:) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 83

Thread: :)

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Έλα ντε... Και μένα μου κάνει εντύπωση που δεν τον αγαπάω τρελά. Εσένα σου αρέσει;
    Για πες μας καμιά λύση τότε,γκουρού της τρολιάς.

Δεν προλαβαίνω τα edit σου ρε WhyAlwaysMe... κόψε λίγο να σε προφταίνω τουλάχιστο. Σε ποιές @@@@@@@@@ μου αναφέρεσαι. Κάνε ένα copy-paste να σε καταλάβουν και οι αναγνώστες.
    Δεν χρειάζεται.Όλα σου τα posts τέτοια είναι.

Junior Member
    Στα 12 σου λοιπόν, παρουσίαζες συμπεριφορές αρκετά ανησυχητικές, τόσο, που οι γονείς σου σε πήγαν σε ψυχολόγο, η οποία σε διέγνωσε με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Αυτό όμως δεν ανησύχησε τους δικούς σου προκειμένου να σε πηγαίνουν τακτικά στην ίδια ή σε άλλο συνάδελφο της προκειμένου να σε παρακολουθεί κάποιος, παρά σε άφησαν να το δουλέψεις μόνη σου, υποθέτωντας ότι "δεν πειράζει που το παιδί έχει ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή... μπορεί να της περάσει". Μάλιστα αντί να βελτιωθεί η κατάσταση σου, τρία χρόνια αργότερα, εσύ η ίδια παραδέχεσαι ότι αυτή χειροτέρεψε επειδή στα συμπτώματα σου προστέθηκαν οι εναλλαγές διάθεσης για τις οποίες παραπονιέσαι εφτά χρόνια τώρα, αλλά δεν το έπαιρνες απόφαση να πας σε "επαγγελματία ψυχικής υγείας". Πέρα από το ότι από τα 12 εώς τα 15 σου εσύ χειροτέρεψες και το ότι από τα 15 εώς τα 18 μεσολαβούν άλλα τρία χρόνια στα οποία νομικά θεωρείσαι ανήλικη και είναι ευθύνη των γονιών σου να σε προσέχουν, εγώ δεν έχω άλλές απορίες. Μου τις έλυσες όλες.
    Εσύ που ξέρεις ότι δεν πήγαινα τακτικά σε ψυχολόγο; και που ξέρεις ότι οι γονείς μου ήξεραν για τις εναλλαγές διαθεσης; ρε συ, μάθε πρώτα να ξέρεις ολοκληρωμενη την ιστορία και μην εστιάζεις σε 2-3 σκόρπιες απαντήσεις. Επίσης και να έγιναν έτσι όπως τα λες, δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο σκοπός της απάντησης σου. Να με ωθήσεις να κατηγορήσω τους γονείς μου; ευτυχώς που δεν είμαι κάνα καημένο να ακολουθώ ότι μου πλασάρουν.
    Έλα ντε... Και μένα μου κάνει εντύπωση που δεν τον αγαπάω τρελά. Εσένα σου αρέσει;

Δεν προλαβαίνω τα edit σου ρε WhyAlwaysMe... κόψε λίγο να σε προφταίνω τουλάχιστο. Σε ποιές @@@@@@@@@ μου αναφέρεσαι. Κάνε ένα copy-paste να σε καταλάβουν και οι αναγνώστες.

Senior Member
    Στα 12 σου λοιπόν, παρουσίαζες συμπεριφορές αρκετά ανησυχητικές, τόσο, που οι γονείς σου σε πήγαν σε ψυχολόγο, η οποία σε διέγνωσε με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Αυτό όμως δεν ανησύχησε τους δικούς σου προκειμένου να σε πηγαίνουν τακτικά στην ίδια ή σε άλλο συνάδελφο της προκειμένου να σε παρακολουθεί κάποιος, παρά σε άφησαν να το δουλέψεις μόνη σου, υποθέτωντας ότι "δεν πειράζει που το παιδί έχει ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή... μπορεί να της περάσει". Μάλιστα αντί να βελτιωθεί η κατάσταση σου, τρία χρόνια αργότερα, εσύ η ίδια παραδέχεσαι ότι αυτή χειροτέρεψε επειδή στα συμπτώματα σου προστέθηκαν οι εναλλαγές διάθεσης για τις οποίες παραπονιέσαι εφτά χρόνια τώρα, αλλά δεν το έπαιρνες απόφαση να πας σε "επαγγελματία ψυχικής υγείας". Πέρα από το ότι από τα 12 εώς τα 15 σου εσύ χειροτέρεψες και το ότι από τα 15 εώς τα 18 μεσολαβούν άλλα τρία χρόνια στα οποία νομικά θεωρείσαι ανήλικη και είναι ευθύνη των γονιών σου να σε προσέχουν, εγώ δεν έχω άλλές απορίες. Μου τις έλυσες όλες.
    Ασε τους γονεις απ'εξω. Δεν εισαι σε θεση να κρινεις. Δεν ξερεις τι εχει μεσολαβησει!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by ντία View Post
    Εσύ που ξέρεις ότι δεν πήγαινα τακτικά σε ψυχολόγο; και που ξέρεις ότι οι γονείς μου ήξεραν για τις εναλλαγές διαθεσης; ρε συ, μάθε πρώτα να ξέρεις ολοκληρωμενη την ιστορία και μην εστιάζεις σε 2-3 σκόρπιες απαντήσεις. Επίσης και να έγιναν έτσι όπως τα λες, δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο σκοπός της απάντησης σου. Να με ωθήσεις να κατηγορήσω τους γονείς μου; ευτυχώς που δεν είμαι κάνα καημένο να ακολουθώ ότι μου πλασάρουν.
    Ντία,ο συγκεκριμένος είναι φανατικός πολέμιος της ψυχοθεραπείας και δεν ξέρουμε γιατί.
    Μην τον ακούς,γιατί μόνο κακό θα σου κάνει.

Junior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ντία,ο συγκεκριμένος είναι φανατικός πολέμιος της ψυχοθεραπείας και δεν ξέρουμε γιατί.
    Μην ανησυχείς, ευτυχώς έχω μάθει να μην επηρεάζομαι εύκολα από τους άλλους. Μονάχα λυπαμαι, καθώς φαίνεται πως δεν είναι από τους ανθρώπους που δέχονται βοήθεια.

Senior Member
    Συμφωνω. Ειναι εναντια σε μια επιστημη και σχολιαζουν κι απο πανω... τι προσπαθουν να πετυχουν??

Banned
    Για πες μας καμιά λύση τότε,γκουρού της τρολιάς.
    "Είπε ο γαίδαρος τον πετεινό ΚΕΦΑΛΑ" :) Γαμάτος είσαι ρε WhyAlwaysMe! Άντε μια βόλτα μέχρι το ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (URL: https://www.e-psychology.gr/forum/th...99%CE%91%CE%A3) να μετρήσεις πόσες από τις 68 σελίδες συζήτησης έχουν "γυρίσει" χάρη σε σένα και την cube προκειμένου να θαφτούν η επιχειρηματολογία και τα συμπεράσματα αυτής! ...Όταν τελειώσεις το μέτρημα, πήγαινε ως τη γωνιά να δεις αν έρχομαι και αν με δεις, πάρε με τηλέφωνο.

Quote Originally Posted by KaterinaP View Post
    Συμφωνω. Ειναι εναντια σε μια επιστημη και σχολιαζουν κι απο πανω... τι προσπαθουν να πετυχουν??
    Με ποιανού τον ορισμό η ψυχολογία και η ψυχιατρική είναι επιστήμη KaterinaP;

Senior Member
    Και υπαρχουν αλλα τοσα θετικα! Απλα επειδη δεν δουλεψε κατι με σας σημαινει πως δεν δουλευει και για τον υπολοιπο κοσμο.

Banned
    Quote Originally Posted by KaterinaP View Post
    Ασε τους γονεις απ'εξω. Δεν εισαι σε θεση να κρινεις. Δεν ξερεις τι εχει μεσολαβησει!
    Συμφωνώ! Μισό λεπτό να επανορθώσω...

...Πες μας πώς έγιναν τα πράγματα ντία.
    Last edited by M87; 19-08-2017 at 00:09.

Junior Member
    Πες μας πώς έγιναν τα πράγματα ντία.
    Προτείνω να μου πεις εσύ τι συνέβη με σένα και είσαι αποκρουστικός με όλους μας εδώ μέσα.

Banned
    Προτείνω να μου πεις εσύ τι συνέβη με σένα και είσαι αποκρουστικός με όλους μας εδώ μέσα.
    "Μας"; Από πότε έγινες "μας" ντια; Το προφίλ σου (URL: https://www.e-psychology.gr/forum/me...84%CE%AF%CE%B1) δείχνει ότι γράφτηκες την Παρασκευή 18/08/2017. Μπερδεύτηκες ή έχεις και άλλο προφιλ, πιο παλιό από το ντια;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ..............
    Last edited by WhyAlwaysMe?; 19-08-2017 at 00:51.

Junior Member
    "Μας"; Από πότε έγινες "μας" ντια; Το προφίλ σου (URL: https://www.e-psychology.gr/forum/me...84%CE%AF%CE%B1) δείχνει ότι γράφτηκες την Παρασκευή 18/08/2017. Μπερδεύτηκες ή έχεις και άλλο προφιλ, πιο παλιό από το ντια;
    Αναφέρομαι σε τούτη τη συνομιλία που ξεκίνησα εγώ. Εφόσον είμαι το άτομο που την ξεκίνησε, δεν είμαι ένας από τους ανθρώπους εδώ μέσα που σου μιλάνε; Ή μήπως έχεις μια άλλη θεωρία γι αυτο;

Junior Member
    Για το αστέρι μας,τον κ11.

https://fainareti.files.wordpress.co.../06/moutza.jpg
    Ποιος είναι ο κ11;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ποιος είναι ο κ11;
    Αλλάζω το όνομα του μ87.
    Μας τρολάρει που μας τρολάρει,ας περάσουμε στην αντεπίθεση.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast