Results 16 to 30 of 54
Thread: ας αλλαξωυμε
-
20-04-2008, 13:52 #16
ισως αυτα να ειναι λογια που θέλει να πει και στον πατέρα του....αλλα θα σου απαντησει....δωσε λιγο χρονο....
οσο για το οτι ειναι στο θεμα σχεσεις -σεξουαλικοτητα θεωρεις οτι θα πρεπε να ανηκει σε αλλη κατηγορια...περα απο το σχεσεις?
- 20-04-2008, 13:55 #17
Συγνώμη δεν θέλω να παίζω με τις λέξεις.
Εγώ δεν κατάλαβα και πολλά πάντως...
Τώρα, αν εσύ τον ξέρεις οπως η Σοφία, σίγουρα σας είναι πιο εύκολο
20-04-2008, 13:56 #18
ΟΧΙ ΒΡΕ. ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
20-04-2008, 13:57 #19
Originally posted by Sofia
ισως αυτα να ειναι λογια που θέλει να πει και στον πατέρα του....αλλα θα σου απαντησει....δωσε λιγο χρονο....
οσο για το οτι ειναι στο θεμα σχεσεις -σεξουαλικοτητα θεωρεις οτι θα πρεπε να ανηκει σε αλλη κατηγορια...περα απο το σχεσεις?
Sorry
20-04-2008, 14:02 #20
Originally posted by Lef
ας μαλακωσουμε λιγο σαν ανθρωποι ας ανοιχτουμε λιγο πιο πολυ ας το δοκιμασουμε ας αγγιξουμε λιγο ο ενας τον αλλον ας πουμε μια καλη κουβεντα χωρις λογο ας μην ειμαστε ισχυρογνωμονες ας ανοιξουμε τα αυτια και τα ματια μας καλυτερα ας δωσουμε λιγο παραπανω χρονο στον αλλον ας μαθουμε να αισθανομαστε λιγο ας μιλουσαμε λιγο περισσοτερο για τα καθημερινα ας αμφισβητησουμε λιγο τον εαυτο μας ας παρουμε μια πρωτοβουλια ας μη περιμενουμε αλλο ας ριξουμε λιγο νερο στο κρασι μας ας προσπαθησουμε να ερθουμε λιγο πιο κοντα ας μιλησουμε.. ας ανοιχτουμε
αλλα ας μη σας κοροιδευω αλλο ας μη παριστανω οτι δινω συμβουλες σε σας
ας μπορουσα να τα πω ολα αυτα ετσι ωραια και στην πραγματικη μου ζωη
ας μπορουσες να μακουσεις εστω και για λιγο μπαμπα ..
20-04-2008, 14:04 #21
εγω καταλαβαινω οτι στο θεμα σχεσεις αναφερομαστε σε καθε σχεση μας -δεν ξερω αν καταλαβα λαθος (παιζει κ αυτο παντα)
20-04-2008, 14:06 #22
Κι εγώ αυτό νομίζω.Οτι είναι γενικά για όλες τις ανθρώπινες σχέσεις.
20-04-2008, 14:07 #23
Originally posted by OneiroPauL
Originally posted by Lef
ας μαλακωσουμε λιγο σαν ανθρωποι ας ανοιχτουμε λιγο πιο πολυ ας το δοκιμασουμε ας αγγιξουμε λιγο ο ενας τον αλλον ας πουμε μια καλη κουβεντα χωρις λογο ας μην ειμαστε ισχυρογνωμονες ας ανοιξουμε τα αυτια και τα ματια μας καλυτερα ας δωσουμε λιγο παραπανω χρονο στον αλλον ας μαθουμε να αισθανομαστε λιγο ας μιλουσαμε λιγο περισσοτερο για τα καθημερινα ας αμφισβητησουμε λιγο τον εαυτο μας ας παρουμε μια πρωτοβουλια ας μη περιμενουμε αλλο ας ριξουμε λιγο νερο στο κρασι μας ας προσπαθησουμε να ερθουμε λιγο πιο κοντα ας μιλησουμε.. ας ανοιχτουμε
αλλα ας μη σας κοροιδευω αλλο ας μη παριστανω οτι δινω συμβουλες σε σας
ας μπορουσα να τα πω ολα αυτα ετσι ωραια και στην πραγματικη μου ζωη
ας μπορουσες να μακουσεις εστω και για λιγο μπαμπα ..
Κάτι έχει μείνει απ την ξανθιά μέσα μου.
Μετάφρασε το μου Ονειροπόλε
20-04-2008, 14:12 #24
+φωνώ με αυτά που έγραψε ο Lef ! ;)
20-04-2008, 14:35 #25
θεοφανια η περιγραφη της κατηγοριας αυτης στην κεντρικη σελιδα λεει \" Θέματα σχέσεων, ζευγαριών, θέματα που αφορούν τον άντρα και την γυναίκα, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, την φιλία. Έρωτας και αγάπη. Σεξουαλικά προβλήματα, διαταραχές και παρεκλίσεις....... \".
manthes αν νομιζεις οτι σηκωθηκα απτο κρεβατι μου στις 6 το πρωι να κανω ποστ για σενα τοτε χρειαζεσαι αποτοξινωση απο το φορουμ. και επισης \"ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΑΓΑΠΗ;\" μην εισαι τοσο σιγουρος για την απαντηση..
Επισης αμα ηθελα να γινω πιο συγκεκριμενος απλα θα το εκανα :) .. νομιζω ο τιτλος εξηγει πολλα, ο καθενας μπορει να κρατησει οτι θελει.
20-04-2008, 14:40 #26
Originally posted by Lef
ας μαλακωσουμε λιγο σαν ανθρωποι ας ανοιχτουμε λιγο πιο πολυ ας το δοκιμασουμε ας αγγιξουμε λιγο ο ενας τον αλλον ας πουμε μια καλη κουβεντα χωρις λογοOriginally posted by Lef
manthes αν νομιζεις οτι σηκωθηκα απτο κρεβατι μου στις 6 το πρωι να κανω ποστ για σενα τοτε χρειαζεσαι αποτοξινωση απο το φορουμ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΛΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
20-04-2008, 15:04 #27
Originally posted by Lef
20-04-2008, 20:23 #28
Sofia συμφωνω με αυτα που λες οτι μπορει να ειναι ανασταλτικα σε μια τετοια προσπαθεια αλλα το να πεις εκ των προτερων οτι κατι ειναι δυσκολο το κανει δυσκολο αυτοματα η σκεψη σου και κατευθυνεις ασυνειδητα τα πραγματα σε μια συγκεκριμενη κατευθυνση. Νομιζω οτι ο Lef ειπε απλα τα συνασθηματα του και νομιζω, και να κανω λαθος μπορει να μας το πει, οτι εκανε τον εσωτερικο του διαλογο με τον εαυτο του γνωστο σε εμας. Δηλαδη νομιζω οτι πιο πολυ αναρωτηθηκε φωναχτα. Γιατι λοιπον να μην ειμαστε ανοιχτοι σε αυτο?Τι νιωθει καποιος που αναρωτιεται ετσι ανοιχτα οταν ακομα και σε ενα τετοιο χωρο η αντιδραση ειναι \'ειναι δυσκολο\'? Καποιοσ ελεγε γνε η αλλαγη που θελεις να δεις σε αυτο το κοσμο. Απο καπου πρεπει να αρχισουμε δηλαδη.
Αυτα, χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης, καταλαβαινω απολυτα τι θελεις να πεις αλλα αναλογα αυτες ηταν και οι σκεψεις μου.
20-04-2008, 20:32 #29
ναι, καταλαβαινω Bonnie τη θεση σου...να πω οτι μιλάω παντα για μενα και πώς βλεπω εγω τα πραγματα στους άλλους και στον ιδιο μου τον εαυτο.πιθανοτατα να ναι ευκολα, ή πολύ πιο εύκολα για καποιον άλλο.Να μην υπάρχουν δλδ τα ζητηματα που απασχολουν ή μπλοκαρουν εμενα.
20-04-2008, 20:40 #30
Για να ειναι καποιο ανθρωποι εδω σημαινει οτι τα πραγματα σε καποιο τομεα η σε πολλους δεν ειναι ευκολα για αυτους. Συμφωνεις? Νομιζω οτι ολοι εχουμε μια ταση να αποδιδουμε στον εαυτο μας πολυ ιδιαιτερα συναισθηματα που νομιζουμε οτι οι αλλοι δεν τα εχουν. Και ναι, εχουμε ολοι μοναδικα συναισθηματα και διαφορετικες πραγματικοτητες αλλα εχουμε και παρα πολλα κοινα επισης για αυτο ειμαστε εδω και μιλαμε. Αν ειμαστε ανοιχτοι να δουμε αυτο τοτε μπορουμε να ειμαστε και ανοιχτοι σε αυτα πολυ λεει ο Lef. Ετσι νομιζω.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια