Σχιζοφρένεια και κατάθλιψη από τα παιχνίδια στον υπολογιστή – Τι λένε οι επιστήμονες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 40
    Senior Member

Σχιζοφρένεια και κατάθλιψη από τα παιχνίδια στον υπολογιστή – Τι λένε οι επιστήμονες

Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    εγω που παιζω wow θα αρρωστησω πιο πολυ? ρε δεν μας παρατανε 2 χαρές μου μειναν στη ζωη το φαι κ το gaming, αμα τα κοψουμε κ αυτα να αρχισουμε τη πρεζα σιγα σιγα

Senior Member
    Συμφωνω με την ερευνα .......... για σχιζοφρενεια δεν ξερω , για κτθλψη σιγουρα ......

μας εχουν τρελλανει στις ερευνες , ερευνες εδω , εκει , παντου ....

Banned
    εχω παρατηρισει οτι οταν καπιος εχει κατι παντα θα βρει ενα αλοθι για να του φταιει πχ καθετε το λαπτοπ του φταιει το φβ καθετε στο γυμναστηριο του φταει ο διαδρομος
    εγω εχω πει πχ οτι εγω ειμουν ετσι και πριν το φορουμ και αρνουνται πεισματικα να το καταλαβουν οπιος θελει κατι βρισκει λογους και οπιος δε θελει βρισκει αιτιες

Banned
    εκτος του οτι πολα βιντεοπαιχνιδια μπορουν να σε βοηθησουν πολυ στο να οξυνεις την αντιληψη σου να βρεις τροπους να διαβεις επιπεδα να παρατηρεις καλυτερα πραγματα και καταστασεις κατι που θα χρειαστεις πολες φορες στη πραγματικη σου ζωη

Senior Member
    παιζει κανεις απο δω zula?

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Soulfly View Post
    εγω που παιζω wow θα αρρωστησω πιο πολυ? ρε δεν μας παρατανε 2 χαρές μου μειναν στη ζωη το φαι κ το gaming, αμα τα κοψουμε κ αυτα να αρχισουμε τη πρεζα σιγα σιγα
    Επαιζα wow 4-5 χρονια.απο το 2006.. Ωραιο παιχνιδι απο πολλες αποψεις αλλα εχασα μηνες απο την πραγματικη ζωη,τους φιλους, τη σχολη..παιζε με μετρο αν θες να μη χαθεις εκει μεσα.δεν αξιζει.κανε κατι που θα σε φερει σε επαφη με ανθρωπους.σε ξεγελαει πολυ το ρημαδι..δε ξεκολας..

Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    δεν εχω κατι καλυτερο να κανω σε ενα χωριο 200 ατομων χωρις καθολου νεους, γι αυτο κ παιζω ειναι αυτο που υποκαθιστα τις φιλιες που δεν εχω στο αμεσο περιβαλλον με ονλάιν φιλους που μπαινουμε μαζι μιλαμε κ ετσι περνα η ωρα μας, ειναι δυσκολα να μενεις σε τοσο απομονωμενο χωρο οπως εγω κ να μη κολλησεις με καποια ιντερνετικη διασκεδαση, ιδιετερα οταν εισαι ανεργος και με ψυχολογικα

Banned
    Εγώ λέω να αφήσετε τα gaming και να βγείτε έξω, ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό, μην χάνετε έτσι την ζωή σας. Και εγώ κάποτε ήμουν κολλημένος με αυτά, με online games, αλλά κατάλαβα ότι μου "τρώει" την ζωή μου. Οπότε και τα παράτησα όλα αυτά. Βρείτε κάποιο δημιουργικό χόμπυ, εγώ τραβάω φωτογραφίες τοπίων, ειδικά τώρα το καλοκαίρι και το χειμώνα κάνω ξένες γλώσσες. Οπότε, δεν έχω χρόνο, για να βαριέμαι. Βρείτε και εσείς τρόπους...

Banned
    εγω γνωμη ΔΕΝ αλαζω αυτη τη γνωμη εχω και με αυτη θα μεινω οι αλλοι ας κανουν κατι καλυτερο και ας κερδισουν τη ζωη τους με καλυτερο τροπο αντι να προσπαθουν να μου αλαξουν αποψεις ας κατσουν να.. καλυτερα

θα τους παραδεχτω μονο αν με πεισουν οτι εγιναν καλυτεροι και μεχρι στιγμης εχω την εντυπωση οτι αυτο το κανουν μονο στα λογια.

Senior Member
    Αλεξανδρε σε ενοχλει κατι φιλαρακι?

Banned

Cool

.............................................
    Last edited by αλεξανδρος_77; 19-08-2017 at 22:04. Reason: ας το παμε πιο σεμνα :-D

Senior Member
    δε κτλβα χριστο σορρυ κιολας αλλα κομματι μπερδεμενα τα λες, τι σχεση εχουν αυτα που λες σε θεμα με ψυχασθενειες κ gaming?

Banned
    οκ ας κανω οτι αυτο το πιστευω οτι δε καταλαβες τιποτα δουλεμα ο ενας δουλεμα και ο αλλος

ξερεις πιος ειναι ο πραγματικος λογος που οι περισσοτεροι ασθανονται οτι χανουν τη ζωη τους? γιατι πολυ απλα εχουν παραχωρισε ολα τα δικαιοματα της ζωης τους στους ειδικους και αυτοι ειναι απλοι θεατες της ζωης τους

να γιατι εμενα αυτο δε με απασχολει αν καταλαβες και τωρα τι ενοω..

Senior Member
    Λαικ Αλέκο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 1 of 3 123 LastLast