Results 76 to 90 of 118
Thread: Ζηλευω....
-
21-08-2017, 18:33 #76
Δεν είναι έτσι το Ναταλάκι μας τα έχει όλα κ απλά ίσως δεν τα εκτιμάει κ ξεσπάει κατά τα άλλα κι εγώ λέω κουφά αλλά δε με λένε τίποτα οπότε να προσέχεις κι εσύ λίγο εγώ βλέπεις αόρατος είμαι εδώ μέσα μόνος μου μιλάω δεν έχω πρόβλημα είναι κάτι κι αυτό
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 21-08-2017, 18:36 #77
Αν ειναι να τα εχω ολα για τα ματια αυτης της κοινωνιας, οχι, δεν τα εχω, αλλα εγω μεσα μου μπορει να ξερω οτι εχω παραπανω πραγματα απο το Ναταλακι γιατι αυτη ακριβως η κοινωνια που την ανεβαζει μπαζει απο παντου! Συνεπως με ενδιαφερει η γνωμη η δικη μου αλλα με ενοχλει που ζω σε μια τετοια κοινωνια που ανεβαζει ολο τετοια ατομα ενω εμενα με ριχνει.
21-08-2017, 18:37 #78
Εσυ εισαι αγενεσταστη, εγω σου μιλησα υπερβολικα ευγενικα στα τελευταια μηνυματα και σε κανενα μηνυμα δεν σε χαρακτηρισα οπως χαρακτηρισες εσυ εμενα, ουτε τετοια πικροχολα σχολια οπως αυτο εκανα. Δεν σου μαθανε να δεχεσαι μια συγνωμη; Και τι σου ειπα στην τελικη, οτι διαφωνω μαζι σου και μου φαινονται κουφα και λαθος τα οσα ειπες. ΔΕΝ σε υποτιμησα ΟΥΤΕ ειπα οτι εισαι τρελη, εσυ μυγιαστηκες πιθανοτατα επειδη σου εχει τυχει να σε κανουν καποιοι ανθρωποι να νιωσεις ασχημα και πλεον το παραμικρο σου χτυπαει χορδη.
Ειπα να δαγκωσω τη γλωσσα μου γιατι σε ειδα ευαισθητη και συμπασχω αλλα οχι κουκλιτσα μου...
Αλλα δεν θα κατσω να με κραζεις χωρις λογο ενω εχω προσπαθησει επανειλλημενα να απολογηθω για ενα ισως αποτυχημενο αστειο πανω στα λεγομενα σου που σε καμια περιπτωση δεν εκανα για να υποτιμησω η να κοροιδεψω εσενα. Αλλα απο τον τροπο που γραφεις το βλεπω οτι το τραβαει η ψυχουλα σου να εισαι θυμα, γουσταρεις.
Δεν εχω καμια ορεξη να σε θυματοποιησω, ουτε σε ξερω, απλα διαφωνω σε οσα λες στις γυναικες εδω μεσα πανω σε θεματα σχεσεων. Τι να κανουμε τωρα δηλαδη να πεθανουμε επειδη εχω διαφορετικη γνωμη απο εσενα; Μιλας για ελευθερια στο αλλο σου θεμα και οτι τελειωνει εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου. Ε γιατι να μην ειμαι ελευθερη να διαφωνω μαζι σου και να θεωρω υπερβολικα αστοχα τα οσα λες πανω σε θεματα σχεσεων; Ειδες που μας τα εμαθαν ολους στο σχολειο; Με θυμωνουν πολυ οσα λες γιατι καμια γυναικα που σεβεται τον εαυτο της δεν θα επρεπε να πιστευει τετοια πραγματα, ως γυναικα το παιρνω πατριωτικα ναι, μου βαραει και εμενα χορδη το να υπομενουν γυναικες αυτα που εσυ θεωρεις φυσιολογικα. Και να σου πω κατι; Αμα το παμε ετσι και υποθεσουμε πως οντως οσα ειπα υποτιμουν εσενα τοτε ας εφαρμοσουμε την θεωρια σου για τους αντρες και εδω: για να μη το παρεις πανω σου και να μη σε χασω απο συνομιλητρια το κανω βρε, επειδη σε παω πολυ! Αντιστοιχα κι εσυ για αυτο απαντας πικροχολα οσες συγνωμες και αν ζητησω (που κακως τις ζητησα γιατι δεν εκανα και τιποτα), επειδη με θαυμαζεις και για να μη παιρνω τα πανω μου πολυ και χασεις το φανταστικο μας διαλογο; Ετσι δεν λες οτι παει;
Αρκετα σου ξηγηθηκα η θες κι αλλα; Διαισθανομαι οτι θες κι αλλα, διεψευσε με.
21-08-2017, 18:43 #79
Δεν ειμαι αγενεστατη! Ξερω πολυ καλα τι ειμαι. Θυμα με κανουν οι καταστασεις, οχι εγω. Δηλαδη να κατσω να υπομεινω κατι που ειπες για μενα χωρις να αντιδρασω; Και τι να την κανω τη συγγνωμη οταν μου εριξες την ψυχολογια; Οσο για τους αντρες κανε πρωτα σχεση με διαφορετικους τυπους αγοριων να δεις οτι υπαρχει ποικιλια και οτι οι περισσοτεροι αν οχι ολοι κανουν κολπα για να μας ριξουν ειτε στο κρεββατι ειτε σε σχεση και μετα πες μου!! Εγω προσωπικα δεν ξερω κανεναν να θαυμαζει την κοπελα του και να της το λεει, το αγορι μου ειναι τρελο για μενα μπορει να πιστευει οτι ειμαι θεα και απο την αλλη να μου λεει α, εισαι χοντρη, τι απο τα δυο πρεπει να πιστεψω; Γιατι να με λεει θεα εφοσον δεν θελει το σεξ απο εμενα; Γιατι να θελει να μεινει μαζι μου; Μιλαω με απτα παραδειγματα και οχι με θεωριες επειδη ετσι πιστευω εγω οτι ειναι! Μου το λεει κιολας, δεν σε ανεβαζω για να μην το παρεις πανω σου αυτο τι σημαινει, οτι με εχει βαρεθει γι'αυτο μου λεει τα αρνητικα; Αν εσυ δεν καταλαβαινεις, δεν φταιω εγω, και δεν ηθελα να ειμαι επιθετικη μαζι σου, εσυ με εκανες!
21-08-2017, 18:43 #80
Κι εσυ ρς ελις τι γραφεις στο ξεκαρφωτο τη μαλακια σου πανω που ηρεμησαμε και ανοιγει ξανα ενα θεμα που ειχε κλεισει; Με νυχια και με δοντια κρατιομουν μην ανοιξω το στομα μου. Αμα ξαναπεις οτι τα εχω ολα δεν ξερω τι θα γινει. Δεν ξερω τι σκατα φανταζεσαι οτι ειμαι η εχω αλλα αυτη ειναι η δικια σου φαντασιωση, σταματα να με εξιδανικευεις αυθαιρετα, δεν με ξερεις, δεν ξερεις τι εχω και τι δεν εχω, στο επιτρεπω. Ελεος οχι αλλο καρβουνο.
21-08-2017, 18:49 #81
Εχω εξηγηση για ολες τις ερωτησεις σου αλλα δεν θα σου αρεσει και δεν θελω να το αναλυσω γιατι εισαι μεσα στο χορο και δεν θα βγαλουμε ακρη λογω συναισθηματικης σου εμπλοκης στο θεμα . Μακαρι να κανω λαθος. Αμα δεν κανω λαθος θα δεις και μονη σου καποια στιγμη, ελα να τα πουμε τοτε. Και εγω με απτα παραδειγματα σου μιλαω,δεν καταλαβαινω γιατι εσυ γ επιμενεις να παιρνεις αυθαιρετα ως δεδομενο οτι δεν εχω τις αναλογες εμπειριες...
Και στο κατω κατω να σου πω κατι, μπορει εσυ να εισαι καλα και να εισαι ευτυχισμενη σε αυτη τη σχεση. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν αντρες που ανεβαζουν την κοπελα τους και δεν τη μειωνουν. Ειναι λαθος να παρουσιαζεις την δικια σου εμπειρια σαν καθολικο κανονα για τις αλλες γυναικες που διαβαζουν το φορουμ. Δικαιο δεν ειναι αυτο που λεω;
21-08-2017, 18:52 #82
Ναι αλλα ομως ξερω τι σκεφτεσαι, οτι καθεται μαζι μου απο μοναξια αν δεν καθεται για το σεξ. Κι ομως, του την πεφτουν πολλες, το 'χω δει αλλα μενει μαζι μου. Και με ανεβαζει και με κατεβαζει. Ισως αμα ο αλλος εχει βαρεθει να ριχνει τον αλλον δεν λεω συνεχως αλλα αυτος με βαζει πανω απο ολες. Ολη τη μερα μαζι ειμαστε, το ξερω. Συνεπως δεν χαλαω μια τετοια σχεση επειδη εσυ η ο καθενας μπορει να το βλεπετε αλλιως. Και δεν αξιζει να χαλιεμαι κιολας και αυτο δεν το λεω για σενα γενικοτερα!
21-08-2017, 18:54 #83
21-08-2017, 18:54 #84
Εγώ την ανεβάζω γτ δουλεύει δε με νοιάζει τι δουλειά κάνει δε με νοιάζει ποσα βγάζει με νοιάζει που δουλεύει κι επειδή δουλεύω κι εγώ την υποστηρίζω σύμφωνα με τα κριτήρια μου είναι βασικό για μένα να είσαι στον αγώνα
21-08-2017, 18:59 #85
Λοιπον δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε, εγω εχω δει οτι η ζωη μου δεν γινεται καλυτερη, ειμαι αρκετα μεγαλη για να το εχω καταλαβει αυτο, σου ζηταω συγγνωμη γιατι σε ειχα παρεξηγησει και τελος το θεμα. Απλα με τοσα που βλεπω εδω μεσα δεν ξερω κι εγω τι να πιστεψω. Το τι αξιζει ο καθενας φαινεται απο τα λεγομενα του. Απλα δεν θελω και συμβουλες για τον συντροφο μου γιατι εχω δει τι ειναι ολοι οι αλλοι και ειναι ο μονος που μου εχει φερθει σωστα ασχετα αν καποιες φορες μπορει να με μειωνει, αυτος λεει οτι το κανει στην πλακα. Εγω πιστευω οτι τα κανει για να μου ριχνει το ηθικο για να με εχει συνεχεια κοντα του, ε, εγω θελω εναν τετοιον ανθρωπο τι να κανουμε τωρα. Αλλες φορες με ανεβαζει παντως.
21-08-2017, 19:05 #86
Υπαρχει και αλλη μια σκεψη που θα μπορουσα να κανω εκτος απο αυτες αλλα δεν με αφορα και δεν ειναι επι του παροντος..αλιμονο παντως, εγω στο θεμα της κοπελας απαντουσα που της την ελεγε για το ντυσιμο της και το στυλ της, δεν ειχα σχολιασει ποτε την δικια σου σχεση, εσυ απαντωντας στην κοπελα εκανες παραλληλισμο με την σχεση σου, εσυ εφερες τη σχεση σου στο προσκηνιο... ενιωσες οτι αυτα που ελεγα ηταν σαν να κρινω τη δικια σου σχεση. Εγω ομως πριν μιλησεις που να ηξερα τι σου λεει και τι δεν σου λεε ο συντροφος σου; Αλλα δεν ειναι απαραιτητο οτι ισχυουν τα ιδια για τις δυο σας, μπορει να ειστε διαφορετικες περιπτωσεις. Εσυ λες εισαι καλα, εκεινη ειχε πει οτι ποτε δεν νιωθει οτι την θαυμαζει το αγορι της. Αλλο το δεν το εκφραζει συχνα και αλλο καθολου.
Επισης αμα εισαι καλα γιατι εκανες τον παραλληλισμο της σχεσης της κοπελα με την δικια σου και γιατι το πηρες τοσο πατριωτικα να την πεισεις οτι δεν ισχυει οτι της ειπα; Μηπως εχεις τις αμφιβολιες σου κι εσυ για αυτο σε πειραξε; Μηπως σου χτυπησε χορδη για τη σχεση σου; Μην μου απαντας δεν με αφορουν τα προσωπικα σου, αφου λες εισαι καλα σε πιστευω οτι εισαι καλα...
Απλα ριχνω μια σκεψη στο τραπεζι και ηθελα να ξεκαθαρισω το οτι η μειωτικη συμπεριφορα απο τον συντροφο συνηθως δεν ειναι υγιες πραγμα οτι κινητρα και να εχει...απο εκει και περα υπαρχει και η διακυμανση του τι ανεχεται ο καθενας και τι θεωρει μειωτικο και τι οχι...η γνωμη μου ειναι και παλι πως υπαρχει εκει εξω καποιος που και θα σε ανεβαζει και δεν θα σε μειωνει ποτε ουτε θα σε κοροιδευει/απαταει η δεν ξερω τι και καλο θα ηταν να το πιστευες κι εσυ οτι υπαρχει και οτι σου αξιζει...απο εκει και περα χαιρομαι αμα εισαι καλα οπως εισαι.
21-08-2017, 19:11 #87
Εχεις δικιο οτι δεν ειναι υγιες, τουλαχιστον συμφωνησαμε σε κατι, οτι δεν ειναι υγιες ενω τα κινητρα μπορει να ειναι πολυ θετικα. Αλλα ειναι οτι καλυτερο μου εχει τυχει. Και εκανα τον παραλληλισμο μονο για το θεμα των αρνητικων σχολιων, φανταστηκα θα της ελεγε και θετικα! Και επειδη το εχω ξαναζησει, και θετικα και αρνητικα σχολια, εχω καταληξει οτι ο αλλος σε θελει και δεν αξιζει να αφησεις κατι αμοιβαιο γιατι ειναι σπανιο! Μπορει δηλαδη λεμε τωρα να υπαρχει καποιος καλυτερος για μενα εκει εξω αλλα εγω δεν αφηνω τον συντροφο μου και εκτος απο αυτο σε αλλη φαση λεμε τωρα γιατι τωρα ουτε καν το σκεφτομαι, μπορει να μην μου εκανε το κλικ! Η να μην του το εκανα εγω. Του αλλου εννοω. Και εκτος απο αυτο εχει κανει θυσιες το αγορι μου για μενα, δεν θα σταθω σε μερικες ατυχες στιγμες. Απλα ο παραλληλισμος ειπα γιατι εγινε, γιατι εχουμε κατι κοινο με την κοπελα αυτο δεν σημαινει οτι η σχεση μου εμενα δεν ειναι καλη αν αυτηνης ειναι χαλια, απλα πιστευω οτι και αυτης η σχεση καλη ειναι, 100% υγιης ειναι ουτοπικο πιστευω.
21-08-2017, 19:13 #88
Οκ, δεκτη η συγνωμη, ολα καλα. Και αμα εισαι χαρουμενη με τον ανθρωπο σου δεν εχω λογο να εκφερω διαφορετικη αποψη, εσυ ασυναισθητα παραλληλισες τον εαυτο σου με την κοπελα στης οποιας το θεμα απαντουσα...και ειλικρινα λυπαμαι που αναστατωθηκες πριν, χαιρομαι ομως που επιτελους με πιστευεις οτι δεν ειχα διαθεση να σε στενοχωρησω.
21-08-2017, 19:14 #89
21-08-2017, 19:23 #90
Ναταλια μου ομορφη εχω κανει παρεα με τελειωμενουσ κι εχω κανει παρεα με πολυ πλουσιουσ εκατομυρια ευρω μην πιστεψεισ ποτε οτι δεν ξερω να κρινω εναν ανθρωπο δεν ξερω τι γνωμη εχεισ για μενα αλλα ξερω να κρινω ανθρωπουσ κ να βλεπω αξια εκει που οι αλλοι δεν μπορουν να δουν