Η κοινωνια εχει ξεφυγει - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 79
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Λουλουδι καλησπερα και παλι.εδω μεσα συχνα ερχομαστε σε αντιπαραθεση και δθαφωνουμε ο ενας με τον αλλο.δεν σημενη τιποτα αυτο.ολο το φορουμ μια παρεα ειμαστε..π.χ οτι διαφωνησαμε στο αλλο θεμα δεν σημενη τιποτα εσυ εχεις της δικες σου αποψεις και ειναι σεβαστες εγω εχω της δικες μου.αυτο δεν σε κανει σε τιποτα κατωτερη.αλοιμονο αν συμφωνουσαμε σε ολα.
    Οσο αφορα το οτι εχεις προβλημα υγειας αυτο το εχουμε λιγο πολυ ολοι.γιατι νομιζεις οτι ειμαστε εδω και συζηταμε τα προβληματα μας??αρα δεν εισαι η μονη.μην νοιωθεις ασχημα για τιποτα...
    Κανεις δεν μπορει να σε μειωσει εαν δεν μειωσεις εσυ πρωτα τον εαυτο σου...
    Το πρωι ειχαμε μια πολυ ωραια συζητηση ασχετα αν συμφωνησαμε η διαφωνησαμε.ωστοσο αν ενιωσες μειωμενη ζητω συγγνωμη δεν το εκανα για να σε μειωσω..
    Οχι Γιωργο, καμμια σχεση, μου εισαι απο τους πιο συμπαθεις του φορουμ και ας εχουμε διαφωνησει πολλες φορες, η αληθεια ειναι οτι η αφορμη για να γραψω αυτο το θεμα ηταν μια αλλη διαφωνια η οποια λυθηκε. Υπαρχουν βεβαια ακομα αλυτες διαφωνιες αλλα δεν εχω σκοπο να τις λυσω γιατι δεν μπορω να συγχωρησω. Να 'σαι καλα παντως, ωραια τα λες.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    υπαρχουν 2 κατηγοριας ανθρωπων αυτοι που τυχαινει να ειναι σε θεση να καταλαβουν και αυτοι που απλα μας αρεσουν οπως ειναι

το πιο πιθανο ειναι να διαλεξει κανεις το δευτερο αλλα ο παραγωγικος δρομος ειναι κοντρα
    Ε ναι, δυστυχως συνηθως το δευτερο επιλεγουμε.

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Αφού με καταλαβαίνεις τότε κι εσύ θα το χεις παρατηρήσει αυτό που λέω.
    Αποκλείεται σε όλες να είσαι μυρμηγκάκι! Οι περισσότεροι άνθρωποι είμαστε πότε μυρμήγκια και πότε ελέφαντες ανάλογα με την επίθεση.
    Παράδειγμα αν εσύ είσαι ψωνάρα με την εμφάνιση σου και έρθεις και μου πεις εμένα "πώς είσαι έτσι;" εκεί θα είμαι ελέφαντας γιατί το συγκεκριμένο θέμα της εμφάνισης το έχω ξεπεράσει προ πολλού οπότε ούτε που θα το εκλάβω ως επίθεση γιατί απευθείας θα σκεφτώ "βρε την κακομοίρα πόσο κόμπλεξ έχει που θέλει να μειώνει τις άλλες!". Αν έρθεις και μου πεις πως έκανα ένα λάθος κάπου....εκεί θα γίνω μυρμήγκι και θα τσιμπήσω αμέσως γιατί εκεί είναι έμενα το "παραθυράκι" μου οπότε αυτό θα το εκλάβω ως επίθεση και θα σου την πω σχεδόν αυθόρμητα.

Αν αρχίσεις και παρατηρείς τον εαυτό σου θα δεις οτι και συ πότε είσαι το ένα και πότε το άλλο, όλοι έχουμε ευαίσθητα σημεία και γινόμαστε μυρμήγκια κι όλοι έχουμε κάποια που δεν μας νοιάζουν και είμαστε ελέφαντες.
    Καταλαβα Ελισαβετ και σε ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες μαζι μου. Θα τα ξαναδιαβασω αυτα που μου εγραψες μηπως και τα τυπωσω στο μυαλο μου, ειστε ολοι πανεξυπνοι εδω μεσα εκτος απο καποιους που για μενα δεν μετρανε σαν ανθρωποι.

Senior Member
    Εγώ δεν αξίζω ούτε ιδιοφυία είμαι αλλά θα σου πω μια ιστορία την πέφτω σε κοπέλα κ μου την σπάει κι έρχεται μετά από καιρό κ μου λέει δες τι ωραία παπούτσια πήρα κ τις λέω μπράβο έγινες σαν τον Πήτερ Παν δεν υπάρχει κοπέλα που να μη μου τι σπάει πάντα κάθε κοπέλα θα πει μια μαλακια κ θα τις πω άλλη μια οι κοπέλες με έχουν για μαλακά καμία δεν είπε ότι δεν τις αγαπώ όμως δεν ξέρω τι καταλαβεσ απλά στα λέω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγώ δεν αξίζω ούτε ιδιοφυία είμαι αλλά θα σου πω μια ιστορία την πέφτω σε κοπέλα κ μου την σπάει κι έρχεται μετά από καιρό κ μου λέει δες τι ωραία παπούτσια πήρα κ τις λέω μπράβο έγινες σαν τον Πήτερ Παν δεν υπάρχει κοπέλα που να μη μου τι σπάει πάντα κάθε κοπέλα θα πει μια μαλακια κ θα τις πω άλλη μια οι κοπέλες με έχουν για μαλακά καμία δεν είπε ότι δεν τις αγαπώ όμως δεν ξέρω τι καταλαβεσ απλά στα λέω
    Κοιτα εχεις δικιο οτι και να πεις αλλα μπορει και καποια κοπελα να στο παιζει κακια ενω δεν ειναι για τους λογους της. Αν και οι περισσοτερες μπορει οντως να ειναι κακες, ειδικως τα ψωνια!

Senior Member
    Φιλε ελις ποιος σου ειπε οτι δεν αξιζεις?ο καθε ανθρωπος εχει την αξια του.επειδη εχουμε μιληση πολλες φορες μαλλον εσυ κανεις καποιο λαθος και στη λενε μετα για τσεκαρε το λιγι.μηπως ο τροπος που το κανεις ειναι λαθος??
    Εισαι καλο παιδι και πανεξυπνο..αλλα κατι δεν παει σωστα οσο αφορα το θεμα με της γυναικες

Senior Member
    Ξερουν αυτεσ τι δεν παει καλα δε χρειαζεται να ξερω κι εγω

Senior Member
    Τωρα μπορει να ειναι και μαλακια αυτο που θα πω αλλα δεν αντεχω θα σκασω αν δεν το πω.γιατι δεν βρισκεις κοριτση απο δω μεσα???τα κοριτσια που εχουμε εδω ειναι τα καλυτερα κοριτσια με πολυ καλη καρδουλα.και με πολυ πλουσια προσωπικοτητα.εγω της εκτιμω παρα πολυ.για δοκιμασε λιγο

Senior Member
    Κοριτσια, ο ελις ειναι μια χαρα οπως τα λεει ο γιωργος και εξυπνος και καλος και ομορφος. Αντε, καμμια διαθεσιμη; Να το παντρεψουμε το παιδι!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Κοριτσια, ο ελις ειναι μια χαρα οπως τα λεει ο γιωργος και εξυπνος και καλος και ομορφος. Αντε, καμμια διαθεσιμη; Να το παντρεψουμε το παιδι!!
    Λουλουδι δεν ξερω αν το λες ειρωνικα η οχι.αλλα εγω τον ελις τον νρισκω πολυ καλο παιδι με καλη καρδουλα για το ωραιος θα το κρινουν οι γυναικες
    .ναι θελω πολυ να παντρεψω τον ελις δεν ξερω γιατι μου καρφωθηκε αυτο στο μυαλο αλλα θελω πολυ να τον παντρεψω.
    Εσυ λουλουδι ποσο χρωνον εισαι??σχεση εχεις??

Senior Member
    Οχι, κανονικα το λεω. Ναι, εγω εχω σχεση, ηλικια δεν θελω να πω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Οχι, κανονικα το λεω. Ναι, εγω εχω σχεση, ηλικια δεν θελω να πω.
    Εχεις ε??δεν πειραζη θα δοκιμασουμε αλλου την τυχη μας...αν και νομιζω πως ξερω ποια μπορει να περναει απτο μυαλο του ελις

Senior Member
    Ναι, εχω. Κατι θα βρει αν το θελει πραγματικα, τοσα κοριτσια εχει το φορουμ. Πρεπει να ψαχτει λιγο.

Senior Member
    Η κοινωνία άγεται και φέρεται από τα πάθη της. Ναρκισσισμός, επιδειξιμανία, εξουσιομανία, απληστία, βουλιμία, σεξομανία...

Όταν ένα άτομο έχει όλα αυτά μαζί, δε βλέπει τον συνάνθρωπο με σεβασμό, αλλά σαν ένα κομμάτι κρέας... Σαν κάτι αναλώσιμο.

Και για να μη μιλήσουμε για όλη αυτή την προπαγάνδα των media και των social media. Μας κάνει όλους καταθλιπτικούς και πάντα παραπονεμένους για όσα ΔΕΝ έχουμε...

Όλος ο σύγχρονος τρόπος ζωής, έχει μερικά εκατομμύρια ωφελημένους και μερικά ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ απόκληρους...
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Τα κορίτσια του φόρουμ τα ταιζει ο μπαμπάς η παίρνουν επίδομα κ γενικά δε στηρίζονται στις δυνάμεις τους οπότε αποκλείονται γτ με βλέπουν σαν ουφο

Senior Member
    Και συνεχίζω όταν βγήκα εγώ στην αγορά πριν από είκοσι χρόνια ήμουν ένα παιδί με ψυχολογικά δούλεψα σπούδασα έκανα τις βόλτες μου κ μετά είκοσι χρόνια έχω δουλειά δε βγάζω λεφτά αλλά είμαι περήφανος μόνος μου έκανα τα πάντα κι έρχομαι εδώ κ μου λέει ο άλλος έχω αυτό έχω εκείνο κλαιν μαιν όλα μπορείς να τα κάνεις άμα θέλεις άμα δε θέλεις μια ζωή θα λες χαζομάρες

Banned
    για να βλεπεις τους αλλους με σεβασμο θα πρεπει να σε βλεπουν και αυτοι με τον ιδιο τροπο

αν σε αντιμετωπιζουν σαν καπιον κατωτερο τους οταν αυτοι το κανουν λαθος θα καταλαβουν αν εσυ το κανεις πιο λαθος απο αυτους.

ο σεβασμος ειναι ισοτιμος δεν ειναι εσυ θα σαι ο ακυρος και αυτοι οι καλυτεροι

αρα ας δωσουν οι ιδιοι το καλο παραδειγμα του σεβασμου και μετα ας μιλησουν γι αυτον.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast