:) - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 83 of 83

Thread: :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια! σκέφτομαι και εγώ όταν βλέπω ψυχολόγους ή ψυχίατρους εδώ μέσα. Περίεργο. Πάντως δεν παίζει να έχουμε και οι δύο δίκιο.

Παιζει να φτιαχνεσαι με το να εισαι αντιπαθητικος ε;Φαινεται οτι διαφωνεις απλα για να διαφωνεις και δεν ειναι ωραιο.Επισης δεν ειναι ωραιο σε μια κοντρα να χρησιμοποιεις παιδικες και γελοιες εκφρασεις σε στυλ,θα σκισεις κανα καλσον,θα στο παρω καφε κλπ ...Πολυ κακο χιουμορ αδερφε.Το οτι δεν τα πας καλα με τους ψυχολογους φαινεται,αφου ολα σου τα θεματα ειναι αλυτα..Δε θα ψαχνοσουν αλλιως εδω να τσακωθεις...Φιλικα παντα..

Banned
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Παιζει να φτιαχνεσαι με το να εισαι αντιπαθητικος ε;Φαινεται οτι διαφωνεις απλα για να διαφωνεις και δεν ειναι ωραιο.Επισης δεν ειναι ωραιο σε μια κοντρα να χρησιμοποιεις παιδικες και γελοιες εκφρασεις σε στυλ,θα σκισεις κανα καλσον,θα στο παρω καφε κλπ ...Πολυ κακο χιουμορ αδερφε.Το οτι δεν τα πας καλα με τους ψυχολογους φαινεται,αφου ολα σου τα θεματα ειναι αλυτα..Δε θα ψαχνοσουν αλλιως εδω να τσακωθεις...Φιλικα παντα..
    Επί της ουσίας έχεις να πεις τίποτα, ή θα σχολιάσεις αρνητικά μόνο τις δικές μου εκφράσεις παραβλέποντας τις εκφράσεις των υπολοίπων;

Φιλικά πάντα

Senior Member
    Επί της ουσίας έχεις να πεις τίποτα, ή θα σχολιάσεις αρνητικά μόνο τις δικές μου εκφράσεις παραβλέποντας τις εκφράσεις των υπολοίπων;

Φιλικά πάντα
    Γιατι εσυ λες κατι ουσιαστικο??

Εστάλη από GT-S7580 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member

Φιλικά πάντα
    Σχολιαζω με το υφακι σου. Τελικα την απορια δεν μου την ελυσες.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Banned
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Σχολιαζω με το υφακι σου. Τελικα την απορια δεν μου την ελυσες.
    Μόνο για το υφάκι μου μπορείς να σχολιάσεις. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ. Ούτε και σχολίασες το υφάκι π.χ. του WhyAlwaysMe το οποίο με τα δικά σου μέτρα και σταθμά σου κάνει για φυσιολογικό.

Αν θες να ανοίξεις διάλογο μαζί μου θα πρέπει να δεσμευτείς στην αρχή του quid pro quo. Δεν θα δέχομαι μόνο ερωτήσεις. Θα κάνω κιόλας. Αν έχεις τα προαπαιτούμενα προκειμένου να πραγματοποιήσεις μια τέτοια δέσμευση, δέχομαι να ερωτηθώ πρώτος και να απαντήσω. Η σειρά θα πηγαίνει εναλλάξ (όχι δεκαπέντε ερωτήσεις ο ένας και δεκαπέντε ο άλλος). Ότι δεν θίξεις θα θεωρήσω αυτομάτως ότι το δέχεσαι.

Καλή συνέχεια.
    Last edited by M87; 19-08-2017 at 16:45.

Senior Member
    Μόνο για το υφάκι μου μπορείς να σχολιάσεις. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ. Ούτε και σχολίασες το υφάκι π.χ. του WhyAlwaysMe το οποίο με τα δικά σου μέτρα και σταθμά σου κάνουν για φυσιολογικά.

Αν θες να ανοίξεις διάλογο μαζί μου θα πρέπει να δεσμευτείς στην αρχή του quid pro quo. Δεν θα δέχομαι μόνο ερωτήσεις. Θα κάνω κιόλας. Αν έχεις τα προαπαιτούμενα προκειμένου να πραγματοποιήσεις μια τέτοια δέσμευση, δέχομαι να ερωτηθώ πρώτος και να απαντήσω. Η σειρά θα πηγαίνει εναλλάξ (όχι δεκαπέντε ερωτήσεις ο ένας και δεκαπέντε ο άλλος). Ότι δεν θίξεις θα θεωρήσω αυτομάτως ότι το δέχεσαι.

Καλή συνέχεια.
    Λες ασυναρτησίες και δε θα μπω στον κοπο να σου απαντήσω σοβαρα.. Talk to the hand
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by KaterinaP View Post
    Τι πινεις και δεν μας δινεις; Ποσα καρατια βλακειας κουβαλας; Γιατι δεν σε εχουν πεταξει εξω απο το φορουμ;; Τι στο καλο θες σε αυτο το φορουμ; Τι προβληματα υπαρχουν στον κοσμο...
    Τον έχουν πετάξει τουλάχιστον δύο φορές...το λάθος τους είναι ότι δεν του κάνουν μόνιμο ban να μην μπορέσει να ξαναμπεί ποτέ...
    Κι εδώ έχω μια ερώτηση προς τη διαχείριση αν την δει: πραγματικά γιατί τον αφήνετε και ξαναμπαίνει; Δεν βλέπετε ότι κάθε μα κάθε φορά ταράζει κι εκνευρίζει όλα τα μέλη;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Τον έχουν πετάξει τουλάχιστον δύο φορές...το λάθος τους είναι ότι δεν του κάνουν μόνιμο ban να μην μπορέσει να ξαναμπεί ποτέ...
    Κι εδώ έχω μια ερώτηση προς τη διαχείριση αν την δει: πραγματικά γιατί τον αφήνετε και ξαναμπαίνει; Δεν βλέπετε ότι κάθε μα κάθε φορά ταράζει κι εκνευρίζει όλα τα μέλη;
    Αυτος και κανα δυο αλλοι...

Εστάλη από GT-S7580 στο E-Psychology.gr Mobile App

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456