Αμοιβη μη-πραγματοποιημενης συνεδριας - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 17 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 241
    Senior Member
    Εμ 87 η κατάσταση είναι περίπλοκη οι Αμερικάνοι λένε ότι δεν ξεπερνιουνται ποτέ τα ψυχολογικά εμείς ξέρουμε ότι θεραπεύονται κι άντε βγάλε άκρη ποια είναι η αλήθεια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Όταν ξεμεθύσεις,γιατί στάνταρ πιωμένος γράφεις,κάνε κανένα άγαλμα προς την διαχείριση.
    Και πες και κανένα ευχαριστώ στους mods.
    Δεν εχει να τους πει κανενα ευχαριστω. Ειναι μια αμφιδρομη συναλλαγη η "σχεση" τους.
    Ο Μ87 ειναι το μελος που πουλαει περισσοτερο στο φορουμ, παρολο που τα μελη που διαβαζουν τις δημοσιευσεις του ειναι απειροελαχιστα. Ο τροπος που κινειται στο φορουμ φερνει παρα πολλα κλικς. Προκαλει τζερτζελο που λεμε.
    Ειναι για το φορουμ, ο,τι ο Αδωνις Γεωργιαδης για τις τηλεοπτικες εκπομπες!
    Γι'αυτο και τα δικα του νηματα φτανουν 50 σελιδες και 20.000+ views παρολο που ειναι γεματα απο σπαμ, flaming, trolling, λεκτικη κακοποιηση, παραβιαση πολλων κανονων του φορουμ και απο τον ιδιο το νηματοθετη, αλλα παρολαυτα παραμενουν ξεκλειδωτα. Αντιθετως, ενα μελος οπως πχ.η katerinap δεν εχει την ιδια αντιμετωπιση και ακομα και αν δε γραψει κατι βαρυ, της το διαγραφουν και κλειδωνουν και ολοκληρο το νημα.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Δεν εχει να τους πει κανενα ευχαριστω. Ειναι μια αμφιδρομη συναλλαγη η "σχεση" τους.
    Ο Μ87 ειναι το μελος που πουλαει περισσοτερο στο φορουμ, παρολο που τα μελη που διαβαζουν τις δημοσιευσεις του ειναι απειροελαχιστα. Ο τροπος που κινειται στο φορουμ φερνει παρα πολλα κλικς. Προκαλει τζερτζελο που λεμε.
    Γι'αυτο και τα δικα του νηματα φτανουν 50 σελιδες και 20.000+ views παρολο που ειναι γεματα απο σπαμ, flaming, trolling, λεκτικη κακοποιηση, παραβιαση πολλων κανονων του φορουμ και απο τον ιδιο το νηματοθετη, αλλα παρολαυτα παραμενουν ξεκλειδωτα. Αντιθετως, ενα μελος οπως πχ.η katerinap δεν εχει την ιδια αντιμετωπιση και ακομα και αν δε γραψει κατι βαρυ, της το διαγραφουν και κλειδωνουν και ολοκληρο το νημα.
    Το ''ευχαριστώ'' θεωρώ πως το οφείλει,γιατί δεν έχει φάει μόνιμο ban δυστυχώς για εμάς,και λέει ότι θέλει...

Senior Member
    Συμφωνω σε οσα λες. Αν στο δικο μου νημα ειχε πεταχτει κι αυτος θα ειχε αλλα τοσα views...και διαγραψανε κιολας και τα μηνυματα. Δε βαριεσαι...

Εστάλη από GT-S7580 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Το ότι είναι έτσι οι συνθήκες εργασίας για πολλούς ανθρώπους σήμερα, είναι επιχείρημα για το ότι πρέπει να συμβαίνει σε όλους ή πρέπει να το δέχονται όλοι; διαφωνώ κάθετα εδω. Όλοι μας έχουμε καθήκον να προσπαθούμε από την πλευρά μας και από τη θέση του ο καθένας να διεκδικούμε τα εργασιακά μας δικαιώματα στο ακέραιο.
    Το λες αυτο απο τη θεση καθηγητριας ιδιαιτερων. Αν ποτε σου χρειαστει να βγεις στην αγορα εργασιας και να εργαστεις ως υπαλληλος σε φροντιστηριο, ο τροπος να διεκδικησεις τα εργασιακα σου δικαιωματα δε θα ειναι να ζητας τα χρηματα για καποιο μαθημα που ακυρωσε καποιο παιδι. Ο τροπος θα ειναι εντελως διαφορετικος και συχνα θα δεις οτι καταληγει σε παραιτηση ή απολυση ή υποταγη σε απανθρωπες συνθηκες.

Για την καθηγήτρια σου η γνώμη μου είναι οτι κακώς σου άλλαζε τις ώρες επειδή κάποιος άλλος ανεύθυνος της χάλαγε το πρόγραμμα!! Είδες τι λες? Φυσικά και δεν έφταιγες εσύ να σου αλλάζει το πρόγραμμα κάθε τρεις και λίγο. Για σκέψου εσύ λοιπόν που είχες μάθημα σήμερα στις 6 να σε πάρει ξαφνικά η καθηγήτρια σου στις 3 το μεσημέρι και να σου πει οτι δεν θα κάνετε μάθημα στις 6 όπως ήταν το πρόγραμμα αλλά στις 4 επειδή κάποιος άλλος της ακύρωσε. Το πιο πιθανό εσύ να είσαι απροετοίμαστη για το μάθημα, οπότε θα κάνεις την μια ώρα σου που θα την πληρώσεις...αλλά στην ουσία το μάθημα πήγε χαμένο, γιατί εσύ δεν έχεις προλάβει να διαβάσεις, να γράψεις κτλ. Η καθηγήτρια σου το έκανε απλώς για να μην χάσει χρήματα.
    Καταρχην να ξεκαθαρισουμε οτι και συ ζητας χρηματα για μαθημα που ο μαθητης ακυρωσε για να μη χασεις τα χρηματα σου.
    Η καθηγητρια μου επελεγε να τα αναπληρωνει οχι μονο για να μην χασει τα χρηματα, αλλα και για να μη βγουμε εκτος προγραμματισμου. Συγκεκριμενα, για αυτην ηταν μεγαλο στοιχημα να μην αποτυγχανει κανενας μαθητης της σε εξετασεις για διπλωμα, το επαιρνε πατριωτικα. Ηταν πολυ καλη στον προγραμματισμο ακομα και οταν ο χρονος ηταν περιορισμενος.
    Με μενα ειχε στη διαθεση της 3 μηνες για να δωσω εξετασεις για 2 διπλωματα.
    Ακομα και στην περιπτωση που μου αλλαξε ωρα με 2-3 ωρες νωριτερα, ηταν τοσο καλη σε αυτο που εκανε, που ηξερε ακριβως πώς να κανει το 2ωρο με τετοιο τροπο ωστε να προοδευσω κι ας ειχα κανει και 5 ασκησεις λιγοτερες.
    Η συγκεκριμενη ηταν παρα πολυ καλη σε αυτο που εκανε και σε αυτο συντελουσε και η πορωση και η τελειομανια της. Το να βγαζει πτυχιουχους ηταν για αυτην μια πολυ μεγαλη επιτυχια.
    Επίσης είναι διαφορετικό το να αγαπάω την δουλειά μου και διαφορετικό το να θέλω να κάνω κι άλλα πραγματα στην ζωή μου σαν άνθρωπος όπως το να μπορώ να κανονίσω μια βόλτα με τον σύντροφο μου ή την φίλη μου ή να δω την οικογένεια μου. Κι έγω αγαπώ την δουλειά μου αλλά έχω επίσης όρια στο πόσο θέλω να εργαστώ. Θέλω την Κυριακή μου ελεύθερη κι όχι να εξαρτάται η ξεκούραση μου από το πόσο γαιδούρι ή όχι είναι ο άλλος. ¨Εχω μαθητές χρόνια που δεν μου ακύρωσαν ποτέ μάθημα, αυτοί τι είναι για να τους αλλάζω εγώ το πρόγραμμα; τα κορόιδα; ή μήπως σε αυτούς δεν έτυχαν στιγμές βαρεμάρας ή που ήθελαν να κάνουν κάτι άλλο;
    Το εχεις παρει πολυ προσωπικα και εχουμε ξεφυγει και απο το θεμα του νηματος. Οι μαθητες σου ειναι ανηλικοι?
    Και μιας και τους αποκαλεις τεμπεληδες(βαριουνται), ανευθυνους και γαιδουρια, να μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ διαφορα μιας καθηγητριας ιδιαιτερων με εναν ψυχολογο. Ο ψυχολογος οφειλει να ειναι σε θεση να κατανοει τη ριζα ενος προβληματος και οχι να κατηγορει. Να σκεφτεται.

Αν τύχει μια δυο φορές επειδή είσαι άνθρωπος και θα αρρωστήσεις ή θα σου τύχει κάτι φυσικά θα το δεχτώ. Διαφορετικά θα μου πληρώσεις τον χρόνο που μου δέσμευσες και δεν θα χαλάσω ούτε το δικό μου πρόγραμμα ούτε κανενός άλλου επειδή εσύ είσαι ανεύθυνος. Ούτε θα ακυρώσω την βόλτα μου/ υπνο μου/οτιδηποτε για να σου αναπληρώσω την ώρα που έχασες. Και σε πληροφορώ οτι με αυτόν τον τρόπο είδα και τους πιο ανεύθυνους να μην χάνουν ποτέ ξανά μάθημα.
    Αυτος ειναι ο δικος σου τροπος να πετυχαινεις αυτο που θελεις με τους μαθητες σου, αν και οι ψυχολογοι του e-psycology παραδεχονταν οτι το κανουν για να μη χασουν λεφτα/βολτες/υπνο/οτιδηποτε τοτε δε θα υπηρχε καν αυτο το νημα.

Εχει ζητησει ποτε υδραυλικος να πληρωθει για το θερμοσιφωνα που θα εφτιαχνε ΑΝ ΔΕΝ ειχε ακυρωθει το ραντεβου?
    Εχει ζητησει γιατρος τα χρηματα της επισκεψης για ραντεβου που ακυρωθηκε?
    Εχει ζητησει ποτε κηπουρος τα χρηματα για την εργασια που θα εκανε αν δεν ειχε ακυρωθει το ραντεβου?

Που και να τα ζηταγαν, δε θα εβρισκαν δικαιολογιες οτι το κανουν για το καλο του πελατη, για να γινει υπευθυνος, για να μην ειναι αναβλητικος κλπ. Για την τσεπη τους θα το εκαναν. Αλλα δεν το κανουν.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Σαβατατζ θα τα πω σένα όταν εκτιμαμε έναν άνθρωπο βλέπουμε τι λέει πόσο διαβασμενοσ είναι αν λέει αλήθεια κλπ ο μ 87 λέει αλήθεια δεν έχει τρόπο μαλώνει με όλους είναι απαράδεκτος ότι θεσ πεσ αλλά λέει ένα κομμάτι της αλήθειας η αλήθεια πάντα να ξέρεις είναι πολύπλοκη κ την βρίσκεις μετά από χρόνια είναι η πείρα της ζωής θα το διαπιστώσεις κ μόνη σου το νόημα της ζωής είναι η διάρκεια δηλαδή αλλά βλέπεις κ κρινεισ εσύ που είσαι δύο χρόνια εδώ αλλά εγώ που είμαι οχτώ χρόνια εδώ κ αλλά ένας πιο παλιός από μένα δεν ξέρω αν τα λέω καλά να στα εξηγήσω

Senior Member
    Quote Originally Posted by KaterinaP View Post
    Συμφωνω σε οσα λες. Αν στο δικο μου νημα ειχε πεταχτει κι αυτος θα ειχε αλλα τοσα views...και διαγραψανε κιολας και τα μηνυματα. Δε βαριεσαι...
    Δε χρειαστηκε να πεταχτει. Και ο jim7 τα ιδια ελεγε.
    05-08-2017, 15:20 #62
    jim7
    Το λαθος που κανετε οι ψυχολογοι είναι που εχετε φιλοδοξιες να θεωρειστε επιστιμη. Ειστε απλως μια επιστημοσυνη. Τουλάχιστον οι ψυχιατροι προσπαθουν με ότι εργαλεία δινει η επιστημη να θεραπευσουν καποια ενοχλητικα συμπτώματα.
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Αυτά τα ξερουν οι ψυχολογοι και οι ψυχιατροι, αν δεν εισαι κατι από τα δυο μην παραπληροφορείς.
    Το ασυνειδητο είναι αγνωστη λεξη για τους ψυχολόγους.
    Και οι ψυχιατροι ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ μπορουν να ελθουν σε επαφη πρακτικα με το ασυνειδητο και μονο τοτε επιτρεπεται να ασχοληθουν με τα ασυνείδητα των αλλων.
    Το πολεμαω όπως μπορω, θεωρώ λάθος που δεν συνέχισα την θεραπεία. Αλλά τα πραγματα αρχισαν να γίνονται παράλογα.
    Όμως αντί να σκευτω λογικά,βρίσκοντας άλλο θεραπευτή, κυριεύτηκε απο αρνητικά συναισθήματα. Εγκατέλειψα τη μαχη.
    Άσχετο.
    Γιατί νομίζεις η ψυχανάλυση δεν έχει ενταχθεί στο συστημα υγειας;
    εχω μια απορια. γιατι επιμενετε ότι η ψυχολογια βοηθαει. εσας μορει να σας βοηθησε, αλλα από τη στιγμη που δεν μπορειτε να αποκαλύψετε το ονομα των, τι ωφελει να ανακυκλώνουμε το θεμα. Εγω θα το κλεισω εγω λεγοντας ότι δεν είναι ευκολη υποθεση να βρεις καλο ψυχολογο. Και επαναλαμβάνω ότι, αν πας στους 3-4 τοπ, σιγουρα θα ωφεληθείς κατι (if you can afford it) φυσικα.
    Yparxei στην ιδια σελιδα με αυτους που νομιζουν ότι τα οντα επονομαζομενa ειδικοι ψυχικης υγειας είναι υπαρκτα.

Ti einai psyxologos? define it.
    Αν εισαι αποφασισμενη να αλλαξεις δεν πας σε ψυχολογο. Αλλαζεις και μονη σου με αυτοαναλυση με μελετη και στην πραξη. Αντε το πολύ να πας μερικους μηνες για να παρεις μια ιδεα.
    10-08-2017, 13:16 #159
    jim7
    Κοιταξε , ίσως εχεις δίκιο. Δεν είχα καταλάβει τι παιζόταν. Είχα σοβαρό πρόβλημα και δεν εκανα καλη επιλογή. Έπρεπε να ζητησω βοήθεια απο τον καλυτερο. Αντίθετα, εγώ πήγα σχεδόν στην τύχη. Πιστεύω οτι μου έκανε μεγάλη ζημιά.
    Εφευρισκουν ενα σωρό 'ασθενείς' πχ τρώω τα νύχια μου και τις θεραπεύουν.
    Αυτά είναι τα χαιρια τους. Αυτά τα θεραπεύουν. Ναι.
    Η ψυχοθεραπεία δεν βοηθάει, στα σοβαρά προβλήματα. Και δεν εννοώ ψυχωσεις. Σοβαρές νευρώσεις δεν βοηθάει. Τι νόημα έχει να πηγαίνεις για χρόνια και να παίρνεις μόνον συμβουλες. Αμα θέλω συμβουλες πάω στον παπα η διαβάζω ψυχολογία. Δεν είναι θεραπεία οι συμβουλές. Το λεω αυτό γιατί. Και καλά ισχυρίζονται οτι είναι θεραπευτες.
    Αν εσάς βοήθησε και είχατε ελαφρά νεύρωση, μπορεί και χωρίς ψυχολόγο να το ξεπερνουσατε.
    Ξέρει κανεις να πει πως εννοεί τον καλό πελάτη;
    Γιατί αν είχα εγώ την δυναμη να αλλάξω μόνος μου δεν θα πήγαινα σε θεραπεία.
    Απλό είναι απόρω γιατί δεν το καταλαβαίνετε!!
    Για να ξεκαθαριστεί μια και καλη.
    Τα φαρμακα δεν προσφερουν θεραπεια. Η ψυχωση δεν θεραπευεται συμφωνα με τους επιστήμονες, απλως ελέγχονται τα ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ της. Το ιδιο ισχυει και για τις βαριες καταθλιψεις.
    Υπαρχει αποσταση αναμμεσα σε αυτά που υπόσχονται οι διαφημιστες και σε αυτά που οι εταιριες γραφουν αναγκαστικα και βασει νομου στις συσκευασιες των φαρμακων τους.

Αν χρειαστεί θα επανελθω.
    Προσοχή και σε αυτους που το παιζουν ασθενείς που δηθεν θεραπευτηκαν με φαρμακα ή με ψυχοθεραπεια.
    Last edited by savatage; 27-08-2017 at 21:21.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Σαβατατζ θα τα πω σένα όταν εκτιμαμε έναν άνθρωπο βλέπουμε τι λέει πόσο διαβασμενοσ είναι αν λέει αλήθεια κλπ ο μ 87 λέει αλήθεια δεν έχει τρόπο μαλώνει με όλους είναι απαράδεκτος ότι θεσ πεσ αλλά λέει ένα κομμάτι της αλήθειας η αλήθεια πάντα να ξέρεις είναι πολύπλοκη κ την βρίσκεις μετά από χρόνια είναι η πείρα της ζωής θα το διαπιστώσεις κ μόνη σου το νόημα της ζωής είναι η διάρκεια δηλαδή αλλά βλέπεις κ κρινεισ εσύ που είσαι δύο χρόνια εδώ αλλά εγώ που είμαι οχτώ χρόνια εδώ κ αλλά ένας πιο παλιός από μένα δεν ξέρω αν τα λέω καλά να στα εξηγήσω
    ελης ειμαι στο διαδικτυο και ερασιτεχνικα και επαγγελματικα πανω απο 10 χρονια..... ασε τι εχω δει και τι οχι. Και δε μου απαντησες, εσυ εχεις πληρωσει συνεδρια που ακυρωσες?

Senior Member
    Ο Τζίμης δεν ξεδιπλώθηκε ακόμα αλλά τον κόβω να είναι της διατροφής κ των φυτικών συμπληρωμάτων

Senior Member
    Δε χρειαστηκε να πεταχτει. Και ο jim7 τα ιδια ελεγε.

Καλα αστον αυτον... τα θυμαμαι τα αντιφατικα μηνυματα του. Μια ειναι λαθος που σταματησε τη ψυχοθεραπεια αλλα απο την αλλη η ψυχολογια ειναι για τα μπαζα... τι να πω

Senior Member
    Αυτό που δεν υπολογίζεις είναι το οργανικό κομμάτι κ το ψυχολογικό εγώ πιστεύω και σας το είπα αλλά δεν επιμένω ότι αν το οργανικό κομμάτι με διατροφή γυμναστική κλπ είναι τακτοποιημένο τότε το ψυχολογικό φεύγει δηλαδή η κατάθλιψη γίνεται βαρεμάρα το άγχος ενέργεια δε χρειάζεται να συζητασ τα προσωπικά σου με έναν άγνωστο που δεν ξέρεις κι άμα είναι ο άνθρωπος καλός

Senior Member
    Ελης σε ρωτησα αν εχεις να πεις κατι πανω στο θεμα του νηματος. Εχεις γραψει οτι εχεις κανει ψυχοθεραπεια. Και σε ρωταω αν πληρωσες για συνεδρια η οποια ακυρωθηκε.

Senior Member
    Καλα, σε λιγο ρε παιδια θα λέτε οτι οι θεραπευτες και ειδικα οι ψυχολογοι ζουν απο ακυρωμένες συνεδρειες γιατι δουλεια δεν κάνουν και εντελώς συμπτωματικά βρισκόμαστε σε φορουμ ψυχολογικου ενδιαφεροντος που ολοι προσπαθουν υποτιθεται να λύσουν τα ψυχολογικά τους, ενω δεν εχει βρεθει ενας να πει τι οτι πλήρωσε ακυρωμένη συνεδρεία. Αν ειναι τοσο μουφα η φαση γιατι βρίσκεστε εδω?

Εστάλη από SM-G3815 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αυτό που δεν υπολογίζεις είναι το οργανικό κομμάτι κ το ψυχολογικό εγώ πιστεύω και σας το είπα αλλά δεν επιμένω ότι αν το οργανικό κομμάτι με διατροφή γυμναστική κλπ είναι τακτοποιημένο τότε το ψυχολογικό φεύγει δηλαδή η κατάθλιψη γίνεται βαρεμάρα το άγχος ενέργεια δε χρειάζεται να συζητασ τα προσωπικά σου με έναν άγνωστο που δεν ξέρεις κι άμα είναι ο άνθρωπος καλός
    Τα ψυχολογικα θεματα δεν φευγουν ετσι.

Senior Member
    Δεν έχω ακυρώσει ποτέ οπότε κλείνω ραντεβού είναι οπότε ξέρω ότι θα πάω αλλιώς δεν κλείνω το σκέφτομαι πρώτα κ μετά τώρα τα είδα τα μηνύματά σου

Page 8 of 17 FirstFirst ... 678910 ... LastLast