Κοινωνική Φοβία - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 142
    Senior Member
    Κανονικά έχω χιούμορ

Senior Member
    Ο σοκ είναι ένα παιδί που ενδεχόμενος να τα έχει λαθοσ μέσα στο κεφάλι του τα πράγματα δεν θέλουμε να κάνετε τα ίδια λάθη που κάναμε εμείς πρέπει να το καταλάβεις αυτό για να ξεδιπλωθεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ξέρω σίγουρα ότι θά μιλάει και σέ άλλους έτσι

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by IreneGi View Post
    Millva21 σκέφτηκα να πάω σέ ψυχολόγο αξίζει θά Μου ξεκαθαρίσει μία καλή τελείως τά πρόβλημα τά μου; Ή θα κρατήσει κάποια διάρκεια; Απλά φοβάμαι μήπως δεν θά με καταλάβει.
    Τσεκαρε τα προσωπικα σου μηνυματα......

Miliva21
    Guest
    Ξέρω σίγουρα ότι θά μιλάει και σέ άλλους έτσι
    Και σε αλλους ετσι μιλαει τα ιδια λεει

Senior Member
    Millva21 σκέφτηκα να πάω σέ ψυχολόγο αξίζει θά Μου ξεκαθαρίσει μία καλή τελείως τά πρόβλημα τά μου; Ή θα κρατήσει κάποια διάρκεια; Απλά φοβάμαι μήπως δεν θά με καταλάβει.
    Αρχικα να πας για να μαθεις αν το θεμα σου ειναι ψυχολογικο ή νευρολογικο. Αυτο σε πρωτη φαση θα σου φανει πολυ χρησιμο. Απο κει και περα αν κερδισει την εμπιστοσυνη σου ως προς τη μεθοδο που ακολουθει, μεσα απο εβδομαδιαιες ωριαιες συνεδριες θα εχεις την ευκαιρια να μαθεις να αναλυεις σε βαθος τα συναισθηματα σου αν μπορεις και γιατι οχι να βρεις και τροπους να βελτιωθεις, επισης αν μπορεις.
    Φυσικα η ψυχοθεραπεια εχει διαρκεια. Η σκετη διαγνωση μπορει να γινει γρηγοροτερα, αλλα τι θα την κανεις μετα την ταμπελα?
    Last edited by savatage; 01-09-2017 at 15:46.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Ψυχολογικό, αν και δεν τα έχω ακούστα. Γιατί νευρολογικό δεν ταράζεται ο οργανισμός;

Senior Member
    Ψυχολογικό, αν και δεν τα έχω ακούστα. Γιατί νευρολογικό δεν ταράζεται ο οργανισμός;
    Υπαρχουν και νευρολογικες διαταραχες στις οποιες μπορει να υπαρχουν τα συμπτωματα που αναφερεις για τον εαυτο σου. Η αντιμετωπιση και τα αιτια τους ειναι εντελως διαφορετικα ομως απο ο,τι στις ψυχικες.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Αρχικα να πας για να μαθεις αν το θεμα σου ειναι ψυχολογικο ή νευρολογικο. Αυτο σε πρωτη φαση θα σου φανει πολυ χρησιμο. Απο κει και περα αν κερδισει την εμπιστοσυνη σου ως προς τη μεθοδο που ακολουθει, μεσα απο εβδομαδιαιες ωριαιες συνεδριες θα εχεις την ευκαιρια να μαθεις να αναλυεις σε βαθος τα συναισθηματα σου αν μπορεις και γιατι οχι να βρεις και τροπους να βελτιωθεις, επισης αν μπορεις.
    Φυσικα η ψυχοθεραπεια εχει διαρκεια. Η σκετη διαγνωση μπορει να γινει γρηγοροτερα, αλλα τι θα την κανεις μετα την ταμπελα?
    Καλα τα λεει και η savatage

Senior Member
    Καμία φορά πανικοβαλομε κάπως .. ακόμα και με ενα γειά, και από αμηχανία. Θά ρωτήσω άμα γίνεται θεραπεία για αυτό. Αλλά ποια είναι τα συμπτώματα τού; Δεν θυμάμαι κάτι από τό παρελθόν.

Senior Member
    Θα ρωτησεις τον ειδικο και θα σου λυθουν οι αποριες. Σημειωσε τες σε ενα χαρτι, φτιαξε μια λιστα με οσα θελεις να συζητησετε, με τις αποριες και τις ανησυχιες σου και με περιστατικα στα οποια θυμασαι να ειχες εντονα συναισθηματα (πχ ντροπη, θυμο, θλιψη, αγανακτηση, οργη, ενοχες κλπ)

Senior Member
    Ευχαριστώ!!

Senior Member
    Τιποτα καλο μου, καλη επιτυχια και εδω θα ειμαστε μεχρι καποια στιγμη να τα λεμε.

Senior Member
    Θα ενημερώσουμε τήν ψυχολόγο κατά της 6

Miliva21
    Guest
    Μην ανησυχεις μπορεις να πας σε ενα ψυχολογο και να του πεις αυτο που ειπες σε εμας σχετικα με τη κοινωνικη σου φοβια....

Παραπανω σκεψεις σου και προβληματισμους θα σε βαζει σταδιακα και ο ιδιος να γραφεις για να τα αναλυετε εκει

Λιγα λογια να πεις τι εχεις ....αμεσως θα καταλαβει....και θα ξερει να το διαχειριστει

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast