Results 91 to 105 of 118
Thread: Ζηλευω....
-
21-08-2017, 20:39 #91Miliva21Guest
- 21-08-2017, 20:44 #92
21-08-2017, 20:45 #93Miliva21GuestΚοριτσια σας παρακαλω...ας ληξει εδω αυτη η διαφωνια αποψεων κ η μικρη συγκρουση...
Δεν θελω να μαλωνετε....χαλαρωστε και οι δυο πλιζ ....το οτι η καθεμια σας εχει διαφορετικη αποψη ειναι σεβαστο απο ολους κ πρεπει να ειναι κ απο εσας.....πειτε την αποψη σας εξαλλου γ αυτο ειστε εδω και αν δεν συμφωνειτε..δεν πειραζει...ψωμι και αλατι...δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι....ομως
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ..ΜΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ...Κ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ....
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ..ΕΠΔ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
21-08-2017, 20:49 #94Miliva21Guest
21-08-2017, 20:51 #95Miliva21Guest
21-08-2017, 20:54 #96
21-08-2017, 21:33 #97
Και εγω διαφωνω οτι δειχνεις η εισαι ευκολη...ισα ισα εισαι πολυ ψιλιασμενη και προσεκτικη και υπεραναλυτικη. Αυτο που εννοουσα εγω ειναι οτι πιστευεις πως οι αντρες θελουν να εισαι "μαγκακι", προχωρημενη ξερω γω και πιεζεις τον εαυτο σου να εισαι ετσι ενω δεν σου βγαινει αυθορμητα. Και οταν κατι δεν μας βγαινει αυθορμητα αλλα το κανουμε παρ'ολα αυτα φαινεται αφυσικο..κατι δεν κολλαει...και λογικο ειναι να μην κολλας με καποιον και να μην γινεται το κλικ αν αναλωνεσαι στο "τι θελουν", ειτε ειναι η δυσκολη οσια μυξοπαρθενα ειτε ειναι το προχωρημενο και καλα μαγκακι (που προσωπικα τα θεωρω αστοχα και ηλιθια κονσεπτ και τα δυο και δεν επιτρεπω κανεναν απο τους δυο χαρακτηρισμους για εμενα, αποποιουμαι καθε τετοιον ρολο). Μπορει δηλαδη απλα να προσπαθεις να δειχνεις πιο αποστασιοποιημενη, πιο χοντροπετση, πιο μπιτς απο οτι εισαι...οχι οτι εισαι ευκολη, εγω διαφωνω καθετα με αυτο, αλλο το ενα αλλο το αλλο. (Διαφωνω και με τον ρολο της ευκολης αλλα αλλη συζητηση αυτο, χαριν του επιχειρηματος με αυτο τον ορο ας πουμε οτι εννοουμε εκεινη που πεφτει γρηγορα στο κρεβατι).
Δεν βοηθαει και το οτι νομιζω οτι κι εσυ (οπως κι εγω) δυσκολευεσαι να βρεις μια ισορροπια εκτος τετοιων ρολων και ενα κομματι μεσα σου φοβαται οτι εισαι σαχλορομαντικη η υπερβολικα σοβαρη και το αποδοκιμαζεις η ιδια αυτο το ακρο...πιστευω πως θα νιωσεις καλυτερα αν απελευθερωθεις και απο αυτο τον φοβο, απο την δικη σου εσωτερικη αποδοκιμασια και αν παψεις να πιεζεσαι να ακροβατεις σε τετοια "ρολακια".
Εκτος αυτου αμα το παιζεις χοντροπετση πως γινεται να μην ελκυσεις χοντρομαλακες; :P
Ειχα μπει και εγω στη διαδικασια να απορριψω το πιο "τρυφερο" και περιποιητικο μου ας πουμε κομματι αλλα τελικα μαλακια ηταν, χωρις αυτο ειμαι μιση. Χωρις να σημαινει οτι δεν εχω και αλλα.
Το εκανα σε μια περιεργη περιοδο της ζωης μου κι επεσα σε κανα δυο χοντρομαλακες σε μικρο σχετικα χρονικο διαστημα...αλλα τελικα αποφασισα οτι χεστηκα για το πως με βλεπουν οι αντρες. Αμα βλεπουν κατι λαθος αυτοι χανουν :P
Και το τραγικο της υποθεσης για τετοιους που σκεφτονται μεσα σε κουτακια ειναι οτι δεν ξερουν και τι χανουν :P
Ετσι να σκεφτεσαι κι εσυ. Αμα καποιος για καποιο λογο σε θεωρει πολυ χοντροπετση η ψυχρη χανει μια δυνητικα υπεροχη συντροφο, απο οσα βλεπω εισαι εξυπνη, με ενσυναισθηση, ενδιαφερουσα, και ενταξει σε ολα σου, θα μπορουσες να εισαι πολυ τρυφερη και υποστηρικτικη.
Απο την αλλη αμα καποιος σε θεωρει πολυ μυξοπαρθενα χανει ολη την διασκεδαστικη και περιπετειωδη σου πλευρα, που απλα δεν την διαφημιζεις δεξια και αριστερα και δεν σου ξεκλειδωνεται τοσο ευκολα με ευκαιριακες καταστασεις. Αλλα μπορει καλλιστα να ειναι συναρπαστικοτερη απο οτιδηποτε εχει να προσφερει μια κοπελα που εσυ θεωρεις πιο "προχω".
Επισης αμα τους ρωτησεις οι αντρες ειναι λιγο χαζοι, δεν τα καταλαβαινουν αυτα :P Ταμπελωνουν τις γυναικες ευκολα ειναι η αληθεια... Αλλα αυτο δεν σημαινει πως αμα εισαι αυθεντικη με τον εαυτο σου δεν θα ελκυσεις καθαρα σε προσωπικο επιπεδο και οχι σε "ταμπελοεπιπεδο" χωρις πολλες αναλυσεις αυτον που σου ταιριαζει διπλα σου...πιστευω γινεται.
Και αμα δεν γινεται να σου πω την αληθεια δεν θεωρω πως ειναι δικο σου προβλημα η δικο μου, δικο τους ειναι λολ.
21-08-2017, 23:16 #98Miliva21GuestΝαι ναταλια μου....συμφωνω σε ολα..οντως ετσι ειναι....μπορει να μην δειχνω στη τελικη ευκολη..αλλα εχω στο μυαλο μου κατι σαν "προτυπο" γυναικας που αρεσει....της κουλ..ανετης...προχω .... ενω πιατευω πως αν δειξω την αλλη πλευρα οτι δεν θα αρεσει αυτο..που ειναι κ λιγο ατοπο γτ ειμαι κοριτσι για σχεση...και ανθρωπος που μπορω να δεθω συναισθηματικα κ ν ειμαι γλυκια κ τρυφερη....τεσπα...
Νταξει...το κουλ κ ανετη βεβαια...το εχω υιοθετησει...γτ δεν θελω γενικως να γινομαι σπασαρχιδω κ τσιμπουρι....αλλα σε ολα αυτα που τοσο καλα αναλυεις εχεις μεγαλο δικιο
22-08-2017, 00:01 #99
Συμφωνώ σε όλα. Να συμπληρώσω επίσης πως οι άντρες γενικά τον χαρακτηρισμό "εύκολη" τον έχουν ψωμοτύρι.
Ειδικά σε αυτές τις ηλικίες και με δεδομένο οτι οι άντρες ωριμάζουν γενικά αργότερα από τις γυναίκες τα έχουν όλα πολύ άσπρο- μαύρο στο κεφάλι τους και βλέπουν πιο μονοδιάστατα.
Γιατί συγγνώμη αλλά κάλλιστα μπορεί να είναι κάποια και "μαγκάκι" εκεί που θέλει και "μυξοπαρθένα" (τα ταμπελάκια τα χρησιμοποιώ για χάρη ευκολίας στη μεταξύ μας συζήτηση).
Έχω ακούσει από άντρα πχ ακόμα και σχόλια για τα εσώρουχα της άλλης οτι ενώ του φαινόταν πολύ συναισθηματική κτλ μετά από τα εσώρουχα κατάλαβε ότι ήταν προχώ λες κι αμα ήταν συναισθηματική έπρεπε να φοράει τα εσώρουχα της γιαγιάς της για να χωρέσει στο κουτάκι που την ήθελε.
22-08-2017, 00:03 #100
22-08-2017, 00:23 #101
22-08-2017, 01:00 #102
Όταν είναι να συμβεί θα συμβεί. Καλό είναι που σε απασχολεί αλλά μην το ζορίζεις.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
22-08-2017, 15:42 #103Miliva21Guest
22-08-2017, 16:28 #104
Ε γιατί ο συγκεκριμένος τα είχε ωραία και τακτοποιημένα στο μυαλό του
"Δεν μου κάθησε με τη πρώτη άρα συναισθηματική άρα μυξοπαρθένα άρα η βράκα της γιαγιάς."
Ε δεν του κατσε κάποιο από τα άρα και έπαθε κοκομπλόκο!
Το θέμα είναι οτι ο καθένας μπορεί να χει στο μυαλό του όσα άρα" κι όσα κουτάκια θέλει. Εσύ δεν είσαι υποχρεωμένη να μπεις στα κουτάκια του. Εσύ και όλοι μας, οφείλεις να προσπαθείς να μην χωράς σε κανένα κουτάκι. Ουτε δικό του ούτε δικό σου. Οπότε ασε τις ταμπέλες για τους άλλους και απαγόρευσε στον εαυτό σου να σε χαρακτηρίζεις δύσκολη, εύκολη, μυξοπαρθένα,, μαγκάκι, καλή , κακή... ή οτιδήποτε. Κάνε απλά ο, τι νιώθεις! Τα συναισθήματα σου να είναι ο οδηγός σου. Νιώθεις καλά σε μια κατάσταση και θες να τη προχωρήσεις; Κάντο. Δεν νιώθεις; Φύγε με συνοπτικές διαδικασίες και μη σκέφτεσαι ούτε εμπειρίες ούτε τίποτα. Βασικά μη σκέφτεσαι τόσο. Βασανίζεσαι χωρίς λόγο.
Εμένα ο άλλος γύρισε και μου είπε μετά τον χωρισμό κι ενώ πάσχιζα να τον πείσω όσο ήμασταν μαζί ότι δεν είμαι μόνο το κουτάκι που είχε στον νου του : "τελικά είσαι πολύ κρεμμύδι! Όσο βγαίνουν φλούδες έχει κ άλλο από κάτω" και μου το πε όλο έκπληξη λες και υπάρχει κανείς μας που δεν είναι κρεμμύδι! Δεν είμαστε χαρακτήρες σε κομικς οι άνθρωποι να χουμε ταμπελάκια "ο γκρινιάρης", "ο υπναράς", "ο χαρούμενος"...απ' όλα είμαστε!!!
22-08-2017, 17:06 #105
Ελισάβετ αυτό με το κρεμμύδι είναι το βάθος της προσωπικότητας που το λέω εγώ δε στη πέφτω αλλά εμένα μ αρέσει αυτό οπωσ καταλαβεσ δεν το έχουν όλοι
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))