Ζηλευω.... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 118
    Senior Member
    Σου γραψε μια παρα πολυ ωραια απάντηση η Ναταλία σε άλλο θέμα με την οποία συμφωνώ απόλυτα και λόγω χρόνου δεν σου έγραψα νωρίτερα.
    Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά από όσο σε έχω καταλάβει είσαι συναισθηματική, ίσως και λίγο ντροπαλή ή συνεσταλμένη με τους άντρες και δεν πιστεύω καθόλου πως ζητάς απλώς εμπειρίες οτι να ναι. Θες να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα να το γευτείς ολόκληρο κι όπου βγάλει. Νομίζω οτι βαθιά μέσα σου θα ήσουν χαρούμενη αν ήξερες οτι μπορούσες να βρεις έναν μόνο άντρα και να μείνεις για πάντα μαζί του χωρίς να χρειαστεί να ψάξεις τίποτα άλλο.
    Νομίζω οτι εσύ πρώτη κρίνεις τον εαυτό σου ως μυξοπαρθένα, ρομαντική κι όλα αυτά τα ωραία ακριβώς επειδή αναγνωρίζεις αυτές σου τις επιθυμίες. Κι επειδή σε κρίνεις προσπαθείς να παρουσιάσεις στους άλλους μια άλλη εικόνα που δεν είσαι. Το παίζεις άνετη ενώ δεν είσαι, το παίζεις σουπερ κουλ κι ότι θες εμπειρίες κτλ κι όλα αυτά μπερδεύουν τους άλλους. Γιαυτό ακους αυτά τα αντιφατικά σχόλια.

Λες "δεν θέλω να είμαι πολυ δύσκολη", τι σημαίνει αυτό; Να είσαι όσο δύσκολη σου βγαίνει κι όπως νιώθεις!!! έχεις κολλήσει υπερβολικά πολύ με τα ταμπελάκια του τι είσαι και ξεχνάς τι νιώθεις! Έχεις μπερδευτεί και η ίδια και ξεχνάς ποια είσαι γιατί σκέφτεσαι πάρα πολύ τι αρέσει στους άλλους να είσαι. Είναι σα να είσαι σε ένα συνεχή αγώνα να πιάσεις τον παλμό των αντρών, τι τους αρέσει, πιο στυλ προτιμάνε, αν θέλουν τις εύκολες ή τις λίγο πιο δύσκολες ή τις έτσι ή τις αλλιώς και χάνεις τον εαυτό σου με όλο αυτό το ψάξιμο! Η Μιλίβα που είναι να πει κι εκεινη τι θέλει;

Στα λεω εκ πείρας αυτά, πέρασα χρόνια με την μάσκα της άνετης ενώ η ψυχή μου από μέσα ούρλιαζε! Σταμάτα να σκέφτεσαι τι θέλουν κι άρχισε να είσαι αυτό που είσαι χωρίς να σε νοιάζει πως θα σε χαρακτηρίσουν. Μπορεί να γουστάρεις να είσαι ρομαντική, τι κακό έχει αυτό; Όταν θα το κάνεις θα νιώσεις τέτοια απελευθέρωση που δεν θα το πιστεύεις.

Senior Member
    Μα ακριβως επειδη θελει να δειχνει ευκολη δεν την θελουν οι αντρες. Οι αντρες θελουν τις δυσκολες. Και εκτος απο αυτο εχουμε μυαλο οι γυναικες, δεν εχουμε μονο απο το αλλο που ειπες. Νιωθω οτι προσβαλλεις τις γυναικες μ'αυτο. Οι αντρες πολλες φορες ειναι παρτακηδες και κανουν μια σχεση μονο για το σεξ, δεν το λεω εγω, το λενε οι ιδιοι αν και εγω πιστευω οτι κανουν σχεσεις επειδη ερωτευονται και απατουν για το σεξ, οποτε πιστευω κολπο ειναι και αυτο των αντρων για να μην τους εχουμε δεδομενους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Το να μη συμφωνεις μαζι μου ειναι αποδεκτο. Το να βαζεις ομως τραγουδια που με υποτιμουν αυτο δεν ειναι αποδεκτο τουλαχιστον απο μενα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Το να μη συμφωνεις μαζι μου ειναι αποδεκτο. Το να βαζεις ομως τραγουδια που με υποτιμουν αυτο δεν ειναι αποδεκτο τουλαχιστον απο μενα.
    Το οτι η γνωμη σου μου φαινεται εξωπραγματικα αστοχη και κουφη και το εκφραζω δεν σημαινει οτι το κανω για να σε υποτιμησω. Αλλο το "λες βλακεια" και αλλο το "εισαι βλακας". Δεν εγραψα τιποτα πουθενα προσωπικα για εσενα και με συγχωρεις αμα σου χτυπησε χορδη σαν να σε προσεβαλα προσωπικα. Ωστοσο δεν παιρνω πισω το οτι λες τις μεγαλυτερες κουταμαρες που εχω διαβασει. Αλλο το κρινω την γνωμη σου και αλλο το κρινω εσενα. Ολοι οι ανθρωποι κανουν λαθη, συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες. Οποτε μη παιρνεις και την δικια μου σαχλη εκφραση συγχυσης και αποριας ως προς την γνωμη σου σαν προσωπικη κριτικη για το προσωπο σου. Αυτην την κρατησα για τον εαυτο μου και δεν υπαρχει λογος να εχει και σημασια για εσενα. Κλαιν ποια ειμαι δηλαδη; Μια χαζη στο ιντερνετ. Φιλικα :)

Senior Member
    Δεν θα δωσω τροφη στον καθε χλεμπουρα να με κρινει εδω απαντωντας σου, Ναταλια. Επιπλεον οταν λες οτι καποιος λεει πραγματα χαζα λες τον ιδιο χαζο, δεν πιστευω στις κουταμαρες που λενε οι ψυχολογοι. Εξαλλου γιατι λεω κουφα; Και που το ξερεις οτι δεν πιστευεις εσυ κουφα πραγματα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σαλβαδόρ View Post
    Χωρις κοακολα; Τι θα δουμε; Βλεπω μια συμπαθητικη σειρα τελευταια, lucifer λεγεται...βαλε κι εσυ να δεις να σχολιαζουμε μετα τι γινεται.

Senior Member
    Δεν θα δωσω τροφη στον καθε χλεμπουρα να με κρινει εδω απαντωντας σου, Ναταλια. Επιπλεον οταν λες οτι καποιος λεει πραγματα χαζα λες τον ιδιο χαζο, δεν πιστευω στις κουταμαρες που λενε οι ψυχολογοι. Εξαλλου γιατι λεω κουφα; Και που το ξερεις οτι δεν πιστευεις εσυ κουφα πραγματα;
    Δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου, εγω εξηγησα την θεση μου, με συγχωρεις για οτιδηποτε ειπα που σε προσεβαλε. Και δεν ζηταω καν να κανεις το ιδιο για αυτο σου το μηνυμα. Σου ζηταω απλα να χαλαρωσεις, να εχεις μια ομορφη μερα και να εισαι καλα.

Senior Member
    Δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου, εγω εξηγησα την θεση μου, με συγχωρεις για οτιδηποτε ειπα που σε προσεβαλε. Και δεν ζηταω καν να κανεις το ιδιο για αυτο σου το μηνυμα. Σου ζηταω απλα να χαλαρωσεις, να εχεις μια ομορφη μερα και να εισαι καλα.
    Κοιταξε το αν με θεωρεις εσυ τρελη ποσως με ενδιαφερει. Αλλα να το εκφραζεις εμμεσως και δημοσια αυτο με ξεπερνα. Γιατι για να μου μιλας ετσι αυτο συμπεραινω. Θα πρεπε να ντρεπεσαι αφου εισαι σε ενα φορουμ ψυχολογιας.

Senior Member
    Κοιταξε το αν με θεωρεις εσυ τρελη ποσως με ενδιαφερει. Αλλα να το εκφραζεις εμμεσως και δημοσια αυτο με ξεπερνα. Γιατι για να μου μιλας ετσι αυτο συμπεραινω. Θα πρεπε να ντρεπεσαι αφου εισαι σε ενα φορουμ ψυχολογιας.
    Σου ζητησα ηδη συγνωμη. Ουτε ειπα ποτε οτι σε θεωρω τρελη, ουτε που σε ξερω, εγω για το θεμα που συζητουσαμε σχολιασα. Δεν ξερω τι αλλο θες να πω για να νιωσεις καλυτερα.

Χωρις κοακολα; Τι θα δουμε; Βλεπω μια συμπαθητικη σειρα τελευταια, lucifer λεγεται...βαλε κι εσυ να δεις να σχολιαζουμε μετα τι γινεται.
    Ενταξει Ναταλια θα την δω αλλα οχι τωρα.Τωρα θελω να τελειωσω κατι αλλο που εχω αρχισει , γιατι το ειχα παρει με χαλαρη διαθεση και τωρα αρχιζει ο χρονος να με πιεζει.

Senior Member
    Ναταλάκι μου άκου λίγο το λουλούδι απλά εστιάζει σε λάθος πράγματα δεν έχει άλλο πρόβλημα κ τις είπαν οι γιατροί τη διάγνωση αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι και μία συμβουλή που έχω να σου δώσω ο θεός στα έδωσε όλα ομορφιά μυαλό σπουδές ικανότητες τα πάντα μπορείς να εκμεταλλευτείτε τις δυνάμεις σου κ να κανεισ τα πάντα μπορεί και να αποτύχεις μπορεί χίλια δυο ποτέ μην παψεισ να εκτιμασ ότι έχεις από υλικά αγαθά μέχρι ανθρώπους όπως είσαι εσύ σπουδαία έτσι είναι κι αυτοί απλά προχωράνε αυτοί με τα εφόδια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ................
    Last edited by λουλούδι; 21-08-2017 at 19:20.

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast