Η κοινωνια εχει ξεφυγει - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 79
    Senior Member
    Αλέκο εγώ έχω ιστορία στην αγορά δεν περιμένω από εδώ τίποτα δυστυχώς όσοι δε βγήκαν ακόμα από το αυγό κρίνουν δικαίωμα τους δικαίωμα μου κ μένα να είμαι μαγκιά κλανιά κι εξάτμιση
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ρε φιλε ελις παρεξηγηθηκες με εμενα??σε πειραξε αυτο που εκανα???εγω απο καλο το εκανα

Senior Member
    Όχι με σένα εσύ τουλάχιστον είσαι άντρας κι έτσι ότι κ να πεις δικαιολόγησε

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Όχι με σένα εσύ τουλάχιστον είσαι άντρας κι έτσι ότι κ να πεις δικαιολόγησε
    Φιλε ελις εγω σε θεωρω φιλο μου και απο ενδιαφερον ξεκινησα να το κανω αυτο..αν σε πειραζει πες μου να σταματησω.μακαρι να βρεις και εσυ τον ερωτα της ζωης σου θα το χαρω πολυ
    Και εγω κουμπαρος βρε.φυσικα αν το δεχτης χαχα

Senior Member
    Με σένα δεν παρεξηγηθηκα γτ δεν παίζεις τα μικρά για να έχουν χώρο εδώ ενώνονται με τις γυναίκες κ κάνουν παιχνίδια δε με πειράζει αλλά συνέχεια το ίδιο βαρέθηκα ασ κάνουν κ κάτι άλλο λες κι εμένα με νοιάζει τι κάνουν

Senior Member
    Αν εννοεις εμενα κι εγω απο καλη προθεση το εκανα δεν εκρινα κανεναν ισα ισα

Senior Member
    Εσύ με προωθείς το ξέρω

Senior Member
    Α οκ ελις ελπιζω να μην σε πειραζει εγω το καλο σου θελω

Senior Member
    Ο ελις ειναι αγαπητο παιδι σε ολους.μου αρεσει πολυ το πνευματικο του επιπεδο και ο τροπος που αντιλαμβανετε καποια πραγματα.
    Οταν μιλαει λεει πραγματα που ποκυ λιγοι μπορουν να καταλαβουν ισοι εχουν υψηλο πνευματικο επιπεδο το καταλαβενουν..για τους αλλους που δεν καταλαβενουν τη φιλοσοφια ειναι ειναι απλες χαζομαρες

Senior Member
    Αυτοί που με καταλαβαίνουν είναι παππούδες μαστοριά αγρότες κ γενικά όλη η λαϊκή τάξη πάντως όχι τα κορίτσια

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Ο ελις ειναι αγαπητο παιδι σε ολους.μου αρεσει πολυ το πνευματικο του επιπεδο και ο τροπος που αντιλαμβανετε καποια πραγματα.
    Οταν μιλαει λεει πραγματα που ποκυ λιγοι μπορουν να καταλαβουν ισοι εχουν υψηλο πνευματικο επιπεδο το καταλαβενουν..για τους αλλους που δεν καταλαβενουν τη φιλοσοφια ειναι ειναι απλες χαζομαρες
    Ο κοσμος ειναι πολυ επιπεδος, αυτο λεμε, εχει προβλημα (ο κοσμος)

Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ελεος ομως, ο ενας σνομπαρει και σχολιαζει και χλευαζει τον αλλον, που θα παει αυτο; Επειδη ο καθενας εχει τα κομπλεξ του, αυτο δεν σημαινει οτι θα την πληρωσουν οι αλλοι και πρεπει να ειναι υπευθυνος καθενας για τις πραξεις του!! Δεν πιστευω στο θεο, πιστευω ομως στη δικαιοσυνη, και αναρωτιεμαι, θα υπαρξει ποτε; Η θα υπαρχουν καποιοι αν οχι ολοι που ξεσπανε πανω στους αλλους επειδη ειναι ανικανοι να διαχειριστουν τον εαυτο τους και τα θελω τους και τα πρεπει και θα τη βγαζουν παντα καθαρη; Δηλαδη εγω τωρα που εχω περασει τα πανδεινα πρεπει να θεωρουμαι απο τους αλλους τρελη; Γιατι; Επειδη οι αλλοι ειναι τοσο μικροι και δεν μπορουν να με φτασουν στο χαρακτηρα πρεπει συνεχως να με μειωνουν για να ανεβουν αυτοι; Και εμενα και τον καθε ανθρωπο με ενα προβλημα; Δηλαδη ελεος, σκατοκοινωνια, τους εχω σιχαθει ολους!
    Αναγνωρίζουν την ανωτερότητα σου κι απο ζήλια, σου βρίσκουν αδύνατα σημεία κι εκεί σε κτυπάνε. Και τα αδυνατα σου σημεία μπορεί ναναι αδυνατο κορμί, ευαίσθητος χαρακτήρας, ντροπαλότητα, άτομο που παραδέχεται τα λάθη του, καλοσύνη.
    Ζούμε σε μια εποχή που η λογική και η αγάπη πάνε να εκλείψουν, κι εσύ διαθέτεις αυτα τα δυο χαρακτηριστικά απ ότι καταλαβα. Οι περισσότεροι γύρω μας είναι ανθρωποειδή ζώα που κινούνται με την παρόρμηση και το συναίσθημα χωρίς να μεσολαβεί ιδιαίτερα η σκέψη, που άμα σε προκαλούν θα πρέπει να τους βάζεις στη θέση τους για να σε σεβονται και να επιβιωσεις.
    γιάννης

Quote Originally Posted by elis View Post
    Αυτοί που με καταλαβαίνουν είναι παππούδες μαστοριά αγρότες κ γενικά όλη η λαϊκή τάξη πάντως όχι τα κορίτσια
    Επικοινωνω συνηθως καλύτερα με κάποιους μεγαλύτερους μου στην ηλικία, με τους συνομιληκους μου σχεδόν καθόλου, με τις γυναίκες αμα μου δείξουν ενδιαφέρον. Και με ανθρώπους που έχουν βιώσει δύσκολα στη ζωη τους και τους διακρίνει η ειλικρίνεια.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αναγνωρίζουν την ανωτερότητα σου κι απο ζήλια, σου βρίσκουν αδύνατα σημεία κι εκεί σε κτυπάνε. Και τα αδυνατα σου σημεία μπορεί ναναι αδυνατο κορμί, ευαίσθητος χαρακτήρας, ντροπαλότητα, άτομο που παραδέχεται τα λάθη του, καλοσύνη.
    Ζούμε σε μια εποχή που η λογική και η αγάπη πάνε να εκλείψουν, κι εσύ διαθέτεις αυτα τα δυο χαρακτηριστικά απ ότι καταλαβα. Οι περισσότεροι γύρω μας είναι ανθρωποειδή ζώα που κινούνται με την παρόρμηση και το συναίσθημα χωρίς να μεσολαβεί ιδιαίτερα η σκέψη, που άμα σε προκαλούν θα πρέπει να τους βάζεις στη θέση τους για να σε σεβονται και να επιβιωσεις.
    Εχεις δικιο σε οσα λες, ευγε!!!!!

Senior Member
    Αγάπη δεν υπάρχει τη πάτησε το τραινο γτ ο βλάκας ο οδηγός δεν πάτησε το φρένο.

Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast