Κοινωνική Φοβία - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 142
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by IreneGi View Post
    Ναι είμαι 16, αν και τώρα καλυτερεύσα έγινα Πίο ανοιχτή, όσο πού μεγαλονω. Βσκ όταν πρωτοξεκινισαν τα.σχολεια ήμουν κάπως πιο κοπλε.μετα όχι με αναστάτωσαν.. δημοτικό με κανέναν δεν μίλαγα μόνο με μία συμμαθήτριά μου και στο γυμνάσιο πάλι με την ίδια αλλά δεν ταιριαζαμαι δεν είχαμε κάτι κοινό. Και άρα δεν με βοήθησε. Τώρα λύκειο τό έχω εξηγήσει παραπάνω, και κάνω παρέα με ένα αγόρι μόνο... Όλα αυτά εξαιτίας τού φόβου μου.. φροντιστήριο δεν πάω, παλιά ναι. Καλά.ηταν.. με τούς συγγενής μιλάμε με κάποιος συγκεκριμένους, αλλά όχι και παρά πολύ συχνά.
    Κοριτσι μου περα απο αυτα που εγραψα θα σου συνιστουσα να μεινεις στο φορουμ...να συμμετεχεις στους προβληματισμους των μελων γραφοντας την αποψη σου...

Ειπες οτι δυσκολευεσαι να γραψεις αυτο που αισθανεσαι εδω....και οτι σκεφτεσαι πολυ πριν γραψεις κατι .....αρχη γι να το ξεπερασεις ειναι να παραμεινεις εδω θα σου κανει καλο...φορα με τη φορα θα το ξεπερνας και δεν θα σε νοιαζει μετα απο λιγο καθολου....θα εκφραζεσαι εντελως ελευθερα με τα υπολοιπα μελη....μην φοβηθεις...εξαλλου αγνωστοι ειμαστε ολοι εδω...εισαι μια ειρηνη και σιγα μη ξερουμε τωρα ποια ειρηνη εισαι ουτε θα μας δεις ουτε θα σε δουμε ποτε να εισαι ο εαυτος σου....

Ειπες οτι δεν μπορεις να συμβουλευτεις ψυχολογο....ολα αυτα που σου ειπα στα προηγουμενα μηνυματα μου ....σου τα αποκαλυπτω γιατι εγω παω σε ψυχολογο συχνα πυκνα γι αυτο το θεμα ......και ειναι πραγματα τα οποια μου εχει πει.......!!!!!!!.....γι αυτο με βλεπεις και επιμενω τοσο...και σου γραφω πραγματα.....και περαν αυτου εχω διαβασει για αυτο το προβλημα....δν ειναι πραγματα απο το μυαλο μου..

..επισης μια φορα πριν καιρο μου προτεινε να ξεκινησω με το να εκφραζομαι αρχικα μεσα σε μεσα κοινωνικης δικτυωσης για να κανω την αρχη ....να το ξεπερασω... επδ δεν υπαρχει face to face επικοινωνια.....
    ( βεβαια εγω δεν ειμαι στο φορουμ γι αυτο το λογο.... και ειμαι εδω πολυ πριν μου το προτεινει.....συν οτι δεν το εχω σε τοσο μεγαλο βαθμο....εχω εκτεθει πολυ μπροστα σε κοσμο και εκτειθεμαι μπροστα σε κοσμο γτ το θελω και επδ και οι δραστηριοτητες μου το απαιτουσαν και το απαιτουν)

Η λυση ειναι η σταδιακη εκθεση στο φοβο σου....

Miliva21
    Guest
    Επισης μη δισταζεις να γραψεις τη διαφωνια σου...οπου δεν συμφωνεις ...τολμησε το...δεν εισαι υποχρεωμενη να συμφωνεις σε ολα.....κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να συμφωνει σε ολα......
    Ειναι δικαιωμα σου να διαφωνεις και κανενας δεν θα σε κρινει...

Αν νιωθεις διαφωνια μην κανεις πισω........γτ ετσι πεφτεις στη παγιδα και μεγαλωνεις το φοβο μεσα σου....

ΕΚΘΕΣΟΥ..........
    στη χειροτερη περιπτωση τι θα γινει???.....να διαφωνησεις ...καποιος να τσαντιστει και αυτο ειναι ολο......δεν σε ξερουμε δεν μας ξερεις ....στη τελικη ...και αυτο που σου ειπα ειναι το χειροτερο πιθανο εμδεχομενο που σου ειπα

Senior Member
    Ευχαριστώ σύμφωνο με αυτά που γράφεις!

Miliva21
    Guest
    Ειπες οτι αν γραψεις ενα ΟΚ σε ολους θα το θεωρησουμε ξενερωτο και ψυχρο....κρυβεται ο φοβος σου μηπως σε παρεξηγησουμε....γενικα πισω απο το κλεισιμο στο καβουκι σου κρυβεται ο φοβος μη παρεξηγηθεις και σε κρινουν....αυτο ομως ειναι μια κατασταση φαντασιακη....που ζει στο μυαλουδακι σου και απεχει χιλιομετρα απο τη πραγματικοτητα .......

Η πραγματικοτητα ξερεις ποια ειναι..? Οτι ακομα και αν γραψεις ενα απλο ΟΚ οπως λες ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ....
    το πιο πιθανο ειναι να μας ερθει ειδιποιηση στο κινητο μας οτι απαντησες ...να το δουμε ( ή μπορει και οχι) και μετα απο ενα δευτερολεπτο θα το εχουμε ξεχασει ......και θα χαθουμε στα δικα μας προβληματα ( ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΛΔ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ....)

Μπορει να σκεφτομαστε στο μυαλο μας καταστασεις τραβηγμενες απο τα μαλλια..πχ...πωπω οι αλλοι θα με κρινουν...θα το βρουν ψυχρο ....θα το βρουν προσβλητικο ....πωπω τι θα σκεφτονται για μενα
    Ομως η πραγματικοτητα ειναι οτι ολοι μα ολοι οι ανθρωποι ειμαστε τοσο ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΑ πλασματα που ο καθενας μας ειναι στο δικο του πλανητη...με τις ανησυχις και τα θεματα του...δεν καθεται να ασχοληθει τοσο...κ αν μια στο εκατομμυριο.ασχοληθει σε ενα λεπτο οποια σκεψη και να κανει θα το εχει ξεγραψει μετα εντελως...

Μη δισταζεις να δειχνεις τον φοβο σου αυτον στους αλλους γτ πολλοι ( τους οποιους μπορει εσυ να τους βλεπεις κουλ και ανετους....και τρομερους ) πολλοι απο αυτους ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.....βλεπεις τους αλλους...τους γυρω σου σαν σαν ατρομητους ...αυτοι οι γενναιοι και εσυ η διστακτικη...ομως και αυτη η σκεψη απεχει μιλια απο τη πραγματικοτητα.....

ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΟΥΣ.....ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΣΟ ΔΕΙΧΝΕΙ....ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ......καποιος που εσυ μπορει να βλεπεις ως τον πιο τολμηρο μπορει να εχει ιδιους φοβους με σενα αλλα να μη το παραδεχεται....

Τα παιδια που κανουν μπουλινγκ στο σχολειο...οι λεγομενοι θυτες ξερεις τι παιδια ειναι καταβαθος????...
    Παιδια ανικανοποιητα απο τη ζωη τους....παιδια με κομπλεξ...παιδια με φοβιες....παιδια που στο σπιτι τους οι γονεις τους μπορει να τα βαρανε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....να ζουν σε κακοποιητικα περιβαλλοντα ....ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΕΣΠΑΝΕ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ...γιατι αν ηταν ευτυχισμενα και ωριμα δεν θα ειχαν αναγκη να ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ......!!!!!!!!!

ΟΜΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ....ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ????

Γιατι ΟΛΟΙ εχουμε προβληματα και φοβους ....ομως αυτοι προτιμουν να τα ξεσπανε στους γυρω τους...
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΗ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΟΒΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΞΕΣΠΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ??? ΤΕΡΑΣΤΙΑ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΔ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ .....ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΥ...

ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΨΥΧΙΚΑΑΑΑ....να το θυμασαι....

Εισαι πολυ μικρη ακομα.....ολα αυτα που σου ειπα δουλεψε τα στο μυαλο σου .....σχετιζονται σε μεγαλο βαθμο με το προβλημα σου ακομα και αν δεν το καταλαβαινεις .........
    Σε αλλη περιπτωση θα πληρωνεε καποιο ψυχολογο να σου τα πει αυτα....εγω σου τα λεω τζαμπα

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη Διαχερίριση λόγω παραβίασης των Όρων Χρήσης του forum
    Last edited by vasia05; 04-09-2017 at 10:36.

Miliva21
    Guest
    Ελπιζω να σε βοηθησα......

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by sok View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη Διαχερίριση λόγω παραβίασης των Όρων Χρήσης του forum.
    Ειρηνη μου να και αλλος ενας δειλος που προσπαθει να ξεσπασει τα κομπλεξ και τις στεναχωριες του στους αλλους καποιος που σε συμβουλευει να γινεις εκμεταλλευτρια να χρησιμοποιεις τους ανθρωπους σαν αντικειμενα....λες και θα εισαι ευτυχισμενη ετσι
    ....καποιος που σε συμβουλευει να μεινεις ετσι μονη και απογοητευμενη για παντα.......

Σοκ ή οπως αλλιως σε λενε ζηταω τη διαγραφη της απαντησης σου....μη χαλας το θεμα της κοπελας.....εδω προσπαθουμε να βοηθησουμε το κοριτσι ..γραφουμε γιατι κανουμε μια προσπαθεια...και το κανουμε αφιλοκερδως μονο και μονο για να στηριξουμε καποιον που δεν ξερει που να απευθυνθει ....καποιον που εχει αναγκη..και εγω ειδικα εχω βαλει τα δυνατα μου για να βοηθησω τη κοπελα να νιωσει καλυτερα..

ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ....ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΗΜΑΤΟΘΕΤΡΙΑ....

Ειρηνη μη δινεις σημασια στο σχολιο του παρτο σαν ενα αστειο
    Last edited by vasia05; 04-09-2017 at 10:37.

Εσυ παντως δεν φαινεται να εισαι και πολυ ευτυχισμενη.

Ειρήνη θα φτιάξουν όλα σε λίγα χρόνια..κάνε υπομονή και δούλεψε σιγά σιγά με τον εαυτό σου..κάτσε διάβασε για το σχολείο σου..κάνε φροντιστήριο..αν δεν έχεις χρήματα έχει κοινωνικά φροντιστήρια..συνέχισε να γυμνάζεσαι..είναι μια φάση που όσο το προσπαθείς τόσο θα απομακρυνεται από εσένα..να μάθεις να λες όχι..τα όχι είναι αυτά που μας πάνε μπροστά και μας κάνουν σπουδεους..μίλα εδώ στο φόρουμ με τα παιδιά και μην φοβάσαι να πεις την γνώμη σου..ότι σε φοβίζει προσέγγισε το και θα δεις ότι δεν είναι τίποτα φοβερό αρκεί να το προσεγγίσεις με αγάπη..πρόσεχε μόνο όταν διαπιστώσεις ότι αυτό που έχεις δεν είναι τίποτα μην περάσεις στην αντίπερα όχθη και από θύμα γίνεις θύτης..(υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις)..με τον καιρό αν ψάξεις και βρεις τις αιτίες που σε κάνουν να φοβάσαι μπορείς να τις μοιραστείς με τα παιδιά στο φόρουμ και να σου φύγουν οι φοβίες η οι ανασφάλειες..

Senior Member
    Sok τουλάχιστον πες ότι σού αρέσει να με πρόσβαλλεις.. . Milliva21 ευχαριστώ πολύ φίλη. Βσκ νομίζω ότι είδη κάπως βελτιωθηκα,. Πάντως ή πρώτη παράγραφος στο σχόλιο τού sok με έχει απογοητεύσει πολύ. Απλά όσοι δεν με καταλαβαίνουν να μην κάνουν τόν κόπο να γράψουν.

Senior Member
    Χορεύει ο κόσμος ξέφρενα. Ευχαριστώ

Senior Member
    Εγώ σου είπα σε μία βδομάδα θα επιθεωρησω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by IreneGi View Post
    Sok τουλάχιστον πες ότι σού αρέσει να με πρόσβαλλεις.. . Milliva21 ευχαριστώ πολύ φίλη. Βσκ νομίζω ότι είδη κάπως βελτιωθηκα,. Πάντως ή πρώτη παράγραφος στο σχόλιο τού sok με έχει απογοητεύσει πολύ. Απλά όσοι δεν με καταλαβαίνουν να μην κάνουν τόν κόπο να γράψουν.
    Μη παιρνεις προσωπικα τις απαντησεις του σοκ.....βγαζει δικα του απωθημενα...δεν του το πυροδοτεις εσυ

Senior Member
    Millva21 σκέφτηκα να πάω σέ ψυχολόγο αξίζει θά Μου ξεκαθαρίσει μία καλή τελείως τά πρόβλημα τά μου; Ή θα κρατήσει κάποια διάρκεια; Απλά φοβάμαι μήπως δεν θά με καταλάβει.

Senior Member
    Αρχή πού τά διάβαζα με ενόχλησε, τώρα όχι ποια. Σε αυτό πού σύμφωνο sok είναι τό τελευταίο τό (6) αλλά θέλω να τούς εκδικισω αλλιώς όχι με βρισιδια. Απλά θέλω εγώ να αλλάξω για να μήν με νομίζουν για μία βαρετή, κακομοίρα. Μετα θά με θέλουν για παρέα και εγώ να τούς γράφω στα @@@@....

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast