κανεις λαθος (ως συνηθως) ειπα δεν πιστευω στον θεσμο του γαμου, δεν ειπα οτι δεν πιστευω στις μονιμες σχεσεις. πιστευω και στις ελευθερες και στις μονιμες σχεσεις ΑΛΛΑ ΤΟΝΙΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙς ΑΥΤΕς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΕΙΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ κι οχι να καλυπτονται απο ενα χαρτι που δεν σημαινει τιποτε κι απο πισω ψεματα κι υποκρισια και να χρειαζονται προστατες και παιδαγωγους για να διατηρηθουν...(τα υπολοιπα περι σωματων και συναισθηματων φυσικα τα υποστηριζω)κι αν θες να σου λυσω την απορια ειχα μια μακροτατη σχεση 15 ετων που κρατησε οσο ηταν υγειης (οποτε και παμπολλες ευκαιριες να βρεθω στην πλευρα της κερατους....πολυ περισσοτερες αποτι εσυ απ οτι φανταζομαι)...
οκ εδω μπορει να χω λαθος
αυτο στο απαντησα πολλες φορες αν εννοουσες αυτο.δεν φταιω εγω αν δεν μπορεις να καταλαβωεις μια απαντηση σε α-πλα ελληνικα...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ μηδενικη ευθυνη αν δεν ειναι......
εδω και αν διαστρεβλωνεις τα λογια μου! αν δεν εννοεις να καταλαβεις οταν σου εχω εξηγησει 100.000 φορες οτι ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΥΣ, τοτε πως μιλας εσυ για διαστρεβλωσεις? αν μου πει καποιος \'\'γουσταρω να κανω στη ζωη μου οτι θελω, να λεω ψεματα, να κοροιδευω, και ειναι σωστο επειδη ετσι γουσταρω\'\' και του πω εγω \'\'κι εγω θεωρω οτι το να σε πλακωσω στο ξυλο ειναι σωστο επειδη ετσι γουσταρω\'\' σημαινει οτι παραλληλιζω τα ψεματα με το να τον δειρω? ή απλα του λεω ποσο λανθασμενες πραξεις μπορει νακανουμε με το σκεπτικο του \'\'ετσι γουσταρω\'\'? δε μπορεις να αυθαιρετεις συνεχεια διαστρεβλωνοντας εξ αρχης τα λογια μου και υστερα να κατηγορεις εμενα γι αυτο!
οσο για το οτι δεν ειπες ποτε μηδενικη ευθυνη αν δεν ειναι παρανομη η πραξη, ξαναδιαβασε καλυτερα τα δικα σου ποστ.
στη προηγουμενη σελιδα σου εκανα ενα ολοκληρο ποστ οπου σημειωνα τα ψεματα που ειπες σαν δικο σου συμπληξρωμα των οσων ειπα...θες να στα κανω κοπι? δεν πας καλυτερα να τα ξαναδεις? ......
αυτο ειναι το τελευταιο ποστ απο ολα αυτα που λεγαμε και ειχε ηδη ξεφυγει η κουβεντα. Δε θεωρω οτι διαστρεβλωσα κατι αλλα θα το ξανακοιταξω. Αντιθετα εσυ διαστρεβλωνεις απο την αρχη τα λογια μου μιλωντας για παραλληλισμουε απιστιας με παιδεραστιες, δολοφονιες και δεν ξερω κι εγω τι αλλο. κι απεφευγοντας τα εστω και λιγα επιχειρηματα μου κατα τη γνωμη σου. αν ειναι σαθρα τοτε μην τα αποφευγεις.
6ον) ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΦΥΓΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ.
ενα απλο που θυμηθηκα μολις ειναι αυτο που ελεγες περι εργαλειων..στο απαντησα και το κανες γαργαρα...ενα αλλο στο ειπα στην προηγουμενη σελιδα, σου απεδειξα οτι διαστρεβλωσες τα λογια μου κι απ[λα δεν απαντησες κι ελεγες αλλα αντ αλλων οπως και τωρα.
μονη σου ειπες οτι δεν εχει νοημα η κουβεντα, οποτε γι αυτο δεν απαντησα επι του κειμενου σου. Γιατι και να απαντουσα και να σου ελεγα οτι δε διαστρεβλωσα τα λογια σου, μονη σου ειπες
οτι δε συνεχιζεις τη συζητηση, γι αυτο δεν απαντησα κι οχι γιατι αποφευγω κατι. Αυτο με τα εργαλεια θα το κοιταξω και θα σου πω.
7ον) ας κρινει ο καθενας μονος του ποιος εχει πιο πολυ δικιο και πιο πολυ αδικο.συμφωνω απολυτως.
τι? συμφωνησαμε? απιστευτο!
- 27-04-2008, 16:21 #122
εκανα ενα εντιτ στο παραπανω γιατι σβηστηκαν καποιες απαντησεις μου πριν το ποσταρω και δεν το ειδα.
27-04-2008, 16:36 #123
Originally posted by susperia
ειναι λασπη οταν την χρησιμοποιεις επειδη δεν εχεις επιχειρηματα σε μια συζητηση, αλλα κυριως ειναι λασπη ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η \"ΚΡΙΤΙΚΗ\" ΣΟΥ.
μα εσυ δεν ειπες οτι κανεις δεν εχει αποδειξει τιποτα? πως ερχεσαι και λες οτι \'\'απεδειξες κατι. μηπως αυτοαναιρεισαι λιγο? θεωρω λασπη οταν πεταω κατι που δεν το αιτιολογω. Αν το αιτιολογησω δεν ειναι λασπη. το αν η αιτιολογηση ειναι σωστη ή λαθος ειναι ανοιχτο σε συζητηση.
ημουν σαφης. στο θεμα που συζητουσαμε περι ευθυνης του τριτου στο κερατο, δεν υπαρχει αποδειξη κι απλα παραθετουμε αποψεις....δεν ειπα οτι δεν υπαρχει αποδειξη ποτε και για τιποτε!!για το οτι υποστηριζω τις αποψεις μου οχι απο ατομισμο αλλα ακομα κι οταν θιγουν ΕΜΕΝΑ ειναι αυτο που σου απεδειξα και μην κανεις το παγωνι....
και ειναι λασπη, οταν σε μια θεωρητικη συζητηση ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, αρχιζεις τους χαρακτηρισμους(την \"κριτικη\" που λες κι εσυ) για να αντικαταστησεις τα επιχειρηματα που δεν εχεις..θα μπορουσα κι εγω αν ημουν κατινα, να σου πω, οτι υποστηριζεις οσα λες γιατι τρως το κερατο-συννεφο και δεν σταυρωνεις γκομενα γιαυτο κανεις τον υπερμαχο της προστασιας της σχεσης αλλα δεν το κανα γιατι δεν ειναι αυτο το σκεπτικο μου,ουτε το συζηταμε σε προσωπικη βαση κι ουτε ξερω αν τρως κερατο οπως κι εσυ δεν ηξερες αν βρεθηκα η οχι στην θεση της κερατους αλλα την πεταξες την \"κριτικη\" σου
7ον) ας κρινει ο καθενας μονος του ποιος εχει πιο πολυ δικιο και πιο πολυ αδικο.συμφωνω απολυτως.
τι? συμφωνησαμε? απιστευτο!
ναι, ναι συμφωνησαμε, κοιμησου τωρα..(τα υπολοιπα δεν τα ΞΑΝΑσχολιαζω τα χουμε πει πολλες φορες δεν βρισκω νοημα να το ξανακανω, ας κρινει ο καθενας..
27-04-2008, 16:41 #124
δεν ειναι ΞΑΝΑ-σχολιασμος κατι που δεν το σχολιαζεις ΚΑΘΟΛΟΥ!
αν εσυ πιστευεις τ αντιθετο μπορεις να κοιμηθεις επισης, σιγουρη πως απαντησες στα παντα. εχω δωσει 100 αποδειξεις γι αυτα που λες οτι ειναι λαθος, αν θες διαβασε τα, αν δε θες μην τα διαβαζεις. Συνεχισε να πιστευεις εσυ οτι το 3ο προσωπο ειναι αγιος ανθρωπος!
27-04-2008, 16:44 #125
προσθεσα μερικες γραμμες στο εντιτ, ξαναδιαβασε το
27-04-2008, 16:46 #126
μπορει να ειναι αγιος μπορει να ειναι κι αλητης...με το ψεμα της αλλης σχεσης δεν εχει να κανει...
27-04-2008, 19:31 #127
χαχαχαχαχαχα!!!! τελικα ολο εχει ληξει η συζητηση κι ολο τη συνεχιζουμε!
σου ειπα τι θεωρω λασπη, το να λεω κατι φαινομενικα αρνητικο για τον αλλον χωρις αιτιολογηση. Επισης ειπα οτι εισαι ατομιστρια, γιατι το σκεπτικο σου οδηγει εκει, οταν μου λες οτι δικαιολογεισαι για τις πραξεις σου επειδη δεν ξερεις κανεναν και δεν εχεις υποσχεθει κατι σε καποιον, εισαι ανθρωπιστης δηλαδη? απ τα δικα σου λογια κρινω. Επισης αμα δεν το διευκρινησα λαθος μου, αλλα εννοω ατομιστρια στο συγκεκριμενο θεμα που μιλαμε, δεν εννοω για ολα γενικα κι αοριστα, στα αλλα μπορει να εισαι και αγια.
εγω καταρχην απαξ και κρινω δεν εχω προβλημα να με κρινουν.
επισης σαν συμπληρωμα να πω οτι προτασεις του στυλ \'\'μα καλα δεν καταλαβαινεις απλα πραγματα που θελω να πω\'\', \'\'εσυ διαστρεβλωνεις σκοπιμα τα λογια μου επειδη δεν εχεις τι να πεις\'\' και αλλα τετοια \'\'χαριτωμενα\'\' που πεταχτηκαν κι απ τις δυο μεριες περιεχουν χαρακτηρισμους, οποτε ας μην υποκρινομαστε οτι ξαφνικα εγω πεταξα τωρα απ το πουθενα κατι.
27-04-2008, 20:32 #128
κατ αρχας το επιχειρημα σου του τριτου προσωπου ως \"εργαλειο\" του απιστου για να κανει την απιστια (οποτε εχει και μεριδιο ευθυνης) ειναι περα ως περα εναντιον των αποψεων σου.....
με το μαχαιρι κοβεις την σαλατα, μπορεις ομως να σκοτωσεις και ανθρωπο.....σκεφτηκε κανεις να εξαφανισει ολα τα μαχαιρια για να μη σκοτωσει κανεις καποιον αλλο?
Αν τελικα καποιος παρει το μαχαιρι και κανει φονο, φταιει το μαχαιρι????μηπως εχει εστω καποιο μεριδιο ευθυνης???
να το και το επιχειρημα που απεφυγα κατα τη γνωμη σου! δεν το εχω αποφυγει στο εχω απαντησει. Ειναι παρομοιο με τη νηστεια περιπου που ελεγες. το μαχαιρι ειναι αψυχο αντικειμενο, δε μπορει να φταιει για τις πραξεις του χρηστη του. Αμα ομως ειχε τη δυνατοτητα να επιλεξει αν θα χρησιμοποιηθει, τοτε ναι θα ειχε ευθυνη, αρα φαινεται που κανω τον παραλληλισμο με τον ανθρωπο-εργαλειο. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ ΜΕ ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ!!!!
Επισης ηθελα να σου πω και κατι αλλο, οτι δεν εχει νοημα οταν θελεις να τονισεις κατι να μην φερεις πιο τραβηγμενο παραδειγμα για να το δειξεις. Εγω ηθελα να σου πω οτι το σκεπτικο το αρχικο που μου ειπες \'\'υποσχεθηκα σε καμια να μη της παρω τον αντρα?....\'\' και το υπολοιπο κομματι ειναι λογικη που καταληγει σε επικινδυνα συμπερασματα. πως θα σου αποδυκνεια οτι δεν ειναι επικινδυνη η λογικη αν δεν ηταν τραβηγμενο αυτο που σου λεγα? εξ ορισμου θα φερνα κατι ακραιο.
27-04-2008, 20:56 #129
remedy και susperia...respect..(πιο πολύ στον susperia λόγω όγκου).
Είστε απίστευτοι που το παλεύετε-ΑΚΟΜΗ- τόσο πολύ!
27-04-2008, 23:56 #130
Θεοφανια
τα ποστ δεν ειναι υποχρεωτικα...
το συγκεκριμενο εχει φανει εδω και μερες οτι καταγινεται με αυτον τον ΑΝΟΥΣΙΟ διαλογο.
αν δεν σου αρεσει (και με το δικιο σου) μπορεις να απεχεις
δεν ζητησε κανεις υποδειξεις για το τι θα συζηταει ουτε σου εκανα ποτε υποδειξεις νομιζω ποτέ για το πότε ν αλλαξεις θεμα...
ασχετως με την υποδειξη σου, οπως εχω πει εδω και 2 σελιδες το σταματαω ετσι κι αλλιως γιατι ο διαλογος μεταξυ μας ειναι ανουσιος. οποιος αλλος θελει να το σχολιασει, πολυ ευχαριστως.
28-04-2008, 00:23 #131
Remedy...προφανώς είσαι εκνευρισμένη γιατί δεν έβγαλες άκρη και δεν επέβαλλες την άποψη σου.
Εγώ είπα κάτι υπό μορφή αστείου και δεν νομίζω ότι ήταν σωστός ο τρόπος που μου απάντησες.
Δεν εκανα καμιά υπόδειξη...εκτός και αν παρεμνηνεύονται αυτά που γράφω....
28-04-2008, 00:34 #132
Originally posted by Θεοφανία
Remedy...προφανώς είσαι εκνευρισμένη γιατί δεν έβγαλες άκρη και δεν επέβαλλες την άποψη σου.
Εγώ είπα κάτι υπό μορφή αστείου και δεν νομίζω ότι ήταν σωστός ο τρόπος που μου απάντησες.
Δεν εκανα καμιά υπόδειξη...εκτός και αν παρεμνηνεύονται αυτά που γράφω....
αρα, προφανως εβγαλες ενα αυθαιρετο συμπερασμα κρινοντας (ισως) απο δικο σου εκνευρισμο...
αν το ειπες υπο μορφη αστειου δεν φανηκε καθολου η για να ειμαι πιο ακριβης , δεν μου φανηκε καθολου ετσι ΕΜΕΝΑ.
η δεν εχεις αντιληπτο χιουμορ η δεν το καταλαβαινω εγω.
δεν εχω καμια πρεμουρα να επιβαλλω τις αποψεις μου κι αυτο φαινεται (συνηθως ) κι απ τις ιδιες τις αποψεις που ειναι αρκετα ...ελαστικες ειδικα σε θεματα προσωπικων επιλογων και προσωπικων αποψεων, αλλα ουτε δεχομαι τους \"φωστηρες\" που θελουν να επιβαλλουν ως αντικειμενικες αληθειες και μαλιστα με αποδειξεις!τις αποψεις τους σε θεματα τοσο υποκειμενικα απο την φυση τους:)
28-04-2008, 00:55 #133
Originally posted by Θεοφανία
remedy και susperia...respect..(πιο πολύ στον susperia λόγω όγκου).
Είστε απίστευτοι που το παλεύετε-ΑΚΟΜΗ- τόσο πολύ!
Σε απλά αγγλικά....σεβασμός....γιατί; Επειδή το παλεύετε ακόμη.
Τώρα, που είδες ότι εγώ εκνευρίστηκα για κάτι....δεν καταλαβαίνω πραγματικά.
Εγώ δεν μπήκα σε καμία αντιπαράθεση.
Κατέθεσα την άποψη μου και δεν ασχολήθηκα αναλύοντας τα ποστ, είτε τα δικά σου είτε του susperia.
Τώρα, αν η κοινή λογική δεν πρεσβεύει τη θέση σου, λυπάμαι αλλά δεν φταίει κανείς
Από κει και πέρα, δεν ειδα πουθενά ότι δεν τη σέβομαι, (την άποψη σου), για να δικαιολογείται η επιθετικότητα σου.
28-04-2008, 01:03 #134
ξερω αγγλικα θεοφανια....
αυτο που εξηγεις αυτο ακριβως καταλαβα κι εγω....το χιουμορ δεν καταλαβα ακομα που ηταν....
δεν νομιζω οτι δειξαμε ελλειψη σεβασμου σε κανεναν κι οπως ηδη σου ειπα μπορουμε να το παλευουμε οσο θελουμε χωρις να ζηταμε αδεια...
τον εκνευρισμο σου τον ειδα ακριβως εκει που ειδες εσυ τον δικο μου ....πουθενα δηλαδη...απλα ηθελα να σου δειξω ποσο αυθαιρετο σχολιο εκανες..
συμφωνω για την σταση που λες οτι τηρησες στο θεμα...ετσι ακριβως εκανες και δεν αισθανθηκα να μη σεβεσαι την αποψη μου.δεν μιλουσα για σενα λεγοντας περι δηθεν αντικειμενικων αποψεων.
το σχολιο μου αφορουσε μονο τις υποδειξεις σου, οχι την σταση σου η τις αποψεις σου στο θεμα...
στο μονο που θα διαφωνησω ειναι στο επιχειρημα της \"κοινης λογικης\"
η κοινη λογικη ειναι το λιγοτερο κοινο πραγμα στον κοσμο, κι οταν την επικαλειται κανεις αντι να δειξει τα επιχειρηματα του, ανθρωπινο κρεας μυριζει...τα μεγαλυτερα εγκληματα της ιστοριας εγιναν στο ονομα της κοινης λογικης...αν καποιος λοιπον ειναι ο περιφημος κατοχος της \"κοινης λογικης\" να υποβαλλει τα διαπιστευτηρια του... (εκτος αν κοινη λογικη λεμε αυτο που μας βολευει)
28-04-2008, 01:16 #135
Για να το ξεκαθαρίσουμε...
Όταν έγραψα respect...δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά είναι μια έκφραση που χρησιμοποιούμε όταν κάποιος μας αφήνει άναυδους απ την άποψη ότι το πάει πιο μακριά απ ότι περιμέναμε.
Είπα λοιπόν respect σε σένα και τον susperia επειδή έχετε το κουράγιο και αντιπαρατίθεστε τόσες σελίδες για να πείτε την άποψη σας.
Δεν κατάλαβα που σε πρόσβαλα για να μου απαντήσεις ότι δεν είμαι υποχρεωμένη να ....απαντήσω.
Πλάκα έκανα και μου επιτέθηκες χωρίς λόγο.
Όσον αφορά στο θέμα, έχω καταθέσει την άποψη μου και πιστευω ότι ήμουν σαφέστατη, (σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, το ξανασυζητώ)
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία