Results 46 to 60 of 118
Thread: Ζηλευω....
-
20-08-2017, 01:03 #46
- 20-08-2017, 02:03 #47
Παω στοιχημα οτι η miliva ειναι σαν μια περιπτωση που μου εχει τυχει. Φαινομενικα συνεσταλμενη, δινει εξαρχης την εντυπωση οτι ειναι κοριτσι της σχεσης, οτι δεν ειναι της αρπαχτης κτλ κτλ. Αλλα οπως λεει και η ιδια δεν εχει κανενα προβλημα στη συλλογη εμπειριων και αρπαχτων και αυτο το καταλαβαινει ο αλλος απι το πρωτο δευτερο ραντεβου. Οποτε η θα εχει απεναντι της εναν πηδηκουλα που θα σκεφτει καλα οκ οτι πεις μωρο μου, που θα της ριξει 1-2 και θα την κανει, η καποιον που την προσεγγιζει για κατι ποιο σοβαρο, πιο σεμνο λογω της πρωτης σοβαρης εντυπωσης, και μολις καταλαβει οτι η miliva ψαχνει εμπειριες, γιατι θα το καταλαβει και του κατσει απο τη πρωτη δευτερη βραδια, θα του δημιουργησει μια αντιφαση, μια ανασφαλεια και δεν θα τη παρει σοβαρα.
Ετσι η ομορφη miliva μας μπορει ευκολα να βρει το πηδημα, αλλα οχι την σχεση.
20-08-2017, 02:07 #48
20-08-2017, 02:18 #49
20-08-2017, 02:20 #50
Με προκαλεις...
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΗ?
Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι δν ξέρω αν θέλω ν αναφερθώ σ αυτό το θέμα γτ είναι ένα θέμα π με αγχώνει κ π με στεναχωρεί..όμως αφού άνοιξα κουβέντα γ το στοματικό κ η συζήτηση πήγε κ στο σεξ ..θ ήθελα ν ζητήσω τη γνώμη σας κ σ αυτό...Όπως έχω πει σεξ πρώτη φορά έκανα στα 19 με τη σχέση μ....η πρώτη μ απόπειρα όμως γ σεξ είχε γίνει λίγο πιο πριν..Με έναν παλιό μ συμμαθητή, το διάστημα που μόλις τα είχα φτιάξει με τον πρώην μου...(,ήμουν δλδ στην αρχη της σχέσης μου) ( ο οποίος είχε σχέση κ εκείνος και με φλέρταρε...μου άρεσε κ μένα..ήξερα ότι δεν θα μπορούσαμε ν έχουμε κτ πιο σοβαρό αλλά δν μ ένοιαζε ήθελα απλώς να δοκιμάσω ν κάνω κτ μαζί του..) έτσι κ έγινε..κ εκεί στις αγκαλιές κ στα φιλιά με τον παλιό μου συμμαθητή (κ ενώ ήμασταν κ οι δύο σ σχέση) μ πρότεινε ν κάνουμε σεξ αν ήθελα...προσπάθησε να μπει κόλλησα και δεν τον άφησα..( γενικώς όλο αυτό μ φαινόταν λάθος...συν του ότι είχα κ ένα φόβο γ τη διείσδυση) εγώ παρθένα στην αρχή της πρώτης μου σχέσης , εκείνος με γκόμενα.......(!!!)..δεν το συνεχίσαμε..δεν με πίεσε..μου είπε ότι ίσως ακόμα να μην είμαι έτοιμη ....μείναμε στα προκαταρκτικά..κ αυτό ήταν όλο...
20-08-2017, 02:21 #51
20-08-2017, 02:24 #52
20-08-2017, 02:29 #53
Ρε κοπελια συγνωμη κιολας αλλα διαβαζοντας θεματα σου συμπεραινω απο δικα σου λογια οτι:
Ζηλευεις τις φιλες
Σε εξιταρει το σεξ και θελεις να μαζευεις εμπειριες
Δεν σου αρεσει να κανεις στοματικό με προφυλακτικο
Ξεκινας μια σχεση και ταυτοχρονως πας για μια αρπαχτη για την εμπειρια
Ολοι οι αντρες σου φαινοται λιγοι και εχεις πλασει στο μυαλο σου ενα απολυτο αρσενικο που θα το ψαχνεις μεσω εμπειριων και στανταρ δεν θα το βρεις.
Ολο αυτο παλιοτερα η γενια μου το χαρακτηριζε με μια λεξουλα, μαντεψε την.
20-08-2017, 02:47 #54
20-08-2017, 03:15 #55
Ρε συ savatage δικα της λογια γραφω. Κανει αθελα της κινησεις, σκεψεις, πραξεις, που βγαζουν εξω κατι αλλο απο αυτο που υποτιθεται επιδιωκει.
Αυτο κανει μπαμ οταν θα τη γνωρισεις απο κοντα.
Εχω και μια ξαδερφη χρυσο κοριτσι 35 χρονων τη ξερω σαν αδερφη μου και το μεγαλο της παραπανο ειναι οτι δεν βρισκει μια σχεση, ολοι μονο πηδημα θελουν, ενω η ιδια ειναι αυτη που τους απωθει και παιζει με 15 στο μεσεντζερ.
Τη miliva τη φοβαμαι οτι θα ερωτευθει πολυ καποιον με ασχημη καταληξη. Την ελκυουν και ερωτικα οι κατα πολυ μεγαλυτεροι, μου μυριζει μπαρουτι η φαση.
20-08-2017, 03:24 #56
Οι πιθανοτητες να εχεις ασχημη καταληξη οταν ερωτευτεις πολυ, ισχυουν για ολους μας :) Ανεξαιρετως.
Ειχα μια γνωστη που παραπονιοταν ΣΥΝΕΧΕΙΑ οτι δεν τη θελουν για σχεση.. Αν εβλεπες ΓΡΑΠΤΩΣ τη γκρινια της, θα νομιζες οτι ειναι κανενα κακομοιρουλι γλυκουλι κοριτσακι και τα κτηνη οι αντρες της ηλικιας της την εκμεταλλευονται για το πηδημα.
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
Αυτη η κοπελα στα 21 ειχε ηδη κανει 2 πλαστικες στο προσωπο, μια εκ των 2 ηταν το ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΧΕΙΛΙΩΝ(που παραπεμπει σε.. τι ακριβως?? :PP), στο fb ολη μερα εβαζε φωτογραφιες με ντεκολτε και duckface και γενικα το προφιλ που εβγαζε ηταν παντα "Ειμαι για μια και εξω!"
Περιττο να σου πω οτι την ειχε παρει σχεδον ολο το Πανεπιστημιο... αυτη βεβαια επεμενε οτι μπουχουχουυυυυυυυ δεν τη θελουν για σχεση. Βεβαια σε δευτερη αναλυση παραδεχοταν οτι καθεται σε ολους γιατι "Αχ δεν μπορω να τους πω οχι".
Επιβεβαιωση και αποδοχη εψαχνε, αλλα με τον τροπο που το κανει, δε θα βρει σχεση!
Η Μιλιβα ξαναλεω εχει ΜΗΔΑΜΙΝΗ εμπειρια και απο σχεσεις ΚΑΙ σεξουαλικη. Αν ηταν οντως ξεκωλο που ψαχνεται μονο για εμπειριες, θα μπορουσε να τις εχει ηδη αυτες τις σεξουαλικες εμπειριες, το μονο ευκολο ειναι.
20-08-2017, 12:01 #57Miliva21GuestΘα συμφωνησω μαζι σου.....δεν ταυτιζομαι με αυτο που γραφεις....
Τωρα αν ο τζορτζ λεει οτι εκ πρωτης οψης μοιαζω συνεσταλμενη αλλα συμπεριφερομαι με τροπο που στους αντρες παραπεμπει αλλου...
Δεν ξερω...αλλα εχω χασει το μπουσουλα λιγο..
Αλλα λετε και αλλα θελετε εσεις οι αντρες...γτ μπορει να λετε οτι θελετε κοπελες σεμνες κ σοβαρες...αλλα φτιαχνεστε μονο αν η αλλη μοιαζει χαλαρη κ ετοιμη για ολα....εξου που οι περισσοτεροι πατε και πεφτετε σε κοπελες σαν αυτη που περιεγραψε ο/η savatage απο πανω....γτ αυτες σας γυαλιζουν... γτ αν εγω πχ βγω ραντεβου μαζι σου και σου αρχισω τα "εγω ειμαι σοβαρη κοπελα" "εγω δεν κανω τιποτα αν δεν σιγουρευτουμε οτι εχουμε σχεση" "εγω δεν ειμαι της φασης..." μαντεψε???..θα φυγεις κ θα εξαφανιστεις πιο γρηγορα πρωτος εσυ.....
Ειμαι μονο 21...νομιζεις οτι με αυτα που μου εχουν συμβει στο παρελθον μου οτι εχω την αυτοπεποιθηση και τη σιγουρια οτι αυτος που με προσεγγιζει νοιαζεται γ μενα κ με θελει για σχεση....???
Κανεις λαθος..δεν εχω εμπιστοσυνη ουτε στον χ,ψ που για λογους αγνωστους αποφασισε τη δεδομενη στιγμη να φλερταρει εμενα......
Αλλα το ακομα χειροτερο...δεν εχω εμπιστοσυνη ουτε σε μενα οτι μπορω να τραβηξω καποιον που θα νοιαζεται...γτ εχω απογοητευτει....
Κ αυτο γτ το αν θα κανετε σχεση ειναι στο χερι σας και μονο.....βλεπετε καποια και αμεσως την εχετε προδικασει....πηδημα ή σχεση?? Σε ποια κατηγορια παει?? ....και οοοοχιιι η διακριση δεν γντ με τη σκεψη " οχι μωρε αυτη φαινεται τσουλα..κοιτα πως ντυνεται και πως συμπεριφερεται " .....
Αλλα η διακριση γντ με βαση "αυτη εχω ερωτευτει κ θελω περισσοτερο και θα τη κηνυγησω γ σχεση και οχι την αλλη" λογικο ειναι δεν λεω......
Κ ετσι μπορει να βρισκομαι απεναντι σε καποιον ...και να ειμαι φλου γτ δν ξερω που θα καταληξει...κ επδ ειμαι μικρη κ θελω να ζησω καποια πραγματα..σκεφτομαι "αντε παμε να δουμε κ οπου βγει..." φαση ή σχεση....οτι προκυψει......
Τεσπα δεν ξερω....δν ξερω αν μπορειτε να βρειτε τη λυση σε αυτο γτ δεν με γνωριζετε ουτε ξερετε γενικα πως συμπεριφερομαι και αν ευθυνεται κτ αλλο που κανω λαθος.....
(Μαλλον savatage η κοπελα που ανεφερεσαι συμπεριφερεται ετσι διοτι καποιος της διδαξε οτι οι αντρες τετοιες θελουν...και μπορει να φρικαρει επδ βλεπει οτι δν πιανει το κολπο οπως θα επρεπε).......κ δν νμζ οτι φταιει η ιδια...σμρ αν εισαι 16 κ δν εχεις κανει σεξ σε λενε μυξοπαρθενα..στη τηλεοραση οι αντρες γ γυναικες τους εχουν τη σεμνη χαμηλοβλεπουσα και τη κερατωνουν με μια που συμπεριφερεται σαν ξεκωλο...ποιος φταιει μετα..??....
20-08-2017, 12:02 #58
Βρε παιδιά, πως κάνετε έτσι; Είναι λογικό, η Milliva, στην ηλικία που βρίσκεται, να θέλει κάτι παραπάνω από τα αγόρια. Θέλει και το σοβαρό, θέλει και τις εμπειρίες και απ'ότι καταλαβαίνω, είναι σε τέλμα, τι από τα δύο να επιλέξει, το σώμα της ή το συναίσθημά της; Και κάπου εδώ, είναι που μπαίνει ο κοινωνικός της περίγυρος. Πολλοί από εμάς, έχουμε φθονεύσει, άλλους, που θεωρούμε πως είναι καλύτεροι από εμάς. Η Μilliva, αδυνατεί να μην πάει μαζί με το "ρεύμα". Το πρόβλημα είναι, πως είναι αρκετά ώριμη, για το ρεύμα. Όπως προανέφερα παραπάνω, η γενιά της Milliva, στην οποία ανήκω και εγώ, δεν θέλει τις κοπέλες να είναι ώριμες με άποψη (όχι να είναι ηλίθιες, άλλο εννοώ), εννοώ να μην δυσκολευτεί ένας άντρας, να καταλάβει τον ψυχικό κόσμο της κοπέλας. Αυτό που θέλει ο άντρας, σε αυτές τις ηλικίες, είναι να δει πρόθυμη την κοπέλα, για σεξ. Από εκεί και πέρα, όλα έχουν τελειώσει. Όμως η Milliva, δείχνει μια ανωτερότητα και μια ωριμότητα, που φοβίζει τους περισσότερους άντρες, αυτής της ηλικίας. Και όλα αυτά, γιατί εμείς οι άνθρωποι, ψάχνουμε το εύκολο και απορρίπτουμε το δύσκολο. Ελπίζω, να έγινα κατανοητός...
20-08-2017, 13:44 #59
Στην ηλικία που είσαι όλα είναι καλά στην ηλικία που είμαι έχουμε κόμπλεξ δηλαδή εγώ την πέφτω σε μία κοπέλα τριάντα χρόνια από το δημοτικό τώρα αυτή είναι δικηγόρος κι εγώ αγρότης ντρέπομαι να της μιλάω τη λατρεύω όμως άλλο το ένα άλλο το άλλο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
20-08-2017, 14:20 #60Miliva21Guest