Η κοινωνια εχει ξεφυγει - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 79
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αναγνωρίζουν την ανωτερότητα σου κι απο ζήλια, σου βρίσκουν αδύνατα σημεία κι εκεί σε κτυπάνε. Και τα αδυνατα σου σημεία μπορεί ναναι αδυνατο κορμί, ευαίσθητος χαρακτήρας, ντροπαλότητα, άτομο που παραδέχεται τα λάθη του, καλοσύνη.
    Ζούμε σε μια εποχή που η λογική και η αγάπη πάνε να εκλείψουν, κι εσύ διαθέτεις αυτα τα δυο χαρακτηριστικά απ ότι καταλαβα. Οι περισσότεροι γύρω μας είναι ανθρωποειδή ζώα που κινούνται με την παρόρμηση και το συναίσθημα χωρίς να μεσολαβεί ιδιαίτερα η σκέψη, που άμα σε προκαλούν θα πρέπει να τους βάζεις στη θέση τους για να σε σεβονται και να επιβιωσεις.
    ετσι ακριβως συμφωνω απολυτα...κομπλεξ μεχρι αηδιας

Senior Member
    ειδε ο θεος τη γη κ την μπερδεψε με την κολαση

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    ειδε ο θεος τη γη κ την μπερδεψε με την κολαση

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App
    ε σε αυτο τωρα δεν εχεις κι αδικο..

Senior Member
    Ρε παιδια θες ενα ατομο λογικο να μιλησεις και να του πεις για τα προβληματα σου και δεν υπαρχει, ανοιξα και θεμα, ολοι σου δημιουργουν προβληματα, κανεις δεν σε βοηθαει. Καλοσυνη πουθενα και μηδεν, οπως τα λετε ειναι.

Junior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ρε παιδια θες ενα ατομο λογικο να μιλησεις και να του πεις για τα προβληματα σου και δεν υπαρχει, ανοιξα και θεμα, ολοι σου δημιουργουν προβληματα, κανεις δεν σε βοηθαει. Καλοσυνη πουθενα και μηδεν, οπως τα λετε ειναι.

To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη Διαχείριση λόγω παραβίασης των Όρων Χρήσης του forum
    Last edited by vasia05; 29-08-2017 at 12:08.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nakos View Post
    To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη Διαχείριση λόγω παραβίασης των 'Ορων Χρήσης του forum
    Εγω πασχω απο σχιζοφρενεια, σε παρακαλω να μου απευθυνεσαι με περισσοτερη ευγενεια.
    Η λουλουδι ομως παιρνει τα φαρμακα της! Εσυ????????????
    Last edited by vasia05; 29-08-2017 at 13:54.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    κανεις δεν εχει ορεξη να ακουει για προβληματα απο εναν αγνωστο, λέλουδο...
    σε μια νεα γνωριμια , ξεκινας με την διασκεδαση , με τα ευχαριστα κι αν δεθεις, τοτε λες και προβληματα και αλλα.
    αν ψαχνεις καποιον να ακουει τα βασανα σου, θα ψαχνεις για πολυ.
    ψαξε για ανθρωπους να διασκεδασετε μαζι, να εχετε κοινα ενδιφεροντα, η κοινες αποψεις.
    ο καθενας εχει τα βαρη του. γιατι να θελει να κουβαλαει και ξενα βαρη?

ξεκαθαριζω οτι μιλαω για την ζωη σου, οχι για εδω μεσα.
    εδω, φυσικα και θα μιλησεις για προβληματα, αν εχεις.
    αλλα ειπες για "φιλους" γι αυτο στο λεω.

Junior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Η λουλουδι ομως παιρνει τα φαρμακα της! Εσυ????????????

To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη Διαχείριση λόγω παραβίασης των Όρων Χρήσης του forum
    Last edited by vasia05; 29-08-2017 at 12:09.

Senior Member

Οτι να 'ναι...Δεν εχεις τιποτα καλο πανω σου και θες να με μειωσεις για να ανεβεις. Εισαι κατωτερο ον και τα λες ολα αυτα μπας και τα πιστεψεις εσυ ο ιδιος.
    Last edited by vasia05; 29-08-2017 at 12:09.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κανεις δεν εχει ορεξη να ακουει για προβληματα απο εναν αγνωστο, λέλουδο...
    σε μια νεα γνωριμια , ξεκινας με την διασκεδαση , με τα ευχαριστα κι αν δεθεις, τοτε λες και προβληματα και αλλα.
    αν ψαχνεις καποιον να ακουει τα βασανα σου, θα ψαχνεις για πολυ.
    ψαξε για ανθρωπους να διασκεδασετε μαζι, να εχετε κοινα ενδιφεροντα, η κοινες αποψεις.
    ο καθενας εχει τα βαρη του. γιατι να θελει να κουβαλαει και ξενα βαρη?

ξεκαθαριζω οτι μιλαω για την ζωη σου, οχι για εδω μεσα.
    εδω, φυσικα και θα μιλησεις για προβληματα, αν εχεις.
    αλλα ειπες για "φιλους" γι αυτο στο λεω.
    Ναι, το ξερω βρε Ρεμεντυ γι'αυτο το λεω. Γιατι δεν υπαρχει τετοιο ατομο οσο και να το θελω. Εχω τοσα πολλα αντεξει που κουβαλαω πολλα βαρη μεσα μου γι'αυτο θα ηθελα να ελαφρυνω λιγο! Οντως εδω μεσα μπορω να μιλησω για προβληματα, αλλα ξερεις ποσες φορες εχω κρατηθει να μην ανοιξω νεο θεμα για να μην σας πρηζω; Αλλα βοηθατε παντως, και ειναι καλο αυτο, ευχαριστω!

Senior Member
    Οτι να 'ναι...Δεν εχεις τιποτα καλο πανω σου και θες να με μειωσεις για να ανεβεις. Εισαι κατωτερο ον και τα λες ολα αυτα μπας και τα πιστεψεις εσυ ο ιδιος.
    κοντα επεσες.
    τρωει φαπα απο παντου και ηρθε εδω να παραστησει τον ανδρα, γιατι αλλου , γελανε επισης.

Senior Member
    Ναι, το ξερω βρε Ρεμεντυ γι'αυτο το λεω. Γιατι δεν υπαρχει τετοιο ατομο οσο και να το θελω. Εχω τοσα πολλα αντεξει που κουβαλαω πολλα βαρη μεσα μου γι'αυτο θα ηθελα να ελαφρυνω λιγο! Οντως εδω μεσα μπορω να μιλησω για προβληματα, αλλα ξερεις ποσες φορες εχω κρατηθει να μην ανοιξω νεο θεμα για να μην σας πρηζω; Αλλα βοηθατε παντως, και ειναι καλο αυτο, ευχαριστω!
    αυτο να μην το σκεφτεσαι ποτέ, εδω μεσα.
    γι αυτο ειναι το φορουμ.
    οποιος βαρυνεται, να μην συμμετεχει.
    αλλο το τι συζητας σε μια παρεα κι αλλο το φορουμ.
    μην κοιτας που μερικοι το εχουμε σαν γενικο φορουμ.
    η σωστη χρηση του ειναι για να εκφραζεται ο καθενας γι αυτα που κουβαλαει.
    ΕΣΥ εισαι το καταλληλο μελος γι αυτο το φορουμ, οχι οι τουριστες

Junior Member
    Last edited by vasia05; 29-08-2017 at 12:11.

Senior Member

Last edited by vasia05; 29-08-2017 at 12:18.

Senior Member
    Συμφωνώ με αυτά που σου είπε η Ρεμεντυ! Το φόρουμ είναι για να γράφει ο καθένας ο, τι τον βαραίνει, δεν φορτώνεις κανέναν εδώ, όποιος θέλει διαβάζει τα θέματα σου και απαντάει όποιος δεν θέλει δεν το κάνει. Να γράφεις ελεύθερα ο, τι θες!

Για τις φιλίες έξω είναι διαφορετικά, θα πρέπει να δεθείς αρκετά με κάποιον για να μπορέσεις να του μιλήσεις γιατα προβλήματα σου κι αυτό είναι φυσιολογικό, ο καθένας έχει τα δικά του δεν είμαστε πάντα σε θέση να γίνουμε στήριγμα και για κάποιον άλλον. Συνήθως οι άνθρωποι θέλουμε στις επαφές μας, στις εξόδους μας να ξεφύγουμε λίγο από τα προβλήματα, να είμαστε πιο ανάλαφροι, να πούμε ένα αστείο να γελάσουμε, να περάσουμε όμορφα. Με ελάχιστους ανθρώπους έχουμε τέτοια επαφή που να μπορούμε να πούμε και τα υπόλοιπα.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast