:) - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 83

Thread: :)

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Η Always δεν είναι μάρκα σερβιέτας;... Κοίτα να δείς που μου το έλεγαν ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και δεν τους πίστευα. Έκλεισε. Το καλσον που θα σου πάρω θα είναι καφέ... για τα ατυχήματα!
    .................

Senior Member
    Ρε σεις αν θελετε να φαγωθειτε καντε το με μηνυματα. Ο στοχος μας ειναι να ενθαρρυνουμε την κοπελα να κανει αυτο που χρειαζεται. Οποιος θελει να πει μια καλη κουβεντα ας την πει. Οι υπολοιποι ουστ! End of story.

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Αχ,μόνο που δεν φοράω σερβιέτες και τα συναφή.:Ρ
    Μερόπη/Μαρία/Μάρθα κλπ.,διακρίνω ορμονικά προβλήματα.
    30χρονη γυναίκα και κάνεις σαν κοριτσάκι.:Ρ
    Και το λες αυτό με ψευδόνυμο το οποίο διαφημίζει μάρκα από σερβιέτες ενώ παράλληλα ερμηνεύεις ένα γράμμα άγνωστης γλώσσας ως Ελληνικά γυναικεία ονόματα και μόνο; Είσαι σοβαρή; Πες μου σε παρακαλώ... υπηρέτησες;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εγώ ότι είχα να πω το είπα.Τον τρόλλαρα όσο έπρεπε.Δεν σώζεται η κατάσταση του.
    Φιλούμπες.
    Ντια συγγνώμη από μένα τουλάχιστον που χάλασε το θέμα.
    Last edited by WhyAlwaysMe?; 19-08-2017 at 01:12.

Junior Member
    Quote Originally Posted by KaterinaP View Post
    Ρε σεις αν θελετε να φαγωθειτε καντε το με μηνυματα. Ο στοχος μας ειναι να ενθαρρυνουμε την κοπελα να κανει αυτο που χρειαζεται. Οποιος θελει να πει μια καλη κουβεντα ας την πει. Οι υπολοιποι ουστ! End of story.
    Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τούτη την αντίδραση, από ένα απλό πόστ που έκανα

Senior Member
    Quote Originally Posted by ντία View Post
    Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τούτη την αντίδραση, από ένα απλό πόστ που έκανα
    Κοριτσι μου καποιοι εδω μεσα εχουν... βασικα δεν ξερω τι εχουν. Και γω ψυχολογια σπουδαζω και καποιοι ειναι αψυχολογητοι. Αστους να κελαηδανε.

Junior Member
    Κοριτσι μου καποιοι εδω μεσα εχουν... βασικα δεν ξερω τι εχουν. Και γω ψυχολογια σπουδαζω και καποιοι ειναι αψυχολογητοι. Αστους να κελαηδανε.
    Αχχαχαχα. Κι εσύ ψυχολογία; μπράβο! πόσον χρονών είσαι αν επιτρέπεται;

Senior Member
    21 συναδελφε!! ;)

Junior Member
    21 συναδελφε!! ;)
    Ααα τέλεια. θα χαρώ να σε γνωρίσω και προσωπικώς!

Senior Member
    Ααα τέλεια. θα χαρώ να σε γνωρίσω και προσωπικώς!
    Θα στειλω μηνυμα οποτε μπορεσω. :)

Banned
    Και γω που νόμιζα ότι είσαστε ψυχολόγες... Τελικά είστε "φοιτήτριες" ψυχολογίας! Παρεξήγηση!

Senior Member
    Δεν ήξερα σε ποιον τομέα να κατατάξω το θέμα που ανοίγω. Αποφάσισα να πάω σε ψυχολόγο. Θα μιλήσω αύριο στη μαμά μου. Σιχάθηκα πια. Καιρός να ξεφύγω από αυτήν την άρρωστη κατάσταση. (Έντονες εναλλαγές διάθεσης, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, τραύματα πολλα). Είμαι 22 χρονών κι από τα 15 θυμάμαι να λέω ότι δεν πάει κάτι καλά με μένα, κάτι έχω. Ελπίζω μόνο αύριο ΌΝΤΩΣ να μιλήσω και να κινηθώ ώστε να κανω πράξη την επιθυμία αυτή. Είναι η τελευταία λύση πλέον...

Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
    Ααα λέω κι εγώ, πολλοί είναι?! Καθότι είναι καινούρια εδώ, μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω αν συνέβη κάτι συγκεκριμένο και είναι επιθετικός ή είναι αγνωστο; εκτός το κομμάτι του ότι είναι κατά της επιστήμης. Επίσης να αναφέρω, πως η ίδια έχω πτυχίο ψυχολογίας. Οπότε ο κύριος έχει έναν παραπάνω λόγο να μου επιτεθεί
    Να γραψω ενα on topic ή θα σας ενοχλησω????????

Εχεις πτυχιο ψυχολογιας αλλα δεν κανεις τοσα χρονια ψυχοθεραπεια παρα το ιστορικο σου? Και πρεπει και να παρεις την εγκριση της μαμας σου πρωτα ή κατι τετοιο? Δεν καταλαβα. Τελικα το ειπες στη μαμα σου? Θα ξεκινησεις οντως?

Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Και γω που νόμιζα ότι είσαστε ψυχολόγες... Τελικά είστε "φοιτήτριες" ψυχολογίας! Παρεξήγηση!
    Η κοπελα εχει πτυχιο. Εγω ειμαι ακομα φοιτητρια. Αν σου κακοφαινεται προβλημα σου.

Junior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Να γραψω ενα on topic ή θα σας ενοχλησω????????

Εχεις πτυχιο ψυχολογιας αλλα δεν κανεις τοσα χρονια ψυχοθεραπεια παρα το ιστορικο σου? Και πρεπει και να παρεις την εγκριση της μαμας σου πρωτα ή κατι τετοιο? Δεν καταλαβα. Τελικα το ειπες στη μαμα σου? Θα ξεκινησεις οντως?
    Καλησπέρα. :) το πτυχίο ψυχολογίας δεν κατάλαβα που κολλάει. Δεν πρέπει να πάρω καμιά έγκριση. Απλά θέλω βοήθεια στο οικονομικό κομμάτι. Αλλιώς θα προτιμούσα να κάνω μόνη μου την όλη δουλειά. Ναι εν τέλει το είπα. Είπε θα με βοηθήσει και ειμαι στο ψαξιμο. Πιο πολύ χαίρομαι που πήρα απόφαση να ξεκινήσω επιτέλους. Γιατί όλο μια λέω έτσι, μια αλλιώς . Αυτό είναι όλο.

Senior Member
    Καλησπέρα. :) το πτυχίο ψυχολογίας δεν κατάλαβα που κολλάει. Δεν πρέπει να πάρω καμιά έγκριση. Απλά θέλω βοήθεια στο οικονομικό κομμάτι. Αλλιώς θα προτιμούσα να κάνω μόνη μου την όλη δουλειά. Ναι εν τέλει το είπα. Είπε θα με βοηθήσει και ειμαι στο ψαξιμο. Πιο πολύ χαίρομαι που πήρα απόφαση να ξεκινήσω επιτέλους. Γιατί όλο μια λέω έτσι, μια αλλιώς . Αυτό είναι όλο.
    Κολλαει στο γεγονος οτι οι φοιτητες ψυχολογιας ενθαρρυνονται να ασχολουνται με τα βαθυτερα θεματα τους και να αναλυουν σε βαθος τον εαυτο τους. Μου κανει εντυπωση που εφτασες πτυχιο και δεν ασχοληθηκες παρα τα τοσα προβληματα σου απο την εφηβεια ακομα.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast