Αμοιβη μη-πραγματοποιημενης συνεδριας - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 241
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δεν έχω ακυρώσει ποτέ οπότε κλείνω ραντεβού είναι οπότε ξέρω ότι θα πάω αλλιώς δεν κλείνω το σκέφτομαι πρώτα κ μετά τώρα τα είδα τα μηνύματά σου
    Κανεις ακομα ψυχοθεραπεια δηλαδη?
    Δε λεω για τον ψυχιατρο που πας για να σου γραφει φαρμακα.
    Εννοω την ωριαια συνεδρια ψυχοθεραπειας
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Κάνω σε αυτόν που μου γράφει τα φάρμακα αλλά τα πρωσοπικα μου δεν τα λέω συνήθως λέμε για τις δυσκολίες με τη δουλειά πρακτικά πράγματα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Κάνω σε αυτόν που μου γράφει τα φάρμακα αλλά τα πρωσοπικα μου δεν τα λέω συνήθως λέμε για τις δυσκολίες με τη δουλειά πρακτικά πράγματα
    ΟΚ οποτε δεν κανεις και δεν εχεις κανει ψυχοθεραπεια.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Μάλλον φαίνεται αυτό δε χρειαζόταν διευκρίνιση

Senior Member
    Μάλλον φαίνεται αυτό δε χρειαζόταν διευκρίνιση
    Χρειαζοταν. Εσυ μπορει να θεωρουσες συνεδρια ψυχοθεραπειας το να μπεις να ζητησεις συνταγη και να φυγεις πχ.
    Αληθεια, ο ψυχιατρος σου σου γραφει φαρμακα αναλογα με τη συζητηση για τις δυσκολιες στη δουλεια σου?

Senior Member
    Όχι τα φάρμακα δεν τα αλλάζουμε σπάνια απλά του τα λέω κ κάποιες φορές μου λέει τη λύση ή μπορεί κ να μην μου την πει πιο πολλή σα φιλική συζήτηση με ένα γιατρό φαντάσου κάπως έτσι

Senior Member
    Όχι τα φάρμακα δεν τα αλλάζουμε σπάνια απλά του τα λέω κ κάποιες φορές μου λέει τη λύση ή μπορεί κ να μην μου την πει πιο πολλή σα φιλική συζήτηση με ένα γιατρό φαντάσου κάπως έτσι
    Μα κανονικα δεν επιτρεπεται να κανεις φιλικη συζητηση.

Senior Member
    Ρε παιδιά φιλική συζήτηση βρήκα κοπέλα δεν βρήκα βγαίνω εκεί κάνω αυτό νιώθω σκατά τέτοια φιλικά είναι αυτά όχι λεπτομέρειες όπως τα λέω κάποια κ στους φίλους μου

Senior Member
    Ρε παιδιά φιλική συζήτηση βρήκα κοπέλα δεν βρήκα βγαίνω εκεί κάνω αυτό νιώθω σκατά τέτοια φιλικά είναι αυτά όχι λεπτομέρειες όπως τα λέω κάποια κ στους φίλους μου
    Του δινεις και καμμια συμβουλη του ανθρωπου απο το θειο ελης?

Senior Member
    Καλα κάνεις. Δεν ειναι κακό. Απλώς μαλλον δεν ειναι ψυχοθεραπεια αυτο ελις. Μαλλον σε παρακολουθει ο ανθρωπος μηπως υπάρχει καποια βελτιωση επιδεινωση κτλ. Καλο ειναι που εχεις καλη σχεση με τον γιατρο απλως δεν ειναι ψυχοθεραπεία μαλλον :)

Εστάλη από SM-G3815 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Αυτα δεν ειναι φιλικα. Ειναι αυτα που σε απασχολουν. Το θεμα ειναι ο ψυχιατρος να μη λεει τα δικα του φιλικα.

Εστάλη από GT-S7580 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Καθε ποτς πηγαίνεις έλις;

Εστάλη από SM-G3815 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Α όχι τέτοια ποτέ δεν ξέρω σε άλλους σε μένα ποτέ

Banned
    Η ιατρικη επιστημη εχει κανει λαθη πολλα και σοβαρα, αλλα ακριβως επειδή είναι επιστημη, μαθαινει από αυτά τα λαθη και προχωραει. Πχ φαρμακα που όταν ανακαλυφθηκαν θεωρηθηκαν πολύ καλα, στην πορεια αποσυρθηκαν ή χορηγούνται με φειδω.Φερνω το πολύ γνωστο παράδειγμα με τοη στατινη, ένα φαρμακο για την υψηλη χοληστερινη. Επισης πολύ γνωστο είναι το θεμα με το προζακ που δεν θελω να μπω σε λεπτομέρειες.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ η ψυχολογια εφόσον δεν εχει μετρήσιμα αποτελέσματα, δεν μπορει να υπαχθεί σε ένα αντικειμενικο ΕΛΕΓΧΟ. Νομιζω ότι αυτό που λεω είναι κατανοητο.

Τωρα το να πεις ότι πχ

''εμενα ο ψυχολόγος μου με βοηθαει πολύ, δειχνει κατανοηση και αλλα τετοια, (σου γεμιζω 100 σελιδες με τέτοιες γενικότητες ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
    (ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΗΛΙΘΙΕΣ (ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ) ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ.

Και βεβαια επιφυλάσσω για τον εαυτο μου το δικαίωμα να απαντησω ως εξης:

''και εμενα η μασεζ μου, είναι πολύ καλη, μου ριχνει την πιεση, εχει κληρονομικο χαρισμα, μου βελτιωνει και τον υπνο....'' και χρεωνει και λιγοτερα. Εχει φερει και κατι ανθοιαματα που κανουν θαυματα.

Banned
    Επισης τα ψυχοφάρμακα που δεν είμαι εναντιον, υπαρχουν οι αυτοκτονικοι χαρακτήρες, οι σχιζοφρενεις και τοσοι αλλοι που τα χρειαζονται, δεν εχουν ισχυριστεί ποτε ότι θεραπευουν , αλλα μειωνουν τα ενοχλητικα και επικινδυνα συμπτώματα της σχιζοφρένειας, της μανιοκατάθλιψης.

Και αυτοι που τα χρησιμοποιουν γνωριζουν και τις παρενέργειες τους, δεν είναι ότι καποιος τους εξαπατα, αλλα κρινουν ότι υπερτερουν τα θετικα.

Από την άλλη εχουμε μια πρακτικη αυτος είναι ο σωστος ορος
    μια ΠΡΑΚΤΙΚΗ λοιπον που ισχυρίζεται και διαφημιζει
    'ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ'
    Είναι μια λεξη, δυο ψεμματα.
    1 γιατι την ψυχη δεν την θεραπευει ανθρωπος εκτος αν είναι ιερεας ή σοφος και 2 θεραπεια δεν προσφερει ουτε στα συμπτώματα σε αντιθεση με καποια φαρμακα και βοτανα.

Αντι λοιπον να ονομάζονται συμβουλοι συμπεριφορας, ή πρακτικοι ψυχολογοι, ή κατι τετοιο, ισχυρίζονται ότι είναι ψυχοθεραπευτες.

Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast