Κοινωνική Φοβία - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 142
    Senior Member
    andreas86 το 86 ειναι η χρονολογια γεννησης σου, σωστα?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by sok View Post
    Το αγνωστο ατομο με το ονομα μιλιβα δεν ειναι σε καμια περιπτωση φιλη σου, σου χαιδευει τα αυτια και αυτο σε ανεβαζει ψυχολογικα γιατι δεν εχεις φιλες και εισαι χαλια ψυχολογικα. Αφου παρεις αυτο που θελεις απο αυτην, δηλαδη την επιβεβαιωση οτι μπορει να την εχεις φιλη μεσω αυτης της στην ουσια ανουσιας προσωρινης σχεσης, θα την παρατησεις. Εγω αυτο που ειπα ειναι οτι πρεπει να το κανεις στην καθημερινοτητα σου μακρια απο τα τσατ, πεμπτη συμβουλη.
    Δε χαιδευω κανενος τα αυτια .......δεν ειμαι εδω γι αυτο το λογο ...εχω ανωτερους σκοπους ....οπως πχ να βοηθαω οποιον μπορω..κ σε σενα το ιδιο θα εκανα αν ανοιγες καποιο θεμα και σε εβλεπα προβληματισμενο....και δν εγραφες τις βλακειες που γραφεις

Δεν προσπαθω να το παιξω παραπανω φιλη της....

Miliva21
    Guest
    Εφοσον τοσο πολυ σε υποστηριζει και νοιαζεται για σενα πες της να γινετε κανονικες φιλες, να ανταλλαξετε τηλεφωνα, να γνωριστειτε κανονικα, να της λες τα προβληματα σου.
    Και αυτο μπορει να γινει..που ξερεις...

Senior Member
    Έχει πλάκα πάντως δεν ξέρω γιατί; :Ρ

Banned
    Το αγνωστο ατομο με το ονομα μιλιβα δεν ειναι σε καμια περιπτωση φιλη σου, σου χαιδευει τα αυτια και αυτο σε ανεβαζει ψυχολογικα γιατι δεν εχεις φιλες και εισαι χαλια ψυχολογικα. Αφου παρεις αυτο που θελεις απο αυτην, δηλαδη την επιβεβαιωση οτι μπορει να την εχεις φιλη μεσω αυτης της στην ουσια ανουσιας προσωρινης σχεσης, θα την παρατησεις. Εγω αυτο που ειπα ειναι οτι πρεπει να το κανεις στην καθημερινοτητα σου μακρια απο τα τσατ, πεμπτη συμβουλη.
    πες οτι το μονο σχεδον πραγμα που σου φαινεται να χει ουσια ειναι η συζητισεις με ειδικους ενω ολα τα αλλα ειναι ανουσια αχρωμα και ειναι σαν να μην υπαρχουν οποτε αν θες να γινεις πειστικος κανε κατι ουσιαστικο συζητα με ειδικους πουθενα αλλου αντι να γραφεις για σπασιμο εδω εσυ βρες την επιβεβαιωση με καλυτερο τροπο.

Senior Member
    Ωπ, τώρα το είδα το θεματάκι. Λοιπόν ψυχραιμία. Όλα αυτά που έχεις εσύ πιστεύω μπορούν να διορθωθούν γιατί είσαι πολύ μικρή ακόμα. Αλλά θέλει δουλειά. Είσαι διατεθειμένη να την κάνεις;

Εγώ είχα (και έχω) ακριβώς τα ίδια συμπτώματα από 1η γυμνασίου περίπου. Ο φόβος του να μην πω μπαρούφα είναι τόσο έντονος που κάποιες μέρες στην δουλειά δεν λέω κουβέντα για ώρες. Και μένα αυξάνονται οι παλμοί όταν νιώθω ότι πρέπει να είμαι αστείος, ευχάριστος και τα λοιπά. Και αυτό που λες ότι έκανες παρέα μόνο με ένα άτομο, το έκανα και γω σε όλο το δημοτικο.

Άρα σε ψυχολογώ περίπου στην ίδια κατάσταση που ήμουν εγώ τότε. Το θετικό για σένα είναι ότι το πήρες χαμπάρι νωρίς ότι υπάρχει βοήθεια εκεί έξω και δεν είναι καθόλου αργά να γυρίσεις το καράβι. Αλλά πίστεψε με, χωρίς έναν ειδικό, θα είναι πολύ δύσκολο.

Senior Member
    τωρα το ειδα savatage!! χαχα ναι το 86 ειμαι γεννηθεις!!

Junior Member

αγοραφοβια

αυτη την απορια εχω και εγω...μας καταλαβαινουν οι κοινωνιικοι ανθρωποοι τι περναμε?
    Last edited by agnwsti02; 11-04-2018 at 10:13. Reason: λαθος

Senior Member
    Οι κοινωνικοι καταλαβαινουν τα παντα ασχετα τι λεμε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ποτε κανενας δεν καταλαβαινε τι περναω ή γιατι αντιδραω ετσι, παρ οτι εχω εκμυστηρευτει το προβλημα μου με κοντινους ανθρωπους. Το αποτελεσμα ειναι εχασα ολες τις παρεες, μηδεν, τιποτα πλεον. Ηταν και αλλοι παραγοντες που εφτασα σαυτο το σημειο, αλλα η κοινωνικη φοβια και ιδιως η αποφευκτικη διαταραχη προσωπικοτητας μου κατεστρεψαν τη ζωη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Οι κοινωνικοι καταλαβαινουν τα παντα ασχετα τι λεμε
    Εάν δεν έχεις και εσύ το ίδιο πρόβλημα δεν μπορείς να καταλάβεις τον άλλον, όχι μόνο στο θέμα της κοινωνικής φοβίας, αλλά γενικά σε οποιαδήποτε πρόβλημα!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Να καταλαβεισ μπορεισ εγω ξερω οτι εισαι γαματοσ να ανεχθεισ δεν μπορεισ αν θελει νταντεμα αυτο λεμε

Senior Member
    Αυτό κατέστρεψε τη ζωή μου

Senior Member
    Κορίτσι σε έχω στο νου μου για να σ δώσω καμιά συμβουλή αλλά δεν μπορώ να λέω κομπλιμέντα θα πρέπει να ανοιχθεισ να εκτεθεισ να κάνεις μια υγιή σχέση όπως πας στο γείτονα κ τους λεσ έπαθα αυτό κι αυτό κάτι τέτοιο πρέπει να δώσεις κάτι για να πάρεις κάτι αν δώσεις κάτι καλό θα πάρεις κάτι καλό έτσι είναι οι σχέσεις

Senior Member
    Ο Ανδρέας είναι γαμάτος ισχύει το είπαμε μια φορά φτάνει άμα το λέμε κάθε μέρα χάνει την αξία του αυτά τα λεσ μια κι όταν ξαναχρειαστει πάλι άμα το λεσ πάντα είναι ύποπτο για πονηρούς σκοπούς

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast