συμπεριφορα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
    Senior Member
    κ αυτο θελω να μαθω. πως να οριοθετησω καποιον που ειναι ντουβαρι?

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by jock77 View Post
    ..σε αυτά τα κοριτσάκια εγώ θα τους έδινα κάθε φορά 5 σεντς για κάθε "εξυπνάδα" που θα πετούσαν εναντίον μου.. χρυσές θα τις έκανα !!
    χαχαχα μπα πεταμενη αξια

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    κ αυτο θελω να μαθω. πως να οριοθετησω καποιον που ειναι ντουβαρι?

Αμα ειναι ντουβαρι απλα δεν μπορεις να τον οριοθετησεις. Ειναι το κλασσικο που λενε, ποτε μην μπαινεις σε διαδικασια να διαπληκτιστεις με εναν βλακα γιατι η βλακεια παντα νικαει. Ο βλακας ως βλακας μπορει να αγνοησει τα παντα: λογικα επιχειρηματα, ωριμη συμπεριφορα, το οτι θα τον παρεις με το καλο, το οτι θα τον φοβερισεις, το οτιδηποτε. Μπορεις να ρωτησεις ποσο κανουν ενα κι ενα για να βρεις το δικιο σου και να σου απαντησει μπλε. Γιατι απλα μπορει.

Τα κοριτσακια που λες ειναι κριμα να ασχολεισαι μαζι τους...εχουν δικα τους ηλιθια προβληματα. Ειχα κι εγω θεμα με κατι παιδακια στη σχολη μου καποτε...ωσπου καταλαβα τι παιζει και τα λυπηθηκα. Νταξ, ψαχνουν τη θεση τους στο κοσμο, μια εικονα, εναν γκομενο, μια μουρη, μια ιδεα, μια ομαδα, ενα "εμεις vs οι αλλοι", οτι κατι ειναι. Αλλα επειδη ειναι (ακομη) ακατοικητο την ψαχνουν με χαζο τροπο. Τωρα μπορει εκεινα τα ατομα που σου λεω να ειναι μια χαρα παιδια και να την εχουν βρει. Το κλειδι ειναι να καταλαβεις τι παιζει και να το αγνοεις.
    Αλλωστε πολυ σωστα το ειπε αλλο μελος εδω:
    Για να χαλαστεις με οτιδηποτε θα σου πει καποιος πρεπει να μετραει και η γνωμη του στα ματια σου.
    Μην χαριζεις λοιπον την εκτιμηση σου δεξια και αριστερα και μην περιμενεις αποδοχη απο παντου. Για καποια ατομα δεν εχει σημασια τι νομιζουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Αμα ειναι ντουβαρι απλα δεν μπορεις να τον οριοθετησεις. Ειναι το κλασσικο που λενε, ποτε μην μπαινεις σε διαδικασια να διαπληκτιστεις με εναν βλακα γιατι η βλακεια παντα νικαει. Ο βλακας ως βλακας μπορει να αγνοησει τα παντα: λογικα επιχειρηματα, ωριμη συμπεριφορα, το οτι θα τον παρεις με το καλο, το οτι θα τον φοβερισεις, το οτιδηποτε. Μπορεις να ρωτησεις ποσο κανουν ενα κι ενα για να βρεις το δικιο σου και να σου απαντησει μπλε. Γιατι απλα μπορει.

Τα κοριτσακια που λες ειναι κριμα να ασχολεισαι μαζι τους...εχουν δικα τους ηλιθια προβληματα. Ειχα κι εγω θεμα με κατι παιδακια στη σχολη μου καποτε...ωσπου καταλαβα τι παιζει και τα λυπηθηκα. Νταξ, ψαχνουν τη θεση τους στο κοσμο, μια εικονα, εναν γκομενο, μια μουρη, μια ιδεα, μια ομαδα, ενα "εμεις vs οι αλλοι", οτι κατι ειναι. Αλλα επειδη ειναι (ακομη) ακατοικητο την ψαχνουν με χαζο τροπο. Τωρα μπορει εκεινα τα ατομα που σου λεω να ειναι μια χαρα παιδια και να την εχουν βρει. Το κλειδι ειναι να καταλαβεις τι παιζει και να το αγνοεις.
    Αλλωστε πολυ σωστα το ειπε αλλο μελος εδω:
    Για να χαλαστεις με οτιδηποτε θα σου πει καποιος πρεπει να μετραει και η γνωμη του στα ματια σου.
    Μην χαριζεις λοιπον την εκτιμηση σου δεξια και αριστερα και μην περιμενεις αποδοχη απο παντου. Για καποια ατομα δεν εχει σημασια τι νομιζουν.
    ναταλια μαρεσε οπως τα ειπες. ευχαριστω

Banned
    Αυτο ακριβως σκεφτομουν και σημερα που μου ετυχε ενα περιστατικο. Ζητησα και συγγνωμη χωρις να φταιω. Βεβαια ηταν και μεγαλυτερος μου αλλα δεν ξερω αν επραξα σωστα.

Banned
    Αυτη η αγενια μπορει να με φτασει στα ορια μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by gkoliobirtol View Post
    Αυτη η αγενια μπορει να με φτασει στα ορια μου
    θες να πεις περιποθ τι εγινε?

Banned
    Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    θες να πεις περιποθ τι εγινε?

Ημουν σε παραθαλασσιο μερος και πηγα για ενα τσιγαρο στην "αυλή" κατι δωματιων.. Που βασικα ηταν ενιαιο μερος γιατι ειχε και ταβερνακι διπλα αλλα ηταν και ενιαιο με το μπιτς μπαρ απο κατω.. Και πηγα να πεταξω το πακετο στον καδο και μου φωναξε ενας απο πισω να μην το πεταξω (αφου το πεταξα ηδη) και ερχεται με φορα απο πισω μου και μου λεει τι κανεις εδω και ειναι ξενοδοχειο με υφος. Εντομεταξυ ηταν ενα αυλακι διπλα στην ταβερνα με δεντρα ουτε πεταξα τιποτα κατω για να πεις να μου κανει παρατηρηση. Ελεος. Επειδη πεταξα ενα πακετο στον καδο! Ουτε καν κατω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by gkoliobirtol View Post
    Ημουν σε παραθαλασσιο μερος και πηγα για ενα τσιγαρο στην "αυλή" κατι δωματιων.. Που βασικα ηταν ενιαιο μερος γιατι ειχε και ταβερνακι διπλα αλλα ηταν και ενιαιο με το μπιτς μπαρ απο κατω.. Και πηγα να πεταξω το πακετο στον καδο και μου φωναξε ενας απο πισω να μην το πεταξω (αφου το πεταξα ηδη) και ερχεται με φορα απο πισω μου και μου λεει τι κανεις εδω και ειναι ξενοδοχειο με υφος. Εντομεταξυ ηταν ενα αυλακι διπλα στην ταβερνα με δεντρα ουτε πεταξα τιποτα κατω για να πεις να μου κανει παρατηρηση. Ελεος. Επειδη πεταξα ενα πακετο στον καδο! Ουτε καν κατω!
    πες του κ συ...στο καδο το πεταξα οχι κατω. με υφος ευθύ κ σταθερο

Senior Member
    Ειναι απλα τα πραγματα, διαβαζεις ψυχολογια για διαταραχες προσωπικοτητας, συμπτωματα και απο που πηγαζουν. Μετα χρειαζεται ενα μολις λεπτο να γονατισουν μπροστα σου κλαιγοντας ζητωντας οικτο και να μην σε ξαναπλησιασουν σε ακτινα 1 χλμ.

Senior Member
    Αναλογα την περιπτωση, ποιος, πού, πότε, γιατι, αν σε επηρεαζει πολυ ή ελαχιστα, τι εχεις να χασεις ή να κερδισεις, πολλοι παραγοντες.
    Συνηθως παντως η σιωπη εκλαμβανεται σαν αδυναμια, η "αδιαφορια" δεν πειθει ιδιαιτερα και συνηθως δεν ειναι καν αδιαφορια, ειναι φοβος να αντιδρασουμε.
    Δεν ξερω τι ακριβως κανουν αυτα τα κοριτσακια, αλλα για να ανοιγεις νημα εδω, σε επηρεαζει. Υπερασπισου τον εαυτο σου λοιπον :)
    Δε θα οριοθετησεις εσυ κανεναν αλλον, ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ πρεπει να βαζεις.

Να σου πω, το νημα "φανταζεστε" το ανοιξες σε κατηγορια οπου μπορει να απανταει μονο ο νηματοθετης, ειναι για μονολογους και διαλογο ο καθενας με τον εαυτο του(οπως κι αν ακουγεται αυτο.. χαχαχαχ)

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Αναλογα την περιπτωση, ποιος, πού, πότε, γιατι, αν σε επηρεαζει πολυ ή ελαχιστα, τι εχεις να χασεις ή να κερδισεις, πολλοι παραγοντες.
    Συνηθως παντως η σιωπη εκλαμβανεται σαν αδυναμια, η "αδιαφορια" δεν πειθει ιδιαιτερα και συνηθως δεν ειναι καν αδιαφορια, ειναι φοβος να αντιδρασουμε.
    Δεν ξερω τι ακριβως κανουν αυτα τα κοριτσακια, αλλα για να ανοιγεις νημα εδω, σε επηρεαζει. Υπερασπισου τον εαυτο σου λοιπον :)
    Δε θα οριοθετησεις εσυ κανεναν αλλον, ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ πρεπει να βαζεις.
    ευχαριστω κ γω αυτο κανω. απλα δεν θελω να το παρακανω και να βγω εγω στραβος μετα

Να σου πω, το νημα "φανταζεστε" το ανοιξες σε κατηγορια οπου μπορει να απανταει μονο ο νηματοθετης, ειναι για μονολογους και διαλογο ο καθενας με τον εαυτο του(οπως κι αν ακουγεται αυτο.. χαχαχαχ)
    το ξερω το ανοιξα για να το δουν και να μπουν οι ιδιοι σε σκεψεις χωρις να απαντησουν. να τους δωσω την ιδεα οτι υπαρχει κ αυτη η πιθανοτητα.

Senior Member
    εσυ τι λες υπαρχει η πιθανοτητα?

Senior Member
    Μερικες φορες ο αλλος σε τσιγκλαει να απαντησεις, να αντιδρασεις αυτο θελει και οταν δεν το κανεις τον ενοχλει!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Μερικες φορες ο αλλος σε τσιγκλαει να απαντησεις, να αντιδρασεις αυτο θελει και οταν δεν το κανεις τον ενοχλει!!
    σωστος. και αυτο παιζει πολυ

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast